Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Natalia - Prima femeie adevarata (Despartirea - Ultima parte)
Autor : mario1971 - 2016-10-28
Citita de 9789 ori - Nota 4.92 (48 voturi)
Suntem deja la cateva luni de la inceputul relatiei noastre. Totul mergea bine. intre timp o cunoscusem pe mama Nataliei si ea pe parintii mei. Ne intalneam regulat pentru distractie in doi. Sexul cu Natalia era pefect. Aveam parte de partide fierbinti cu mult sex in toate pozitiile posibile. Varsta ne permitea acest lux. Incepusem sa-mi doresc mai mult. Eu ma gandeam la penetrarea anala a Nataliei in timp ce ea se gandea la ..... casatorie. De mai multe ori am fost foarte aproape de a incerca sa imi bag pula in curul ei superb. Am avut insa o retinere, nu stiu de ce.
Ne intalnim iaras la mine acasa, binenteles ca eram singur, si ii spun:
- Astazi as vrea ceva nou. Ea razand raspunde:
- Serios. Ai gasit alta fata.
- Nu maa. Vreau ceva nou de la tine.
Incepem sa ne sarutam si dupa cateva minute deja eram cu gura la pisicuta Nataliei in timp ce ea era cu ochii in tavan gafaind de placere. Ma gandesc putin si imi vine o ideee pentru care mai tarziu m-am felicitat. Continui cu linsul in timp ce ma las usor cu limba catre gaurica magica. Nu se opune. Din cand in cand mai revin asupra labiilor si a super lindicului Nataliei. Asta ca sa nu cumva sa se supere. Mai trec cateva minute si incep sa dau roata, ca un lup din haita, asupra magicei gaurici. In cele din urma ma risc. Apas cu putere cu limba si aceasta isi face loc in interiorul fierbinte. Scot usor limba si deschid ochii ca sa vad daca nu cumva ”am gresit” si am intrat tot in pizda cu limba. Asta desi simtisem locul mult mai ingust dar Natalia a avut o reactie de placere scotand un sunet de genul ”Ahhhhh”. Nu gresisem deci puteam continua. Impind de data asta cu mai mult curaj limba si incep sa ma joc cu ea acolo. O bag o scot si limg locul cu foarte multa placere. Stiu ca femeia care primeste un astfel de tratament trebuie sa te recompenseze pe masura. Si cred ca stiti si voi ce vreau. Vreau sa o fut in cur. Asta am vrut din prima zi cand am vazut-o din spate. Asta ar fi vrut orice barbat care ar fi vazut si atins acel fund superb. O mai limg putin si ii spun:
- Nu vrei sa te intorci?
- De ce? rade ea..
- Pai vroiam sa incerc si eu ceva nou...
- Serios... pai incearca dar sa ai grija, asa usor.
Se intoarce si se aseaza cu o perna sub burtica. Opsss
Pai sai fi venit ideea asa de nicaieri.
O mangai usor la fund si incep sa bag un deget in curul ei. Intra relativ usor fara sa intampine mare greutate. Incerc si cu al doilea in timp ce cu cealalta mana imi frecam ca un nebun pula care oricum era deja beton. Nu reusesc usor si ma gandesc ca ar fi timpul sa incep.
Ma apropii usor si la atingerea fundului din spate are o usoara reactie de aparare. Un tremur. Iarasi am sentimentul ca stie ce urmeaza.
Potrivesc pula pe roseta rosiatica a Nataliei. Imping usor in timp ce ea scoate un geamat.
- Auuu. Ma doare. Mai usor te rog.
Ma conformez si nu mai imping. Astept putin si trang usor inapoi uitandu-ma la gaouzul care se mulase perfect pe pula mea. Stiu ca poate asemanarea este aiurea dar semana parca cu ciuperca de desfundat giuveta. Adica se comprima cand impingeam si se tragea in sus de parca se transforma intru-un mic vulcan cand trageam pula in sus. Dar la un moment dat dupa cetava miscari de dute-vino Natalia nu mai ”opune rezistenta” verbala si parca se preda pulii mele. Incep sa maresc ritmul si constat ca merge la fel de bine, daca nu chiar mai bine, ca si in pizda. Practic dupa 5 minute deja pompam de zici ca futusem numai in cur pana atunci. Ce am constatat este ca rozeta Natalie opunea o rezistenta mult mai mare decat pizda si acest lucru corelat cu faptul ca-mi strangea pula a facut sa am erectie o perioada mai mare de timp. In timp ce ”pompam petrol” la Natalia aceasta a inceput sa se frece la pizda cu mana stanga. Am vazut intal ca a bagat mana si am crezut ca vrea sa-si aranje lindicul sau labiile dar ulterior am constatat ca se freaca. Dupa alte 10 minute incepe sa geama si imi spune ca ma uibeste si ca sunt ”un barbat extraordinar”. M asimteam in al noulea cer. O futeam in cur deja violent si ea imi facea complimente. Binenteles i-am raspuns si eu ca este fenomenala si ca imi place foarte mult sa o fut. La un moment dat imi spune:
- Iti place acolo. Este mult mai strimt locul. Nu????
