Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea 8
Autor : daciana_l - 2012-04-12
Citita de 27482 ori - Nota 8.54 (169 voturi)
A doua zi trebuia sa mergem la un botez. Eu m-am pregatit in felul meu, mi-am ras parul pubian si mi-am taiat unghiile. Pentru Adina era un intreg proces. Bebelul era al verisoarei ei favorite, venea toata familia deci trebuia sa arate bine. Trecusera deja vreo trei sfert de ora de cand venise manichiurista la noi. Am stat cu ele in camera nu din cauza ca era ceva interesant la televizor ci fiindca manichiurista era simpatica si ii vedeam o parte mare din sani cand se apleca. Apoi am ramas fara tigari si am decis sa cobor la non-stop. Parca simteam si nevoia sa iau aer. De prea mult timp nu eram in apele mele.
Pe ea nu o cunoscusem pana la nunta lor. Nu-s genul apropiat de familie, cel putin de familia din Timisoara. Dar cand am vazut-o am facut ochii mari, era incredibil de frumoasa. Pana si nevasta-mea, care de cand se ingrasase putin devenise cam acida in aprecieri, recunoscuse ca arata superb. Unchiu-miu Costel le-a luat un apartament in scara de langa noi si Daciana incepu sa iasa in oras cu Adina si au devenit prietene. S-a dovedit o fata foarte de treaba. Dar era atat de buna de pula incat deveni tot mai des prezenta in gandurile mele. Ma intriga persoana ei, ma intriga relatia lor, eram atent la cum se purtau cand eram impreuna. Erau diferiti fata de noi. Noi eram lipiciosi, ne sarutam des, ne ciupeam si n-aveam nici o jena sa-i pun Adinei mana pe cur. Glumele cu tenta sexuala sunt favoritele mele. Vorbesc foarte urat si nu-mi pasa... pana si Adina a inceput sa injure dupa modelul meu. Apoi a venit criza. Firma unchiului Costel avu probleme si Micul Print nu a mai avut bani de stricat pe iesiri la terase si haine scumpe.Incepura sa iasa si mai des cu noi, caci noi nu cheltuiam multi bani. Dupa vreo 2 ani parea ca devenisem singurii lor prieteni. Nu-mi pasa motivatia. Eu ma bucuram ca EA era acolo. Ca o vedeam.
Eram extrem de atent in prezenta ei sa nu ma dau de gol ca o plac. O tachinam dar cu limita. O complimentam, dar cu limita. Cand era vreo discutie serioasa dadeam impresia ca nu bag in seama ce zice ea si ca ma adresez numai lui Marian. Dupa un timp am observat ca Daciana incearca de multe ori sa imi capteze atentia, sa-mi demonstreze ca si ea stie, face, poate... etc.
Asta imi flata egoul maculin. Eu nu ma puteam compara cu varu-miu Marian. Nu-s hidos, dar imi cunosc si eu limitele stiu unde am sanse si unde nu.
Viata chiar era minunata pentru mine. Munca era usoara... conduceam mult dar imi luam pauze cand voiam. Munceam cu adevarat doar in perioada sarbatorilor, cand chiar munceam. Nici lupul acesta nu si-a schimbat naravul si am continuat sa-mi fac de cap si dupa ce m-am insurat. N-am fost niciodata pretentios asa ca futeam aproape tot ce ridica din coada. In general vanzatoare pe la diferitele magazine din judet, taranci maritate sau nemaritate, mai tinere sau mai coapte. Chiar imi era bine si ma simteam bine in pielea mea. Ma simteam barbat.
