Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 2
Autor : piciormare - 2022-09-08
Citita de 3034 ori - Nota 7.38 (26 voturi)
Mi-a prins capul in maini si ma saruta peste tot, pe toata fata, mormaind: „te iubesc, te iubesc, te iubesc”ca in transa.
- Si eu te iubesc, tatoasa mea! Da hai sa facem un dus si sa dam cu mopul pe-aici, ca e alunecoasa gresia si se pot intampla accidente... am zis.
- Dus, da, trebuie sa facem, dar gresia o curat eu rapid si fara efort. Am un sistem special, automat, pentru spalare si uscare. A costat ceva dar merita.
Dupa un dus rapid, facut iar pe rand, intai eu, apoi ea, am mers in dormitor. Dormitorul, ca si restul casei, a fost o noua surpriza. Nu avea altceva decat un pat imens care ocupa aproape toata camera. Stateam intinsi pe pat, bucurandu-ne de racoarea noptii, goi, doar ea cu un nou sutien. O admiram cum sta intinsa pe spate, cu rotunjimea burticii si mai ales cu mingile tatelor ridicate. Dintre pulpele carnoase, iesea in relief pizda botoasa.
- Trebuie sa iti duc alt sutien sa-l decupezi, mi-a intrerupt ea sirul observatiei. Apropo, nu vrei sa-ti duc si o pereche de tafulci?
- Tafulci? Ce-s alea?
- Aia! Sunt chiloti din aia de babe, care acopera burta si curul.
- Si ce vrei sa faci cu ei?
- Nu eu, tu! Sa-i decupezi, sa ma futi prin gauri! a zis si a izbucnit in ras.
- Auzi cine ma face pe mine pervers! am comentat eu ironic.
Ea radea in hohote si, cum era intinsa pe spate, tatele i se balansau si burta valurea in ritmul hohotelor. Era super excitant, pacat ca avea sutienul nedecupat.
Dupa o repriza de ras, a continuat tot pe spate, doar cu fata intoarsa spre mine:
- Cand imi iau lenjerie, trebuie sa iau la set, ca numai asa gasesc marimea potrivita. Dar eu port tanga, nu suport atata carpa pe cur si intre picioare. Imi place sa simt snurul pe rozeta si , uneori, ii strang si ii trec printre labii, prin pizda. Ma excita sa merg pe strada asa, dar numai pe distante mici. Odata am avut chiar orgasm si era sa cad din picioare pe strada! Sau, am mai incercat si asta: sa imi pun un buttplug si sa leg snurul de el si sa umblu asa. A fost bine, nu am avut orgasm, dar mi-a placut.
- Hai sa te intreb ceva, pot?
- Da, sigur! Orice!
- De ce nu m-ai lasat sa te fut in pizda?
- Aaa, pai... nu era pregatita... Stai asa ca-ti explic. Ti-am spus ca sunt in divort si ca procesul e plin de mizerii. Ei bine, acum sunt tocmai in perioada fertila si nu pot risca sa raman gravida!
- Pai, asta nu inseamna neaparat sarcina...
- Nu inseamna nastere, vrei sa zici! Sarcina ar fi oricum o problema, pentru ca nu vreau sa risc sa auda „el” ca am facut un avort. Stii ... ar face din tantar un armasar... un armasar mai pervers ca tine! a ras iar.
- Aha, am inteles... Ok, dar... cand o sa fie „pregatita”?
- Pai, acum este! a ras. Cand am fost la baie prima data, mi-am pus diafragma. Acum ma pot fute pana-mi curge sperma din pizda, fara pericol. De ce? Nu mai ai rabdare?
- Hmm... am mormait apropiindu-ma de ea. Ia sa vedem... sta bine diafragma aia, n-o fi alunecat? Si zicand i-am pus mana pe botul pizdei si am strecurat un deget intre labii.
- Nu... stai... a zis repede si m-a impins. A sarit din pat si a iesit. A cautat la capataiul patului(atunci am vazut ca acolo nu era polita ci un fel de lada lunga cat latimea patului) si a scos o foarfeca mica. Decupeaza sutienul, perversule, ca stiu ca vrei asta! Vrei sa-mi sugi tatele, asai?
