Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noul meu coleg de lucru
Autor : catalinuca - 2013-07-03
Citita de 6181 ori - Nota 7.18 (11 voturi)
Acum doua luni la birou s-a angajat un nou programator. Brunet, nu foarte inalt, cu un spate lat si cu un zambet de milioane m-a facut sa-l plac de cum l-am vazut.
Fiecare zi de lucru trecea mult mai repede, vorbeam foarte mult, radeam, mi-a dat impresia ca este acel gen de barbat pe care orice femeie si l-ar dori. Plecam de la birou si asteptam un semn de la el, semn care nu venea.
Dupa doua luni in care el era tot singurul lucru la care ma gandeam zi de zi, intamplarea a facut ca sa trebuiesc sa merg pana la el acasa in interes de serviciu.
Inainte sa ajung a inceput o ploaie, asa ca am ajuns un pic uda. El s-a oferit sa-mi faca un ceai si sa-mi dea o patura. Dupa terminarea sarcinii, timp in care simteam ca inima vrea sa-mi sara din piept, am decis sa urmarim ultimul episod dintr-un serial care ne placea amandurora.
Ne-am asezat pe o canapea, afara ploua, si am inceput sa vizionam filmul. Ma simteam atat de atrasa de el, dar nu stiam daca si el simte la fel. Faceam comentarii la adresa filmului, ne uitam unul in ochii celuilalt si am inceput sa ne sarutam. Si era asa de bine, dupa doua luni in care in fiecare zi mi-am imaginat ca se ve intampla asta.
Ne sarutam si dorinta crestea, il vroiam atat de tare cu toate ca nu mai avusem niciodata o aventura, Mana lui trecea trecea prin parul meu, pe abdomenul meu si urca usor spre sani. Nu mai aveam rabdare dar stiam ca merita sa astept. M-a dezbracat incet, haina dupa haina, lucru pe care l-am facut si eu.
Apoi a inceout sa-mi sarute san...



    Login