Dar acum mintea imi era la Daciana. Devenise dezideratul meu. Imi futeam nevasta si ma gandeam cum ar fi pizda ei. Cand Adina mi-a spus ca Daciana nu merge la epilat caci se face singura si isi lasa o fasie de par am avut direct erectie. Seara am futut-o pe Adina pe la spate si mi-am imaginat cum ar fi sa i-o dau Dacianei. Cu ochii inchisi strangeam bucile generoase ale neveste-mii imaginandu-mi ca am in mana curul perfect al sotiei varului meu. Anii au continuat sa treaca si am facut 30 de ani. Am chefuit cu tovarasii mei din copilarie. Am baut cu colegii de munca. In final am reusit sa inchiriez ieftin o casuta la Surduc si i-am invitat pe cei mai buni prieteni ai nostri, Marian si Daciana Lapusneanu. Ei se cam schimasera in ultima jumatate de an. El, printul, era acum nevoit sa bage munca de jos. Pe de o parte asta l-a facut sa isi piarda aerele de aristocrat dar pe de alta parte il facuse mai tacut, mai acru, mai inchis. Au ezitat sa accepte caci el trebuia sa lucreze Sambata dar a facut un efort.
A fost superb. Am baut, am mancat mici si carne la gratar. Apoi am baut si mai mult. Apoi am deschis o sticla de wiskean si ne-am facut praf. Din alea cu dansuri in pat sau pe scaune caci masa era cam subreda. Pana si pretentiosul de varu-miu s-a destins si a baut fara jena. Pana si Daciana, care nu bea decat apa plata si ceai a dat niste pahare peste cap. Cat despre mine? Am sorbit-o din ochi cu susta toata ziulica. La plaja am studiat-o de la degetelele de la picioare pana la sprancene. Se ingrasase putintel. Cat sa fie delicioasa. Curul ei perfect era acum yummy. Un pic de burtica sa faca buricul mai adanc. Parca si sanii aia superbi crescusera. Era belea de fata. Seara isi lua pe ea o pereche de panatalonasi albi, mulati pe bucile alea carnoase... Aveam s-o fut pe Adina grozav. La apogeul betiei, ragusiti de atata cantat manele eram fiecare cu filmele lui cand am observat-o privindu-ma. Privindu-ma altfel... Mai mult surprins decat altceva, i-am sustinut privirea. Mi-a raspuns la fel... doar ca ochii ei pareau sa zica si altceva...
... Afara era placut. Tarsaindu-mi slapii am trecut strada si am intrat la non-stop. Am luat tigari si am iesit inapoi in strada. Am privit inspre geamul ei si mi-am aprins o tigara.

Am crezut ca visez cand mi-a raspuns la mesaj afirmativ. Ca vine sa ne futem. Aveam emotii ca un virgin si imi era ciuda pe mine. M-am privit in oglinda retrovizoare si mi-am tras 2 palme, sa-mi revin. Era doar o pizda. Mai futusem atatea. Chiar in acel moment aveam 2 amante. O vanzatoare la un magazin satesc si patroana ei. Vanzatoarea era mica cu picioare scurte si cur mare si bombat. Avea sani imensi cu sfarcuri cat unghia mare si niste buze groase ce te duceau cu gandul la sex oral. Si chiar o sugea umplandu-mi pula de ruj maroniu. Cand veneam cu marfa, ma baga in camera din spate sa verificam stocul. Si verificam. Avea 26 de ani, era maritata si avea doi copii. Dar nu ne deranja pe nici unul. Cu patroana m-am imbarligat in oras. Femeia asta avea 38 de ani, era si ea maritata si avea o fata in clasa a10a la liceu. Era o taranca ce facuse liceul la oras si acum avea bani. Era grasuta dar cat trebuie si imi placea ca se aranja tot timpul. Si era plina de aur, cunoasteti genul. Era super proasta dar nu-mi pasa. O futeam cam de doua ori pe luna, in apartamentul in care statea fica-sa pe perioada scolii. In vacanta de vara am futut-o si de 3 ori pe saptamana. Imi placea ca se futea bine. Pizda ii era cam larga, nu ca ar conta pentru barosul meu... dar imi placea ca ma lasa sa-i fut gauaza. Zicea ca nu-i place si ca o face pentru mine. Cand te fut in cur si tu ai 3 degete varate in pizda si urlii de placere... da... nu-ti place. Ce era interesant e ca fiica ei pe care o descria ca pe o eleva model s-a dovedit o copie de mamei sale. Un baietas recunoaste o privire de “vreau pula”. Si pustoaica voia. Am dus-o in multe Vineri acasa la sat, ca ma ruga ma-sa. Ca oricum aveam drum. Nu aveam... dar asta e. Am avut ocazia savorbesc cu ea. Inainte sa iasa din masina am pus o mana pe ea, m-am aplecat si am sarutat-o. E miscarea mea, marca inregsitrata. Daca merge bine, daca nu... nu. A mers... s-a lasat sarutata.
