Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea a 3a
Autor : daciana_l - 2011-12-27
Citita de 18290 ori - Nota 8.57 (209 voturi)
Eram la un seminar cand telefonul mobil ce-l tineam in fata mea vibra mut. Mesaj. Era de la Sandu. In telefon il aveam trecut ca Alina. Am butonat repede, am citit si inima incepu sa galopeze. “cf? cred ca esti la ore. poti sa iesi? sunt jos in holu ala mare.”
Ce nebun e! In timp ce butonam inapoi un raspuns afirmativ am incercat sa-mi stapanesc emotiile. Profesoara abia intrase si vorbea in usa cu cineva pe care nu-l cunosteam. I-am tras un cot colegei si prietenei mele Corina.
“Vezi ca ma duc pana la baie”.
Era o banca de 3 locuri si eu eram in mijoc. I-am dat un cot si lui Silviu, admiratorul meu #1 si i-am facut semn sa ma lase sa trec.
Sandu...
Imi era dor de el. Oarecum. Cred ca trecusera 2 saptamani de cand ne intalniseram ultima data... in particular. Dupa prima intalnire ce se lasase cu scantei multiple, daca ma intelegeti, ne mai vazuseram in aceleasi imprejurari de inca doua ori. Si de fiecare data fusese magnific. Fusese minunat, divin. Parea ca nu ma mai satur de pula aia a lui. Era ca o pula de zeu, cu puteri magice, ce provoaca orgasme multiple. Cu felul lui direct si dezinhibat ma facuse si pe mine sa fiu la fel. Sa nu mai rosesc cand mi-o pune la gura si-mi cere sa i-o sug. Sa nu mai fie nevoie sa imi ceara sa i-o sug. Sa nu-mi mai fie teama sa stau deasupra... intelegeti voi. Ma facuse sa am incredere in mine si in sexualitatea mea.
Dar intalnirile noastre fura curmate de cealalta parte a vietii mele. Partea serioasa reprezentata de casnicia mea si viata de zi cu zi.
Iarna e o perioada grea pentru firmele de termopane iar firma socrului meu oricum abia se tara. E mai mult de o saptamana de cand au inchis firma. Acreala socrului meu deveni si mai pregnanta. In schimb dragul meu Marian imbratisa pseudo-concediul cu placere. Viata noastra reveni in numai o saptamana la normalul de dinainte de probleme. Mi-a parut sincer rau pentru ca l-am vorbit de rau pentru inactivitatea sexuala motivata prin oboseala.
In prima seara acasa, in patul nostru, ne uitam la un film iar el incepu sa ma mangaie in felul acela inconfundabil... de dinainte de sex.
Am fost atat de bucuroasa incat atunci cand l-am incalecat era sa-l introduc in mine fara prezervativ. Nu era problema, luam anticonceptionale, dar el nu stia asta. Noi foloseam prezervativ. El il considera mai sigur... si mai curat, de ce nu. Speriata sa nu ma dau de gol, o teama oarba ca poate are sa afle ca-l insel ma facu sa nu ma bucur de acel moment. Oricum... stacheta fusese pusa extrem de sus de catre Sandu si m-a durut sa descopar ca sotul meu pe care-l iubeam enorm... a ramas in urma din acest punct de vedere. Oricum a terminat repede. Mult prea repede.
In urmatoarele 5 zile am facut-o de 6 ori. Desi sexul conjugal isi revenise din coma lunga am fost surprinsa sa descopar ca ii simteam lipsa lui Sandu. Nu numai sexual... ci intreg felul lui de a fi si de a-mi vorbi. Dar imi era prea frica sa-mi recunosc mie insami ca probabil ma indragostisem de el.
