Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de iarna (1)
Autor : Anais19 - 2011-05-24
Citita de 4698 ori - Nota 7.36 (66 voturi)
Ploua. Marunt, mocaneste. Si e un frig ce te patrunde pana in oase. “Cine dracu m-a pus sa nu iau banii de taxi?... Dar nu… eu ca intotdeauna…de parca imi fac mie economie…Mai, da’ proasta mai sunt cateodata…Parca nu ar fi platit firma.” Plecasem de dimineata, de la ora 9 cu zece pungi cadou pentru diversi clienti…mai era o saptamana si venea Craciunul. Seful ma intrebase daca nu vreau bani de taxi, am refuzat. I-am zis ca prefer sa merg cu metroul. Imi facusem déjà traseul in minte si reusisem sa imi planific drumul in functie de statiile de metrou. Era indr-adevar mai rapid asa…stiam din proprie experienta. In fiecare luna, la inceput de luna, ma trimitea cu facturi la diversi clienti…cam aceiasi ca si astazi. Deci stiam déjà pe unde aveam de mers. Erau doar vreo doi in plus.
Din nefericire pentru mine nu luasem in calcul ploaia…Desi eram déjà in decembrie inca nu ninsese. Fusese destul de cald pentru perioada aceea a anului…deci nici urma de zapada. Si colac peste pupaza ma imbracasem si cam subtire. Ce sa mai…degerasem de frig…eram uda la picioare…Si urasc lucrul asta…Si asteptam nemernicul de tramvai 27. Ca sa ajung pe la Policolor. Era ultimul client la care trebuia sa las ultimele doua pungi pe care le mai aveam. Era o firma de mobila, cu sediul in coclaurii de dincolo de Policolor.
In sfarsit ajung la Policolor. De acolo mai departe…descurca-te cum stii. Am trecut de Policolor si am continuat sa merg. Intr-un final, dupa ce am trecut pe langa un gard lung, niste caini insirati pe jos si tone de frunze uscate, am dat de o intrare care avea atasata si un “paznic”.”Yupiiii! Macar am pe cine sa intreb.” Mi-a explicat omul cum sa ajung, deci macar nimerisem unde trebuie…
Mi-am luat inima in dinti si am intrat in curtea imensa. Cu pasi marunti si inima cat un purice, ca sa nu trezesc cine stie ce porniri in haita de caini care isi facea veacul pe acolo. Trec de primele doua cladiri si cotesc la dreapta. Si, intru-un final, vad o tablita cu numele firmei pe care o cautam. Bat la usa, nimic. Incerc clanta, incuiat.
“Perfect! Adica am batut drumul degeaba! Baga-mi-as…!” mi-am zis in gand.
- Nu e nimeni, am auzit o voce in spatele meu. Sunt toti in concediu pana dupa Anul Nou.
M-am intors si am vazut un barbat la vreo 40 de ani. Inalt, bine facut, un alt “paznic” probabil.
- Aha, am facut eu retinuta. Multumesc pentru informatie.
Imi venea sa dau cu pungile de pamant.
- Daca vrei poti sa vii sa te incalzesti putin….Nu musc, promit…a mai adaugat zambind cand a vazut ca m-am uitat cam ciudat la el.
Nu prea imi venea sa merg cu el, dar imi era asa de frig si simteam ciorapii uzi in ghete…M-am uitat la ceas, era abia ora doua si n-aveam nici un chef sa ma intorc inca la serviciu. Asa ca pana la urma m-am tarat dupa el. Am mai mers putin si am intrat intr-un atelier, iar de acolo intr-o camaruta.
Doua radioatoare si un calorifer electric inclazeau camera. Diferenta de temperatura m-a izbit drept in fata. Era totusi curat. Si camera parea locuita, avea un pat, televizor, mocheta pe jos…
Am abandonat pungile pe jos intr-un colt. Mi-am dat geaca jos si m-am lipit de calorifer. Cateva secunde mai tarziu simteam caldura degajata de calorifer cum trece prin materialul ud al blugilor. Incepeam sa ma incalzesc. Si senzatia de oboseala acumulata din drumurile facute in acea zi devenea tot mai puternica.
