Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO ultima seara...
Autor : Legacy - 2012-03-30
Citita de 6141 ori - Nota 8.41 (172 voturi)
Dupã un dus rapid ne trântim pofticiosi pe patul moale. Ne lipim gurile una de alta. Ai o limbã atât de dulce si de jucãusã si o pereche de buze fierbinti, fascinante. Îmi transmiti parcã toatã energia ta prin acel sãrut prelung si pasional. Nu vrem niciunul sã mai pierdem nici mãcar o singurã secundã, asa cã te lasi pradã buzelor mele flãmânde, cum alunecã pe gât, apoi mai jos spre sâni, înecându-te în vârtejuri fierbinti. Te lipesti mai tare de mine si te lasi descoperitã de mâinile mele, de buze, de limbã, centimetru cu centimetru.

E ultima noastrã searã din evadarea noastrã de week-end si amândoi ne-am dori ca aceastã noapte sã nu se mai sfârseascã niciodatã. Suntem constienti cã, începând de mâine, vietile noastre vor reintra în rutina ce ne macinã zilele, sãptãmânile, lunile, dar aceste 3 zile pe care le-am furat vietii cotidiene ne vor rãmâne întipãrite în minte, însemnate acolo cu un fier încins, rosu.

Îti ridici bratele de-asupra capului si te întinzi languros spre mine, în timp ce limba mea se plimbã în jurul buricului tãu. Îti plac cerculetele pe care le desenez acolo, întrerupte din când în când de câte un sãrut apãsat. În aceastã searã vreau sã te simt mai intens ca niciodatã si fiecare atingere a mea îti transmite aceastã dorintã. Îmi place sã-ti mângâi trupul, sã-l simt sub palmele mele. Rãspunde atingerilor mele de parcã fiecare atingere ar fi nouã si totusi atât de familialã. Simt cum te încingi din ce în ce mai mult si rãsuflarea ti se îngreuneazã. Vreau sã te sãrut, sã te mângâi, sã te strâng în brate....

Vãd cum îti desfaci încet picioarele, într-o invitatie senzualã de a-ti atinge miezul umed si fierbinte. Cobor încet spre comoarã, plimbându-mi limba din stânga în dreapta, fiecare trecere peste labiile tale fãcându-le sã se umfle parcã tot mai mult. Îti arcuiesti spatele si îti împingi pubisul spre buzele mele, încercând sã mã simti cât mai intens, în timp ce limba mea si degetele mele te dezmiardã încet - chinuitor de încet. „Da, iubitule, mã înnebunesti si-mi place. Nu te opri!”

Nu pot rãspunde decât cu un sãrut intens pe clitorisul tãu, iar tu scoti un tipãt de extaz. Apoi încep sã-l sug cu tandrete, sã-l fac al meu, în timp ce douã degete îti exploreazã vaginul, când încet, când parcã s-ar zbate în interiorul tãu. Sânii te dor de excitatie si palmele tale alunecã spre ei si ating mugurii tari. Îi strângi pentru o clipã între degete, ca apoi, rusinatã de propria îndrãznealã, sã îti iei mâinile de-acolo. Doar cã eu te-am vãzut - oare sã fie pentru prima datã când te atingi, când te mângâi? Îti iau mâna în mâna mea si încep sã ti-o conduc înapoi spre sânii umflati si tari ca piatra. Mã ridic mai sus, lângã tine si încep sã-ti mângâi un sân cu mâna ta în mâna mea si pe celãlalt sã-l sug usor, sã-l musc, sã-l ling si apoi sã o iau din nou de la capãt. Mã uit la tine si citesc plãcerea pe chipul tãu, cu ochii închisi si buzele întredeschise, strãbãtute din când în când de un tremur aproape imperceptibil.

Îti cuprind si palma cealaltã si o ghidez tot mai jos pe trupul tãu. Ambele noastre mâini au ajuns între coapsele tale, îti mângâie clitorisul excitat, fãcându-te sã te mângâi singurã si totusi împreunã cu mine. Îti apãs palma si degetele tot mai adânc, îti misc mâna în asa fel încât degetele tale sã-ti frece tot mai intens, tot mai repede clitorisul. Cu gura continui sã-ti sug, sã musc din sfârcul tot mai tare, iar tu cu o mânã îti frãmânti celãlalt sân, ciupind si strângând sfârcul, în timp ce eu intru si ies tot mai vertiginos cu douã degete din vaginul tãu si tu îti masezi înnebunitã clitorisul. Brusc, neasteptat de intens, într-un tipãt aproape asurzitor, izbucneste primul orgasm, zguduind parcã întreaga locuintã, nu doar pe noi doi.

Te uiti în ochii mei, speriatã parcã de intensitatea plãcerilor pe care ti le-ai provocat pentru prima oarã (aproape) singurã, iar eu îti zâmbesc complice, te îmbrãtisez si te lipesc cu sânii de pieptul meu. Încep sã te sãrut pe gât, continuând sã te mângâi pe spate si fese. Aceastã reactie a mea la ceea ce pânã acum credeai cã este un lucru de care ar trebui sã te rusinezi, îti alungã orice teamã si prinzi curaj. Totusi, parcã ai vrea sã te ascunzi de privirea mea, te întorci cu spatele la mine si-ti împingi fundul obraznic în penisul meu si începi sã te freci de mine, excitându-mã tot mai mult. Palmele mele se plimbã pe tot corpul tãu, ca apoi sã cobor în jos, pe abdomen, apoi si mai jos, pânã ajung între coapsele tale si reîncep sã te mângâi, sã mã plimb peste labiile tale umflate, sã le despart usor si sã mã strecor între ele. Esti din nou udã toatã si gemetele tale nu mai contenesc de-ndatã ce încep sã-ti masez clitorisul.

Te întind din nou pe spate, spunându-ti cã nu am terminat ce începusem cu câteva minute înainte, dupã care cobor rapid de-alungul tãu si încep sã te sãrut, fãcând cerculete si sugându-ti clitorisul. O satisfactie deosebitã îmi curge prin vine, privindu-te cum te zvârcolesti, încercând parcã sã te prinzi de ceva, încercând sã rezisti. Cât de mult iubesc sã fac dragoste cu clitorisul tãu, sã vãd cum fiecare atingere a limbii si a buzelor te face sã mã doresti tot mai mult!

Încet, cu fiecare rãsuflare a ta, te simt cum te apropii tot mai mult de un nou orgasm. Gemetele tale sunt tot mai rapide, tremuri deja din tot corpul, precum o frunzã lovitã de un vânt de toamnã, si esti aproape sã cazi. Si exact în momentul în care torentul spasmelor te cuprinde în vâltoarea lui, mã ridic rapid si, înainte m&at...



    Login