Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Natalia - Prima femeie adevarata (partea a II-a)
Autor : mario1971 - 2016-10-26
Citita de 9003 ori - Nota 4.88 (52 voturi)
A trecut ceva vreme de la ultima intalnire cu Natalia. Am incercat sa o contactez prin cineva cunoscut (erau vremuri in care telefonul fix inca era un lux pe care nu il aveaua toti, noi aveam dar in zona in care stateau ea nu era retea).
Dupa cateva zile parintii mei plecau la sat si ramaneam ”Singur acasa”. Filmul nu aparuse inca, cred....
Sigur ca ma gandeam ce bine ar fi sa poata sa vina acasa la mine in timpul cat erau singur.... cateva zile. Nu am reusit sa o gasesc prin intermediari asa ca aveam doua variante.
1. Sa ma duc sa o caut personal
2. Sa ma opresc la marginea orasului, unde aparuse o curva noua frumoasa care sugea extraordinar, din ce auzisem de la colegii de munca.
Am ales varianta unu si nu am oprit la margine, asta si pentru ca fata respectiva fusese luata chiar in fata mea de alta masina....”masina unui procuror din oras cunoscut pentru organul extrem de mare. O curva a spus ca ar avea in jur de 30..nu cred nici astazi dar pana la urma omul ar fi divortat de nevasta chiar din cauza asta....se saturase de chin cand trebuia sa o scoale. Asa umbla vorba prin sat. Se spune ca pana si curvele de la margine il evitau iar unele aveaua tarif special pentru el ca le chinuia ingrozitor la supt ca de futut nu prea reusea”
Asa ca merg mai departe si ajung in localitatea in care statea Natalia, nu foarte departe.
Ma intalnesc cu un cunoscut care evident ca ma intreaba ce treaba am pe la ei. Ii spun ca o caut pe Natalia. Asta zambeste si spune ca a vazut-o cu cateva minute mai devreme, mergea la ”Alimentara”
Ma indrept catre magazin si eu si chiar in momentul ala iese in el Natalia. Imbracata cu un pantalon si un tricou care lasa sa se vada atat cat trebuie din sanii extrem, dar extrem de generosi, pe care ii poseda.
- Buna Nati! Ce mai faci?
- Bine. Tu?
- Nu ai mai venit zilele astea la serviciu. Ce s-a intamplat? Ti-ai dat demisia?
- Nu am probleme cu mama. Este bolnava si s-a internat in spital.
Mai tarziu o sa aflu ca internarile astea aveau un scop, si anume sa ii mearga in continuare pensia pe caz de boala. Mama Nataliei nu era asa de bolnava.
- Nu vrei sa mergem la mine? Sa bem o cafea. Intreaba ea.
- Pai vreau. Dar ce o sa zica ai tai?
- Pai mama nu este acasa cum ti-am zis iar tata nu mai este de mult printre noi.
- imi pare rau nu am stiut..... prima gafa dar fara intentie.
- Nu face nimic. A fost un accident. Eu eram foarte mica pe atunci.
- Daca zici ca nu se supara nimeni atunci merg.
Ne urcam in batrana mea Dacie, luata la mana a VII-a si plecam spre casa unde locuiau. Binenteles ca ajungem imediat.
- Parcheaza in fata portii aici. imi spune ea.
Ma conformez, scot capacul de la delcou, asta era sistemul antifurt la mine, inchid capota si incui usa la sofer.
Intram intr-o casa frumos aranjata si intretinuta, dar care mai tarziu voi afla ca nu are apa in interior pentru ca nu era in sat si nici wc ca nu era canalizare. Vremuri grele cum am mai zis.
Ma asez pe un fotoliu in sufragerie si astept pana Natalia vine cu cafeaua. Aseaza cafeau pe masuta in fata noastra. Imi aprind o tigara, dupa ce cer voie binenteles, Natalia isi aprinde si ea una.
- Mi-a fost dor de tine. incep eu.
