Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 3
Autor : piciormare - 2022-09-12
Citita de 5448 ori - Nota 6.76 (50 voturi)
M-am trezit dimineata, din cauza vezicii sub presiune. Eram singur in pat, dar in graba catre baie, n-am avut timp sa-mi pun intrebari. Am facut si un dus rapid, m-am sters dar haine, ioc! Am iesit din baie gol pusca si atunci am observat ca usa bucatariei era intredeschisa. Trecusem pe langa ea, dar n-am observat, tot din graba. Lili era la chiuveta, cu manusi de cauciuc pe maini, spala niste legume. Avea un halat rosu, de matase, scurt si mulat pe cur, atat de scurt ca de sub marginea halatului se vedea partea de jos a bucilor bombate care se leganau la fiecare miscare. M-a simtit si si-a intors capul.
- Buna dimineata perversule! te-ai trezit?
- Mda... Tu te-ai trezit de mult?
- Daaa! Ma simt asa plina de energie! Cafea este facuta acolo, serveste-te!
Am luat o gura de cafea, in timp ce ii admiram balansul bucilor. Pula dadea deja semne de viata. M-am ridicat, am mers in spatele ei si am luat-o in brate. A tresarit cand pula mi s-a lipit de bucile ei. Am miscat un pic din cur si pula s-a asezat pe santul dintre buci. A gemut si, peste umar, am vazut cum i se ridica sfarcurile pe sub matasea halatului. Inseamna ca purta unul din sutienele decupate de mine. I-am pus mainile pe tate si i-am prins intre degete sfarcurile. A gemut iar. Am sarutat-o pe umar, pe gat, pe ureche. A intors capul si am sarutat-o pe gura, cu limba. A inceput sa-mi suga limba si sa miste din cur, frecandu-se de mine. practic imi facea laba cu bucile. Am lasat o clipa tatele ca sa-i despart bucile si pula s-a asezat peste rozeta. Si-a incordat bucile, strangandu-mi aproape dureros pula si a gemut fara sa se opreasca din supt limba. Ma inebunea curul ala! Imi frecam pula in sus si in jos printre bucile ei, dar nu mergea din lipsa de lubrifiant. M-am lasat in jos, i-am ridicat halatul si am admirat curul ala mare, rotund si bombat aproape lipit de fata mea. Ea s-a aplecat putin in fata sprijinindu-se cu mainile de chiuveta. I-am desfacut bucile si mi-am ingropat fata intre ele. Cred ca numai ce facuse dus, ca nu era transpirata deloc si mirosea dulce, a curat, a lapte, ca un bebelus. Ea gafaia si gemea incet sprijinita de chiuveta, simtind respiratia mea intre buci. Am tras o limba prelunga de jos in sus, printre buci, peste rozeta. A gemut lung. Am inceput sa ma joc cu limba pe rozeta, lingand si apasand cu varful limbii. Am simtit cum rozeta i se deschide si multumind d-lui Kegel, i-am bagat varful limbii in cur. A gemut adanc, si a inceput sa gafaie. Am scos limba cat am putut si cu buzele lipite de rozeta, i-am impins-o in cur. Picioarele ii tremurau. I-am bagat o mana intre picioare si i-am pus palma me pizda. Era uda deja. Un deget a alunecat intre labii aterizand pe clitorisul umflat si tare. Rozeta s-a strans pe limba mea. Am inceput sa misc limba inainte si inapoi, ca acul masinii de cusut. Ea gemea si gafaia spasmodic, iar rozeta se strangea si se deschidea dupa miscarile limbii. Am apasat cu degetul pe clitoris si am impins limba in rozeta cat am putut si asta i-a smuls un geamat prelung, ca un urlet inabusit.
- Fute-ma! Baga pula! Acum! a gemut.
M-am ridicat cu pula dureros de sculata, am potrivit-o la rozeta si am impins. Dintr-o miscare, pula i-a intrat in cur toata, fara sa ma pot controla.
- Aaaaaaauuuuuuuhhhhhhh! Mmmmmmhhhhhh!
- Doare?
- Un pic... stai asa putin, nu te misca! a gafait. Acum... gata... fute-ma! Incet, lent, sa simt tot! a soptit dupa cateva clipe.
