Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNasa mea
Autor : blkoldsun - 2015-03-12
Citita de 11585 ori - Nota 8.38 (69 voturi)
Crina imi bantuia fanteziile cu mult inainte sa-mi devina nasa.Aveam si motive sa o ador: era o minunatie de fata inalta, bruneta, cu parul lung, putin ondulat.Pe deasupra era inteligenta, incapatanata,posesiva, persoana inclinata sa desfaca firul in patru. Acest lucru a facut sa o indragesc si mai mult si in timp am descoperit cu satisfactie ca sentimentul este reciproc.Fiind insa sotia celui mai bun prieten al meu, am pastrat amandoi buna cuviinta iar fanteziile au ramas la nivel doar ipotetic.
Totusi prietenia dintre noi s-a adancit, culminnand cu propunerea Crinei de a ma cununa si bineteles acceptul meu.
Casatoria nu s-a produs inca dar de atunci ei mi-au zis „finule”iar eu „nasa/nasule””
Adesea ma surprindeam cu privirea alunecand pe formele rotunde ale Crinei, dezbracand-o din priviri, mangaind-o. Cred ca de cateva ori s-a prins insa nu s-a aratat deranjata, ba parca din contra a devenit si mai provocatoare.
Acestea fiind spuse , anul trecut, la una din reuniunile noastre s-a intamplat ca pc-ul nasului meu, sa se strice.Cum nasul nu se prea pricepe la calculatoare, eu fiind de fapt cel care-i instala sistemul, ori de cate ori se intamplas a cada, m-am oferit sa ma uit si de data asta sa vad ce are. Nu a fost nevoie decat de o restartare si o privire in bios ca sa-i dau diagnosticul:
- Nasule, ai nevoie de un hard nou!
Ca mai intotdeauna in astfeld e situatii nasa a preluat initiativa
- Pai comanda finule tu un hard la emag, ca te pricepi si cand ai timp te asteptam sa ni-l montezi.Nu Adi?
Intrebarea „nu Adi” ma facea sa zambesc de fiecare data pentru era doar de complezanta, hotararea fiind luata deja
- Mda, daca ai timp comanda-ne si noua un hard, eventual unul mai mare. – a completat si nasul.
Bineteles ca nu am putut sa-i refuz si peste cateva zile ma aflam in posesia unui hard nou nout.L-am sunat pe Adi sa-i dau vestea insa mi-a raspuns nasa.
- Buna finule, Adi e la dus, doar a venit de la servici
I-am dat ei vestea si m-am oferit sa vin in weekend, cand sunt amandoi acasa sa-l montez.Nasa s-a aratat foarte bucuroasa, insa termenul propus de mine i s-a parut foarte lung.
- Tu sti cel mai bine cat de mult imi lipseste calculatorul. Nu ai putea veni mai devreme? Te rog eu...
- Nasa, eu pot si maine, dar stiu ca nasul e in fiecare zi de servici si ma gandeam sa nu se supere.
- Esti copil? Va cunoasteti de atata timp si Adi te considera un frate, de ce sa se supere. In plus el oricum nu se pricepe la calculatoare.
- Bine, nasa, ramane pe maine atunci, dar fa-mi placerea si intreaba-l si pe nasul
- Uite, pentru tine o fac, dar stii ca asa cum zic eu asa se face.
Iarasi m-a bufnit rasul.Imi imaginam deja intrebarea: Adi, eu m-am hotarat.Tu ce zici?
A doua zi dupa pranz, pregatit cu tot ce aveam nevoie, sunam la usa nasilor. Ce am vazut cand usa s-a deschis m-a facut sa tresar: Crina in halat de baie, cu parul ud cazandu-i pe umeri.
- Scuze finule, sper ca nu suni de mult, hai intra, ce ai ramas asa?
Nu o vazusem niciodata asa: proaspat imbaiata, mirosind a curat, a piele proaspat imbaiata. Intotdeauna mi-au placut femeile proaspat iesite de sub dus iar nasa parca imi facea in ciuda acum.
- Nu este nici o problema, ingaim, oricum o sa dureze cateva ore. Nu trebuie sa stai dupa mine.
- Ei asta-i.Doar nu o sa te las singur
- Da, sa nu fur ceva din casa - si ne bufneste rasul pe amandoi.
Ma conduce la calculator si in vreme ce eu schimb hdd-ul defect Crina se prezinta cu cafele si dulceata.Se lasa apoi moale pe canapeaua din fata mea, picior peste picior si isi face de lucru cu prosopul frecandusi parul ud.
Cu greu ma stapanesc sa nu o admir: poalele halatului matasos cad ca din intamplare lasand sa se vada piciorul pana sus la coapsa
- Doamne cat e de frumoasa - ingaim ca pentru mine, insa se pare ca destul de tare
- Ce zici?
- A, nu....aici cu programele mele
Facem conversatie, radem si reusesc sa ma concentrez pe ceea ce imi spune si sa nu mai privesc la formele apetisante.La un moment dat dupa o gluma la care radem copios se ridica si se apropie de mine pe la spate, ca si cum ar fi interesat-o ce fac la calculator. Cei drept se uita la monitor insa mainile, ah, mainile.Imi mangaie spatele, umerii, ceafa.
Nu mai rezist:
- Ce faci Crina, ma pui la incercare sa vezi cat rezit?
- Cum asa?
- Nu e de ajuns ca esti atat de frumoasa, ma mai primesti atat de sexy imbracata( sa nu zic dezbracata), iar acum pui paie pe foc
Ma ia prin surprindere.
- De ce esti ipocrit?
- Poftim?
- Ma crezi proasta? Crezi ca eu nu vad cum ma privesti, cum iti aluneca privirea pe sanii mei, pe coapse? Crezi ca nu inteleg ce simti cand ma strangi in brate la dans?Chiar atat de proasta ma crezi?
- Crina, eu.....
- Cum era replica aceea : cand iti imaginezi ca mi-o tragi, pentru ca sunt sigur ca o faci, cum ma vezi? Deasupra ta? Dedesubt? 69
Nu o mai las sa continue, ii acopar gura cu o sarutare. Apoi o iau in brate, o ridic si o asez pe canapeaua de pe care s-a saltat. Ma las usor deasupra ei si o acopar cu sarutari, pe obraji, pe gat. Doamne; ce bine miroase pielea ei proaspat spalata.Fara un cuvant ii desfac halatul si ii sarut umerii, pieptul, sanii rotunzi ca doua mere coapte, sfarcurile care incet se deschid sub saturarile mele.
O vreau, o doresc.
Deschid incet tot halatul in vreme ce sarutarile mele coboara pe abdomen, pe coapse.
Sunt atat de fierbinti! Simt cum fiecare sarut se topeste instant pe pielea incinsa. Geme usor, apoi ma mangaie si maimpinge incet, mai jos, tot mai jos,Ii inteleg dorinta si ma conformez cu bucurie. Ii sarut labiile proaspat rase. Tresare si scoate un geamat.Ma amuza acest fapt. Le desfac incet cu buzele si trimit o rasuflare calda in interior.Se arcuieste ca o felina s...



    Login