Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Natalia - prima femeie adevarata. (Prima parte)
Autor : mario1971 - 2016-10-24
Citita de 9822 ori - Nota 5.47 (38 voturi)
Fantezia este cât se poate de adevarata. Adică nu este o fantezie. Chiar si numele fetei este cel adevărat. Asa ca dacă citește va știi ca este vorba despre ea. S-a întâmplat in anii de dupa revoluție într-un oraș de provincie. Aveam 24 de ani si nu prea multă experiența sexuală. Avusesem un singur contact sexual cu o prostituata, contact terminat cu un eșec total. Deși fata, o tiganca care era si proxenetă adusă de un bun prieten, a încercat sa ma termine nu a reușit. Eu nu i-am spus ca sunt virgin iar ea nu și-a dat seama. Așa ca totul s-a terminat fără plăcerea suprema a bărbatului si anume ejacularea.
După un timp de când ma angajasem si lucram undeva am cunoscut o fata care vindea diferite chestii la o taraba lângă locul meu de munca. Era țara plină de tarabe si buticuri pentru ca eram la doar câțiva ani de la revoluție. Era o fata bine făcută si foarte drăguța. Din vorba in vorba am ajuns cu ea in spatele dughene unde avea depozitate produsele. Am încercat sa o penetrez pe la spate dar din cauza nepriceperii nu am reușit decât sa ma fac de rusine. Ma simțeau îngrozitor fiind practic am doilea eșec consecutiv. După amiaza apare fata la mine la serviciu si deja ma vedeam făcut de ras chit ca eram singur acolo.
- Buna. Ce faci? Ai plecat fără sa mai treci pe la mine.
- Buna. Pai am avut treaba si nu am putut sa mai plec.
- Nu vrei sa ne mai vedem?
- Sigur ca vreau, mai ales ca nu a ieșit prea bine.
- Bine. Mâine te caut eu. Și a plecat lăsându-mă masca.
A doua zi a venit la mine. Am stat de vorba si s-a arătat interesată sa mai încercam o data o partida de sex.
Erau vremuri grele in care recunosc ca făceam multă laba din lipsa unei partenere. Am zis ca nu am nimic de pierdut dacă mai încerc odată.
Ma întâlnesc cu Natalia a doua zi si încep cea mai fantastica perioada din viața mea, cel puțin de pana acum. Am constat ca aveam o femeie fantastica cu un apetit sexual extraordinar, extrem de deschisă la orice propunere si nu in ultimul rând mult mai experimentata decât mine deși eu eram mai mare cu câțiva ani. Am experimentat sexul total deși știam ca mai are cel puțin un amant, care ii era sef fiind mult mai in vârsta si căsătorit.
- Buna. Vrei sa încercam fără graba?
- Sigur ca vreau.
Îmi dau jos pantalonii si ma apropii de ea. Se apleacă si îmi oferă acces la pizda ei. O penetrez tare pe la spate. Simt ca ii place si după câteva minute începe sa geamă fără reținere. Pompez de cel puțin 15 minute in aceeași poziție.
- Vrei sa schimbam? Întreabă ea.
- Da
Se întoarce si se aseară jos pe niște cartoane care erau pe acolo. Îmi oferă pizda in toată splendoarea ei. Îngenunchez si ma las ușor peste ea. O penetrez si încep din nou sa pompez ca un nebun. Sunt disperat sa fut. Îmi place sa fut. O fur si in curând simt ca începe sa fie extrem de lubrefiata in pizda.
- Da. Așa. Mai tare. Te vreau.
Un țipat scut îmi spune ca...



    Login