Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO plimbare de seara
Autor : Legacy - 2012-04-23
Citita de 5197 ori - Nota 8.47 (166 voturi)
Drumul înapoi spre hotelul nostru mi se pare neverosimil de lung.... Parcã iesirea la o plimbare de searã nu fusese atât de lungã - de ce întoarcerea dura atât de mult? Nu mai am rãbdare, mi-e foame, o foame nebunã de tine, asa cã mã tot opresc sã te strâng în brate, sã te sãrut. Sclipirea din ochii tãi îti trãdeazã satisfactia pe care o simti de fiecare datã când vezi impactul pe care îl ai asupra mea, în timp ce îti întinzi languros gâtul pentru a-mi simti buzele coborând spre umeri.

Din apropiere se aud voci. Oameni intrã si ies din barul lângã care ne-am oprit. O muzicã înfundatã se aude prin zidul de care care te-am lipit, iar vibratiile ei îsi gãsesc rãspuns în tremurul nostru interior. Te presez mai puternic de perete, dorinta mea de a te domina e tot mai evidentã.

Palmele tale încep sã mã exploreze, dar nu vreau sã te las. Te prind de încheieturi si le imobilizez deasupra capului. Cu cealaltã mânã caut calea dincolo de materialul ce încearcã zadarnic sã-ti acopere trupul tot mai înfierbântat. Încerci, nu prea convinsã, sã te eliberezi din strânsoare, iar miscarea te face sã îti freci coapsele de umflãtura din pantalonii mei.

Gura mea e tot mai flãmândã. „Doamne, ce gust bun ai!”, îti soptesc printre sãrutãri. „Am nevoie de tine!” Parfumurile noastre se amestecã în aerul serii si parcã se transformã în aroma sexului iminent, înnebunindu-ne pe amândoi. Îti dau drumul la mâini, cãci îmi doresc sã-mi umplu ambele palme cu formele tale senzuale.

Nici nu mai conteazã cã oricând poate trece cineva pe lângã noi, ba posibilitatea de a fi descoperiti de trecãtori se dovedeste chiar mai incitantã decât am fi crezut. Întunericul noptii si umbrele clãdirilor din jur ne ascund de priviri întâmplãtoare, dar gemetele noastre înfundate ne-ar putea oricând da de gol. Perfect constientã de acest lucru, mã tragi mai aproape de tine si o mânã îti alunecã spre prohabul meu. Începi sã mã tachinezi cu miscãri încete, sus-jos, curioasã parcã sã vezi cât de mult se poate umfla...

Mã sprijin cu ambele mâini de perete, picioarele îmi tremurã, curenti de plãcere îmi strãfulgerã tot corpul. „Hmmmm.... esti atât de tare”, îmi soptesti, privindu-mã în ochi si, cu un zâmbet machiavelic, mã întrebi: „Asta e toatã pentru mine?”

Intru în jocul tãu si îti rãspund „Fii sigurã de asta....”, în timp ce îti astup gura cu un sãrut, pasional si dominant la început, apoi mai tandru, si te simt cum te abandonezi sãrutului ce ai vrea sã nu se mai termine. Apoi îmi dezlipesc buzele de ale tale, cât sã-mi termin propozitia cu o voce abia auzitã: „.... si îti va place fiecare centimetru din ea!”

Niciunul nu anticipase plãcerea pe care o simteam aici, într-o strãdutã întunecatã, într-un oras strãin, la doar câtiva zeci sau sute de metri de hotelul care ne astepta, dar care ne pãrea prea departe pentru a mai avea atâta rãbdare cât sã ajungem în camera noastrã. Dorinta, pofta unuia de celãlalt ne fac sã ne abandonãm tot mai mult si sã uitãm de timpul si locul unde ne aflãm. Îmi strecor o mânã sub fusta ta, depãrtându-ti picioarele si cãutând plãcerea ce te inundã. Zâmbesc încrezãtor când degetele mele trec de chiloteii tãi si îti cuprind sexul atât de umed. Nu mã asteptasem la o reactie atât de intensã si de rapidã din partea ta, dar zâmbetul meu larg nu-ti lasã nicio urmã de îndoialã: sunt multumit de mine!