Asa am facut si cu Daciana... si ea a vrut. Ah, Dumnezeule. Imi era dor de ea. Voiam sa o fut iar... dar nu simteam doar dorinta de a o fute ci de a o poseda. S-o pun jos, cu fata in perna, cu fundul ridicat si s-o fut in cur. Ah, curul ei... Cand a venit la mine prima oara nici nu eram pe deplin convins ca va pica la ciocan. Aveam sa descopar ca varu-miu n-o mai futuse de un an si ceva si ca fata tanjea din greu. Pai asta e, fraiere... marfa nefututa se raceste... vine la altul. Bine a venit! Cand a facut tot tacamul de la prima intalnire a trebuit sa regandesc tot ce crezusem despre fatuca asta. Era EXTREM de experimentata. Dar apoi, am inteles ce se intamplase. Saracia vietii ei sexuale o adusese in punctul in care voia sa incerce tot... Si ii placea... oh, ce ii mai placea!
Dar e femeie. E proasta. A inceput sa ii placa adrenalina riscului... a inceput sa se dea in spectacol... A inceput sa ma atinga la pula si pe fund cand Adina si Marian nu observau. Imi placea s-o fut... sugea pula ca nimeni alta si curu ala superb... ahhhh... si eram indragostit de ea. Dar imi iubeam si sotia si am luat o hotarare. Trebuia s-o umilesc ca sa o indepartez. Cred ca am exagerat in planul meu dar a functionat. Doar ca ceva nu a functionat: nu mi-o puteam scoate din minte.
Am tras cateva fumuri ganditor. Am privit spre geamul apartamentului ei. Un bec se aprinse la sufragerie si pumnale imi strapunsera inima. Era acasa. Stiam ca unchiu-miu si varu-miu sunt in Anglia... deci nu putea fi decat ea. Singura.
Oare ma va ierta? Fereastra luminata ma hipnotiza.
Oare ma va ierta?
Am aruncat tigara intr-un canal si am traversat strada catre scara ei. In semi-intuneric, sub becul chior din fata usii de la scara mi-am pierdut curajul. Am dat sa ma intorc dar usa grea de metal se deschise brusc lasand un pustan grabit sa iasa. Pustanul ma calca pe picior. Eram doar in slapi si l-am simtit. Eram pe punctul sa-l pocnesc dar si-a cerut scuze precipitat si l-am lasat grabindu-ma sa prind usa inainte sa se inchida.
Am urcat scarile grabit si dupa o scurta ezitare am batut la usa. A deschis repede, cu un zambet larg. Zambetul nu parea sa fie pentru mine caci disparu imediat si fu inlocuit cu o grimasa de dezgust.
“Ce vrei?”
“Imi pare rau!...”
“Nu, nu-ti pare...”
“Imi pare rau, pot sa intru? Vreau sa vorbim...”
“Nu!”
Am pasit inauntru si am blocat cu usurinta usa ce venea inspre mine.
“Mi-a fost dor de tine si imi pare rau... imi cer scuze pentru tot.”
Din instinct vorbeam aproape in soapta, sa nu auda vecinii. Continua sa impinga fara forta usa apartamentului dar o blocam usor cu piciorul. Ii venea sa planga. Era imbracata intr-un tricoul larg si pantaloni de pijamale prea lungi incat calca pe ei. Ii puteam vedea doar degetele goale cu unghii nelacuite.
“Te rog, vreau sa vorbesc cu tine... sa imi cer iertare”...
Lacrimi ii izvorara la coltul ochilor si dadu drumul la usa. Pana sa incui usa in spatele meu Daciana se refugie in dormitor tragand si usa dupa ea. Usor descumpanit m-am descaltat si am pus mana pe clanta usii de la dormitor. Nu era incuiata. Am deschis-o.
