Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO dorinta UNICA.
Autor : mihablack - 2012-06-30
Citita de 6569 ori - Nota 8.46 (96 voturi)
Luna iunie, luna teilor, luna barbatului care mi-a declansat o…..dorinta unica. Vara, anotimpul dorintei, distractiei, libertatii, cand simti ca totul e perfect: aerul, mirosul, pamantul, verdeata. Toate te cheama sa intri in “hora”, sa dansezi ca ielele pe campul inmiresmat de vegetatie. Pur si simplu sa te conectezi la dorinta.

Era o vara “incinsa”, cu miros de tei in eter, miros care te arunca in mrejele dorintei fizice, a iuresului declansat de “fierbinteala” anotimpului calduros . Eram la serviciu. O zi plictisitoare, cu sarcini de rutina. Nu ma impacam bine cu sarcinile rutiniere, dar acestea fac parte din viata profesionala a fiecarui om.

Lucram agasata la biroul meu, cand brusc se deschide usa din stanga mea si intra seful meu impreuna cu un barbat. Am ridicat instinctiv privirea si m-am uitat la ei. Inima mi-a stat in loc, dupa care a inceput sa “goneasca” . Ma uitam lung la barbatul necunscut. Ce barbat! Ochii lui ! Doamne, ce ochi, verzi, profunzi, adanci. A zambit spre mine si m-a salutat. Inima mi se zbatea si mai puternic in piept, urmare a zambetului ivit pe chipul lui. Un zambet sclipitor, care i-a luminat si i-a “incalzit” trasaturile masculine.

Privirea mea a inceput sa il “traverseze” de sus in jos si inapoi. Purta o pereche de pantaloni bej, care ii imbracau perfect picioarele lungi, camasa, in dungulite roz-bej i se mula perfect pe tors.Cureaua maro inchis ii cuprindea mijlocul iar pantofii erau impecabil asortati. Parul incaruntit, tuns scurt, ii conferea un aer de siguranta, autoritate, masculinitate. Era barbatul ajuns la apogeul sau, barbatul sigur pe el si pe farmecul lui, barbatul care trecuse de patruzeci de ani.

Seful meu, l-a prezentat spunandu-mi ca este noul nostru colaborator:
-Mihaela, acesta este Vlad, partenerul nostru la proiectul “X”. Vei lucra cu echipa lui, pana finalizam.
M-am ridicat si am intinns mana spre el. Ochii lui au inceput sa ma mangaie, cu o privire masculina. Mana mea a ajuns in mana lui, intr-un salut oficial. Am simtit un fior scurt, la contactul cu palma lui, care s-a raspandit in corpul meu. I-am observat privirea, care avea un licar de interes in ea. Privirea mea a coborat spre mana lui stanga si am vazut ca nu purta verigheta, doar un ceas elegant, subtire, negru. Am zabit multumita , in sinea mea.
Intre noi “pulsa” o constientizare primitiva si puternica a persoanei celuilalt, eram un barbat si o femeie care isi doreau sa fie mai aproape unul de altul.
-Ma bucur sa te cunosc, Mihaela. Sper ca vom avea o colaborare, a facut o pauza sugestiva, fructuoasa… A zambit orbitor si aluziv , poate?
Am discutat unele chestiuni generale despre proiect stabilind ca a doua zi sa incepem sa lucram, dupa un program prestabilit.
Dupa un timp a plecat. Gandurile mele se intorceau la momentul in care era in fata ochilor mei, ii “vedeam” zambetul , vocea lui imi “inunda” mintea. Prezenta lui impozanta ma “sacaia” la nivel mental , nu ma puteam concentra. Gandurile mele aveau o viata proprie, alergau, se intrebau. Oare chiar sugerase altceva, cand rostise , cu o pauza , cuvantul “fructuos”? Oare ? Oare facusem o impresie buna? Oare? Oare? Ma bulversau gandurile!
Intr-un final s-a terminat programul de serviciu si am plecat acasa. Gandurile imi erau focalizate tot pe Vlad. Vlad, ce nume misterios, masculin; imi sugera aventura, necunoscutul, dorinta fizica. Dorinta fizica? Hei, Mihaela ai luat-o razna? De la atatea sarcini profesionale , ai ajuns sa debitezi aberatii. Ha! Dorinta fizica, de la prima vedere? Exista in carti, filme, nu in viata reala. Trezirea! Dar femeia esentiala din adancul meu asocia barbatul, pe nume Vlad, cu o unire fierbinte, care cuprinde toata fiinta, o centrifugheaza, o “stoarce” de toate trairile profunde…dorinta fizica care face sa vibreze totul, care zguduie, ca un cutremur, de nivel sase pe scara Richter.

