Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea 5 (I)
Autor : daciana_l - 2012-02-02
Citita de 19951 ori - Nota 8.58 (209 voturi)
M-am trezit si timp de cateva secunde nu mi-am dat seama unde sunt. Un poster cu Steaua pe perete... ah, da. Eram la Silviu acasa...
Eram uimita de cat de diferiti sunt barbatii. Si nu numai fizic ci si in felul lor de a fi.
Nu e intentia mea sa ma repet astfel, dar Silviu era diferit. Reamintesc experienta mea redusa in privinta barbatilor. Da totusi, nu e greu sa remarci evidenta... in esenta barbatii sunt la fel dar totusi diferiti.
Pe Silviu l-am luat in calcul incepand din noaptea de Revelion, acum cunoasteti povestea. Acea noapte a devenit de neuitat prin prisma a ce s-a intamplat intre mine si Corina. Si a fost uimitor de bine ce s-a intamplat. Dar dupa doua zile am incercat din nou... si nu a mai functionat pentru mine. Mi se parea cumva ciudat... se pierduse Momentul acela din noaptea de Revelion.
Corina paru dezamagita dar s-a tinut bine... si am ramas prietene. Oricum nu aveam cum sa uit gustul ei, nu?
Dar sunt o femeie normala, am nevoie de barbat, sa ma futa cu pula tare. Si aici revenim la Silviu. Stiind de-acum sigur ca ma place am inceput sa vorbesc mai des cu el intr-un mediu in care ma simteam mai in largul meu- mediul online. Am flirtat cu el pe messenger ore intregi timp de aproape o saptamana. Am iesit la o cafea de doua ori iar intr-un final mi-am facut curaj si l-am chemat la mine.
Dar nu mi-am tras-o cu el. Eram insa intoxicata de prezenta lui. De felul cum ma saruta. De parfumul lui, de caldura emanata de corpul lui. De felul cum ma mangaia... Dar n-am putut s-o fac.
Imi era atat de teama... nu ma simteam in largul meu cu el. Il doream dar mintea imi spunea ca nu pot avea incredere in el, nu cum putusem avea in Sandu. Si mintea a castigat.
L-am indepartat si el a inteles. A dormit cu mine, m-a tinut in brate si... nu s-a intamplat nimic.
A doua zi, dupa cafea, a plecat . Ramasa singura... increderea mi s-a dizolvat intr-o dorinta atroce de a face sex.
Seara era iarasi la mine si nu am mai avut ezitari sau remuscari. Fie ce-o fi!
Si a fost.
Dupa cum spuneam, Silviu e diferit. Cand l-am luat pentru prima data in mana am simtit dezamagire. Avea un penis scurt si subtire. Capatana incerca sa compenseze in grosime dandu-i penisului aspectul unei palarii de ciuperca.
Aveam sa descopar ca macar partial ma inselasem... si cu o pula mai mica poti fi fututa pana la lesin.
Silviu era diferit, am mai spus asta? Avea o rezistenta incredibila. Dar mai ales o pofta de a face sex ce-mi amintea de perioada liceului, de primele luni de cand facusem sex pentru prima oara... partidele aceela incredibile, cand nu ma mai saturam de Marian si nici el de mine... cand ne-o trageam de 3-4-5 ori pe zi de parca venea sfarsitul lumii.
Ce n-avea in lungime si grosime Silviu compensa prin vigoare si rezistenta. Timp de 5 zile aproape n-am iesit din casa. El se ducea la servici si in jur de ora 6 se furisa la mine in apartament, unde ne smotoceam pana la epuizare. Si tot nu ma saturam.
Pula lui mica avea taria unui ciot de copac. Fara sa exagerez, dadea senzatia ca ma poate tine pe ea. Si era un amant atent si priceput. Uneori facea dragoste fara graba, intrand si iesind din mine lent in timp ce ma saruta pasional. Alta data ma confunda cu o contorsionista caci mi-o tragea in forta in cele mai felurite pozitii. Si imi placea in orice fel ma futea.
Cel mai mult imi placea cand imi punea picioarele pe umerii sai si intra in mine, la inceput lent apoi se transforma intr-un pickhammer.
Cum am spus... avea vigoare si rezistenta... Cand punctul G iti e satisfacut tip de 20-30 de minute fara oprire nu pot rezulta decat orgasme multiple... valuri de orgasm.