“Dacy... pot sa intru?”
Statea pe burta in pat cu fata catre peretele opus. Plangea. Camera era imbacsita de un miros atat de cunoscut dar pe care nu-l puteam identifica pe moment.
M-am asezat pe pat langa ea. Suspina incet.
Am mangaiat-o pe umar. Nu facu nici un gest de rejectie.
“Imi pare rau... m-am purtat ca un nesimtit... “
“Ai fost mai mult decat nesimtit... ai fost.... ai fost...”
Se intorsee catre mine furioasa din cale-afara. Era atat de frumoasa. Un cliseu, stiu, dar am luat-o-n brate si am sarutat-o. Incerca sa scape dar o prinsesem bine. Isi tinea buzele lipite strans si imi era greu sa i le desfac cu limba. Apoi deschise brusc gura si vru sa ma inhate, sa ma muste cu rautate dar o simtisem si m-am retras. A profitat si s-a intors cu fata la perna.
“Imi pare rau, Dacy... chiar imi pare. M-am purtat ca un bou din cauza ca m-am panicat. Esti o femeie minunata, nu stiu... simteam ca ma pierd... si m-am speriat. Intoarce-te... vreau sa vorbesc cu tine.”
Nu facu nici un gest si continua sa stea cu spatele la mine. Am inceput s-o mangai, de la parul ei lung pana deasupra fundului. Era atat de fierbinte... si era ceva in aerul statut din camera... Mangaierile mele devenira mai apasate si se transformara intr-un masaj veritabil. Daciana continua sa stea nemiscata, chipurile ignorandu-ma. Ei bine... ignora asta.
I-am dat parul la o parte de pe gat si i-am plantat un sarut umed pe gat. S-a infiorat imediat. Am continuat sa o sarut usor inspirand aroma pielii ei... mirosea ciudat... nu era parfum... era altceva...
Era ceva ce-mi atata instinctele primare. Pula incepu sa mi se intareasca. Eram aproape convins ca daca nu m-a iertat deja, o va face... si de aici curajul meu. Atent la limbajul corpului ei i-am pus o mana pe cur. N-a facut nici un gest si am continuats a imping tupeul putin cate putin...
Am strans o buca in palma bucurandu-ma de fermitatea carnii. Slabise... era perfecta din nou. Nu ca m-as fi plans inainte. Degetul mijlociu se insinua intre buci si puse presiune pe gauacea ei minunata. Pula imi zvacni in erectie maxima gandindu-ma la pizda Dacianei, cu lindicul ala cum nu mai vazusem niciodata.
Daciana lasa sa-i scape un oftat si pielea scrotului mi se stranse de excitatie. Aveam s-o fut iarasi. O simteam!
Eram atat de convins incat n-am ezitat cand i-am varat mana in pantalonii subtiri de pijama. Ii simtisem pizda fierbinte prin pijama si instananeu corpul incepu sa pompeze si mai mult sange in penis. In momentul in care degetele mi se afundara in crapatura incinsa eram deja beton armat... o pula groasa pulsanda... excitata...
Inca nu facea nici un gest, nici de acceptare nici de respingere dar era incredibil de umectata si i-am tras pantalonii mai jos in timp ce continuam sa o frec pe lindic. Curul ei era superb, perfect rotunjit... cu un spatiu intre ele unde trona lindicul ala monstruos ca marime dar delicios de lins si de supt.
Daciana a scapat un scancet in momentul in care am bagat un deget in vagin. Fierbinteala ei paru sa ma arda si gandul ca am sa-mi bag pula in gaurica aia stramta ma infiora. Pula zvacnea dureros.
Inauntru era si mai uda... Pizda ii mirosea puternic a mosc de mi se ridica parul pe ceafa de excitare. Eram magulit sa o vad atat de uda, atat de dornica... Dar zeama din ea era cumva vascoasa... era altfel... si in timp ce o futeam tandru cu degetul am realizat evidenta. In capul meu se facu lumina si toate detaliile se unira aratandu-mi imaginea corecta.
