Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNERVI EXPLOZIVI.
Autor : mihablack - 2012-05-15
Citita de 3441 ori - Nota 7.68 (38 voturi)
Eram impreuna de un an de zile. Traisem zile bune si mai putin bune. Ne certam des, exploziv, dar nu aveam puterea sa punem punct relatiei distructive, datorita atractiei fizice de neoprit, chimiei incendiare pe care nu o mai simtisem, nici unul, pana in acel moment. Era suficienta o privire din partea lui si simteam excitatia cum imi alearga galopant prin corpul, cum ma trec fiorii....

Traiam intru-un cerc vicios: ne certam, ceea ce ducea la nervi incontrolabili, care ne aruncau inevitabil in bratele dorintei animalice, instinctuale, cand nu mai conta nimic....Reprezentam unul pentru celalalt un drog; fiecare era dependent unul de celalalt, drogul delicios si distructiv...

In seara aceea memorabila ne plimbam pe aleile parcului, care era populat cu metri patrati de padure. Aleile erau luminate difuz, vantul adia cu atingeri delicate; pe scurt simteai natura.Tocmai luasem cina si ne hotarasem sa ne relaxam cu o plimbare si sa continuam discutia aprinsa inceputa anterior. Eram amandoi coordonatorii a doua echipe, ai caror membri scriau cereri de finantare pentru obtinerea de fonduri structurale sau de alta natura. Era o munca migaloasa, solicitanta, cu termene limita, uneori imposibile. Tocmai semnasem contractul nr. „xx” intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, in calitate de Autoritate de Management si Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar si Unitatea Administrativ Teritoriala a orasului ” X”, in calitate de beneficiar, a cererii de finantare pentru proiectul „Modernizare Scoala „Mihai Eminescu”-corpuri de cladire A si B” din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Domeniul de Interventie 3.4. Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua .

Discutia noastra aprinsa avea ca subiect persoanele care trebuiau sa faca parte din unitatea de implementare a proiectului „Modernizare Scoala „Mihai Eminescu”-corpuri de cladire A si B”. Eu imi sustineam punctul de vedede si anume, sa numim persoane din organizatia noastra, care au experienta si sunt familiarizate cu genul acesta de munca. El sustinea sa trecem la recrutare de personal din exterior. Ca sunt impartiali, vad lucrurile din alt unghi, etc, etc.

Mergand pe aleile pustii ale parcului deja incepusem sa ridicam vocile, fiecare sustinandu-si punctul de vedere, gesticuland violent:

-Deja m-am saturat de ideile tale. Ce rost are sa riscam cu niste persoane total necunoscute, din afara organizatiei? Nu sunt familiarizate cu proiectul, cu cererea de finantare, cu absolut nimic si tu vrei sa faca o treaba eficienta si eficace?? Doamne, unde este profesionistul din tine?L-ai uitat de tot?? Nu te mai recunosc! Cine esti? am spus fierband de nervi.

-Cine sunt??- Chiar vrei sa iti spun cine sunt?? O persoana care gandeste mai obiectiv decat tine. Esti prea implicata in acest proiect, ca sa vezi lucrurile limpede. Revino-ti! Nervii ti-au intunecat de tot gandirea rationala . Vrei sa ai parte de toate laudele, nu suporti sa imparti rezultatele cu altii. Asta e problema ta! mi-a replicat iritat.

-Laude?? Ce laude?? Ma enervezi, de ma scoti din minti. Te-am ajutat benevol la scrierea cererii de finantare, fara sa stie nimeni. Ce laude sa astept, cand nimeni nu stie de contributia mea?? Ai o mare problema. Vrei sa domini tot si pe toti, inclusiv pe mine. Esti un dictator si nu suporti ca altii sa aiba alta opinie, sa actioneze altfel.

-Ce legatura are discutia noastra cu dominarea ta?? A ras sarcastic. Chiar nu mai rationezi deloc. Cred ca ar trebui sa continuam discutia maine.

-Eu nu rationez?? Eu?? Cum adica? Iti spun, RATIONAL, riscul este prea mare sa implici persoane din afara, care habar nu au de proiect. Nu intelegi? Riscul are un nivel prea ridicat. Gandeste practic! Esti economist, cu experienta de de ani si ani de zile!!! Nu un incepator de doi lei!

S-a uitat furios la mine si m-a cuprins cu ura de incheietura mainii, tragandu-ma de pe alee, in padurea deasa, plina de platani si stejari :
-Vrei sa vezi un risc adevarat? Sa simti riscul?? Treci aici! M-ai scos din minti toata seara. Iti arat eu risc!!

A inceput sa ma traga dupa el prin padurea destul de deasa, pana a gasit un platan destul de gros. Nu stiu cum am reusit sa ma tin dupa el, pe tocurile cui, de opt centimetri, cu rochia stramta...

