Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de neuitat
Autor : oglinda - 2016-11-22
Citita de 8913 ori - Nota 3.09 (58 voturi)
Bună,ma numesc Mihaela si am 22 ani.sunt studenta anul doi la medicina .Totul s-a întâmplat într-o zi nu prea fericita pentru mine.
Eram prost dispusa din cauza unui examen ,o prietena mi-a promis ca ma va ajuta cu practica la cabinetul ei si nu mă mai putea ajuta.
Ieșeam grăbită din cabinetul ei când ma lovesc de un bărbat. El vrând sa para un cavaler își cere scuze si îmi întinde mana sa facem cunoștință.
-Matei,îmi cer scuze ca nu v-am văzut.
-Mihaela nu face nimic.O zi bună!
Si dau sa plec ,când il aud strigând:
-Nu vrei sa bem o cafea, ne-am putea cunoaște mai bine.
Îl refuz politicos pentru ca in mintea mea vorbele lui îmi suna provocator si avea niste buze cărnoase ce le-as fi sărutat fara sa stau pe gânduri.Aveam nevoie de o escapada ,examenele mă făcuseră atât de încordată si in plus eram singura de mai bine de un an. Urâtă nu sunt formele cred eu ca nu sunt de star dar nici de refuzat.În mintea mea era deja haos dar nu ma puteam arunca nici așa dintr-o dată,bici dispoziție nu aveam așa ca îmi chem un taxi si aștept sa vina sa pot pleca.
-Măcar numărul mi-l poti da cine știe poate te vei simți vreodată singură.
Nu il dau dar părea o propunere interesanta așa ca decid sa il cer eu așa vedeam ce număr îmi da si daca are vreo relație.Nu ezit mult și il cer.
Mi-l da si pe cel de acasă si de birou ,spunând il pot suna oricând obligații.
Taxiul nu mai venea ,el ma cu cicălea într-una cu acea cafea așa ca accept sa plecăm împreună la cafea.
Mintea mea era deja la acel sărut si începusem sa ma simt mai dornica cu fiecare minut ce trecea. Cu toate ca nu eram o femeie urata nu am avut timp de nici o relație, eram axata pe studii. Nu durează mult si ajungem la o cafenea,acea un ambient plăcut era retrasa ,nu mai buna de o prima întâlnire.Ne așezăm la masă,citind meniu observ fara sa vreau cum Matei privirea spre sâni mei. Văzând ca l-am căzut iso îndreaptă repede privirea in meniu vizibil rușinat. Sa mai destind atmosfera ii arunc un zâmbet un pic aprobator,si îl întreb in ce domeniu lucrează.
-Sunt manager la un hotel,am 28 ani asta m-am gândit ca te-ar interesa.Dar tu ce îmi poți spune despre tine,în afara faptului ca arăți fantastic.
Îi povestesc oarecum situația mea,deja atmosfera sa destins intre noi.
-O fata ca tine singura de atâta timp ,este doar un motiv,nu ai întâlnit un bărbat adevărat încă.
-Poate. Si zâmbesc încercând sa nu par disperata,atunci îl vad fara sa vreau cum își duce mana la pantaloni și și-o mângâie ușor. Deja ma udasem pe chiloței așa ca las frâu liber tentației. Trag scaunul mai aproape si ridic ușor piciorul sa ajung mai bine la pula lui,îl mângâi ușor pe pantaloni deja era tare ca piatra.Îl vad excitat dar si un pic rușinat,încerc sa nu ma încing prea tare așa că iau piciorul,cu toate că eram udă toată.
Îl vad cum face cu mâna și cere nota de plata,se uită la mine de parcă m-ar mânca si îmi propune dacă nu vreau să terminăm cafeaua la el. Dau din cap aprobator si plecam pe bancheta din spate a taxiului ma ia de mână si îmi spune daca nu vreau sa o simt cât e de tare, un pic rușinată ca ne-ar putea auzi șoferul ma fac un pic ca nu aud,aș fi vrut sa sar pe el nu doar sa îl ating.
Nu durează mult si ajunge in scara blocului ,locuia la parter,atunci văzând că își căuta cheile sa deschidă săr la gatul lui si încep sa îl sărut pasional,dintr-o dată simt cum mă apuca de fund si mă strânge de buci.ma sărută si începe să coboare pe gât ma lipește de ușă.Și în timp ce ma sărută descuie ușa.
Eram deja in al nou-lea cer simțeam fiecare atingere atât de intens,eram așa dorită de pulă,iar a lui era așa mare ca debea mai stătea în pantaloni.Ma sărută în acelaș timp mă strângea de sâni .Eu am rămas lipita de peretele de la dormitor ,dintr-o data îmi smulge cămașă si îmi spune ca după ce ma fute ar vrea sa ejaculeze pe sâni mei.
Cu o mână ma strângea de un san iar din celalalt se în-fructa îmi dădea limbi pe sfârcuri,dar eu ma gândeam numai cum ar fi sa imi dea limbile alea in pizda asa ca fac primu pas si ma așez in genunchi.Avea o pula așa tare încât deabea am deschis fermoarul,când a sărit din pantaloni era așa mare si rozalie la cap îmi venea sa o mânca dar am luat-o ușor in gura m-am plimbat cu limba pe vârf apoi am coborât in jos pana la coaie in spatele coaielor era un loc special care il excita așa ca iam dat câteva limbi in timp ce îi frecam pula. Am urcat înapoi pe pula si iam luat-o tare in gură i-o suge-am atât de tare încât sa nu pierd nici un pic de sperma ce ieșea când se excita.Atunci m-a luat blând de par si a început sa mă fută in gura,era asta mare si groasa parc se mula si mii ajungea pana in gat.
Se oprește ma ia in brațe si mă sărută,ma pune pe pat si ma sărută peste tot dar numai in păsărică nu îi plăcea sa ma înnebunească,il apuc ușor de cap si îl trag in jos sa îi dau de înțeles .el îmi spune ca nu e momentul îmi vâră doua degete adânc in piz...



    Login