Pizda asta in care-mi bagam degetul era atat de proaspat fututa incat era inca uda de la ultimul futai. Am tras zeama din ea si i-am intins-o intre buci... Nu puteam fi sigur dar imi parea a sperma prin compozitie.
Sangele imi navali in cap o data cu starea de nervozitate, o data cu starea de gelozie oarba...
Nu-mi venea sa cred ca Daciana, timida lumii, avusese curajul sa se futa si cu altul. Dupa ce-mi spusese ca ii vine sa intre in pamant de rusine ca si-a inselat barbatul cu mine. Ihim... Da...
Daciana continua sa ma ignore, chipurile. Era un joc. Nu ai cum sa ma ignori privind in partea cealalta in timp ce ai pantalonii la genunchi si picioarele usor cracanate sa pot sa-ti fut sexul mai bine cu degetele. NU!
M-am ridicat in genunchi in pat si mi-am desfacut cu atentie snurul de la pantaloni, sa nu-l fac nod in momentul acesta important. I-am tras in jos cu tot cu chiloti eliberand pula sculata. Nu cei 16 centimetri lungime impresionau ci grosimea ei.
Daciana stia ce urmeaza dar alese sa ramana intinsa pe burta. Dintre bucile superbe se vedea crapatura sexului si clitorisul proeminent, umflat de excitare. Pielea fina a labiilor parea rosie... usor iritata... O futuse un fraier inainte. Oare cine e?
Mi-am simtit pula tare ca otelul cand am potrivit-o la intrare dar Daciana nici nu tresari la contact. Curva... isi luase atata pula incat nici nu mai simtea...
Eh... lasa ca o sa simta... pula ca a mea nu gasesti peste tot... M-am lasat in maini deasupra ei si mi-am impins sexul in pizda ei flamanda, de curva nimfomana.
Pizda mica se intinse sa ma poata cuprinde dar era teribil de lubrifiata incat am alunecat usor in ea. Adancul vaginului ei era de foc, lava fierbinte. Era minunat.
Eram doar pe jumatate in ea dar Daciana nu mai putea juca ignoranta cu mine. Nu cu un salam pulsand in pizda.
“Ce uda esti... ce bine aluneca”... i-am soptit la ureche.
Normal ca esti uda... te-a futut fraierul si te-a umplut de sloboz... Cine o fi fraierul?
Mi-am lipit gura de urechea ei si i-am lins-o erotic. Am inceput sa-mi misc usor pula in pizda ei plina de foc.
“Cine e fraierul?”
Daciana se crispa.
“Fraierul... ala ce te-a futut inaintea mea... mai inainte”...
M-am lasat din maini in coate si pula se pravali in ea facand-o sa icneasca. Putulica ei fremata de zor sa ma acomodeze in ea si am ramas nemiscat. Nu voiam sa o doara.
“Crezi ca nu stiu?”... ma dadeam mare... ma prinsesem greu.
“Fute mai bine ca mine?”...
ASTA ma interesa... Si ma interesa si cine e fraierul, eram curios...
“Nu”...
Daca nu as fi avut fruntea lipita de capul ei probabil nici nu as fi auzit raspunsul.
“Nu?!”
Era triumf in vocea mea... Eram mandru... Vorba aia, tot la pula mea...
Am lins-o pe gat si am muscat-o tandru de ceafa... Am inceput sa ma misc in ea. Era atat de stramta incat pula mi se belea placut la fiecare miscare. Si era atat de fierbinte... Oh!
Daciana incepu sa se miste in ritmul futaiului. Era strivita sub mine si nu reusea miscari ample dar se bataia in contra pulii mele facand-o sa intre si mai adanc. Facand-o sa se beleasca si mai tare. Facand sa ne placa si mai mult.
“Aaaahhhh”... ii scapa amantei mele.
Am inceput sa o fut mai atent, cu schema. O imingeam pana la coaie apoi faceam opturi din cur. Si ea gemea. Ii placea...
Si imi placea si mie. Simteam tot mai des cum mi se strange pielea pe scrot pregatind finalul. Simteam placerea cum se strange in coaie...



    Login