De Mos Nicolae Marian a aceptat sa iesim in club cu Sandu, Adina si niste colegi de munca de-ai ei. M-am simtit atat de bine incat n-am tinut cont de numarul de pahare si m-am imbatat. Si sotul meu la fel. Ma aranjasem special. De la prima data cu Sandu incepusem sa fiu atenta la ce mananc si am tinut o dieta luata de pe net. N-am reusit sa o respect intocmai dar am slabit 4 kilograme. Aratam bine de tot si o eclipsasem total pe Adina. Sandu se mentinu calm dar l-am susprins de cateva ori privindu-ne cum ma sarutam patimas cu Marian. Colegele Adinei erau tembele rau si am facut greseala sa ma pun la mintea lor. Am baut vin, am baut votca cu lamaie. Apoi am baut si din berea lui Marian. Si uite asa am ajuns crita. Sa nu ma intelegeti gresit. M-am simtit extraordinar, excesul de alcool ma detensionase si am inceput sa am curaj sa ma joc. Cu Sandu evident. Am dansat provocator. Am dansat lasciv frecandu-ma de Adina... si m-a excitat grozav caci stiam ca Sandu e acolo si vede, si ma doreste. Am dansat si cu Marian. Ba chiar am incercat si cu Sandu... dar el s-a eschivat elegant, desi eram innebunita sa il simt strangandu-ma in bratele lui puternice. Sa-i simt pula tare pe cur. Dar s-a ferit de mine. Acum, gandindu-mai bine...Sandu a procedat exemplar.
Beti manga am luat un taxi ce ne-a depus in fata blocului, unde ne-am despartit, fiecare la casa lor.
Nu stiu ce era cu mine si sotul meu dar parca ne redescoperisem. Acasa numai ca nu am rupt hainele de pe noi. In cateva secunde eram goi si el era adanc in mine. Marian avea o pula lunga ce intra adanc.
Pentru prima data, am avut si orgasm . Dar nu din ala marca Sandu. Nu, nu... A fost bun... dar ceva lipsea.
Lipsea acest CEVA ce-l avea Sandu. Si nu e vorba de un madular mai gros. Ci de felul acela de a fi, de mascul alfa ce isi ia ce femeie doreste pentru imperechere. De asta eram deja excitata cand am primit mesajul lui.
Statea sprijinit de perete butonand absent in telefon, langa usa pe care scria Barbati. Cand ma vazu imi zambi usor apoi imi facu semn sa-l urmez. Eram inca departe cand el disparu in baie luandu-mi posibilitatea de a protesta. Speriata am privit in jur dar nimeni nu ma cunostea si nimeni nu ma baga in seama.
Incitata am grabit pasul si am intrat. Nu mai fusesem niciodata intr-o baie de barbati si m-am holbat incredula la pisoarele aplicate pe perete. Ce ciudat... sa stai sa urinezi la jumatate de metru de alt barbat... fara un perete despartitor sa-ti protejeze intimitatea... ciudat.
Dar existau si separeuri, ca in baia femeilor, si un Sandu puternic, dominant ma trase intr-un-ul si inchise usa. Un Sandu excitat ma lipi de faianta rece si imi baga limba-n gura. L-am sarutat inapoi cu salbaticie impunand tacit ritmul. Intr-o baie de barbati, la cativa centimetri de o toaleta murdara, in “parfumul” intepator de dezinfectant nu poti face dragoste. Dar poti face sex!
Imi fusese dor de el. De buzele lui groase. De felul lui de a fi... De felul lui brutal de a-mi baga mana sub bluza sa ma stranga tare de sani... sa ma doara... o durere placuta. O durere ce conduce la excitare. Masculul meu era aici sa-mi administreze doza de drog.
Un picior se insinua intre coapse si mi se frecara de pubisul facandu-ma sa gem. Pizda mi se contracta si o simteam mustind de suc intim.
In timp ce mana de sub bluza elibera un san ridicand sutienul in sus cealalta mana ma prinse de cur si ma masa cu brutalitate. Da!... asa!...
Eram doar o biata studenta dusa cu forta in baia baietilor.
Ma duru cand ma ciupi de sfarc dar pizda reactiona contrar si se umezi si mai tare. I-am pus o mana in zona prohabului si incantata am trasat conturul gros al madularului meu preferat.
Incet, parca cu teama, i-am desfacut fermoarul.
Sandu inceta sa ma mai sarute si se dadu o idee inapoi. Cu un gest scurt si descheie nasturele de la blugi. Nu purta curea.
“Suge-o!”
Vulgaritatea ma facu sa ezit. Dar era doar conditionarea mea puritana. Comisesem cu Sandu cele mai pacatoase lucruri... nu era acum momentul sa fac pe mironosita.