- Si mie de tine. Spune ea
- Pai ce facem? Plusez eu
- Hai in dormitor. Zice ea.
- Sigur nu vine nimeni? Intreb
- Ma da esti speriat rau de bombe. Rade. Are un ras fermecator.
Da eram speriat si neobisnuit sa ma aflu singur in aceeasi casa cu o femeie cu care avusesem deja un contact sexual. Ma asteptam sa intre cineva pe usa. Parca ca sa ma linisteasca in drum spre dormitor Natalia incuie usa de la intrare de pe hol.
Ajungem in dormitor unde un pat clasic la vremea respectiva ne astepta.
O sarut usor pe la spate si pun o mana pe fundul ei. Avea pe ce sa pun mana. FEMEIE ADEVARATA.
Ne asezam pe pat sarutandu-ne. Ma apuca de tricoul care il aveam pe mine si il trage in sus. Ma dezbraca si se dezbraca si ea in acelasi timp. Are ceva incredere in ea. Se vede ca a mai facut asta si este experimentata. Ii ating usor cu mana pasarica umeda deja. Bag un deget intre labiile de un roz fenomenal. Indepartez usor si intru cu un deget in interiorul fierbinte al Nataliei. Geme usor. Oare ii place sau se preface pentru mine. Simt nevoia sa pun gura la pasarica ei. Ma abtin ca nu stiu cum v-a reactiona si imi este teama sa nu zica ca sunt pervers. Se intinde pe spate parca asteptand ceva. Imi fac curaj sa pun gura acolo, dar in ultimul moment in trag pantalonii de pe mine si imi infig pula si pizda ei. Pompez ca nebunul. Imi place pizda Nataliei. Cu siguranta a avut parte de sex de calitate si din partea altor barbati. Sunt curios. Voi intreba pana la urma. Deocamdata am o treaba de dus la bun sfarsit. Trebuie sa nu mai ma fac de rusine. Si nu ma fac. Dupa 15 minute de sport ii spus.
- Nu vrei sa te intorci?
- Sigur.
Se intoarce in pozitia clasica..... ”canina”
Imi potrivesc pula si o patrund cu forta pe la spate. Incalec si ma apuc cu mainele de sanii Nataliei. Mari si foarte frumosi. Fata tanara cu tot ce ii trebuie. Pompez ca nebunul exact ca in filmele porno. Natalia striga la un moment:
- Da. Asa. Te vreaua in mine.
Exact asta fac. O fut violent cat pot de tare. Trecuse mai bine de 30 de minute, cred, de cand incepusem. Nu trebuie sa va intrebati cum este posibil asa ceva. La 24-25 de ani se poate. Am avut si partide care au durat o ora. Am avut 7 numere intr-o singura noapte. Astazi ma gandesc cum era posibil si parca nu erau eu atunci.
Natalia tipa in pula si are orgasm fantastic. Parca se pisa in timp ce eu pompam in continuare. La un moment simt ca explodez. Tip ca din gura de sarpe:
- Daaaaaa. AHHHHH
Pizda Nataliei se umple de sperma, incepe sa curga pe langa si umplem cearsaful care acorea patul. Bine ca trasese cuveltura turceasca cu ”Rapirea din Serai” de pe pat.
- OOO ce am facut. Spun eu cerandu-mi scuze.
Ma apuca de cap si ma saruta prelung.
- Nu este nimic. Nu este nimic.....
Am stat putin timp in care Natalia a aduc mai multe chestii printre care carpe ude cu apa calda si rece cu care m-a sters la pula si s-a curatat si ea.
Am fumat o tigara acolo in pat si ne-am ”ciugulit” unul pe celalalt asa cum fac indragostitii. Ceva ma rodea. Vroiam sa stiu cati au fost inaintea mea pe acolo. Nu era insa un moment bun pentru asa ceva.
