Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa
Autor : piciormare - 2022-09-05
Citita de 9455 ori - Nota 7.26 (96 voturi)
Vineri dupăamiază, tarziu, spre seară. Canicula s-a mai potolit, dar incă e cald. Ar merge o bere rece. Zis și făcut! Un tricou, un șort subtire si directia „La arab”! Ăsta era un bar din apropiere, lângă parc, cu patron arab, pasionat de fotbal, locul de adunare al microbistilor din oras. De pe vremea cand se fuma in baruri, rămăsese impărtit in doua cu un perete de termopan. Barul era in prima cameră, unde era si televizorul, cu fotbal transmis cam non-stop.
În prima cameră, full! Prin geamul termopan, vad ca, in a doua camera sunt locuri la mese și intru. Aici, galagia microbistilor de dincolo se aude infundat, ca un murmur. La o masa, EA” . Blondă, plinuță, cu ochelari și... cu niște țâțe care tindeau spre mijocul mesei!
- Liber? am intrebat, aratand spre un scaun.
- Sigur! a venit rapid raspunsul, insotit de un zambet.
M-am asezat,ne-am prezentat (o chema Lili), a venit ospatarul, am comandat o halbă și am intrat in vorbă cu EA. Din una-n alta, am aflat că e singură, venită de cateva zile in orășel, unde a mostenit o casa de la o matusa, ca e in plin proces de divort, un divort murdar, cu multe mizerii facute publice...
i-am povestit si eu despre mine, dar, nu prea aveam mare lucru de spus: o viata banală, simplă, plină de rutină. Cat am vorbit, nu-mi puteam lua ochii de la țâțele acelea imense, care se leganau la fiecare miscare.
După ce ne-am baut berile, am plecat. Ajunsi afară, in răcoarea serii, am pornit incet, in pas de plimbare pe langă parc, vorbind si bucurându-ne de racoare si liniste.
- Hai sa stam jos, a zis . Hai in parc, e asa bine acum, liniste si mai racoare...
- Hai! am aprobat rapid.
A luat-o inainte, ocazie cu care, la lumina becului de pe stalp, am putut observa si alte detalii fizice, in afara de țâțe, pe care le studiasem deja. De exemplu, pe lângă țâțele mari și grele, abia acoperite de o cămașă de mătase violet, prin care se vedea sutienul de dantelă care le susținea cu greu, fusta i se mula pe rotunjimea unei burtici, nu mare dar grasă, care promitea niste delicii grozave. Apoi, cand a trecut in fata mea, am văzut că are un cur de-a dreptul magistral, mare si bombat, de negresa, cu buci rotunde care tresaltau la fiecare pas, alternativ.
Parcul, pustiu. Am ajuns la o bancă dincolo de mijlocul parcului, pe care de-abia am vazut-o. desi strazile din jurul parcului erau luminate bine, din cauza teilor si castanilor stufosi, aici era aproape intuneric. ne-am asezat si am luat-o in brate. Am sarutat-o si mi-a raspuns la sarut fara sa se opuna nici macar de forma. Incurajat, i-am strecurat limba in gura si ea a preluat ideea imediat si a raspuns la fel, gemand. Am schimbat limbi, i-am descheiat doi nasturi la bluza si am pus o mana pe o țâță si m-a impresionat: nici cu amandouă mâinile nu o puteam cuprinde! Pula dadea deja semne de viață. Mâna ei s-a prelins pe piciorul meu si a atins umflatura care lua proportii.
- Crești? a intrebat chicotind. Avea un ras languros, care ma excita nebuneste.
- Da, am raspuns. Cum sa nu cresc cu tine în brate?
- Mai ales cu țâța mea, a ras ea din nou. Îți plac țâțele mele?
- Da. Le-as fute, am raspuns fara sa gandesc.
- Si, ce astepti?a chicotit iar.
A durat o clipa sa procesez raspunsul, apoi, in clipa urmatoare eram in picioare, in fata ei, cu șortul intins de pula care parca arata spre țâțe. Dintr-o miscare mi-a dat jos șortul, și pula a zvacnit ca un arc.
- Daca nu ma feream, imi spargea ochelarii, a ras ea. Nu cred că merge intre țâțe asa fara lubrefiant, nu?
- Aaa, nu cred...
