Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNoapte fierbinte cu profesoara surorii mele
Autor : Beckham98 - 2019-11-15
Citita de 8408 ori - Nota 7.67 (30 voturi)
Era o zi de vineri, și după o zi destul de grea la facultate m am decis sa merg cu niste tovarasi la o cafenea, sa mai schimbam cate o vorbă fiind acasă doar cu mama,pentru că taicamiu era plecat la pescuit cu colegii de muncă și sora mea era plecată in week end la bunici. In momentul in care îmi alegeam atent hainele, o aud pe maicamea că mi bate la ușă,și cu o voce calda îmi spune:
-Dragule,m au sunat de la munca,am probleme la birou și trebuie să plec de urgență.. și nu mai pot ajunge la sedinta surorii tale de la școala. Eu pe un ton ironic, pentru că mă am foarte bine cu maicamea..
-Bine,și ce propui?
- Du-te tu pentru că este prima ședință și este extrem de importanta.. te rog rămân datoare... Și în momentul ăla a scos 300 de lei...
- Știu că trebuia să ieși cu băieții dar te rog.. chiar nu am pe cine sa trimit...
Chiar daca eram dezamăgit in sinea mea,am acceptat pentru că nu o puteam refuza..am luat banii și mi am sunat tovarășii sa le spun că nu mai pot ajunge. M am aranjat și am plecat spre școală. Bineînțeles că am întârziat cum îmi stă în fire mereu de altfel .Ajuns Intr un final in fața ușii,bat și o voce foarte feminina îmi spune: "intra"... Când am deschis usa, am rămas mască. O femeie frumoasa,cam de 38 ani, 1.70 înălțime, bruneta cu ochii verzi cu un fund foarte frumos, picioare tonifiate,lucrate la sala,buze roșii senzuale, și cu niște sâni potriviți perfect simetrici cu corpul doamnei. Îmbrăcată era Intr o cămașă albă, fusta neagra la care a asortat cu un pantof stileto negru... Era genul MILF,dar nu din filmele porno cum eram obisnuit când eram copil,arată pur și simplu senzațional.
- Spune,dragule pe cine cauți.
- Sunt fratele Cristinei .. părinții n au putut ajunge și m au trimis pe mine.
- Am înțeles.. poftim ia un loc.
Nici acum nu pot uita zâmbetul ăla care pur și simplu m a fermecat.Am luat loc chiar în prima banca și chiar nu știu cum a trecut ședința,pentru că în tot acest timp m am holbat la fundul și sânii ei, visând parca cum o pun in toate pozițiile posibile și ne iubim in draci o seara întreaga. Ceilalți părinți au plecat,după terminarea ședinței și frumoasă doamnă se chinuia să prindă în brațe toate florile aduse de la părinți,pentru că mai apoi aflasem că era ziua ei de naștere.
- Doriți sa va ajut?
- Nu scumpule,stai liniștit,mă descurc.
- Insist,va văd că va chinuiți. In momentul ăla mi a zâmbit foarte frumos, și a acceptat până la urma ajutor meu.
- Aveți cu ce sa mergeți acasă?
- O sa chem un taxi,nu e problema.
- Va pot duce eu, nu e ok că o doamna sa fie singura la ora asta,mai ales că e și intuneric.. m a privit în ochi,m a mângâiat pe obraz, că pe propriu fiu și cu o voce destul de timida îmi spune:
- Bine,nu te pot refuza,mai ales că vorbim de un băiat așa frumos și atragator

Am ieșit din școală și simțindu mă prost că nu i am cumpărat nimic, am mers la o florărie exact de lângă școala și i am luat doamnei,un buchet superb de trandafiri,roșii.
Vizibil emoționată, a spus doar un mulțumesc ,sarutandu mă pe obraz. In masina am inceput sa ne cunoaștem, am aflat că soțul o înșelaseră și suferea din aceasta cauză fiind vizibil emoționată mai ales pentru că era și violent cu ea. Ajuns in fața ușii, îi sărut mana
Și îmi iau la revedere când sa cobor scările o aud spunând.
-Intra te rog,sa bem o cafea împreună, pentru că ai fost foarte drăguț cu mine. Am refuzat prima oara.. nu voiam să aibă probleme cu soțul din cauza mea dar am cedat insistențelor și am intrat așezandu mă pe canapea, așteptând cafeaua și pe doamna care a spus că se duce sa se schimbe. Stand eu și analizând camera , Carmen, cum mi a spus chiar ea sa o tutuiesc , apare Intr o rochie de mătase neagră, scurta lăsând la vedere superbele picioare tonifiste. Am băut o cafea, și după câteva pahare de vin din vorba in vorba ajunsesem sa vorbim despre sex, subiect care m a incitat și mai tare. Nu știu cum mi a atins penisul din gresealacare era tare că piatra după discuțiile purtate cu doamna, și pe un ton foarte mamoș îmi spune.
- Wow scumpule,dar ești înzestrat nu gluma. Am rămas prost nu știam ce să mai spun. Văzând că am rămas masca a început să mă sărute pasional,coborând cu buzele ei senzuale până la capul penisului,facandu mi cel mai sex oral pe care l primisem până atunci. Nu am rezistat mai mult de 5 minute și am ejaculat in gura ei. Neștiind cum să îmi cer scuze, o aud doar pe ea cu un glas mamos spunandu mi.
- Stai linsitit, e a treia oară când fac sex o...



    Login