- Da. Imi place foarte mult. Te iubesc!
- Hai arata-mi ca iti place si umple-ma. Da-ti drumul. Hai.
Eu nu aveam de gand sa ma termin exact atunci. Ma gandesc ca totusi am exagerat si poate era bine sa termin ca sa mai fac si alta data....mult mai tare. Incerc sa ma concentrez dar nimic. Pula beton nu dadea semne ca are de gand sa scuipe ceva prea curand.
- Nu pot sa termin. Nu ma ajuti??
- Cum sa te ajut? zice ea printre dinti in timp ce eu dadeam in continuare la buci.
- Pai sa o iei in gurita..... tupeu pe capul meu.
- Da.
Raspuns scurt si cuprinzator. Ma opresc, isi scoate singura pula din cur cu mana si se lasa usor in jos pe langa mine. Sunt excitat ingrozitor. Simteam ca imi explodeaza venele de la pula. A vazut si ea.
- Oauuu. Ce vene ai!!!
- Hai iaooo.......
O sterge putin cu o carpa umeda care era deja pregatita langa noi si incepe sa o bage usor in gura. Nu am timp de chestii senzuale. O apuc de cap si incep sa pompez in gura ei ca nebunul. Nu imi convine pozitia deoarece simteam ca ma atinge cu masele pe pula. Era foarte tare sculata iar unghiul nu imi convenea. O trag de umeri si o asez cu capul la marginea patului in afara lui usor. isi las capul pe spate usor si eu cobor in picioare din pat. Acum gatul este o prelungire a gurii ei. Vreau sa bag pula dar ea imi spune:
- Ai grija. Sa nu ma sufoc.
- Stai linistita. Respira pe nas...... ce gluma buna am zis.
Imping pula in gura Nataliei cu putere. Simt ca intra adanc. Are un moment de respingere. In cele din urma isi coordoneaza respiratia cu momentul penetrarii mele. O fut cu putere direct in gat. Dupa fiecare 6-8 penetrari adanci scot pula ca sa o las sa traga aer. Respira din ce in ce mai greu. Parca incepe sa-mi fie frica sa nu pateasca ceva. Nemernica de pula nu vrea sa explodeze. O scot si Nati spune:
- Hai da-ti drumu in gura mea. Hai TE ROG!
- Nu pot.
- Trebuie sa poti. Asta imi doresc. Vreau sa-ti gust sperma. Hai incearca.
Incep din nou sa pompez si deja ma gandeam ca poate ar trebui sa o intorc si sa o bag in pizda, sau poate in cur, ca sa termin odata. Ma durea spatele de la cata miscare facusem. Si aveam ceva antrenament. Simt totusi ca ea isi doreste sa-i termin in gura. Probabil este dorinta femeii de a fi sigura pe ea. Poate sa te termine cum vrea ea. Nu? Mai pompez inca putin si simt in sfarsit ca o sa explodez. Ii spun ca un cavaler ce sunt:
- Imi vine. Imi vine....
In loc sa traga pula din gura, Natalia mareste ea ritmul, dand acum si ea din cap. Nu cumva sa piarda momentul.
In sfarsit EXPLOZIE de sperma. Se ineaca, eu vreau sa scot pula dar ea nu ii da drumu. Scuipa usor pe langa o parte din sperma mea si continua sa tina pula in gura. Aproape terminasem cand Natalia face ceva ce imi atrage din nou atentia. Trage din pula ultimele picaturi de sperma. Se ridica, ia un prosop de langa pat il pune la gura si pleaca catre baie in timp ce eu sunt TERMINAT. In usa in spune:
- Ai un gust minunat. Multumesc.
Nu comentez nimic. Probabil ca stie ce zice. Eu cred ca Natalia are termen de comparatie. Sigur pula mea nu a fost prima rezolvata. Stia sa suga, nu am fost eu primul care a futut-o in cur cat despre pizda ce sa mai zic. Si totusi este CEA MAI BUNA FEMEIE.
Au urmat multe alte partide de sex total in care am facut de toate cu Natalia. Sexul anal devenise o obisnuita. De obicei o intalnire avea 3-4 numere. Unul normal, unul anal si unul sau chiar doua orale.
O ...



    Login