Seara a trecut intr-un noiam de ganduri si intrebari la care nu aveam inca raspuns. Il doream pe Vlad, deja? L-am vazut o singura data, dar ce impact avusese asupra mea, ce impresie puternica lasase in mintea mea. Il vroiam?? Da sau nu?……DA, mi-am spus brusc hotarata. Il vreau si il voi avea! Am zambit, lingandu-mi , inconstient buzele pline si am inceput sa imi fac planuri pentru a doua zi.

M-am foit in pat intreaga noapte cu gandul la Vlad. Dorinta fizica isi facuse loc in corpul meu, imi “traversa” celulele si ma facea sa.….Off! mi-am spus surescitata, esti foarte fierbinte in noaptea aceasta, Mihaela. Somnul nu isi facea aparitia odihnitoare. M-am ridicat din pat si am inceput sa butonez nerabdatoare telecomanda televizorului. In acest mod am pierdut timpul pana dimineata cand am inceput sa ma pregatesc pentru o noua zi de serviciu. Nu, ma pregateam sa il las “lat” pe Vlad. Am zambit, in sinea mea: “Vlad, al meu esti”.

Mi-am pus lenjeria roz fucsia, dublata cu dantela neagra. A urmat o rochie de in, roz fucsia, care imi scotea in evidenta corpul, fiind conica, pana la genunchi, dar pe piciorul drept avea un slit provocator. Parul negru l-am lasat sa cada greu pe spate, pana la talie. Ochii verzi ma priveau din oglinda cu sclipiri de dorinta. I-am pus in evidenta cu un fard lila, astfel devenind mai verzi. Un gloss nud a completat machiajul diafan . M-am privit pentru ultima data in oglinda. Aratam profesionist si incitant, in acelasi timp. Exact ce imi doresc, am gandit, surazand cu subinteles, imaginii din oglinda.

Am ajuns la birou si am inceput sa lucrez. Peste o ora si-a facut aparitia si Vlad. Inima mea s-a “aruncat” din nou in galop dar m-am stapanit . Am inceput sa stabilim liniile generale de lucru.
Au trecut trei ore in care am lucrat. Trei ore chinuitoare, cu atingeri asa-zis intamplatoare, din partea lui. Eram in clocotul dorintei deja. Juca dur. Vlad gasea multe oportunitati sa ma atinga: imi arata cifre iar mana lui o atingea pe a mea, se apleca peste umarul meu pentru a indica ceva pe monitorul calculatorului, la un moment dat a scapat un pix pe jos, care a ajuns sub picioarele mele, mana lui atingandu-mi glezna cand s-a intins sa il ridice. Pur si simplu eram cuprinsa de focul dorintei fizice, mistuita in valvataie.

Am inceput si eu sa ma “joc” cu el. La un moment dat am mancat piersici, masa de pranz, i-am spus inocenta lui Vlad. Buzele mele sugeau sucul fructului, imi treceam limba peste buzele pline de seva dulce. Se uita la mine cu o privire focoasa.
-Mmmmmmh, ce delicioase sunt, am spus senzual, uitandu-ma direct in ochii lui verzi. Sunt fructele mele preferate, am continuat. Nu vrei si tu? am intrebat inocenta.
S-a ridicat brusc de pe scaun si a iesit din birou. Am zambit multumimta. A revenit dupa zece minute si am continuat “munca”.
I-am atins si eu umarul, din intamplare. Mana mea era pe bratul lui, acum, atragandu-i atentia asupra unei situatii care s-ar putea ivi in procesul de implementare al proiectului . Ma gandeam: vrei sa joci dur, Vlad? Iti arat eu joc dur. Zambeam diavoleste, in sinea mea.

