Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O intamplare
Autor : anacondaa - 2015-10-19
Citita de 7973 ori - Nota 2.84 (31 voturi)
Salutare, ma chama Alin si am avut a intamplare incredibila aproximativ cu doi ani in urma pe care vreau sa v-o povestesc.

In ultimul timp nu ma intelegem pre bine cu prietena mea Simona
Credeam ca o scurta vacanta romantica la Roma ne va ajuat sa ne reparam problemele de cuplu pe care le avem cu Simona. Din pacate nu avea sa fie asa. Vorba ceea ” socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Ea incepuse sa carcoteasca si sa se planga de orice inca inainte sa ne imbarcam pe avionul spre Roma. N-am mai rezistat dupa ce m-a facut de rusine de cateva ori la aeroport in Roma si din nou la receptia hotelului asa ca odata ajunsi in camera am hotarat sa ies un pic la aer, sa-mi revin. Nu mai puteam de nervi.
As ca am iesit. Ma plimbam singur fara tinta pe strazile Romei. Incepuse sa ploua usor, ploaie imi picura pe fata si simteam parca un sentiment de usurare. Neavind nimic mai bun de facut m-am plimbat toata dupa masa pe starzile Romei admirand vitrinele magazinelor. Oprindu-ma sa admir un costum am vazut-o oglindindu-se in geamul viterinei in timp ce se apropie hoatrata de mine.
- Nicule, tu aici? Ce faci tu la Roma? Spuse frumoasa aratare.
N-am apucat sa scot nici un cuvant pana sa primesc o imbratisare prieteneasca si un sarut scurt pe buze din partea necunoscutei. Am ramas blocat….pe mine ma cheama Alin si nu cunosc nici un Nicu.
- Mama, nu ne-am vazut de vreo 6 ani, ce faci, cum esti? continua ea cu intrebarile.
- Bine, sunt bine, am balbait eu un raspuns.
- Nu o sa-ti vina sa crezi cate mi sau intamplat de cand ne-am vazut ultima oara la Cluj. Sunt una dintre top modelele de la Roma. In sfarsit am reusit, tu ai avut intodeauna incredere in mine si mi-ai spus ca voi reusi!
- Da, asa este te-am sustinut mereu am ingaimat eu. Incepeam sa-mi revin.
Deci frumoasa femeie din fata mea era un model la una din casale de moda ale italiei. Era cam tot ce te asteptai de la un model. Subtirica, bruneta, inalta evident cu niste picioare superbe puse in evidenta de fusta pana la genunchi, sani ca doua mere si fund sa opresti traficul cu el. Ca sa va faceti o idee aducea cu Kate Beckinsale la fata. N-am apucat insa sa ma dezmeticesc prea bine ca fata continua nerealizand ca eu nu sunt Nicu.
- Trebuie neaparat sa vii sa vezi unde stau. Sunt foarte incantata de apartament, abia m-am mutat. Hai, si ma trage de maneca, hai acuma pana la mine sa-mi vezi apartamentu’, bem o cafea si mai povestim.
Nu era loc de intors asa ca am urmat-o pana la casa unde statea.
Apartamentul era intr-adevar dragut, chocht as spune. Aranjat cu gust dar, surprinzator, cu mobile veche , n-as fii crezut daca nu vedeam.
- Iti amintesti cum bantuiam prin anticariatele din Cluj, intreba ea? Zambind vazandu-ma admirand una dintre tablourile antice atarnate pe perete.
- O da, sigur, am soptit eu.
Manuela, caci asa o chema, isi dadu-se jos paltonul iar bluzita pe care o avea lasau sa se intrevada frumosii ei sani.
Mi-a surpins privirea , si cuprinzandu-si sanii in palme spuse:
- A trecut ceva timp de cand i-ai mangaiat ultima oara. Nu ti-e dor de ei? Fara sa astepte vreun raspuns a continuat
- Atatia ani de cand nu am mai fost impreuna, ce-ar fii sa lasam cafeau pentru mai tarziu? spuse apropindu-se de mine.
M-am piscat de picior prin buzunar sa fiu sigur ca nu visez. “doare,’ mi-am spus, deci nu e un vis. N-am apucat sa schitez nici un gest cand ea mi-a acoperit buzele cu ale ei.
- Hmm, stiu, ce-ar fii sa nu sarim peste partea ta favorita, spuse indreptandu-se catre CD palyer.
Nu stiam exact care o fi partea favorita dar am incuviintat din cap.
A pus un CD si a inceput sa-si unduiasca trupul pe ritmul muzicii arabesti. Incet fara graba si-a desfacut nasturii bluzei aruncandu-mi-o in cap. Avea niste sani foarte apetisanti, abia ma puteam abtine sa nu-i devorez.
Apoi si-a desfacut fermoarul fustei care a luat acelasi drum cu cel al bluzei. A ramas in niste chilotei albi pe care si i-a dat jos unduindusi trupuul pe aceleasi ritmuri arabesti.
Ramasa complet goala mi-a facut semn ca e randul meu. Nu facusem asta in viata mea dare eram hoatarat sa fac un adevarat show. Lundu-ma dupa aplauzele primite pe final cred ca am performat cel putin la fel de bine ca si celebrul “Nicu”.
Acume eram amandoi goi pusca. Manuela a luat-o la fuga:
- Daca ma prinzi, poti sa ma ai! striga ea.
M-am luat dupa ea crezand ca va fii un fel de soarecele si pisica, dar nu, in dormitor ea ma astepta intinsa pe pat cu mainele desfacute pentru o imbratisare. Era atat de frumoasa goala in pat, cu parul ei brunet rasfirat peste asternuturile albe.
In urmataorea secunda eram unul in bartele celuilalt sarutandu-ne cu pasiune. Ne exploram truprile reciproc. Limbile ni se imprunasera intr-o sarabanda a placerii, inima imi batea cu putere parca sa-mi iasa din piept. Totul se termina brusc cand Manuela puse stapanire pe pula mea incepand sa o suga si sa o dezmierde cu delicatete. Avea o atingere a buzelor divina. Se oprea din cand in cand numai pentru a-mi saruta si linge coaiele.
Senzatia era mirifiaca dar nu mai putem astepta, vroiam, cu disperare sa-i sarut sanii. Asta inca de cand o vazuem prima oara in strada. Asa ca am cuprins-a de umeri si am intins-o pe spate.
Am incepus sa sarut frumosii ei sani.
- Ce bine e Nicule, intodeauna ai stiut cum sa ma atingi! gemu ea
Incurajarea suna bine asa ca am zabovit mai mult timp sarutandu-I sanii si sugandu-i delicat sfarcurile pentru ca mai apoi sa-mi indrept atentia in alte parti ale corpului ei minunat. Am sarutat-o usor pe coapse si i-am desfacut labiile cu mana in acelasi timp. Apoi am sarutat-o usor pe labii facundu-mi loc cu limba catre mugurasul mult ravnit. Am fost intampinat de un gemat profund de placere.
Ajuns pana aici imi dadusem seama ca ii place sa fie atinsa si mangaiat cu tandrete, fara graba, asa ca m-am conformat desi i-as fii mancat piersicutam, atat era de ...



    Login