I-am scos pula aproape de tot, doar capul pulii a ramas inauntru, apoi am impins iar, pana la radacina. Totul cu miscari lente, incet. Ma lipisem iar de ea si ii strangeam intre degete sfarcurile si o sarutam pe gat, in timp ce, lent, impingeam pula pana cand coaiele se lipeau de cur, apoi o trageam inapoi, pana simteam rozeta strangand capul pulii. Miscarile ei dinauntru ma inebuneau. Era ceva, ca si cum o mana imi masa pula, pe toata lungimea, pe masura ce intra sau iesea din ea. As fi vrut sa dureze mult, la infinit, dar... Dupa un timp prea scurt, dupa mine, am simtit fiorii ejacularii si am impins pula pana la capat. Pula a pulsat si jeturi de sperma i-au implut curul. Tremura necontrolat sprijinita de chiuveta. Am ramas asa, fara sa scot pula. Stiam ca ii place sa simta cum, dupa ejaculare, pula se moaie si aluneca din ea. Pe masura ce pula se micsora si aluneca afara, rozeta i se strangea.
Am mai stat asa, cu ea in brate, mult dupa ce pula a iesit si rozeta i s-a strans . Gafaia.
Fara un cuvant, s-a intors, mi-a prins capul in palme si m-a sarutat lung, apasat. Am sarutat-o si eu, apoi, lipiti unul de altul ne-am dus la baie.
- Intra tu primul la dus, a zis. Eu trebuie sa ma spal interior intai.
- Stai! Te rog, vreau sa vad!
- Ce?
- Tot! cum faci, ce faci, tot!
- Aaa... Bine... perversule! a chicotit
S-a asezat pe wc, dar invers, calare, cu spatele la mine, si-a desfacut bucile cu mainile si am vazut cum strange si relaxeaza rozeta pana cand, din rozeta s-a prelins un bulgaras alb, gelatinos de sperma. Apoi s-a mutat pe bideu, tot asa, cu spatele la mine si a dat drumul la apa. s-a pozitionat asa incat jetul sa ii izbeasca exct in centrul rozetei si si-a deschis rozeta. Priveam fascinat cum jetul de apa ii patrunde in cur si de acolo se scurge afara, prelingandu-se pe buci, de unde cadea in vasul de portelan.
- Perversule! am auzit vocea ei chicotind. Ce atent te uiti! N-ai mai vazut asa ceva, este?
- Este! N-am avut unde...
- Te excita?
- Da!
- Perversule! Eu o fac destul de des. (Vorbea fara sa se ridice de pe bideu)Am munca sedentara si sunt aproape tot timpul constipata. Si asta e cea mai rapida rezolvare. O clisma rezolva constipatia mai repede decat orice laxativ. Plus ca, de la laxative n-am avut orgasm niciodata! a ras iar. Nu vrei sa incerci?
- Nu stiu... adica...
- Hai recunoaste ca esti curios! Nu ma mir, la cat esti de pervers! Si stii ce placut e?
- Tu vorbesti serios? Adica... chiar ai avut orgasm ... asa?
- Sigur! De multe ori! Poate ai si tu!
- Mmmnu cred... ca nu sunt femeie...
- Hai termina cu prostiile! Curul e la fel si la femei si la barbati.
- Da, dar... la mine era doar pentru „exit”...
- Ei si? Orice are un inceput! Si eu am fost as, la inceput, dar acum... Hai, iti explic eu ce si cum, stai un pic.
S-a ridicat, s-a sters si a iesit din baie. Dupa o clipa a revenit. In mana tinea un pachetel cu, credeam eu, o seringa.
- Uite, a zis, capul asta de metal de la bideu. Il tragi afara, vezi e cu furtun, ca la dus, dar nu asa lung. Il desurubezi si pui in loc canula asta. (atunci am vazut ca nu era seringa, ci un fel de dildo din plastic alb, cam cat un deget de lung dar ceva mai subtire si cu un fel de guler la baza). Uite, il lubrifiezi si ti-l bagi in cur si dai drumul la apa. cand crezi ca e destul, il scoti si te pui pe wc. Faci chestia asta de cateva ori, pana curge din tine apa curata, fara... „impuritati”. A ras. Apoi te stergi si vii in dormitor.
Si, cu asta a iesit din baie. Am sovait un pic, dar... eram si curios si, recunosc, parca ma excita ideea...
Am trecut la fapte. M-am asezat pe bideu si, sovaind, am pus varful „dildoului”la rozeta . am tresarit cand am simtit atingerea. Dar, am apasat incet si a intrat usor, fara probleme. Ma asteptam sa ma doara un pic, dar, nu, nu durea deloc. Am dat drumul la apa si am simtit jetul inauntrul meu, in mine, cum ma umple. Era o senzatie ciudata, dar nu neplacuta. Am lasat apa sa curga savurand senzatia, pana era gata sa scap „incarcatura”. Abia am avut timp sa scot canula si sa ma mut pe wc. Am repetat manevra de vreo trei-patru ori si de fiecare data imi placea tot mai mult. mi se parea o chestie foarte kinky si ma gandeam ca nu chiar degeaba imi spune tatoasa de Lili „pervers”.
Cand,...



    Login