Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noua mea vecina
Autor : Pyskiss - 2018-03-06
Citita de 12324 ori - Nota 3.63 (35 voturi)
Astazi am sa va povestesc de noua / fosta vecina Lore. Noua- A venit de curand in cartierul meu / Fosta-Tot asa a plecat dupa 3 ani .
Stiu ca totul a inceput in anul 2014 intr-o zi de vara cand ea s-a mutat la noi in cartier.Lucram pe afara si deodata vad ca vine la mine o fata tanara si ma saluta.Era o domnisoara proaspat casatorita in jur de 27 de ani cu barul brunet si scurt, sanii rotunzi de marimea unui pumn si cireasa de pe tort " Un fund de iti venea sa il futi o eternitate"
-Buna sunt noua ta vecina sper sa ne intelegem , imi place foarte mult zona aceasta
-Ai dreptate ! Este un loc minunat. (Infine sa trecem peste ..)
Timp de 2 ani de zile nu am bagat de seama , nu ma tenta nimic . Pe la varsta de 19 ani m-am despartit de prietena mea asa ca am decis sa raman burlac o perioada ceea ce a fost usor la inceput si mai greu dupa un timp.Am stat cam pana la varsta de 20 de ani singur (practic era un an in care eu nu am mai futut)
Era o zi de vara calduroasa iar eu lucram in curte . Eram singur acasa cand deodata vecina mea cea noua era la o batrana care sta mai in jos de casa mea. Batrana fiind paralizata de curand avea nevoie de ajutor iar ea s-a oferit sa o ajute.
Muncesc eu ce muncesc si mai trag cu ochiul la ea sa vad ce face. Purta un sutien albastru deschis ( destul de decent sa zic asa , adica nu mi-au venit ganduri murdare in minte) dar momentul in care am lasat privirea mai jos am dat de o pereche de colanti de imi venea sa o scot si sa o frec pe loc.
Soarele puternic de pe cer practic o lasa in pizda goala pe vecina . Fiindca erau mai mult transparenti decat negrii.
Si iata asa aceea a fost ziua in care fundul acela nu mi-a mai iesit din minte.
Au trecut minute,ore,zile,saptamani iar eu am ramas cu acel fund in cap.Intr-o zi am vazut-o din nou pe afara , eu fiind singur acasa am plecat sa fac un dus rece . M-am epilat frumos tot si am zis sa ies in spate in curte si sa stau putin la soare in pula goala.
(Idee proasta, ea tocmai m-a vazut si eu nu am stiut ce sa fac de rusine) Am fugit repede in casa si m-am imbracat.
Am stat si am privit-o de la mine din casa cum era in gradina batranei din spate si curata straturile.Atunci mi-a venit un gand in minte si am zis " Ce ar fi sa ma masturbez putin prividu-i fundul)
Mi-am dat jos toate hainele am deschis geamul si am stat in fereasta prefacandu-ma ca nu o vad in timp ce mi-o frecam.
Nu am avut nici-o sansa ...cred ca m-a vazut odata si s-a intors nu a stat mult si a plecat. De obicei nu prea vorbeam cu ea doar de 2 3 ori pe luna.
Infine am trecut peste,nu m-a prea bagat in seama dupa cateva saptamani bune ..Era o perioada in care nu m-am masturbat cam 40 de zile.
O zi de toamna eram singur din nou acasa plictisit am facut din nou un dus si am zis sa stau putin pe afara. Cand deodata apare ea:
-Ceao, poti sa ma ajuti te rog? nu stiu de ce nu imi mai merge internetul.Barbatul meu e plecat de 3 zile si nu stiu sa il fac.
-Sigur stai ca vin imediat!
-Bine, te astept
(In timpul conversatiei pe care am purtat-o avea o pereche de blugi albastri ce nu prea ma excitau sa zic asa)
Am stat cam 30 minute in casa si am zarit-o din nou afara la ea in curte. De data asta s-a schimbat. Avea acei colanti care imi erau bine tipariti in minte.
Nici nu am mai stat pe ganduri si am plecat in graba la ea.
-Hei am ajuns!
-Haide sus la etaj, aici am calculatorul!
Urc repede pe scari,intru in dormitor si incerc sa vad ce are internetul.
-Nu imi merge internetul de 2 zile si am tot sunat sa vina sa mi-l faca cei de acolo dar nu au mai venit.
-Nici-o problema il rezolv eu . (Asta era ocazia mea , stiam bine ce era in neregula cu internetul "trebuia parola de la router ca sa te loghezi" mi-am zis in cap "Hai sa fac o nebunie" Avand in vedere ca de 40 de zile nu mi-am atins penisul am zis hai sa profit putin asa ca i-am zis:
-Cred ca ii o problema din spatele calculatorului! ..zic eu cu o voce emotionata.
-Si ce trebuie sa fac ?
-Trebuie sa tii cu ambele maini acel cablu in unitate pana reusesc eu sa il conectez aici. ( puteam sa o prostesc cum voiam deoarece ea credea ca asa trebuie facut)
Zis si facut ...se apleaca in patru labe, statea capra in fata mea si cu capul dupa birou tinea acolo cu ambele maini cablul de la internet.
-Stai asa pana iti zic eu ( Cred ca am tinut-o acolo pret de 10 minute bune :)) )
In tot acest timp mi-am dat pantalonii scurti jos de pe mine (Boxerii i-am dat acasa fiindca am stiut ce o sa fac. )
Am inceput sa mi-o frec deasupra fundului ei, eram super excitat . In decurs de 30 secunde mi-a iesit lubrifiantul din penis ,eram epilat penisul arata superb deasupra fundului ei.
O frecam din ce in ce mai repede privindu-i fundul . Am stat aproximativ 8 minute in care am tot adulmecat fiecare particica din picioarele ei superbe.
Am simtit cum imi vine sa ejaculez , intr-un fel imi era frica ca nu stiam cum si unde sa imi dau drumul dar pe cealalta parte eram extrem de excitat.
-Merge internetul?
-Nuu, mai trebuie sa il tii acolo ! Sa nu il lasi !
-Bine incerc!
Atunci am zis in gandul meu "Imi bag pu...



    Login