- Ok, să ne ocupăm de problemă, a zis și mi-a prins pula cu o mana, și-a apropiat capul și a tras o limbă prelungă pe capul pulii. Mmmm... delicioasă! a zis lingandu-se pe buze.
Eu nu mai puteam nici sa respir. Ea a cuprins capul pulii cu buzele si l-a sorbit pana i-a intrat cu totul in gura. Buzele i s-au strans intr-un inel elastic chiar dupa capul pulii si limba a inceput sa se plimbe pe el, dandu-mi niste senzatii de nedescris. Am vrut sa ii pun mana pe cap, sa o imping cu gura in pula, dar mi-a prins mana din zbor si mi-a asezat-o pe țâță, continuand sa sugă. Era fenomenal! Apoi, a slabit stransoarea buzelor si a lasat pula sa ii alunece incet in gura pan cand capul pulii i-a atins omusorul. A schimbat tehnica: acum o sugea lung, pana ajungea la intrarea in gat, apoi deschidea gura si se retragea, lasand in urma pula plina de saliva. După cateva curse, s-a lasat pe spatarul băncii si, zambind a zis:
- Cred ca e destul! Acum are lubrefiant. Si-a arcuit spatele ridicandu-si țâțele cu mâinile. M-am apropiat mai mult si mi-am pus pula plina de saliva pe pieptul ei, sub țâțe. A lasat țâțele din maini și pula a lunecat între ele, pe sub sutien. Aaaahhhh!... a gemut. Fute-le! Fute-mi țâțele!
Ah! Ce senzație! țâțele astea, moi, calde si mari, atat de mari incat numai cand impingeam tare de-i ajungeau coaiele pe piept, de-abia lasau sa rasara dintre el un pic din capul pulii... Îi țineam țâțele în mâini și le futeam lung, cu miscari lente, ca sa prelungesc placerea.
- Sa nu termini acolo, a gafait.
- Bine..
Cand am simtit fiorii dinaintea ejacularii am scos pula dintre țâțe si am vrut sa ma intorc dar ea a fost mai iute ca mine si s-a aplecat. Mi-a prins iar capul pulii cu buzele si gura, ca o ventuza, a aspirat sperma pana la ultima picatura. Imi sugea capul pulii ca pe o acadea, ca pe un fruct zemos si dulce, in timp ce pula se muia si se micsora intre buzele ei. in cele din urma i-a dat drumul și a inghitit tot cu un geamat și un plescait de satisfactie. Cum a deschis buzele, m-am aplecat si am sarutat-o pe gura fierbinte care inca pastra gustul de pula, de sperma.
După sarut, imediat s-a ridicat in picioare impigandu-ma.
- Hai! Repede! mergem la mine! Stau aici, aproape! a zis și a pornit inainte spre iesirea din cealalta parte a parcului, incheindu-și din mers un nasture de la bluza cat sa nu fie descheiata complet.
Am intarziat un pic, ca șortul meu era la glezne si nu puteam umbla și pana l-am ridicat a durat cateva clipe, dar am ajuns-o din urma rapid. Nu imi puteam imagina unde sta. Cunosteam zona, ca doar stateam acolo de mult timp, dar nu stiam nici o casa disponibila. Adica, o casa goala, dar care sa fie locuibila. Pe partea aia a parcului exista doar o casuta veche, destul de paradita pe dinafara, fosta a unei babe care murise de cativa ani si de atunci acolo nu mai statea nimeni. Prin primavara fusese ceva miscare pe-acolo, dar nu o bagasem in seama. Ma gandeam ca mostenitorii vor sa vanda casa si fac curatenie, zugravesc, etc. Tocmai spre „ casa cu fantome” se îndrepta Lili în viteza, cu țâțele inainte si bucile balansand in fata mea.
Cum a ajuns, a descuiat, a intrat si a aprins lumina. Eu, in prag, mi-am...prins falca s[ nu se juleasca de gresie! Pe cat de jerpelita aata pe dinafara, pe atat de moderna si aranjata era pe dinauntru! Gresie, lavabil, parchet, spoturi, aer conditionat, ce mai, tot confortul!
De afara se intra intr-un hol mic, apoi in holul principal. In holul mic era o canapea si o masuta si cutii de carton.