Nervii imi pulsau in tample, sangele imi galopa prin vene, vedeam rosu in fata ochilor de furie. Tot amalgamul de emotii ma tragea spre o dimeniune in care eram constienta numai de el, de furia lui, de atmosfera densa de tensiune....de mana lui care ma atingea dur...imi venea sa il plesnesc violent dar nu puteam.....doamne, scotea la suprafata violenta din adancul personalitatii mele....ce era mai negru.....

M-a proptit cu spatele de trunchiul platanului, am simtit scoarta aspra , cum imi zgarie pielea, prin rochie. Aveam pe mine o rochie office neagra, fara maneci, care se oprea deasupra genunchilor. Parul lung il aveam prins la spate, in coada. El era imbracat in negru. Arata diabolic: par negru, ochi negri, hainele negre, furia evidenta, tot neagra.....M-am infiorat innebunita de anticipatie.......de situatia creata de nervii nostri....de intentia lui evidenta de a ma pedepsi....de locul interzis...

Mi-a cuprins strans mainile de incheituri si mi le-a ridicat deasupra capului. Si-a apasat cu violenta corpul peste mine, impingandu-ma si mai tare in trunchiul copacului.

-Ce faci? Esti nebun? Ti-ai pierdut simtul ratiunii? Suntem in parc, pentru numele lui Dumnezeu, i –am spus cu ochii scaparand de furie si rasufland sacadat.

- Ce conteaza unde suntem?? Iti arat eu imediat ce inseamna sa risti. Trebuie sa te pedepsesc pentru seara aceasta. Plus ca trebuie sa ne calmam amandoi si asta e singura solutie pe care o vad. Nu am rabdare pana acasa. Nu ma simti? Nu simti surescitarea mea? Tensiunea care trebuie sa fie eliberata??

Spunand acestea si-a apropiat gura de a mea si a inceput sa ma sarute violent. Isi lua singur tot, nu daruia nimic. Imi simteam buzele amortite, sub buzele lui, dar fiorii excitatiei ma cuprindeau violent in mreje. Mi-a dat drumul la incheieturile mainilor, mi-a cuprins obrajii intre palme si ma tinea pe loc, uitandu-se cu ochi furiosi la mine.
Mi-am strecurat mainile dupa talia lui si am inceput sa imi trec dur unghiile peste spatele lui, imbracat in camasa.
-Vrei violenta?? Risc?? Crezi ca nu iti fac fata? Sa vedem, unde ne vor duce nervii? Sa ardem impreuna sau sa ne racim?? i-am spus cu un glas provocator.
- Sa ne racim?? Nu cred ca ne putem raci vreodata, noi doi. Mai repede, vom arde in focurile furiei, pana ne vom distruge reciproc, mi-a raspuns aspru.

A inceput sa ma sarute din nou dur, strecurandu-si limba printre buzele mele, acum dornice de sarutari. L-am muscat violent de buza de jos, care ma excita intotdeauna cand o simteam. Am simtit gustul sangelui. Doamne, scoate la suprafata toata violenta latenta din mine, m-am gandit.
A injurat furios:
-Au, la dracu!
-Scorpie mica ce esti! Iti arat eu tie muscaturi!
Mana lui dreapta a alunecat pe piciorul meu, pana la marginea de jos a rochiei, dupa care i-am simtit palma peste dresul meu, urcand in sus. Nu s-a oprit pana nu a atins pielea goala. Nu stiam la ce sa ma concentrez: la buzele lui tari, senzuale sau la mana care ma innebunea, a carei atingere o doream......
Mana lui ajunsese acum in interiorul coapselor,ma tachina, ma facea sa tanjesc dupa atingeri mai intime.
Am marait furioasa:
-Atinge-ma! Nu simti cum ard? Vreau sa-ti simt mana ! Afurist, ce esti!
-Afurisit, zici? Iti arat eu cat de afurisit pot sa fiu. Te voi face sa tipi, sa tanjesti dupa mine. Iti arat eu, imediat! Vei uita de ratiune, iti promit! Vei simti numai foamea simturilor!

Mi-a ridicat rochia pana in talie, m-a intors cu statele spre el si a inceput sa se impinga in mine. Ii simteam penisul intarit, ca piatra. Ma sprijineam cu palmele de copac excitata.A inceput sa ma atinga cu mainile peste sanii care se revarsau umflati din decolteul rochiei. A coborat cu mainile peste abdomen, m-a cuprins brusc de talie, dur si si-a infipt dintii adanc in gatul meu, peste carotida unde imi simtea pulsul galopant.
-Vrei muscaturi?? Uite muscaturi. Trebuie sa te supun! Deja ai depasit pragul suportabilitatii mele.Meriti sa te fac sa strigi de febra dorintei, nu de nervi.

