Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO seara cu Flori
Autor : TeddyS - 2021-11-15
Citita de 10197 ori - Nota 8.65 (210 voturi)
Povestea aceasta s-a petrecut aievea cu multi, foarte multi ani in urma.
Prima parte este scrisa pentru intelegerea mai buna a partii a doua, dar se poate citi numai partea a doua.
Partea 1 -La Bacau.
Am fost coleg de clasa tot liceul cu Florentina, zisa “Flori”(cu accent pe i). O tipa mignona dar foarte frumoasa si timida. Ochi albastri, chip frumos ,corp proprtionat, cu partile care intereseaza barbatii bine dezvoltate.
Foarte multi baieti din liceu o curtau asiduu (la un moment dat am fost si eu printre ei) dar nimeni nu a avut succes. Nu tin minte sa fi avut vreun prieten in liceu. Nu am reusit nici eu si nimeni din cate stiu eu nici macar sa o atingem mai tandru, daramite sa o sarutam sau mai mult.
Mult timp am crezut ca are o probleme in relatia cu barbatii (mai tarziu am intalnit destule femei de acestea) dar mai tarziu s-a dovedit ca nu era asa, altele erau motivele.
Am si acum carnetelul de sfarsit de liceu in care ne scriam unul altuia si in care ea mi-a marturisit (scris) ca simte un mare regret ca nu a fost mai apropiata de mine. Oricum ar fi, ne-am despartit atunci, ea urmand sa dea admitere la medicina, eu la politehnica, in centre universitare diferite. Eu am reusit, ea nu.
Am facut armata si anul intai de facultate, an in care am “agatat” o restanta si a trebuit sa invat peste vara. La Bacau s-a dovedit imposibil, aveam gasca si nu putem sa invat, asa ca m-am retras strategic la Piatra Neamt, in casa mare a matusii mele, care m-a chemat acolo pentru a avea grija de gaspodarie (o multime de animale si gradina) in timp ce ei au plecat cu totii la mare, profitand de faptul ca avea cine ingiji de gradina si animale.

Partea 2- La Piatra Neamt
Chiar in prima seara petrecuta acolo, dupa o zi de invatat si gospodarit am iesit in oras sa ma mai “aerisesc”. Eram in oras strain si nu era nici un pericol (credeam eu) sa ma intalnesc cu cineva cunoscut sa ma distraga de la invatat. N-a fost deloc asa.
Imediat ce am ajuns in centru am avut o surpriza de proportii. Incadrata de doua personae mai in varsta,(care pareau mai degraba gardieni) un el si o ea , se afla chiar Flori. Inainte ca vreunul din cei doi sa apuce sa faca vreo miscare, Flori face cativa pasi spre mine, ma ia de brat si imi spune cu voce tare;
-Ce bine imi pare ca te vad! Haide sa vorbim putin sa ne amintim de anii de liceu! Si le-am intors spatele. Pana sa se apropie si sa ne incadreze ceilalti doi, care s-au dovedit a fi unchiul si matusa sa, imi spune soptit dar repede:
-Scoate-ma in oras zilele urmatore, ca-mi plesneste capul de la invatat si stat in casa. Aproape ca m-au legat de piciorul patului. Nu mai pot, vezi cum faci sa-i convingi sa ma lase sa ies, macar cateva ore.
Si mi-a spus numarul de telefon la care sa sun si ca matusa-sa e mai intelegatoare si sa incerc sa o lamuresc intai pe ea.
In casa matusii mele era telefon si am sunat de multe ori, timp de vreo doua zile, pana ce cu mari eforturi si cu multa munca de lamurire am obtinut 2…3 ore de plimbare prin oras cu nepoata lor draga.
La ora stabilita am ajuns in centrul orasului pentru a ma intalni ce ea. Flori era acolo, dar surpriza, era si unhiu-sau ceva mai incolo. Acesta a inceput sa ne urmareasca, fara ca macar sa-si dea ostenela sa se fereasca.
Chestia asta ne-a scos din sarite si am hotarat amandoi sa scapam de el pe orice cale.
I-am propus sa intram la film(cu toate ca nici eu nici ea nu avem chef de film, vroiam sa ne plimbam,sa ne bucuram de ziua aceea frumoasa de sfarsit de august).
Speram, naiv, ca unchiu-sau sa nu aiba bani sa intre,dar bine inteles ca avea si ne-a urmat in sala de cinema. Dar a intarziat putin pana si-a luat bilet si pana sa se dezmeticasca, noi am disparut pe la iesire si dusi am fost.
Ne-am plimbat prin centru facand haz de intamplare, dar in scurt timp ne-am dat seama ca orasul fiind mic exista posibilitatea sa ne gaseasca si sa se termine totul.
Asa ca ne-am retras undeva in natura mai sus de “Parcul cu ursi”.