Ca intr-un film de duzina... zambeam ca o proasta tot timpul... chiar daca eram singura acasa.
Silviu era diferit.
Si m-am purtat diferit cu el. Daca Sandu ma transformase intr-o curvistina ahtiata dupa sex oral si anal... cu Silviu ma purtam ca o nestiutoare. Nici el nu s-a omorat sa imi linga pisoaiasul si asta ma dezamagise... drept urmare nici eu nu m-am oferit sa-l sug... Desi voiam. O doream... Ciotul ala de carne viguroasa cerea atentie... cerea sa fie luat in gura si gustat... Si totusi nu am facut-o. Inca.
Cand totul merge prost... apare ceva bun... apoi merge si mai prost. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu asta in viata mea. Sesiunile de sex hardcore cu noul meu amant au luat final cu un telefon de la Marian, din Anglia. Socru-miu si-a rupt picioru si va ajunge a doua zi acasa pentru o luna sau doua. Rationamentul e corect. Cu piciorul rupt nu poti munci, deci nu are rost sa consumi resurse... mai bine vii acasa. Dar acasa insemna apartamentul meu si deja am subliniat in povestirile anterioare cat de dificil este sa traiesti cu socru-miu sub acelasi acoperis. Cand ma gandesc ca multe nore au probleme cu soacrele...
Dupa doar 2 zile ajunsesem sa-mi blestem soarta. Socru-miu Costel alesese sa rezolve probleme “romaneste” a invitat doi prieteni la el si au baut pana tarziu in noapte. A doua zi am descoperit ca prietenii lui sau chiar el se pisasera pe capacul veceului si chiar pe jos. Si cine avea sa curete? Pai eu, ca el abia putea sa stea in picioare.
Marian incepu sa sune mai des acasa si am avut ocazia sa ma plang la el. Toata energia pozitiva indusa de sexul magnific cu Silviu fu consumata cu nervii provocati de imbeciul de socru-miu. Suferea in mod clar de depresie, toata viata fiind un om puternic... acum nu realiza ca nu mai e la fel. Nu se imbata in fiecare noapte dar bea destul de des. Nu se mai barbierise si arata groaznic. Alunecase de pe o scara si-si fracturase serios femurul si abia mergea prin casa. Refuza sa foloseasca carja ci se sprijinea de pereti. Chiar daca-l uram imi parea rau de el. Il cunoscusem cand era la apogeu si imi era mila sa-l vad asa. Dar apoi comenta ceva legat de mancare sau ca sunt firimituri pe jos si imi venea iar sa-l omor.
Eu continuam sa discut cu Silviu dar desi o doream amandoi, nu aveam cum sa ne intalnim si sa o facem. Eu ii ceream rabdare, socru-miu avea sa plece inapoi imdediat ce i se vindeca piciorul si ma minteam ca nu mai e mult. Dar vorbeam de saptamani. Mult timp.
Trecu o saptamana de chin pentru mine. Cel mai mult ma distrugea pofta nebuna de sex. Marian imi spune cat de mult imi simte lipsa si ca viseaza des cum facem dragoste. Ce isi doreste o sotie sa auda mai mult? Poate cum amantul ei Silviu ii spune ca abia asteapta sa o futa iar si ca o sa-i rupa pizda cand socru-su isi termina convalescenta si pleaca. Dar la gata eu ramaneam nefututa. Ma masturabm cu ferocitate... dar nu era de ajuns... Nu pentru mine.
Apoi a venit sansa. Parintii lui Silviu plecau la sat de Vineri pana Duminica. Nu vreau sa vin la el? Aproape mi-au dat lacrimile de bucurie. VOIAM!
Lu socru-miu i-am spus ca ma duc in club Vineri seara si apoi dorm la mama. Lu mama i-am spus ca merg in club, dar voi dormi la Corina. Era perfect. Dar vorbim aici de Daciana ghinionista.
Joi dimineata m-am trezit cu crampe. Imi venise ciclul. Imi venise ciclul!!!! Cum se putea asa ceva? Numai mie mi se putea intampla asta. Aaghhhhhhhhhhh!
Silviu si-a anuntat dezamagirea printr-o tacere lunga la telefon. In momentul acela am decis ca trebuie sa fac urmatorul pas. Mi-am potrivit vocea sa sune naughty si i-am zis: “Mai sunt si alte metode”...
