Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O aventura strict fizica (de o noapte)
Autor : RazvyB - 2021-03-20
Citita de 7994 ori - Nota 5.58 (24 voturi)
La 10 ani de la terminarea facultatii din Cluj-Napoca, a urmat obisnuita Revedere. Nu futusem niciodata o ardeleanca. Toti cei 5 ani de facultate ii petrecusem avand aceeasi prietena din timpul liceului si la vremea respectiva fidelitatea era importanta pentru mine. Acum eram casatorit si cu copil mic acasa. Eram pierdut in lumea indiferentei dintre sot si sotie, cand eu voiam mai mult, iar ea voia sa fie lasata in pace. Dupa multe certuri din care am iesit cu orgoliul sifonat, mi-am distrus singur "onestitatea" pentru a putea sa simt ca imi traiesc viata. Mi-am dedublat viata. Eram acasa un sot bun si un tata perfect si cand plecam deveneam ce eram eu, un futacios apreciat.

In facultate n-am avut decat cateva flirturi usoare, nematerializate in ceva fizic. Nici nu aveam o atitudine sigura pe mine si nu emanam ce cauta o femeie la un barbat. Colegele mele nu erau interesate de mine. Dar intre timp am castigat mai mai multi decat ceilalti colegi, am lucrat pe proiecte interesante, am calatorit in jurul lumii si mi-am dat jos stratul de cateva kg de grasime lucrand la sala, avand acum vizibile 4 din cele 6 patratele de pe abdomen. Eram atragator si o stiam. Stiind, reuseam sa transmit si celor de langa mine. Femeile ma doreau, in timp ce barbatii se simteau amenintati de prezenta mea.

O colega s-a simtit mai atrasa de mine decat celelalte. A zambit toata noaptea, si-a dat parul pe spate cu degetele de ziceai ca e o pisica in calduri. Avea doi copii acasa. Aproape ca aveam aceeasi situatie. Aveam un apartament inchiriat prin booking, aratand superb pe o noapte de futai fierbinte. I-am spus sa plecam mai repede de la petrecere, sa bem o sticla de vin si sa depanam amintiri. Si-a muscat buza, dar era una dintre fetele cuminti. Ma voia, dar isi iubea sotul. Ar fi facut-o cu mine, dar parca ceva o retinea. I-am spus ca eu plec mai devreme si daca vrea sa vina ma poate gasi la adresa X. N-a mai venit deloc in acea seara si nu ne-am mai auzit de atunci.

Am ajuns la apartament, mi-am deschis contul de Tinder si mi-am pus o poza cu mine la abdomentul dezgolit, de la inceputul patratelelor si pana deasupra buzelor. Capul nu mi se vedea. Nu voiam sa risc a ma vedea cineva cunoscut. Si totusi, femeile se idragostesc inainte de toate de fata, nu de muschi. Stiam ca va fi dificil sa atrag vreo mica perversa, dar mi-am incercat sansa. Am stat 15 minute cu contul deschis fara sa apas vreun like. In prezentare, pe langa poza cu bustul meu, scria doar asa: "Te invit la un pahar de vin si o discutie despre oameni si calatorii."
Am dat fix 10 like-uri fara a ma uita la cum arata fetele si mi-a aparut un "match". O bruneta de vreo 1.60m, nici slaba, dar nici grasa. Nimic special la ea care sa-ti ia privirea. Era ora 22.00, nu mai aveam timp sa caut altceva. Am zis ca merg la punct ochit, puct lovit. Am fost scurt si concis in discutiile de pe chat, in timp ce tipa parea usor neincrezatoare. I-am spus clar ca maine voi pleca din oras si nu ma intereseaza decat o aventura fizica imbracata intr-o intalnire captivanta.

A ajuns la mine cu taxiul fix la miezul noptii, precum o cenusareasa in blugi si a intrat tematoare in apartamentul meu. Am incuiat usa, spunandu-i ca voi lasa cheia acolo, pentru ca nu vreau sa intre cineva peste noi. Am vorbit vreo 90 de minute despre oameni si calatorii asa cum promisesem. Apoi m-am apropiat de ea, i-am atins cu mana capsa si am sarutat-o apasat. As avea sa mint sa spun ca a fost bestial, era o fumatoare si se simtea. Gustul ei nu era atragator mie, dar nu voiam sa incep o relatie cu ea, ci doar s-o fut. Tipa a inceput sa geama si sa se fastaceasca acolo. Se vedea clar ca nu era genul acesta de tipa, ca era o provocare si pentru ea tot ce se intampla. Avea in jur de 35 de ani. Imi plac femeile la varsta aceasta, sunt mult mai hotarate decat cele sub 30. Pentru tipi ca mine, ce vin cu "bagaj" de acasa, e mai usor sa fii sincer cu ele despre cine esti si ce vrei, pentru ca in ciuda aparentelor nu te refuza, in timp ce acele tipe tinere isi doresc sa-si intemeieze un adevarat camin.

I-am dat blugii jos, dezvelind astfel un fund mai mare decat parea la inceput si mi-am bagat limba in pizda ei, jucandu-ma la inceput usor, apoi putin mai agresiv. Imi place sa ling pizde, sa le vad pe femei cum devin sclavele placerii ce le-o ofer. Ma simt de parca le controlez trairile si devin sclavele mele. Vorbesc strict din punct de vedere sexual. Apreciez femeia ca fiind o persoana libera, cu aceleasi drepturi si obligatii precum oricare alt barbat. Dar in pat imi plac femeile puternice, leoaicele care devin mielusei. 
M-am oprit din lins si mi-am pus prezervativul, penetrand-o de deasupra, in timp ce ii dadeam limbi in gura, eu avand gustul pizdei ei. Isi simte propriile secretii, in timp ce o penetram de zor. Nu prea stia sa stea cat mai senzual, era tot mai clar ca n-avea experienta ...



    Login