Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

My first sugar daddy date
Autor : And9993 - 2023-11-20
Citita de 6933 ori - Nota 1.55 (252 voturi)
Povestea mea a inceput recent. Pentru ca imi place sa ma bucur de viata, sa fiu rasfatata, sa satisfac si sa fiu satisfacuta, m-am hotarat sa imi fac cont pe un site de sugar babies. Descriere: looking for a sugar daddy to offer him all the pleasure in the world. Descriere reala, asta cautam.
Sunt o femeie inteligenta, senzuala, care stie sa obtina si sa ofere placere. Bruneta, inalta, niste kg in plus, forme voluptoase, buze mari si ochi in care se citeste placerea.
Mi-a scris intr-o seara, ajunsesem deja acasa de la job. Mi-a zis ca el cauta intalniri discrete la hotel si ce cadou vreau. I-am zis direct: 500euro/intalnire. Mi-a raspuns ok, te astept intr-o ora la Pullman.
Si iata-ma intrand in holul hotelului. Ciorapi port-jartier, cu dantela, cizme, o fusta scurta, un pulover pe sub geaca scurta de piele. Fara lenjerie. Parul lasat pe umeri, usor incretit si atitudinea usor inabordabila.
Etajul 11. Ciocan usor la usa si imi deschide. Inalt, usor obosit, usor grizonat, imbracat in blugi si o camasa. Ma priveste pofticios din cap pana in picioare si ma invita inauntru. Aud cum inchide usa in urma mea, ii simt privirea pe cur.
Imi desfac geaca in timp ce el vine langa mine si ma priveste lung. Cunosc privirea aceasta, e cea care spune: in genunchi, la supt.
Il privesc si eu intens, imi mangaie fata si ma saruta.
- Ai zis pe aplicatie ca tot ce imi doresc e included.
- Da, asa am zis, ii raspund eu.
Ma ia de cap si ma saruta pasional, facandu-mi semn sa ma asez in genunchi. Desface slitul si ii vad prin boxeri pula semi erecta.
- Imi place sa simt cum se intareste la mine in gura, ii spun privindu-l de jos.
- Si ce ai de gand sa faci in privinta asta? ma intreaba, razand
Imi frec putin fata de boxerii lui, apoi o scot si o iau usor in gura. Il las sa simta ca in slow motion buzele mele pe cap, fiecare cm de pula cum intra tot mai adanc in gura mea. O bag aproape o treime, jucandu-ma cu limba pe cap, incet, cat sa simta intens fiecare senzatie. Il simt ca nu mai are rabdare, asa ca o bag adanc pe toata, semi erecta, pana in gat. O simt cum se intareste si incep sa o sug tot mai repede, straduindu-ma sa o iau cat mai adanc. Imi ajunge pana in gat, aproape sufocandu-ma.
- Vreau sa te vad cum iti dau lacrimile, curva mica ! imi zice in timp ce ma ia de cap si incepe sa ma futa apasat in gura. Il las cuminte sa imi dea muie, repede, adanc, apasat. Ma straduiesc sa nu ma sufoc. Senzatiile sunt din ce in ce mai intense, ii simt placerea lui de a ma fute brutal in gura, simt placerea mea de a-i simti pula tare cum ma loveste in gat. Timp de 5 minute m-a futut adanc in gura pana cand a scos-o si s-a oprit sa ma priveasca. Machiajul intins, o urma lunga de saliva pe barbie, ochii in lacrimi…si totusi mai voiam!
Sta cateva secunde asa, timp in care imi plimba pula pe fata. Pe buze, pe obraji, pe frunte. Scot limba, mi-o mai baga usor in gura. In timp ce el se juca asa, incep sa ii ling baza pulii, coaiele, cobor usor spre anus. Cand simte ce fac, imi impinge capul adanc intre picioarele lui si il ling adanc alte cateva minute.
Brusc, ma opreste si ma ridica. Ma tranteste pe pat, pe burta si imi desface picioarele si imi admira curul si pizda proaspat epilata si foarte uda. Imi mangaie usor bucile si brusc imi lipseste o palma apasata pe cur. Tresar usor, ma cambrez, si de surpriza, si de durere, dar ma abandonez total lui. Tot ce imi doresc e sa il satisfac, sa fiu cea care ii aduce placere, care il face sa vrea mai mult, mai adanc, mai intens. Asa cum vreau si eu.
Inca o palma. Cateva secunde de liniste. Inca una. Si inca una. Simt cum pielea ma ustura, dar in acelasi timp simt si cum ma ud din ce in ce mai tare, dorindu-mi sa imi bag adanc pula tare in pizda si sa ma umple.
- Arata mai bine curul tau asa, rosu, imi zice in timp se ce se apleaca si imi saruta fesele.
- Te vreau in mine !
- Rabdare… imi raspunde in timp ce imi strange fesele in maini si le exploreaza cu limba, ajungand pana aproape spre anus.
- Sunt atat de uda…
- Unde ma vrei?
- Adanc in pizda, ii raspund pe loc, fara sa ezit.
- Rabdare… oricum, in seara asta n-o sa te fut in pizda.
Ceee? Ma blocheaza raspunsul lui. Il simt cum ma linge in jurul anusului si apoi lasa saliva sa curga usor pe el. Incerc sa ma intorc cu fata la el, dar ma prinde de mana si ma intoarce la loc pe burta.
- Ce faci, fetita, ti-am zis eu sa te intorci? Stai acolo, cuminte si nemiscata !
Tac si ma conformez, asteptand curioasa urmatoarea lui miscare. Dar el e preocupat sa imi pregateasca de futut curul. Imi plimba un deget de la anus pana la pizda unde ramane cu degetul putin, cat sa ia din lichidul meu si sa il imprastie spre cur. Mi-e teama de cum o sa simt pula lui groasa si tare, cand ma va penetra adanc. Il simt cum se ridica, vine deasupra mea, ma saruta pe spate, pe gat si imi suge usor lobul urechii. Imi desface larg fesele si incep sa simt durerea. Pula lui groasa isi face loc in curul meu stramt. Durerea creste, dar lui nu-i pasa, tot ce vrea e sa intre adanc in curul meu, sa mi-o bage pe toata, asa cum mai devreme mi-o baga in gat.
Musc din perna ca sa nu tip si il las sa intre in cur. Incerc sa ma relaxez, dar durerea e tot mai mare. Stiu ca va trece, o sa ma largeasca si pe urma va fi placut. Dar in momentele astea, imi vine sa urlu si in acelasi timp ma excita sa fiu asa, la dispozitia lui. Il simt cum intra, cu fiecare mm dureros, simt cat de mult ii place sa ma rupa asa, sa fie in mine. Pula lui e ca un par, pe care il indeasa in anusul meu stramt, despicand tot pana intra tot. Cand simte ca deja m-a largit suficient, cu o miscare apasata mi-o baga pe toata, adanc. Nu ma pot abtine si scot un urlet de durere. Se apleaca peste mine si imi spune:
- Cine-i curva mea?
Ii raspund gafaind:
- Eu…
- Cui ii rup eu curul in seara asta?
- Curvei tale…
- Asaaaaa….o voiai in pizda?
- Da…
- Altadata, imi raspunde in timp ce incepe sa pompeze in curul meu. Cu o man...



    Login