Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noapte in Ada
Autor : RazvyB - 2024-04-12
Citita de 4836 ori - Nota 8.39 (46 voturi)
Intr-o seara placuta de sambata, eu si alti doi prieteni ne-am hotarat sa ne vedem cu Dan acasa la el pentru a urmari un meci important de fotbal. Dan locuia intr-o casa spatioasa, cu o atmosfera primitoare, iar intalnirea noastra pentru a vedea meciuri era un moment de relaxare si distractie.

Am ajuns la casa lui Dan in jurul orei 19:00, fiind intampinati cu zambete prietenoase si mirosuri tentante din bucatarie. Sotia lui Dan, Ada, ne-a intampinat cu o cana de vin fiert si ne-a asigurat ca masa de aperitive va fi pregatita in curand.

In timp ce asteptam inceputul meciului, ne-am asezat confortabil in sufragerie, cu televizorul pregatit pentru a transmite partida. Dan si-a facut aparitia cu o tava generoasa de gustari, iar discutiile zgomotoase si rasetele au inceput sa curga in timp ce savuram gustarile.

Insa, in timp ce noi eram captivati de meci, Ada si-a dus copilul la culcare in dormitorul de alaturi. Ne-a rugat cu amabilitate sa fim cat mai linistiti si sa nu deranjam somnul copilului, care tocmai se asezase la somn.

Ne-am inteles cu totii si am continuat sa urmarim meciul cu o voce mai scazuta, constienti de rugamintea Adei. Chiar si atunci cand emotiile au crescut in timpul meciului si am fost tentati sa strigam la fiecare gol, ne-am controlat si am tinut zgomotul la un nivel acceptabil, respectand dorinta Adei de a nu trezi copilul.

Pe masura ce meciul a evoluat si atmosfera s-a incalzit, am impartasit bucuria si dezamagirea cu voci soptite si priviri complice.

La pauza n-am mai rezistat si m-am dus la baie, ciocnindu-ma de Ada in timp ce iesea din camera copilului. Mainile ei s-au oprit direct in pieptul meu din inertie, iar palmele mele, involuntar, s-au asezat pe soldurile ei pentru a o proteja sa nu cada. Avea o pereche de colanti negri pe ea si o bluza alba, mulata si fara sutien. Sfarcurile erau tari, proeminente prin bluza subtire, iar sanii plini de lapte. Era obosita, dar in acelasi timp ma privea cu o sticlire in ochi. Mi-a zambit, in timp ce i-am zambit la randu-mi.

Ada, eram in drum spre baie, ii spun eu. Lasa-ma sa-ti ofer un prosop pentru sters, replica ea.
Ajunsi in baie, se apleca pentru a scoate de sub chiuveta un prosop. Colantii negri, intinsi la maxim pe fundul ei nu tocmai perfect, dar suficient de apetisant pentru o serie de palme urmate de multiple penetrari mi-au aprins fantezia si mi-a dat frau liber imaginatiei. Imi dadu prosopul si imi zambea jovial.

Ai ceva pe buze, imi zise ea. Ce anume, intreb eu dezorientat? Ah, inca n-ai, dar ai vrea sa ai. Parfumul meu. Zise ea. Vorbele ei imi determinara penisu` sa se ridice instant.

Si ma saruta apasat, in timp ce palmele ei erau din nou pe pieptul meu, stand ridicata pe varfuri pentru a ajunge la nivelul meu. I-am raspuns la sarut cu sarut si i-am atins buzele cu limba mea usor.

Apoi, luand-o de solduri, i-am adus baza corpului langa al meu. Vaginul langa penisul meu. Lipit, prin pantaloni. Blugii mei de colantii ei. Imi simtea cum zvacnea in mine ceva si continuam a ne saruta. Mainile ei s-au dus spre chiveta, tinandu-se de ea, iar eu o tineam strans lipta de mine, in timp ce o sarutam pe gat stand in spatele ei.

Mi-a placut mereu de tine, imi zise ea. De cand te-am cunoscut ma gandeam cum ar fi sa te sarut, spuse ea in timp ce ma saruta si se impingea cu fundul in prohabul meu inchis.

Am inghitit in sec, i-am lasat colantii usor in jos si pastrandu-i chilotii pe ea, i-am dat usor la o parte si mi-am facut de cap cu limba intre labile ei perfect epilate. Mirosul era imbietor, iar vaginul suculent, imi producea placere sa-l ling. I-am lins pizda pana ce un suc alb, vascos, incepu sa-I iasa dintre labii. Era super excitata si am realizat ca e momentul oportun s-o penetrez.

Aveam penisul puternic vascularizat si am intrat in ea ca in branza, adica s-au dus toti cei 18 cm pana la capat. Era calda, umeda si placuta. Am inceput sa ma imping in ea, in timp ce Ada strangea chiuveta in palme si se impingea in mine. Eu dadeam din fund, inainte si inapoi, in timp ce palmele mele se desprinsesera de soldurile ei, ii desfacura bluza si se infipsesera in sanii ei tari.
La un moment ...



    Login