Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO SEARA LINISTITA
Autor : saqqqara - 2009-06-09
Citita de 10338 ori - Nota 8.17 (18 voturi)
Venisem acasa dupa o zi de cacat, careia traversarea Bucurestiului de la un capat la altul ii pusese capac. Nu-mi doream decat sa scap de hainele transpirate, sa ma pis, apoi sa fac un dus si sa mananc bine. Asa ca imediat am aruncat tot ce era pe mine si m-am repezit in pula goala la baie.
Surpriza, Adina ocupase deja teritoriul. In picioare, cu bulanele cracanate, cu un picior ridicat pe marginea cazii, isi facea tacticoasa toaleta la pizda, din jurul careia termina barbieritul flocilor, etalandu-si labiile dolofane si rozalii, dintre care i-se ivea lindicul obraznic.
Am ignorat scena, astfel incitanta, dar stiuta foarte bine, pentru ca se repeta aproape in fiecare zi si la care uneori participam pe post de barbierul din Sevilla, asa ca de data asta m-am rezumat la un scurt sarut.
- Iarta-ma pisi, dar nu mai pot!
Dupa care am dat drumul in wc la un jet lung de pisat, oftand de placere si constatand, ca de fiecare data, ca fericirea este atat de simpla.
- Dragule te las in cada, ca tot mai am treaba la buda.
Am intrat imediat sub dus, iar Adina s-a cracanat deasupra wc-ului, bagandu-si in gaoaza capatul nu prea gros al unei pompite-irigator cu care isi spala curul in fiecare seara. Dupa ce s-a asezat pe colac, am auzit intai cum se screme si apoi galgaitul jetului care i-se scurgea printre buci.
Trecand prin fata ei, iesind din dus, Adina ma stranse de coaie si de pula moale, razand:
- Fetito aici nu sunt decat somnoroase pasarele, asa ca asta-seara te rezolvi la autoservire!
- Sictir si spor la treaba!, i-am replicat iesind pe usa baii, ducandu-ma in dormitor sa ma sterg, apoi mi-am tras pe mine un maieu si boxerii, pentru a merge la bucatarie sa-mi potolesc pofta de lup pe care o aveam in stomac.
Am infulecat aproape o jumatate de ora ce imi pregatise Adina, sorbind si un pahar cu vin si tragand pe indelete o tigara, simtind ca ajung la o stare normala, asa ca mi-am mai umplut inca odata paharul cu vin si m-am dus in living sa lenevesc putin in fata televizorului.
Intinsa pe canapea, Adina, care isi terminase toaleta de seara, era acoperita numai cu un tricou lejer, ridicat peste buric, in care stralucea un pircing si privea pe internet un film hard cu lesbiene, care si-o trageau in toate gaurile cu un strapon. Sorbea dintr-un pahar cu coniac, clar excitata, cu o mana frecandu-si lindicul.
- Singurica, singurica!
- E asa de bine, mai ales ca nici eu nu am avut o zi prea usoara.
Nu era o noutate ca Adina se relaxa uneori masturbandu-se, cand si cand distractia fiind comuna si mie placandu-mi sa bat o laba sanatoasa alaturi de ea.
Continuand manevrele pe care, sigur, le facuse si in baie, isi imuia degetele in gura, bagandu-le apoi intre buzele pizdii, cand in gaoaza curului, infigandu-le din ce in ce mai repede, ajutata si de contre scurte ale soldurilor.
Simteam ca pula incepe sa dea semne de viata, asa ca m-am asezat pe un fotoliu in fata ei, de unde o puteam admira in actiune, strangand sau frecandu-mi madularul peste boxeri, in timp ce ne zambeam pervers. Mi-am scos apoi scula la vedere, mangaindu-ma cu podul palmei pe vana pulii si pe coaie, dupa care am inceput sa-i belesc incet si capul. Dupa un timp am scapat de boxeri si m-am dus la baie sa caut crema cu care ma ung deobicei pentru o laba buna si indelungata.
Adina isi scosese si ea un pulan din jelly negru, pe care il imbalosa la greu in gura, urmand sa ajunga imediat in gaura pizdii, pe care o largise cu degetele, l-a bagat incet, pana a intrat bine, apoi l-a miscat din ce in ce mai repede, suspinand de placere.
M-am asezat pe canapea, cracindu-ma in fata ei, etalandu-mi mataranga, sculata pe jumatate, spre Adina, care ma tachina, cu ochii stralucind insa de pofta.
- Iti place pizda mea, te excita, recunoaste labagiule ca te excita sa ma vezi cum ma fut? Hai da-i drumul, freac-o, imi place sa te vad cum ti-o freci!
I-am confirmat, facandu-i cu ochiul, iar cu o mana am inceput tacticos sa-ma ung pe pula, intai pe cap, insistand in jurul acestuia, coborand pe tot trunchiul pana la coaie si apoi am pornit o laba temeinica.
Intai mai incet, cu trei degete trageam usor de pielea de pe capul pulii, punctand cu decalotari aproape dureroase, belind-o brusc pana la maximum, alternand cu miscari frenetice, cand imi frecam pula cu toata mana, iar cu cealalalta imi morfoleam coaiele.
Din cand in cand ma opream pentru a-mi prelungi cat mai mult placerea. Strangeam usor de coaie sub radacina pulii, pe care o relaxam mangaind-o cu podul palmei.
Apoi fixam capul lucios, bine belit, pe care flecmam, dupa care reincepeam sa-mi frec pula, gafaind satisfacut.
Adina continua sa-si infiga dildo-ul in pizda, cu celalalta mana frecandu-si, cand lindicul deja inrosit, cand pipaindu-se pe mamele sau ciupindu-se de sfarcurile intarite, privind excitata la erectia mandra a pulii.
- Nu vrei iubitule sa ti-o frece si fata?
Asta si asteptam, facandu-i semn sa se apropie. Ascultatoare si-a scos dido-ul din pizda, strecurandu-se intre cracii mei. A apucat pula cu toata mana si-a inceput sa mi-o ia la laba cum stia ca imi place, belind-o in forta, pentru ca din timp in timp, sa-o linga cu pofta pe cap sau sa si-o bage in gura si sa o suga.
Miscarile Adinei nu au putut sa ramana fara un raspuns mai ferm. M-am ridicat in genunchi pe canapea, am apucat-o de par, ducandu-i capul spre pula si cu celalalta mana am obigat-o sa faca gura mare.
- Ia-o pe toata la muie, daca asta vrei!
I-am bagat-o brusc, pula ajungand dintr-o data in fundul gurii, insistand cu miscari brutale, pana cand s-a inecat si capul i s-a scuturat de convulsii violente, iar buzele i s-au acoperit cu bale, care...



    Login