- N-am apucat sa despachetez tot, inca! Doar ce imi era necesar...
Raspunsul meu a fost sa o iau in brate si sa ii bag limba-n gura. Ma excitase curul ala bare si bombat leganandu-se in fata mea si deja eram cu pula sculata. Mi-a supt limba ca pe o acadea, gemand si frecandu-si burta de mine. Bluza statea numai intr-un nasture, care s-a deschis aproape de la sine. Ne innodam limbile si ne pipaiam. I-am descheiat fusta in timp ce ea apasa in jos sortul si aproape simultan fusta si sortul au cazut pe gresie. Aacum pula mea ii impungea burta moale si calda si ea se freca de ea. Cum era mult mai scunda ca mine, la un moment dat capul pulii i-a intrat in scobitura buricului. Am prins-o de cur , am oprit-o si am tinut-o asa, miscandu-ma ca si cand as fi vrut sa o fut in buric.
- Perversule! a chicotit, intrerupand sarutul. Vad ca iti place si burta mea, nu doar tatele!
Am continuat joaca, sarutandu-ne si impingand capul pulii in buricul ei. Muream de pofta sa ii degust pizda! Nu i-o vazusem, dar mi-o imaginam mare, carnoasa si apetisanta.
Am impins-o usor in spate si am apasat-o pe umeri sa se aseze pe bratul canapelei. Credea ca vreau sa ii dau iar pula la supt, dar eu aveam ale ganduri. Am impins-o si am rasturnat-o pe spate pe canapea, peste bratul canapelei cu picioarele in aer. I-am smuls tentativa aia de chilot si i-am desfacut picioarele. Nu ma inselasem, avea o pizda exact cum ma asteptam carnoasa, cu labiile mai umflate si inchise perfect, epilata, cu o piele ca de bebelus. Efectiv am plonjat cu gura intre picioarele ei, ceea ce a facut-o sa geama ca un animal ranit. I-am plimbat limba pe linia care unea labiile, apoi i le-am deschis si i-am admirat scoica roz-sidefie, umeda si lucioasa, cu perla clitorisului care parca ma sfida. Mi-am bagat fata la ea in pizda si am inceput sa desenez flori cu limba. Ea scotea niste sunete nearticulate, intrerupte de gemete si gafaieli. I-am prins clitorisul cu buzele, era erect si tare, si am inceput sa il sug. Ea misca din cur, atat cat putea, parca mi-ar fi dat muie cu micro-pula aia. Din pizda, o dara de lichid, din saliva mea si nectarul ei se prelingea in jos, printre buci, inundandu-i rozeta, la fel de ingrijit epilata. N-a durat mult si un jet de seva a tasnit din pizda direct la mine in fata, iar ea a scos un geamat prelung pe care l-am auzit chiar daca urechile imi erau apasate de pulpele ei.
M-am ridicat si i-am desfacut picioarele, cu pula pe directie.
- Nu! Nu in pizda! Baga-mi-o in cur! a gafait.
As fi fost surprins daca s fi fost in stare sa gandesc, dar la halul de excitare in care eram, nu i-am mai dat timp sa se razgandeasca. Am plimbat pula pe la rozeta sa se inmoaie bine in sucul scurs din pizda si ap pus capul pulii la rozeta. Am impins lent. Simteam un pic de opozitie, dar nu prea mare si incet, rozeta a cedat si capul pulii a ajuns inconjurat de un inel elastic, stramt dar alunecos si incet i-a patruns in cur.
- Stai asa un pic! a gafait cand a intrat tot capul si rozeta s-a strans in spatele gulerasului. Acum bag-o toata, dar incet. Cat poti de incet. Vreau sa simt fiecare milimetru de pula cum ma patrunde! a zis dupa un minut.
I-am bagat toata pula in cur, incet, lent, pana cand coaiele s-au lipit de bucile ei. Ea statea cu ochii inchisi, in extaz.
- Aaaaaahhh !!! a gemut. Mai stai asa. Nu te misca, lasa-ma pe mine.
Si a inceput sa faca ... ceva, nu stiu ce, nu se misca deloc, in afara, dar inauntrul ei parca avea un aparat de muls nu altceva!
- Oh, doamne! Am gemut eu. Cum poti face asta? Ma inebunesti!
