Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO dimineata de mai
Autor : vampir007 - 2014-04-05
Citita de 4323 ori - Nota 7.77 (43 voturi)
Este ora 07:00 si razele reci ale soarelui de mai intra nestingherite in camera prin geamul mult prea mare al camerei. Deschid ochii si prin ceata diminetii iti admir trupul gol, te sarut pe umar, pentru ca stai cu spatele la mine, dar tu iubita mea nu te trezesti. Iti dau parul intr-o parte si iti sarut lobul urechii dar tot nu reactionezi.
Te iau in brate si trupurile noastre se lipesc ca intr-un sarut. Imi asez o mana pe sanii goi si imi ascund chipul in parul tau, imi place mirosul proaspat al parului si raman asa in timp ce penisul meu se trezeste si el mangainduti fesele goale . E asa de jucaus in dimineata aceasta si se scoala repede ca sa profite din plin de atingerile fine ale trupului tau.
Acum penisul meu incearca sa intre in tine pasarica mea, simt cum incearca dar se opreste brusc la intrarea dintre picioarele tale. Ma ridic usor din pat sa nu te trezesc si caut in sertarul noptierei lubrifiantul. Inainte sa revin la aceeasi pozitie nu ma pot abtine si iti sarut fesele in timp ce imi lubrifiez penisul erect. Am pus din abundenta, vreau sa alunece usor.
Imi pozitionez capul penisului la intrarea vaginului tau si imping usor, tu tresari dupa care oftezi, ma uit la tine, la ochisorii tai, dar nu, sunt inchisi, semn ca nu te-ai trezit inca, mai imping o data si jumatate din penisul meu intra in tine. Te arcuesti usor si eu ma opresc putin din avantul pe care mi l-am luat. Acum imping din nou penisul pana intra tot, din partea ta nu vad nici o reactie, somnul inca te domina iubita mea.
Iti sarut umarul gol si mana mea revine pe sanii tai in forma de para. Penisul meu jucaus a inceput sa faca miscari de dute – vino. Intra si apoi iese din vaginul tau dupa care intra din nou in gaurica stramta.
Nu trece mult si iti aud respiratia. Inspiri si expiri mai greu, cand penisul meu intra tot in tine iti opresti suflul pentru cateva secunde. Incep sa ma excit mai tare si miscarile devin mai rapide, mana mea continua sa iti maseze sanii. Sfarcurile intarite sunt semnul ca penisul meu stie sa isi faca treaba acolo in gaurica ta strampa si continui sa intru in tine, intru adanc asa cum iti place tie turturica mea. Imping penisul, dupa care il scot pana la varf si il bag la loc.
Miscarile penisul...



    Login