Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

N-aduce anul ce aduce ceasul
Autor : McQueen - 2018-01-28
Citita de 10484 ori - Nota 4.81 (32 voturi)
Incercasem deja cateva siteuri de sex, aceiasi indivizi. Stiam la ce sa ma astept, asa ca dupa o pauza de cateva luni, am reintrat pe unul din conturi. Nu a durat mult pana am fost abordata de cativa tipi. Dintre ei, unul era mai insistent. Am tot vorbit cateva zile, in care eu l-am tot dus cu vorba ca nu am timp. Adevarul e ca nu avea nimic sa imi atraga atentia in afara de insistenta.
Conversatia era sub zero, de fiecare data cand vorbeam era doar ca el sa ma roage sa ne vedem, sa ma faca “fericita”. Pe bune, frate? Sa ma faci “fericita”? Nu poti sa zici ca vrei sa ma futi si atat?
Dar pana la urma intro vineri seara am acceptat sa ne vedem. Ne-am intalnit la o gura de metrou si de acolo am mers unde el inchiriase o garsoniera.
Ati mai facut asta vreodata? Sa va vedeti cu cineva pentru sex? Daca da, stiti cum este la inceput. Cum amandoi suntem putin stingheri pana se leaga conversatia. Asa ca vreo ora am pierdut-o asa. Noroc ca inchiriase garsoniera pentru o noapte. Nu ca mi-as fi facut mari sperante.
In fine, dupa un dialog insipid si care nu merita mentionat aici, am trecut si la fapte. Nici un gram de pasiune, cu dezbracat unul pe celalalt. Neah, ne-am dezbracat fiecare si cand ne-am intins in pat a inceput sa ma sarute, apoi a coborat direct la pizda sa ma linga.
Am incercat din rasputeri sa ma concentrez pe moment, pe sex in sine. Pana la urma de aia ma intalnisem cu el, sa ma fut. Incepeam sa ma incalzesc si nici el nu era chiar asa de rau la dat limbi. L-am urmarit cum isi freca pula in timpul asta.
La un moment dat s-a oprit din lins si mi-am dat seama ca ar fi vrut sa ii sug pula dar nu stia cum sa ceara asta. Sau ii era rusine. Asa ca m-am mobilizat singura. La dracu, e o bucata de carne si atat. Fara gust, si cand am luat-o in gura nu era nici foarte tare. Am lins-o ca pe o acadea, omul nu scoatea nici un sunet. Ceva dupa care sa ma ghidez si eu ca ii place, un geamat, orice. Era pe silent mode. Singurul semn ca faceam bine ce faceam era ca i se intarea. Aveam chef sa o simt in mine. Nu mai facusem sex de cateva luni si chiar vroiam sa simt cum ma patrunde pula.
Asa ca l-am intins pe spate si m-am urcat deasupra lui. A trebuit sa o bage cu mana, eu niciodata nu ajung sa fac asta. Uneori ma amuza teribil chestia asta. Dar acum chiar eram concentrata pe futai. Stiam ca daca ma buseste rasul acolo murea totul, inclusiv erectia lui. Am simtit-o cum intra dupa mai multe incercari si cum o misca in mine. Dadea repede din fund, prea repede pentru gustul meu. Dar pana ...



    Login