Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mirela
Autor : Alecs88 - 2020-04-02
Citita de 6518 ori - Nota 6.69 (29 voturi)

Colega de care va povestesc si pe care o cheama Mirela, a venit la firma unde lucrez eu la vreo doua luni dupa ce am venit eu si mi-a placut din prima. In prima zi era imbracata intr-o pereche de blugi albi ,cu o bluzita mulata pe sani , care nu erau mari , ci doar rotunzi si potriviti , avea un fund perfect . Atunci m-am hotarat sa o analizez ca sa-mi dau seama daca se poate o relatie cu ea s-au nu. Un timp am tot incercat sa ma apropii de ea , dar ma respingea cu atata duritate de spulbera orice tentativa de o noua incercare . In acest interval de timp a aparut un tip cu o masina frumoasa care a inceput sa vina seara de seara dupa ea despre care aflasem ca este sotul ei cu care avea 2 copii.
Dupa nici macar 6 luni Mirela avansase ca prin minune la o pozitie superioara in firma , primise birou separat langa al meu .
Intr-o zi ma cheama in biroul ei si ma intreaba daca poate vorbi ceva cu mine care sa ramana doar intre noi doi.
Mi s-a destainuit ca directorul firmei era de fapt un bun prieten al sotului ei si asa a ajuns ea sa avanseze, nu stia prea multe lucruri despre job si daca as putea sa o ajut din cand in cand.
Am acceptat sa o ajut si de atunci relatia noastra devenise mai apropiata profesional, petreceam mai mult timp la ea in birou decat la mine.
Intr-o zi intru in graba in biroul ei si o surprind cu directorul firmei, acesta avea o mana pe fundul ei bombat , m-am prefacut ca nu am vazut nimic, era clar ca nu era doar un bun prieten cu sotul ei.
Nu am zis nimic cateva zile pana cand intr-o zi m-a cheamat la ea in birou.
-Buna Alex ,poti veni pana la mine in birou te rog.
-Pot veni daca nu te tine nimeni de fundulet am raspuns eu putin gelos .
-Nu Alex , nu ma tine nimeni de fundulet .
-Vin acum.
Am intrat in biroul ei, era rujata cu un ruj rosu aprins si purta o rochita mulata pe corp.
-Inchide usa te rog cu cheia , nu as vrea sa repete aceeasi greseala de doua ori.
-Stai linistita nu sunt aici sa te iau de fundulet am zis eu ironic.
-Nu se stie , inchide totusi usa cu cheia.
Am inchis usa cu chiea fara sa imi dau seama ca Mirela in spatele meu deja era in genunchi.
-Ce faci acolo?
-Ce trebuie sa fac, ma asigur ca o sa taci.
-Stii Mirela nu voi zice nimanui ce am vazut.
-Nu, nu ce ai vazut acum cateva zile ,ma asigur ca o sa taci ce o sa vezi acum.
Eram inebunit Mirela ma priveade jos, stateain dreptul pulii mele care simteam ca imi iese prin pantaloni de excitat ce eram ,plin de extaz i-am luat capul si fara sa mai zic nimic , i-am bagat-o in gura . A gemut de placere si a inceput sa o suga , prima data mai incet , apoi din ce in ce mai repede . Imi placea atat de mult , incat la un moment dat vrand sa se elibereze , i-am prins capul cu ambele mainii si am inceput sa pompez usor dar adanc . Doamne , cat de mult o doream , incat parca daca o fortam simteam ceva in plus . Nu am reusit sa ii dau muie prea mult ca din atata dorinta , am terminat , ejaculand in gura ei , de unde nu mi-a scos-o pana nu a inghitit totul .Rimelul ii curgea pe la ochi iar rujul era tot in jurul gurii imprastiat.
Mi-am revenit destul de repede , incat m-a surprins si pe mine , tot cu sex oral incepand , dar in momentul cand mi-a spus : " te vreau in mine" , a trebuit sa o ajez pe burta pe birou sa-i ridic rochia peste coapse , i-am dat chiloteii intr-o parte si ii vedeam pizda large parcel ii despartea fesele fundului , aprope de gaura fundului . Mi-am frecat-o un pic de fesele ei , iar apoi i-am bagat-o in pizda , la fel de adanc ca si in gura si am inceput sa pompez advance incase auzea cum biroulei lovea peretele la fiecare pula bagata bafta advance ...



    Login