Acum era el in fata monitorului si eu in dreapta lui. M-am aplecat peste umarul lui, sanii mei i-au atins antebratul . A tresarit si s-a retras. Am suras si am continuat imperturbabil discutia profesionala. Eram la munca, nu?

M-am asezat pe scaun in fata biroului unde lucra Vlad. Mi-am pus piciorul drept peste cel stang. Slitul rochiei s-a desfacut lasand pulpa la vedere. Ochii lui Vlad s-au pironit, ca un laser, direct pe piciorul dezgolit. Privirea lui era atrasa, ca de un magnet , de piciorul meu. Citeam din dosarul pe care il aveam in mana dar privirea mea ii urmarea reactiile pe sub gene. Am observat cum imi inspecteaza picioarele dezgolite, cu priviri din care tasneau “fulgere”. Pulsul meu o luase razna in urma jocului mut dar care sugera exact unde vom ajunge. Imi treceam acum doua degete ale mainii stangi peste buza plina de jos. Degetele mangaiau lent buza. Vroiam sa sugerez concentrarea adanca dar mintea mea era la barbatul din fata mea.

S-a ridicat brusc de pe scaun, si-a cerut scuze si a iesit. Am oftat adanc, eliberata de incordarea jocului. Am iesit si am mers la toaleta. Toaleta firmei noastre era comuna , enorma, decorata in nuante de bej si maro. Din anticamera mare intrai in alta incapere , dedicata femeilor. Vlad era in prima anticamera a toaletei si isi stropea fata cu apa. A inlemnit cand m-a vazut. S-a ridicat lent de deasupra lavoarului , s-a sters cu un servet de hartie si s-a uitat lung la mine, cu o privire verde, intensa. Simteam tamplele cum imi zvacnesc, pulpele imi tremurau a anticipatie, degetele imi furnicau de dorinta de a pune mana pe Vlad.
Brusc, a intins mainile, m-a prins de palme si m-a tras intre bratele lui. Am inghetat datorita surprizei. Nu ma asteptam ca aici, la toaleta sa faca primul pas. M-a impins cu spatele, in usa anticamerei iar buzele lui au coborat peste ale mele. Se uita fix in ochii mei iar palmele lui imi strangeau dur talia subtire. Mainile mele erau pe bratele lui. Ne uitam, tensionati, unul la altul.
Mi-am strecurat mainile dupa gatul lui si buzele sale au ajuns peste ale mele. Limba mea a inceput sa treaca umed peste buzele lui. A gemut si le-a deschis. A inceput sa devina agresiv. Bratele s-au strecurat peste spatele meu, s-a impins in mine iar buzele au inceput un joc umed. Limba a intrat dur printre buzele mele pline . Ne sarutam ca niste insetati, dornici de saruturi lungi, devoratoare. Se impingea in mine, era deja tare, dornic. Barbatul pregatit de actiune, tinandu-si in brate “victima”…