- Daaa! Dar o spui de parca tu n-ai vrea! am zis luand foarfeca.
Atent, cu grija, am decupat cupele sutienului, fara sa-l mai dea jos. Cum am terminat, am intins gura spre un sfarc care, deja erect, parca ma sfida din varful bucatii de tata iesita din sutien. M-a impins.
- Stai putin! Nu As! Hai sa reluam de unde am ramas.
S-a intins iar pe pat. M-am intins si eu, sprijinit in cot, si o admiram. Nu stiam la ce sa ma uit: la tatele mari, tinute sus de sutien, incoronate de bucatile iesite prin decupaje, cu sfarcurile mari si erecte, la burtica grasa si neteda, pufoasa si usor bombata, sau la pizda botoasa, care se inalta putin dintre pulpele carnoase. M-am apropiat de ea, i-am tras un sarut si, in acelasi timp i-am pus mana pe pizda si am strecurat un deget intre labii. Sub deget am simtit clitorisul umflat si tare, ca o cireasa. Cand l-am atins, am simtit-o cum tresare.
- Sa ma opresc? am intrebat malitios.
- Opreste-te... daca vrei... SA TE UCID IN CHINURI! a zis, gafaind. Baga degetul in pizda, te asteapta o surpriza! Hai, baga-l , nu te musca! Doar te suge! A ras.
Am lasat degetul sa alunece in pizda. Era calda, umeda si matasoasa. Si surprinzator de stramta. Am avut impresia ca ii bag degetul in rozeta, daca n-as fi simtit sub podul palmei botul carnos si fin al pizdei. Ma privea zambind languros. O luminita i s-a aprins in ochi, si surprins, am simtit cum, fara nici o miscare la exterior, pizda incepe sa ma stranga ritmic de deget!
- Ce-i asta? am intrebat uimit. Nu mai intalnisem asa ceva. Tot exercitii din alea...
- Da! Kegel! Hai! ia pozitie, ca pentru flotari, dar cu picioarele desfacute larg, n-o sa regreti, fii sigur!
Am executat, nerabdator sa bag pula in stransoarea aceea dumnezeiasca. M-am asezat deasupra ei, sprijinit in maini si in degetele de la picioare, cu picioarele desfacute. Ea a luat de la capul patului o perna mica dar tare, si, cu picioarele lipite, si-a ridicat curul si si-a potrivit perna sub buci. Acum cu curul ridicat si mai sus, pizda iesea in evidenta si mai mult.
- Acum bag-o! a soptit.
Am potrivit pula in crapatura dintre labii, si am incercat sa imping. Dar pula doar a apasat clitorisul si a scapat afara frecandu-se de botul pizdei. Am incercat din nou. Acelasi rezultat. Pula era sculata si tare, si nu cobora destul ca sa ajunga la intrarea in vagin. In maini ma sprijineam, deci nu o puteam apasa cu mana. Dar, daca eu aveam mainile ocupate, Lili le avea libere si a preluat initiativa. Mi-a prins pula cu o mana si a ghidat-o, iar cu cealalta si-a deschis labiile.
- Bag-o !
Am impins si pula si-a gasit drumul in jos, spre intrarea in vagin. Ea si-a scos mainile dintre noi si m-a imbratisat. Am impins si pula a patruns toata, pana la capat, in pizda ei, stramta si matasoasa, dar alunecoasa de excitare. A inchis ochii si, printre buzele intredeschise a scapat un geamat usor.
- Ce-i? Doare?
- Un pic... sunt prea excitata si strang fara sa vreau.
- Ba, sa vrei, clar! am fost eu ala rautacios.
- Bine, vreau! Hai, la treaba! Suge-mi tatele ca doar n-am stricat sutienul degeaba!
Cum eram cu pula inauntru, am plecat un pic capul si am pus gura pe un sfarc. M-a imbratisat, tragandu-ma cu gura in tata. Apoi, a fost o nebunie, un delir al simturilor. Dadeam din cur si sugeam sfarcul ala dulce si pizda ei ma strangea ca o mana de pula in ritmul mus...



    Login