Încet încep sã-mi introduc degetele în vaginul tãu arzând de dorintã. Dupã fiecare penetrare îti tachinez clitorisul, apoi reintru în tine. Vreau sã te înnebunesc si reusesc sã-ti smulg gemete înfundate, în timp ce îti musti buzele tot mai tare, încercând sã îti retii tendinta de a tipa de plãcere. Te tii de mine, cãci picioarele aproape cã nu te mai pot sustine, si îti împingi bazinul tot mai puternic în palma mea, simtind fiecare val de plãcere mai intens ca precedentul. „Aaahhhh! Daaaaa!!”, gemi si îti înfigi unghiile în carnea mea. Spasme necontrolabile, în valuri fierbinti, îti inundã tot trupul si tremuri toatã. Continui sã te mângâi, pânã când si ultimul val se stinge, dupã care îmi scot mâna dintre picioarele tale. Miratã te uiti la mine cum încep sã-mi bag degetele în gurã, sã sug si sã ling esenta orgasmului tãu. Iar imaginea, nici tu nu stii de ce, te excitã din nou....

Multumit cã am terminat de savurat si ultima picãturã a ta, îti soptesc: „Îngenuncheazã.” Ascultãtoare, te lasi în genunchi în fata mea, iar eu încep sã-mi deschei pantalonii. Cu o oarecare dificultate reusesc sã-mi trec pantalonii si boxerii peste penisul umflat de dorintã, pulsând si cersind dupã dezmierdãrile tale. Începi sã mã sãruti, încet, pe capul fin si sã te joci cu limba în jurul lui. „Nu te mai juca”, îti soptesc, îmi înfig mâna în pãrul tãu si te trag mai aproape. Din nou mã asculti si îti cobori gura peste penisul meu, pânã simti cã nu poti mai mult. Mã strângi între buze si începi o dulce torturã, urcând si coborând pe toatã lungimea.

Obisnuindu-te cu mãrimea, începi sã cresti viteza si sã sugi tot mai tare. Te strâng mai tare de ceafã, dorindu-te tot mai aproape, tot mai intens. Îti simt unghiile plimbându-se pe scrot si tip de plãcere. Fac eforturi enorme sã nu explodez în gura ta si încetinesc ritmul. Dar te simt cum nu vrei sã te opresti din tachinãri, îti place tot mai mult sã mã chinuiesti. „Nu! Nu încã!”, gem si te opresc. Cu un scâncet de dezaprobare îmi eliberezi penisul dintre buze. „Ridicã-te.” Abia mai gâfâi....

Altceva am în minte. Ceva ce amândoi ne dorim. Sã te simt adânc, sã te pãtrund complet si sã te fut pânã când niciunul din noi nu va mai putea. Te ridici încet, parcã prea încet pentru nerãbdarea mea. Mã nãpustesc asupra gurii tale si te sãrut nebuneste. Iar nimic din rãspunsul tãu nu încearcã sã ascundã dorinta ce te umple si pe tine.

Grãbit îti deschei bluza si îti desfac sutienul, dorind sã-ti eliberez sânii din prinsoare. Reusesc fãrã mult efort si sânii îti sunt expusi aerului noptii. Sfârcurile mai întunecate contrasteazã plãcut cu paloarea pielii. Mã aplec spre ei, prind un sfârc între buze si sug cu putere. Apoi îi dau drumul, doar cât sã mã mut la celãlalt sân si sã-i aplic aceeasi torturã dulce. Nici nu stii dacã sã-mi spui sã mã opresc sau sã continui. Dar în câteva clipe decizia nici nu mai e a ta.

Te întorc cu fata spre perete si îti ridic fusta peste fese. „Sprijinã-te de perete”, îti sugerez. Te apleci usor în fatã si, cu palmele lipite de zid, simti cum trag de marginea chiloteilor tãi. Dar ei nu-mi fac loc asa cum vreau, asa cã nu stau mult pe gânduri si trag mai tare, sfâsiindu-i. Te uiti si îi vezi cãzuti pe jos, de nefolosit. Intensitatea mea te-a speriat putin, dar te si excitã enorm sã mã simti atât de dornic de tine.

Îti întorci privirea spre intrarea barului si vezi doi bãrbati în usã, discutând între ei. „Oare ne-au auzit?”, te întrebi, în timp ce îi urmãresti cum se uitã atent în întuneric, cãutând parcã ceva ce auziserã, dar nu vedeau.

Dar uiti rapid de ei, &i...



    Login