Mi-am ridicat piciorul drept, iar coapsa mea l-a atins , cu o miscare lunga. Genunchiul lui s-a strecurat intre picioarele mele, presandu-mi feminitatea pulsanda . Gemeam, infierbantati.
Prin aburii dorintei am auzit o voce:
-Oh, Doamne! Va rog sa ma scuzati. Oh, scuze, mii de scuze.
Am ridicat privirea. Era secretara firmei. Se uita cu ochi mari la noi. Ne-am despartit rapid , incercand amandoi sa devenim decenti. Vlad s-a scuzat si a plecat rapid. Afurisitul! Ma lasa pe mine sa gasesc scuze aici.
I-am aruncat o privire provocatoare colegei mele :
-Ce te uiti asa? Nu ai mai vazut doi oameni sarutandu-se? Scuza-ma! am spus si am plecat spre biroul meu. Eram nervoasa , simteam dorinta nesatisfacuta, cum imi curgea prin vene.
Am intrat in birou. Vlad era asezat pe scaun in fata monitorului. M-am dus in stanga lui, sprjinindu-ma de birou cu fundul, piciorul drept fiind iesit prin slitul rochiei. Privirea lui a ramas pironita pe piciorul dezgolit, incaltat in sandaua sexy . Privirea mea spunea: “Vino la mine. Sunt fierbinte.”. Eram curioasa cat va rezista tentatiei, provocarii mute. Il priveam muscandu-mi buza de jos cu dintii . Acum se uita fix la gura mea. Avea pupilele dilatate.
Brusc, s-a ridicat, impingand scaunul brutal in spate. Mainile lui mi-au prins talia strans si m-a ridicat cu fundul pe birou. Acum palmele erau pe coapsele mele, desfacandu-le si pasind intre ele. Coapsele lui imbracate in pantaloni se frecau de pielea goala, din interiorul pulpelor mele. Am gemut iar palmele mele s-au strecurat dupa ceafa lui, tragandu-l in jos spre mine. Am inceput sa ne sarutam . Sa ne sarutam? Putin spus. Era o “rumba” fierbinte a limbilor noastre; limbile se incolaceau, se desparteau, se impreunau. Buzele noastre erau intrepatrunse, se jucau unele cu altele. Dintii mei ii prindeau buza de jos, o strangeau . Ce buze tari, pline avea. Ce bine stia sa ma sarute, sa ofere , sa dea placere…parca simtea exact ce vreau…

I-am simtit buzele pe gatul meu, in partea laterala. Rasuflarea lui imi infiora pielea. Obrajii aspri imi provocau fiori care porneau de la punctul de contact, coborau in jos si ajungeau sa navaleasca direct in vaginul meu. Am strans instinctiv pulpele, dar Vlad era intre picioarele mele. A gemut provocator cand am strans pulpele peste coapsele lui. Mainile mi-au cuprins coapsele si le-au departat din nou.
Buzele continuau jocul senzual peste carotita mea care pulsa sacadat. Ma excita atingerea, ma arunca in abisurile placerii sexuale. Palma mea dreapta i-a cuprins strans ceafa, apasandu-l si mai tare peste gatul meu. Doream sa ma muste, sa il simt. Dintii lui imi zgariau pielea senzibilizata de atingeri, ma musca scurt si umed, acum. Ma simtea, imi oferea exact ce doream….

Mana mea stanga s-a strecurat intre corpurile noastre. Am inceput sa trag de catarama curelei, reusind sa o deschid. Ma excita sa deschei pantalonii unui barbat. Era o actiune practica, dar excitanta, in acelasi timp. Degetele mele au atins cheita fermoarului , tragand de ea in jos.

Palma mea s-a strecurat peste chilotul fin de bumbac. Vlad era deja tare, pregatit . Mana mea a inceput sa il atinga peste bumbacul fin, care devenise neincapator, acum. Era …..fierbinte-tare. Degetele mele s-au strecurat pe sub elasticul chilotului. Vroiam sa ii simt organul fierbinte, sa imi strang degetele in jurul lui, peste esenta masculinitatii.

Degetele mele se mulau perfect peste taria lui. I-am atins capul congesionat cu degetul mare si am simtit umezeala primilor stropi ai dorintei….Mmmmmmmmmhhhhhhh, am gemut, excitata.
Deodata, buzele barbatului erau peste ale mele. Ma saruta agresiv, doritor, innebunit sa isi satisfaca dorinta. Ii auzeam gemetele ragusite, masculine.
-Ce diavolita esti, Mihaela. Imi place! Diavol fierbinte ce esti. Te vreau aici si acum!
L-am simtit cum se lasa, in jos, intre picioarele mele. S-a oprit si a inceput sa se uite cu o privire de mascul infierbantat, intre picioarele mele.Palmele lui erau peste coapse, strangand posesiv . A inceput sa le urce in sus, pana a ajuns la pubisul meu, ridicand in acelasi timp tot mai sus partile rochiei.
Fara preambul, mana lui a tras violent de bikinii mei. A ramas cu resturile sfasiate in mana. I-a aruncat neatent pe jos.
Gestul lui m-a excitat si mai mult. Fiori de excitatie mi-au urcat, de jos in sus. Eram arsa in focul dorintei. Nu conta nimic si nimeni.
Se uita acum lung la labiile mele. Privirea lui ma innebunea. Vanatorul privindu-si “prada” pe care urmeaza , sa o insface, sa o devoreze.
Capul lui s- a aplecat tot mai mult. Buzele s-au pironit, fara avertisment direct pe clitorisul intarit de dorinta. A inceput sa il suga cu miscari ritmate, bine dozate. Ii simteam experienta, tehnica barbatului trecut de patruzeci de ani. Am zis , gemand:
-Doamne, ce miscari ai, Vlad. Mai vreau! Mai fa! Mmmmmmmmmhhhhhh….