Ahhhhhhhhhh, mmmmmmmmhhhhhh. Aceasta a fost reactia mea. M-au scos din minti vorbele lui fierbinti, posesive, dominatoare, muscatura violenta . Zona gatului era una erogena si el stia foarte bine lucrul acesta. Afurisitul! Ii arat eu lui, ma gandeam.
Am inceput sa imi rotesc fundul , cu miscari circulare, peste penisul lui. M-a cuprins dur cu bratele si m-a oprit violent.
-Termina! Nu te mai misca asa. Imi vine sa te proptesc de acest copac si sa te posed cu violenta, ca pe o femeie ieftina, indiferent daca esti pregatita pentru penisul meu sau nu.
-Asa ca stai nemiscata, daca vrei sa simti si tu ceva in seara asta.
A inceput sa ma sarute de-a lungul cefei, a coborat frecandu-se de mine, spre spatele meu, mi-a tras bikinii jos, mi-a departat fesele cu mainile si a inceput sa ma linga . Limba aspra trecea cu miscari lungi, din spate, spre fata. Buzele lui erau tari, ma sugeau, imi provocau furnicaturi, mancarimi.....nici nu mai realizam ce........labiile se umflasera, dornice de mangaieri.... la un moment dat m-a muscat delicios de labii.......am simtit ca mor de placere.....mai vroiam...

A continuat asa.....nici nu stiu cat, parca nu mai simteam timpul....traiam intr-un spatiu fara timp, doar cu senzatiile dorintei......gemeam....gemeam... tipam arzator......

La un moment dat s-a ridicat dur de jos, m-a cuprins strans cu bratele si mi-a soptit la ureche:
-Taci!! Nu mai scoate nici macar un sunet. Tocmai trec pe alee Alex si Cristina, subordonatii nostri. Nu cred ca vrei sa te vada in asemenea postura: fierbinte, cu hainele vraiste, proptita de mine.... excitata pana la delir.......dornica de penis.....
Eu nu ii puteam vedea pe ce doi , dar el avea o priveliste perfecta asupra lor. Excitatia a devenit mai profunda, am simtit cum mi se scurge, printre picioare, lichidul vaginal, ma simteam uda....uda..........goala, dorind sa fiu umpluta.....il vroiam.....mi-am impins violent fundul in penisul lui, am intins mana la spate si l-am cuprins strans in mana.........
-Ce faci? Nu mai rezisti fara penisul meu? Acum am ratiune? Sau nu mai conteaza? Vrei sa ne vada cei doi? A propos, acum s-au oprit pe alee si se saruta fierbinte, adanc. Am o priveliste perfecta spre ei. Ii vad mainile lui pe fundul ei, ea innebunita se agata de gatul lui si se saruta. El o trage violent peste penisul lui. ...ea geme...ii vad expresia fetei..
-O auzi pe Cristina cum geme?? Sau nu mai auzi nimic? Esti in adancurile dorintei?

Acum Alex ii saruta sanii dezgoliti, ii suge sfarcurile. Ea a inceput deja sa ii descheie cureaua, ii trage fermoarul....continua el, cu glas soptit... ii simteam rasuflarea rapida la mine in ureche....pe gat.......eram infiorata......

Am incercat sa ii deschid si eu pantalonii cu mainile tremurande, nu reuseam...Mi-a cuprins mana si mi-a dat-o la o parte
-Lasa-ma pe mine, ma descurc mai bine! Sunt mai rational decat tine, se pare, mi-a spus cu un glas acid.

S-a descheiat la pantaloni si deodata i-am simtit penisul fin, dur, taria calda peste fesele mele. Mi-am miscat innebunita fundul dorind sa-l fac sa intre mai repede. Ardeam de dorinta, simteam furnicaturi, mancarimi de nepotolit, un gol ce trebuia umplut. Dar nu am reusit ,mai vroia sa ma chinuie. A soptit:
-Nu inca! Nu ma obtii asa usor, asa de repede. Trebuie sa te mai chinui un pic. Soptea:
Acum Cristina s-a lasat in fata lui Alex si il linge, isi trece buzele peste capul penisului. El are infipte mainile in parul ei si o trage peste el. Doamne, ce nebunie! Ce excitanti sunt! Daca i-ai vedea!
Acum penisul lui era intre picioarele mele, se freca de labiile mele ude, umflate...Ii simteam capul cum imi atinge clitorisul , in trecere, dar nu suficient....nu imi potolea deloc foamea...... Mi-am coborat mana si am inceput sa ma ating cu doua degete, trebuia sa fac ceva, simteam ca imi pierd mintile.

-Asa iubito! Obtine-ti singura placerea, mi-a spus, abia auzit.

A continuat: Acum Alex se infige tot mai dur in gura Cristinei, nu cred ca mai rezista mult....am gemut la imaginea pe care parca o vedeam in fata ochilor inchisi...

-Ma vrei? Vrei sa ma simti in tine? Trebuie doar sa ma rogi frumos. Sa auzim.

A spus cu un glas pierit: Il vad acum pe Alex cum se incoarda, ii tine capul nemiscat si isi da drumul. Ea nu se trage si inghite tot. Doamne , sunt mai nebuni ca noi!

A spus incet:
-Gata cu jocul! Nu mai suport. Te vreau! Ma vei ruga frumos, altadata! Iti promit asta.

Il simt cum isi cuprinde ...



    Login