Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

o fantezie simpla
Autor : deea88 - 2014-07-19
Citita de 5756 ori - Nota 7.38 (37 voturi)
Buna tuturor, ma numesc Anda am 20 si ceva de ani si ceea ce urmeaza sa povestesc este ceva ce mi s-a intamplat de curand.
Era inceputul primaverii si hotarasem impreuna cu prietenul meu sa mai dam o sansa relatiei noastre care era pe terminate. Am facut rezervarii intr-un local si urma sa ne intalnim direct acolo.
Era o zi de duminica si spre seara dupa ce m-am aranjat si m-am imbracat ca o doamna in fusta, tocuri si o bluzita eleganta am pornit pe jos pana la destinatia mea. Cum ma plimbam eu pe srada, ma trezesc leoarca din cap pana in picioare stropita de o masina. Se opreste, parcheaza mai in fata, si din ea paseste afara un tip, a carei fata nu prea se vedea de buchetul de flori ce il ducea pe brate. Eram uda pe haine si suparata.
-Tu nu te uiti pe unde mergi? nu il vedeam clar din cauza buchetului superb inflorit dar eram hotarata sa ii zic vreo doua pentru ca imii stricase hainele.
-Scuza-ma dar ma grabesc, e aniversarea mea si a iubitei mele. De dupa buchet se afisara doi ochi salbatici si o piele aramie tipic mediteraneeana.
-Uite, ia si tu una si imi oferii o orhidee. L-am refuzat injurand si am plecat grabita.
Ajunsa in localul in care trebuia sa ma intalnesc cu iubi m-am postat la masa, mi-am comandat de baut si mam pus pe asteptat.
Cateva minute mai tarziu primesc niste mesaje, avea o treaba importanta de rezolvat si nu mai ajungea la mine. Ies afara sa il sun dar ma intorc fara nici un rezultat la masa mea, cu hainele inca ude si bluza ce mi se lipise de piept. Dupa un timp vad intrand in o figura familiara si eu deja un pic ametita, incerc sa imi dau seama de unde o stiu. Era tipul din strada care ma zarise si venea spre masa mea.
-Ce coincidenta nu-i asa? Te invit la un dans?
M-am ridicat de la masa si m-am gandit ca nu-i rau pentru ca era totusi foarte sarmant si ma plictiseam.
Am aflat mai taryiu ca nu eram buni parteneri de dans ne calcam pe picioare asa ca dupa ce sa terminat melodia si dupa un flirt nereusit dintre noi m-am desprins din bratele sale mergand inapoi spre masa mea singuratica dintr-un colt.
-Vine prietena mea in curand si ma asteapta o noapte lunga si romantica, zise el.
De undeva nu foarte departe se aud niste tocuri. Ce vad e o priveliste magnifica, o frumusete divina cu forme voluptoase ispititoare,sani fermi si mari, picioare lungi, soldurile imbietoare, cu parul roscat natural si ochii de o nuanta deschisa.
Am mai luat o inghititura si m-am asezat. El se ridica, o saruta si o stranse afectuos in brate iar ea ma privea plictisita.
-In seara asta, am spus, sunt trista si parasita....iar iubitul tau s-a oferit sa imi plateasca consumatia si sa se revanseze pentru ca mi-a stropit ultimele mele haine bune cand trecea cu masina, atata tot. A fost generos si eu am exagerat.
Acestea fiind spuse s-au retras la masa lor unde ii astepta deja o sticla de sampanie, iar eu am ramas sa-l ascult captivata pe trompetistul din trupa de jazz a localului. Era bine facut cu buze pline numai bune de sarutat. Spre surprinderea mea, dupa cateva zeci de minute de cantat ia o pauza si il vad ca se apropie. Trompetistul meu venise langa mine si dupa ce am facut cunostiinta i-am marturisit ca il plac. Imi raspunde ca m-a vazut mai devreme cand dansam si intreaba.
-Dansezi cu mine? Poate asa o sa-ti revii, te vad cam ravasita.
-Poate..i-am raspuns. I-am intins mana putin reticenta si am pasit alaturi de el spre ringul de dans. Dar nu ma pricep, ai vazut mai devreme...
-Hai sa incercam, zise si imi cuprinse talia cu bratele sale puternice.
Miscarile noastre lente si corpul sau imi trezeau dorinte din cele mai ascunse. Simtind asta m-a tras mai aproape...I-am spus apoi ca am nevoie de aer, asa ca ii propuns sa ne retragem pe terasa.
In spatele meu o balustrada avea sa imi fie sprijin.Neam sarutat nerabdatori apoi mi-a apucat soldurile si m-a intors cu spatele la el iar mainile sale si-au facut loc pe sub fusta, ridicand-o pana sus pe solduri. Stiam amandoi ce avea sa urmeze.. asa ca mi-a indepartat chilotul minuscul si-si propti erectia la intrarea in vaginul meu deja fierbinte si umed. M-am lasat in voia lui. Atingerile erau minunate ma facusera sa gem o data mai tare, sa ma lipesc de trupul si sa simt penisul cum ma patrunde dintr-o data. Ma durea putin, era mare si m-am simtit ridicata de la sol plutind in al noulea cer. Ma futea cu miscari lente si in timpul asta eu i-am luat mainile si i le-am pus pe sani. Ii strangea se juca cu ei cu sfarcurile mele pe sub bluza facandu-ma sa gem si mai tare de data asta; am lasat capul pe spate, m-am relaxat in bratele lui si in timp ce intra si iesea din mine, am ridicat picioarele pe balustrada si le-am desfacut larg cat am putut. Ma topisem de tot si la scurt timp am avut primul orgasm. Dupa vreun minut m-a ridicat ptr ca abia mai puteam sa ma tin, iar de jos din strada incepeau sa se auda voci si rasete.
-E praf, nici sa stea in picioare nu mai poate!
Ma sprijin cu coatele de margine dau jos bluza si ma cracanez cu fundul spre el...imi maseaza bucile, le strange imi da o palmuta usoara iar eu incep sa ma ud iar
-Fa-o...baga-mi-o in fund...ii zic, iar el nu ezita si cu pula lubrifiata de orgasmul meu ma penetreaza fara probleme, incetul cu incetul. Nu mai facusem dar era perfecta senzatia. M-a apucat ferm de solduri si a inceput un du-te vino mai lent dar f excitant. Mi-am dus doua degetele la pizda si am inceput sa ma frec in ritmul sau...ce bine era...
-Nu-ti fa griji... baby, zise el departandu-mi bucile si simtindu-i limbuta calda si umeda printre labiile mele incinse si in fund...imi tremurau picioarele iar el lipaia de zor tinandu-ma ferm ...



    Login