Acum limba lui trecea peste labiile umflate, umede de sucurile mele si de saliva lui. Le lingea cu miscari lungi, cand pe cea stanga , cand pe cea dreapta. A continuat ….minute…….ore……nu mai simteam timpul. Era un nontimp…era timpul placerii pure…
Fara avertisment, am simtit cum limba lui patrunde in vaginul meu. Mi-am contractat muschii interni.Ma patrundea scurt, ritmat, ma facea sa vreau ceva mai ……consistent. Placerea era deplina, completa, ma secatuia si…….deodata am simtit contractiile orgasmice…..placerea fara patrundere, placerea pur feminina…..

Un zgomot violent si un glas se aud deodata:
-Ce dracu, faceti aici? Ati innebunit? Vlad, nu iti poti tine pantalonii incheiati nici un minut, dupa cum vad. A trebuit sa imi “ataci” si angajata de incredere! Treci in biroul meu sa discutam! Acum!
Am inlemnit! Seful meu era in dreapta noastra! Dumnezeuleeeeeeeeee! Mintile mele unde sunt? La Vlad, normal. Nebuno, ce esti! Acum vei plati pentru tot, mi-am spus, speriata.
Surescitata, am incercat sa il imping pe Vlad dintre piciorele mele ca sa pot cobori de pe birou. Vlad pur si simplu si-a pironit dur palmele pe coapsele mele, tinandu-ma nemiscata. A intors capul, imperturbabil spre seful meu, spunandu-i, rece:
-Da, o vreau pe angajata ta de incredere. Ai vreo problema cu asta? Sunt ocupat acum. Vorbim mai tarziu. Te rog sa ne scuzi, acum. Devenim……fructuosi.
Seful meu a spus nervos:
-Terminati ce ati inceput, daca nu va puteti stapani. Dicutam noi…. dupa aceea!
S-a intors spre usa deschisa bombanind :
-Doi nebuni! Ii putea surprinde oricine. A trantit usa violent in spatale lui.

Eram inlemnita de supriza. Vlad se uita cu un zambet smecheresc pe fata, in sus, la mine.
-Nu iti fa probleme. Latra dar nu musca. Il cunosc. Si, la dracu cu el. Te vreau! Sa continuam……..munca.
Dorinta nesatisfacuta, care mocnea de o zi, combinata cu pericolul, incepuse sa arda tot mai tare, rasucindu-se in vene si accelerandu-mi pulsul, periculos de tare. Ma uitam inlemnita la el, neputand rosti nici un cuvant.
A spus:
-Hai sa mergem! Aici nu ma pot bucura de tine. Si te vreau devorata de mine.