- Exercitii Kegel, dragule! Ce zici, iti place? A chicotit iar, cu rasul ei care ma excita atata.
- Esti... fantastica! E demential!
- Sa ma opresc?a ras iar.
- Nuuu! Daca te opresti, o scot!
- Sa crezi tu ca o poti scoate cand vrei tu! A ras si, intr-adevar, rozeta ei s-a strans in jurul pulii, chiar la baza, aproape dureros. Hai, acum fute-ma dar incet, lent, nu te grabi.
Nu m-as fi grabit oricum, la ce senzatie aveam, dar oricum, miscarile mele, combinate cu strangerile ei, nu mi-au dat de ales: in scurt timp am simtit fiorii ejacularii si cu pula pulsand, am ejaculat mult, incat aveam impresia ca sperma i-a umplut intestinul.
- Aaaah! a gemut iar. N-o scoate, mai stai asa, cu ea in mine, a soptit.
Nu voiam s-o scot, dar pula se pare ca avea alte planuri. S-a muiat, s-a micsorat si a iesit din curul ala delicios.
M-am lasat peste ea si ne-am sarutat iar, apoi m-am ridicat si am ajutat-o si pe ea sa se ridice.
- Esti delicios, perversule! a zis razand.
- Mersi! Tu esti fabuloasa!
- Hai sa mergem la baie, inainte sa fac mizerie aici in hol.
A pornit inaintea mea ca sa-mi arate drumul. Din holul mic, la dreapta se deschide holul principal, plin de cutii, doar cu un spatiu ingust intre ele. Mergeam in spatele ei fara sa-mi pot dezlipi ochii de bucile ei magnifice care leganau la fiecare pas.
Baia era drept in fata, in capatul holului, si am avut timp sa-i admir curul magistral care isi ondula bucile in fata mea. In baie, alta surpriza: era imensa! Cred ca fusese camera dar o transformase in baie. Si era complet dotata, „cu de toate”: jacuzzi, cabina de dus, vana, wc, bideu, chiuveta, tot!
- Intra tu la dus primul, a zis si m-a impins in cabina.
Prin usile de sticla fumurie am vazut cum se aseaza pe wc, apoi, se muta pe bideu si, cu ochii inchsi si capul dat pe spate, incepe sa se miste inainte-inapoi pe vas. Probabil se masturba cu jetul de apa.
Cand am terminat dusul, ma astepta langa cabina cu un prosop in mana.
- Du-te in bucatarie, ia o bere din figider si asteapta-ma. Vin si eu imediat. Bem o bere, fumam o tigara si vorbim. Hai, du-te!
Dupa cateva minute a aparut in usa bucatariei. Isi schimbase sutienul si, in afara de sutien nu mai avea nimic altceva pe ea. Asa am putut sa o admir in voie: pulpele carnoase, care imi astupasera urechile ca niste casti antifon, sus, intre ele, pizda carnoasa, botoasa, lasand sa se vada capatul liniei care unea labiile mari lipite, deasupra pizdei, un pic de burtica, usor rotunjita, cu netezimea intrerupta numai de gaura adanca a buricului in care aproape ca imi intrase capul pulii, si, mai sus, tatele monumentale, imbracate in cupele unui sutien care le acoperea si le sustinea ca pe niste bile de bowling.
- Scuipa-ma sa nu ma deochi, a ras.
- Nu te-ai saturat de scuipat? La cat scuipat am bagat in tine, si sus si jos, mi s-a uscat gura si cred ca mi-ar trebui sa ling o lamaie ca sa imi revina!
- Nu ai vrea mai bine sa lingi altceva mai dulce? Ca lamaia e prea acra, a ras din nou.
- Ba da! As vrea sa-ti ling sfarcurile! Si nu doar sa le ling! Sa le sug, sa le musc, sa le devorez! Dar sutienul imi sta in cale... Chiar, nu dai jos sutienul niciodata?
- SI despre asta voiam sa-ti spun... Nu! adica, il dau jos foarte rar si putin timp. Binenteles, cand ma spal, dar in rest, nu prea pot. Am tatele foarte mari si foarte grele si, fara sutien, trag in jos si ma dor.
- Offf! Si cat visam sa le devorez... am oftat. De...



    Login