Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

noua mea profesoara
Autor : michigan24 - 2014-04-30
Citita de 9866 ori - Nota 6.94 (16 voturi)
Aceasta povestire am compus-o eu, nu este nimic adevarat.
Cititi si spuneti-va parerea, cum o fi ea, buna sau rea, nu ma deranjeaza.

Clasa a XI, ani de liceu, anii in care ai sansa se te culci cu multe pizde din liceu sau cu cea mai tare profesoara. La inceputul clasei a XI am avut o profesoara noua de engleza. Anul scolar incepuse de doua luni, iar eu nu am dat deloc pe la orele de engleza, fiind probabil din cauza ca era si ultima ora. Colegul meu de banca ma tot batea la cap sa raman, sa o vad pe noua profesoara si + de asta e buna rau ma, ti-o jur ma. Impins de curiozitate am ramas sa o vad pe asa-zisa bunaciune de profesoara. In ziua in care aveam engleza ardeam de nerabdare sa vina ultima ora sa vad pe profesoara ne-au mai bagat astia. Se suna si intram toti in clasa, eu cu colegul meu(care-mi era si cel mai bun prieten) ne-am asezat in ultima banca ca acolo sstateam noi, acolo puteam povesti despre pizde si femei fara sa ne prea vada profesorii :)). Intra si profesoara iar cand am vazut-o mi-au picat plobele nu alta.

-Ti-am zis ca e o bunaicune zice colegu catre mine.
- Da frate..deja mi s-a sculat pula.

Am ramas uimit de ce profesoara aveam in urmatorii ani(speram eu, atat si colegul meu) Intradevar, profa era o frumusete de femeie. Avea picioarele lungi, sani mari care se vedeau chiar si prin decolteul ei, par saten, cur bombat ce mai..oricine si-ar dori o astfel de profesoara. Au trecut 2 luni de cand am mersi si eu pe la prima ora, si desigur, ora de engleza se tinea doar cu mine :D(stiam ff bine engleza). Orele treceau si eu tot mai apropiat eram fata de ea.

Se apropia olimpiada si ca sa ma pregateasca mai bine m-a chemat la ea acasa. Eu de rusine i-am spus ca nu vreau sa merg la ea acasa dar poate sa vine ea la mine. Zis si facut... la ora 16 a fost la mine acasa. Zilele treceau, eram tot mai apropiati, radeam, glumeam, si vorbeam chiar si despre pizdele din liceu.

DIn vorba in vorba m-a intrebat daca am facut vreodata sex. Eu atunci am incremenit si i-am zis ca nu(am uitat sa va spun ca am fost virgin pana m-a rezolvat ea :)) :D ). Mi-a zis ca nu-i nimic si daca promit ca n-o sa spun nimanui poate ma rezolva ea daca voi lua un loc bun la olimpiada. A trecut si olimpiada si am luat locul 2 pe tara. Mandru de mine si tot odata bucuros mai degraba ca o voi fute pe profa mea de engleza, dupa ce am aflat rezultatele, am sunat-o pe profa sa-i spun performanta mea. :D Mi-a zis sa o astept in seara aia acasa ca are sa-mi fac o surpriza si sa nu ma culc ca o sa ajunga tarziu la mine, ea fiind plecata la parintii ei, la tara(ea statea in chirie, eu stateam singur intr-un apartament, desigur ca parintii mei isi permiteau acest lucru :D ). M-a sunat pe la 12 noaptea sa-mi spuna ca ajunge curand.
EU emotionat si tensionat de ceea ce avea sa se intample(parca stiam ce avea sa se intample) l-am sunat pe colegu meu.(el era cel mai cotat baiat din liceu, avea multe fete)


-Trezirea, bai pula!
- Ce ai ma? esti nebun? la ora asta?
- Vine profa de engleza la mine sa o fut. Zi-mi ceva, incurazeaza-ma!!.
- Bai, scoti pula si o bagi, dar fa-ti intai o laba ca in 2 min esti gata. (i-am povestit si lui patania mea de la pregatire atunci cand m-a intrebat daca am futut vreodata si ca daca voi lua un loc bun la olimpiada imi va face ea o surpriza)

Nici bine nu ma terminat de vorbit la telefon ca la usa era profa. Era Imbracata intr-o fusta stramta care ii scotea curu in evidenta si intr-o camasa prin care i se vedeau sanii mari.( am uitat sa va spun ca nu avea pe nimeni, nu statea cu nimeni spre marea mea mirare.)

de cum a intrat pe usa am inceput sa ma sarute, eu la randul meu sarutand-o si eu, punandu-i mana pe buci si strangand cu putere.

-Ti-am zis ca daca o sa fii baiat cuminte si o sa inveti o sa-ti fac o surpriza(am uitat sa va spun ca sunt inalt, bine facut, ochi verzi si par saten. Cam multe fete imi fac ochi dulci si chiar am auzit ca 2-3 din liceu chiar vrea sa se futa cu mine, eu fiind cam prost pe atunci nu prea dadeam importanta acestui lucru.)
-Si ce mai surpriza, zic eu.

Am mers in sufragerie si acolo, mi-a dat jos pantalonii ce ii aveam pe mine si am inceput sa-mi suga pula. Credeam ca visez, ca nu e real ceea ce mi se intampla. Era prima data cand cineva imi sugea pula,(macar la capitaolu asta stau bine daca la futut nu). Am intins-o pe pat si am inceput sa o dezbrac, sa o ling pe sani coborand pana la pizda ei.
-Asa frumosule nu te opri. Linge-mi pizda...ahhh ce bine e...nu te opri...ce elev ascultator am eu.
Avea o pizda rasa, era perfecta, cam mica, se vedea ca nu pre s-a futut la viata ei. A inceput sa ma traga de par in sus spre ea, sa ma implore sa-i bag pula in pasarica. Era to...



    Login