Tacerea s-a prelungit apoi a ras nervos. N-am intrat in detalii ci l-am lasat sa se intrebe la ce ma refeream.
Seara eram la el, pregatita pentru ce avea sa se intample. Spalata, parfumata, machiata usor si rujata. Sexy. Luasem doua pastile de Nurofen inainte sa plec de acasa. In pasarica simteam tamponul intern iar in anus inca puteam simti crema de maini ce-o impinsesem cu degetul, pregatind terenul pentru ce va veni. Mai sunt si alte metode, nu?
Silviu va avea parte azi de tratament regesc. Eram atat de excitata incat eram convinsa ca o sa-mi placa la nebunie.
Am ajuns la el pe la 9 seara. Eu eram imbracata de club caci asa era alibiul. Silviu comandase o pizza pe care am mancat-o in bucatarie, laolalta cu fratele lui.
Stiam ca are un frate, Silviu pomenise de cateva ori de Calin. Nu-l vorbea deloc de bine... ba chiar cu usor dispret. Calin era un licean slabut, genul emo... cu par lung pleostit pe ochi. Avea cred... 17 ani. Da, ati ghicit: Silviu precizase ca e inca virgin. La naiba, precizase din nou cand ne-a facut cunostiinta. Calin a rosit intens. Oricum, cat am mancat n-a scos doua vorbe. Parea socat de prezenta mea acolo. Nu parea un baiat rau si cand Silviu s-a dus la baie l-am intrebat daca e inca la liceu si a parut sa se destinda usor. Silviu exagera facand misto de el. Dar nu exagerase cand spusese ca e plin de cosuri. Acneea ii mitraliase fata. Eh, las ca trece.
Silviu parea sa fie la fel de nerabdator ca si mine caci imediat m-a dus in camera lui. A disparut cateva secunde si a revenit cu o sticla de sampanie rece si doua pahare. A bagat o comedie romantica la calculator si ne-am asezat in pat. Primul pahar l-am baut imediat si m-a destins la fix.
Nu cred ca am vazut 5 minute din film ca eram calare pe el. Dorinta colocotea in mine de atat amar de timp incat am tabarat pe el. Ma excitasem si muream de nervi ca eram la ciclu... si eram si in a doua zi cand sangele era inca abundent. Dar mai sunt si alte metode...
Si numai la asta ma gandeam. In momentul in care l-am simtit tare prin pantalonii subtiri de training mi-am pierdut controlul. M-am lasat in jos si i-am tras nadragii in jos.
Am precizat ca pula lui Silviu e mai scurta si mai subtire chiar si decat a barbatului meu, sa nu mai pomenesc de a lui Sandu cu a caruia se poate compara doar in lungime. Dar cand ii compar pula cu un ciot de copac o fac datorita tariei comparativa cu lemnul. De fapt stiu de ce o numesc ciot... pentru ca-mi amintea de ciresul din curtea bunicului care avea un ciot de creanga de care ma prindeam ca sa ma urc in copac... tarie, rezistenta si utilitate...
Si asta oferea si penisul lui Silviu. Daca avea complexe vizavi de dimensiunea membrului sau nu o arata... Oricum muream de pofta.
In momentul in care buzele mi se infasurara in jurul pulii Silviu se lasa pe spate gemand. Am inceput sa-l sug facand uz de intreaga mea indemanare... desi experienta mea e redusa la o singura pula supta... Dar imi placea... si ii placea si lui caci nu dura mult si o mana ma cauta prin par. Nu dura mult si acea mana incepu sa ma apese facandu-ma sa inghit si mai mult pula... dar nu era multa pula de inghitit si destul de usor i-am luat-o toata...
Acest lucru imi dadu o ciudata senzatie de mandrie dar si de excitare...
Voiam sa ma futa. Dar nu stiam cum sa ii spun? Cum sa-i propun. Cum sa-i ofer fundul pentru sex? Ahhh.... oare o sa-mi placa?
Nu facusem sex in fund decat cu Sandu si pula lui imensa. E adevarat ca baga doar o bucatica din pula aia grandioasa dar si asa era la limita durerii. Dar si asa imi placuse, hai sa nu mint acum. Sandu avusese avantajul ca ma futuse inainte de toate in pizda si ma dusese intr-o stare de euforie in care as fi acceptat orice si mai ales mi-ar fi placut. Iar azi, Silviu nu avea cum sa-mi futa piz...



    Login