Am dus totusi discutia catre curetenie si sanatate. Mi-a spus ca ea este perfect sanatoasa si ca nu are alte probleme. Binenteles ca nici eu nu eram bolnav. Asta pentru ca incepuse sa se auda ca sunt cazuri de SIDA in tara noastra. Nu stiam prea multe chestii dar auzisem ca se transmite prin contact sexual.
Dupa 30-40 de minute deja imi revenisem si as fi mai futut. Ii spun:
- Auzi. Nu vrei sa treci si tu pe la mine?
- Nu este devreme sa-ti cunosc parintii?
- Nu o sa-i cunosti ca sunt plecati la sat.
- Aaaaa. am priceput. Da aici la mine ce are si ma saruta din nou.
Ii raspund si incepem sa ne pipaim si sarutam din nou. In cateva minute eram din nou calare pe ea.
Futeam ca un disperat pentru toti anii in care nu avusesem parte de pizda. Am incercat sa maresc ritmul si apoi sa ma opresc brusc. Faceam ce imi trecea prin minte atunci numai sa vad cum este.
Dupa cateva minute de sex Natalia are din nou orgasm, recunosc ca atunci am crezut ca asa fac toate femeile cand sunt futute. Am afat mai tarziu ca nu toate se excita asa usor si nu ajung la orgasm, cateodata oricat te-ai chinui tu sa o satisfaci. Si cel mai nasol este ca sunt momente cand pur si simplu simuleaza orgasmul. Am aflat ca o femeie care are orgasm imediat dupa are o privire care nu poate sa fie confundata cu nimic. Iar fata ei radiaza de fericire. Daca nu ati vazut acea privire atunci nu ati reusit sa aduceti femeia la orgasm. Nu incerc sa spun ce bun sunt eu. Am vazut acea privire doar la doua femei care au trecut prin patul meu... sau eu prin al lor....
Prima a fost Natalia..... si cea mai buna dintre toate. A doua a fost sotia mea.
Mai pompez cateva minute si urmeaza a doua ”descarcare” din ziua respectiva.
Ne sarutam, ne luam la revedere si stabilim ca a doua zi sa vina ea la mine. Oricum venea ca trebuia sa ajunga la spital la maica-sa.
Recumosc ca in noaptea aia nu prea am dormit. Ma gandeam cum o sa fie la mine acasa cand va veni Natalia. Cum sa fac sa trec la alt nivel. Vroiam sa stiu totul despre corpul femeii si eram intrigat de chestia asta.
A doua zi se face ora sa ajunga asa cum ne intelesesem si nici un semn. Ma ingrijara ca intarzie, mai ales ca toata dimineata ma pregatisem. O frecam.... asta este realitatea.
Pana la urma aud pasi pe scara blocului si vad silueta Nataliei. deschid usa intra si in loc de ”Buna ziua” ii trag un sarut pasional apasat si cu limba inauntru.
- Singur? intreaba ea
- Pai nu ti-am zis.
- Hai intra in sufragerie.
Intra se aseaza pe canapea si eu langa ea.
- Vrei o cafea? intreb
- Nu am baut deja una. Am fost la o prietena inainte sa vin la tine. Sta la blocul de alaturi. Nici nu am stiut ca stai aici. Am intrebat-o pe ea unde este blocul tau si a ras aratand spre blocul asta.
- Bine. zic eu. In gandul meu era sa trecem la treaba. Si in gandul ei la fel cred, dar ne incurcam in cuvinte.
O iau de mana traversam holul si ajungem in dormitorul meu de tanar burlac. O asez pe pat si o sarut pe gura, gat, mainile.... Incep sa o dezbrac usor desi ma grabeam ingrozitor. Simteam ca imi explodeaza pula daca nu o bag in ea. Apropierea ei imi provoca o senzatie ciudata.... De nerabdare.
O asez pe pat si imi fac curaj.... sa pun sau nu gura pe pizda ei.....
In cele din urma ma las usor la margi...



    Login