Mi-a cuprins talia si m-a coborat de pe birou, tragandu-mi in jos rochia, stramta. A luat bikinii sfasiati si i-a bagat rapid in buzunarul pantalonilor. Mi-a cuprins mana si am plecat.
Ne-am indeptat spre masina lui, parcata in fata firmei. Era o masina de culoare aurie. A deschis atent portiera din dreapta si am intrat in masina, mecanic. Eram in stare de soc. Seful meu ma vazuse in acea postura intima, in timpul programului. Asta ma va costa scump. Poate chiar postul.
L-am observat pe Vlad cu coada ochiului cum porneste masina. Eram pierduta adanc in gandurile mele, stresata. La un moment dat Vlad a oprit masina in fata unei cladiri rezidentiale. Nu stiam unde suntem.
S-a intors spre mine:
-Mihaela, nu te mai gandi! Ok? Crede-ma cand iti spun ca nu vei pati absolut nimic. Il cunosc pe seful tau de ani de zile. Suntem prieteni. Uite, il sun chiar acum, ca sa te poti linisti.
A inceput sa butoneze telefonul. L-am auzit vorbind:
-Eu sunt! Vezi ca ti-am rapit angajata de incredere. A ras. Da, ne vedem maine la firma. Da, da , vom termina la timp proiectul, stai linistit. Stii ca sunt un om organizat. Si…vezi, a spus pe un ton serios si rece, nu o tachina pentru scena de azi. Ai inteles? In regula. Ne vedem maine. Hai, pa! a spus si a inchis telefonul.
A intins mana si mi-a prins obrazul stang in palma lui. Era un gest tandru care mi-a facut inima sa tresalte.
-Acum e bine?
-Da, multumesc, am spus pe un ton stins. Unde suntem? am spus mai hotarat.
-Asa te vreau, hotarata! In cladirea aceasta locuiesc eu. Te deranjeaza indrazneala mea?
-Nu, am spus zambind. Hai sa mergem ! Te vreau! a spus femeia esentiala din mine.
A zambit si a coborat din masina. Am intrat in holul cladirii. Totul era simplu si discret. Liftul era metalic iar imaginea noastra se reflecta peste tot. Aratam bine impreuna. Usile liftului s-au inchis, m-am sprijinit de perete , uitandu-ma provocator la Vlad, care apasa butonul pentru etajul zece.

L-am simtit cum se apropie de mine, ma ia in brate si incepe sa ma sarute nerabdator. Sarutul a devenit mai profund, o uniune voluptoasa de buze si limbi, o armonie a pulsurilor noastre. Genunchiul lui s-a strecurat intre picioarele mele. II simteam coapsa dura. Un erotism subtil imi zapacea simturile. Nu gandeam deloc, numai simturile imi dictau actiunile.
Palma mea dreapta a inceput sa ii atinga penisul intarit prin materialul pantalonilor, cu miscari de sus in jos si inapoi. L-am cuprins intre degete, strangand . A gemut si m-a impins mai tare in peretele liftului.
Liftul s-a oprit cu un bazait. Am tresarit amandoi. Vlad se uita la mine, cu ochii verzi, incarcati de dorinte. M-a luat de mana si am pasit afara din lift. Am ajuns la usa apartamentului, a deschis si am intrat. Spatiul era enorm, decorat tot in alb si negru. Era combinatia mea preferata. Ce coincindenta! Nimic nu e intamplator in lumea aceasta, am gandit.

M-a condus spre o terasa intima, enorma, dominata de mobila specifica: fotolii, canapele mari, un hamac impozant, o piscina, in forma de elipsa. A spus:
-Aici vreau sa ma bucur de tine. Aici mi-am imaginat, azi-noapte, cand nu reuseam sa dorm, ca eram noi doi, adanc inclestati.Ce spui, facem o baie…..in costumul lui Adam si Eva? Te las sa te dezbraci si eu aduc limonada rece. S-a intors si a plecat.

M-am asezat pe un fotoliu. Eram uimita de turnura pe care o luase ziua aceasta. Viata mea organizata fusese data peste cap de un barbat, pe nume Vlad. Vlad, care ma determinase sa imi pierd ratiunea. Vlad care ma aruncase in panza de paianjen a dorintei , a nebuniei clipei. Vlad…
Am inceput , inconstient, sa ma dezbrac: rochia, sandalele, bikinii, sutienul, le-am aruncat neatenta pe pardoseala terasei.
Am intrat in apa placuta a piscinei, care mi-a imbratisat corpul, ca o matase fina. Relaxarea, dupa adrenalina data de pericol, mi-a cuprins muschii. Am inchis ochii si am plutit pe spate. Ce bine era! Am ajuns la marginea piscinei si mi-am lasat picioarele sa atinga pardoseala de gresie. Spatele mi se sprijinea de peretele imbracat in faianta albastra.
I-am auzit pasii lui Vlad. Am ridicat privirea. Inima mi-a stat in loc la vederea barbatului gol, cu doua pahare aburite in mana. O excitatie instantanee mi-a invadat v...



    Login