- Vezi sa n-adormi, l-am auzit…Bei un ceai? Sa te mai incalzesti?
- Da, multumesc, i-am raspuns luand cana de ceai din mana lui.
Am sorbit incet din cana calda. O senzatie placuta de caldura ma cuprindea. Doar picioarele ude ma enervau la culme. Simteam sosetele mustind de apa si chestia asta ma scotea din minti, parca nu aveam stare.
- Te-ai udat la picioare? m-a intrebat el.
- Da, de unde stiti?
- Pai de la jocul de picioare, mi-a raspuns razand…si de la pantalonii uzi…Ar trebui sa-i dai jos, ca sa nu racesti…
“Pe cuvantul tau!” i-am raspuns in gand, uitandu-ma stramb la el.
- Stai linistita ca nu te mananc…
- Nu? am intrebat eu inocenta.
- Si nu ma mai domni atat, eu sunt Mihai, mi-a spus intinzandu-mi mana.
- Ana, am raspuns eu privindu-l drept in ochi.
- Acum serios, fara gluma, ai sa racesti daca ramai cu pantalonii aia uzi pe tine, a insistat el.
- Da, stiu.
- Pai si atunci, ce mai astepti? Dai jos.
Muream de rusine. Ma inrosisem pana in varful urechilor. Il vedeam cum ma urmareste cu coada ochiului in timp ce dadeam pantalonii jos. I-am asezat pe caloriferul electric. Apoi am dat jos si sosetele si le-am asezat langa pantaloni, sperand sa se usuce cat mai repede.
Ramasesem in picioarele goale, dar cu pulovarul pe mine…Simteam insa ca mor de cald, ca ma sufoc…Incepusem sa transpir. Si ma simteam stanjenita. Eram in picioare langa caloriferul electric. Si cu coada ochiului ma uitam la el.
Am simtit ca ma ia cu lesin cand l-am vazut cum isi trece mana “ca din greseala” peste umflatura vizibila din pantaloni. Si ca totul sa fie complet, simteam mii de furncaturi prin corp…incepusem sa ma excit.
- Si … ai prieten?
- Oarecum…
Ieseam cu cineva…dar nu la modul serios…Cel putin nu din partea lui…asa imi spusese, ca el nu vrea relatie serioasa. Eu in schimb credeam serios ca sunt indragostita de el…si sperasem in sinea mea ca lucrurile pot evolua spre altceva decat ce aveam in acel moment. La scurt timp insa mi-am dat seama ca speram degeaba. Si in plus, plecase la inceputul lunii decembrie acasa la ai lui, spunandu-mi “sa fiu cuminte”.
“Yeah, right! Cuminte…” mi-am spus in gand, amuzata de situatia in care ma gaseam acum.
- Ce inseamna oarecum? m-a intrebat apropiindu-se de mine.
- Nimic serios…
- Adica te joci cu el?
- Mai degraba el cu mine, am spus eu zambind cu subinteles.
- Si iti place cum se joaca cu tine? a continuat el.
- Nu stiu inca… nu am termen de comparatie…e singurul care s-a jucat cu mine pana acum…
“WTF? Eu am zis asta?” mi-am spus socata in gand.
- Singurul? Si nu ai vrea sa se joace si altii cu tine?
- Ba da, as vrea, am replicat eu, uitandu-ma spre umflatura din pantalonii lui, care devenea tot mai evidenta.
“Again…WTF?....Ma rog, acum daca tot am inceput…macar sa profit de situatie…nu poate fi chiar asa de rau”, mi-am spus eu din ce in ce mai excitata.
- Adica pe mine m-ai lasa sa ma joc cu tine…acum? a spus atingandu-ma pe un san.
- Depinde…de cum vrei sa te joci cu mine, am spus eu, muscand-mi buza.
- Pai pot sa ma joc cu ….., a spus cup...



    Login