L-am prins de betelie cu ambele maini si i-am sustinut privirea. Fruntea lui facea riduri de incordare. Am scoz varful limbii afara si mi-am lins buzele cu lentoare. Raspunsul lui fu in nota brutala in care incepusem. Mi-a infipt o mana in ceafa si si-a sudat buzele de ale mele. Limbile ni se luptara pentru suprematie apoi el se desprinse si mana din ceafa ma facu sa ma aplec.
Nu ma deranja... Voiam sa-l iau in gura. Imi fusese dor de el.
M-am lasat pe vine si am tras pantalonii cu tot cu chiloti in jos. Prietenul meu carnos se ivi in toata grosimea lui. O bara de carne rigida cu un cap roseatec partial acoperit de piele. Degetele mele abia cuprinsera baza groasa. Sandu impinse din fund in contra miscarii mele de culisare.
Capul belit al pulii era la cativa milimetri de buzele mele. Deasupra mea Sandu ma privea crispat de excitare. Mana de pe cap ma apasa. Voia sa-l sug.
L-am luat in gura incet in timp ce-l priveam in ochi. Eram de-acum experimentata. Nu pierdusem nici o ocazie sa-l fac oral. De multe ori ca preludiu dar de multe ori ca final. Adora sa mi se termine in gura.
Adevarul e ca si mie-mi placea. Ma excita atat de tare cand il simteam in gura si stiam ca este aproape de orgasm. Nu pot sa spun ca-mi placea sperma dar nici nu ma deranja. Descoperisem ca daca o inghit repede e mai bine...
Era bine si acum. Aveam gura plina cu pula tare, rigida, groasa. L-am mangait tandru pe coaie. Nu se mai barbierise si acum erau acoperite cu par negru scurt. Ah, ce coaie mari si grele avea.
Plop! se auzi cand pula imi iesi din gura, plina de saliva ce o secunda mai tarziu mi se puse in par caci gura mea era mai jos... acolo la coaie.

“Moama, sa mor ce bine faci Daciana”...
Am privit in sus si am zambit. I-am dat cu limba pe scrot, de pe un testicul pe altul in timp ce cu mana il beleam incet. Carnatul gros din mana mea pulsa de excitare.
O vena groasa cat un siret de bocanc se reliefa pe o parte a sexului si am lins de-a lungul ei apoi am luat capatana in gura. Sandu saluta gestu impingandu-mi-o mai adanc.
O pula atat de buna avea Sandu. Imi umplea gura la fel cum imi umplea si pizda. Total. Imi placea la nebunie.
Si lui ii placea. O puteam vedea in puseuri ample. In felul cum gemea. Cum i se contracta abdomenul...
Pizda imi era inundata de zeama si abia astepta sa fie rasfatata de pula aia superba. Il doream... si doream sa-i placa cum il sug. Imi placea de omul asta! Cum facea, cum nu facea, uite ca ajungeam sa i-o sug in baia facultatii si sa mi se para doar incredibil de excitant.
MMMM!
Am bagat pula adanc in gat si falcile imi trosnira. Avea pula atat de groasa. Abia asteptam sa o bage in mine.
Din buzunarul blugilor lui se auzi soneria mobilului si am tresarit neplacut. Nu era ceva neobisnuit sa ii sune telefonul in timp ce eram in actiune dar de aceasta data s-a scormonit in buzunar, a scos telefonul si a raspuns:
“Da iubi.”
Ce nesimtit!!! Nu-mi venea sa cred. Stateam pe vine intr-o toaleta jegoasa , cu pula lui lipita de amigdale iar el vorbea cu nevasta-sa la telefon. Incredibil!!
“Mai am putina treaba si vin.”
Enervata, m-am facut ca-l musc de capul pulii dar el a dus un deget la gura indicandu-mi sa nu fac zgomt. Da? Bineee...
Am inceput sa-l belesc cu fermitate. Gura se mula pe capul pulii si am inceput sa-l sug. Era atat de masiv in mana mea... in gura mea... Marian o avea mai lunga dar nu era atat de groasa. Doar capul imi intra in gura fara probleme. Daca voiam sa-l primesc mai mult trebuia sa-mi fortez maxilarele. Dar si doar cu capatana in gura... era suficient. Si imi placea...
Gandindu-ma mai bine, incepu sa ma excite situatia.
“Nu mai vreau cartofi prajiti, fa un piure”...
Adina ii gatea acasa iar nazdravanul ei ...



    Login