Era zi lucratoare si nu era mai nimeni pe acolo. Zi frumoasa, soare. Ne-am retras si mai mult intr-un loc unde se ajungea mai greu, iarba era inalta si foarte curata (inainte de 1989 natura era mai curata).
Voia sa-mi spuna niste chestii foarte personale, probabil cu titlu de destainuire. Ma cunostea de mult si avea incredere in mine.
Ce mi-a spus m-a impresionat mult si anume ca tot liceul parintii o tinusera in casa aproape ca intr-o inchisoare,ca nu au lasat-o la petrcerile noastre si nu au last-o sa iasa cu vreun baiat sau, doamne fereste, sa aiba vreun prieten. Asta explica ce se intamplase cu ea in liceu.
Acum era si mai rau, o amenintasera ca daca nu intra nici anul acesta la facultate, o marita(era la Piatra Neamt supravegheata strict de unchiul si matusa pentru a invata ). I-au prezentat si pretendentul, un medic ginecolg cu multi bani (stiu ca este un pleonasm), chel si cu vreo 20 de ani mai mare. Era inebunita la gandul ca asta va fi viata ei si aproape ca plangea cand povestea.
Atunci am luat-o pentru prima oara in brate si am sarutat-o pe gat putin mai jos de ureche, destul de timid, pentru ca nu stiam cum va reactiona.
S-a uitat putin surprinsa la mine, dar am citit in ochii ei ca i-a placut si am prins curaj.
Nu aveam prea multa experienta cu femeile, cunoscusem doar vreo doua, dar femei mature, cu experienta. Nu stiam cum sa ma port cu o astfel de fata, dar am intuit ca daca ratez clipa, nu se va repeta niciodata.
Am lut-o in brate cu mainile amandoua, am strans-o tare si am sarutat-o, de data aceasta pe gura, foarte hotarat. Am simtit ca se pierde dar ca nu se teme si am mers mai departe.
Dupa ce am acoperit-o cu sarutari pe fata si pe gat, am slabit putin stransoarea dar numai pentru ca sa-mi scap mana pe sanii ei, pentru inceput prin rochita subtire pe care o purta. Am simtit-o ca tremura putin, poate de surpriza, poate de emotie.
Era deja prea tarziu pentru amandoi sa ne oprim.
Am descheiat-o la piept (era cald, nu purta sutien) si am inceput sa-I sarut sanii tari si generosi. Am simtit-o cum vibreaza si se implca tot mai mult, strangandu-ma in brate, sarutandu-ma patimas. Nu o crezusaem in stare de atata pasiune.
Am rasturnat-o pe spate(nu aveam patura , dar iarba era moale si curata) si i-am bagat mana pe sub rochita mangaindu-I coapsele si urcand incet dar sigur catre punctul pe care il simteam amandoi ca fiind cel mai sensibil.
Cand i-am bagat mana in chiloti(era uda toata), s-a pierdut cu totul si uitindu-se in ochii mei si m-a intrebat daca stiu ca sunt primul ei barbat. Am spus ca stiu si am intrebat-o daca este OK cu asta. Mi-a raspuns ca da si ca isi doreste sa o faca cu mine pentru a avea o amintire frumoasa in viata posomorata ce o asteapta.
I-am ridicat rochita si i-am dat jos chilotii( dantelati) pe care i-am aruncat mai incolo (aveam sa-i caut ceva mai tarziu).
Am penetrat-o fara discutie prea multa, adinc si hotarat. A gemut tot timpul cat am facut dragoste, la inceput mai mult de durere apoi, treptat, mai mult de placere. Am sarutat-o permanent pe gura si pe sani. i-am prins pulpele cu mainile si am tras-o spre mine, lasand-o in iarba cand si cand. A fost minunat si pentru mine.
Am finalizat afara gandindu-ma ca nu ar fi bine sa o las insarcinata.
Apoi am stat imbratisati un timp nevenindu-ne parca a crede ca s-a intamplat.
Cand a vrut sa-si coboare rochita am obsevat ca avea destul de mult sange pe coapse(din fericire, hainele nu erau patate de loc).
I-am spus ca nu era bine sa mearga asa acasa, deci s-a aranjat putin, i-am gasit chilotii pe care i-am introdus in posetuta ei atat de mica incat deabia au incaput si am plecat spre casa matusii mele, pentru ca sa se spele si sa se pregateasca putin pentru intoarcerea la ai ei.
Am ajuns acolo pe la ora 19, si am intrat in casa, dar nu fara sa observ ca niste vecini de la casa alaturata ne-au vazut intrand. Animalele din ograda erau cam agitate, trebuia sa le dau de mancare si sa le pregatesc pentu noapte. Singurul care a avut de castigat a fost cainele care a primit de mancare si a fost lasat liber in curte (era un caine rau si nu putea sa intre nimeni acolo sa ma intrebe de sanatate).Celelalte animale au ramas neglijate in ser...



    Login