Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mihaela
Autor : Sadoveanu - 2010-02-13
Citita de 10339 ori - Nota 7.40 (10 voturi)
Mihaela- o pustoaica de 18 si10 luni: blonda, ochi verzi-albastri, par mediu pina la umeri, sani generosi, fundul poate putin, putin mai mare. Locuieste in camin in Regie, camera de 4 fete. Din pacate reusita la facultate a fost umbrita de cearta cu ce-l de-al doilea prieten din viata ei. Al doilea prieten si cel mai longeviv. Primul a fost in clasa a 9 si a tinut un an. A fost iubire platonica, cu multe saruturi si mingiieri. Al doilea prieten a fost din clasa a 11 si a tinut 2 ani . Cu el a intrat in viata sexuala. Din pacate chiar cind l-a anunatat ca a intrat la facultate s-au si certat. Acum era dupa 6 luni de Bucuresti, in care incercase sa se fereasca de o noua legatura. Nu-i aratase fostului, dar despartirea o marcase destul de mult. De vreo doua saptamini, la insistenta colegelor de camera isi facuse cont pe sentimente.ro. A ramas surprinsa: sute de mesaje de la tot felul de barbati. Varsta de la 18-60 de ani. Nu-I vena sa creada. Incerca sa faca o selectie si cu vreo 10 coresponda pe mess in mod regulat. In dimineata asta, cu o ceasca de cafea in fata intra putin pe mess.
-Buzz! Hopa! Mircea o facea atenta!. Era un tip cu care coresponda de vreo saptamina.
Din spusele lui avea vreo 30 de ani si era foarte haios. Chiar ii placea sa stea de vorba cu el. Putea sa discute si probleme serioasa, dar se si distrau, ba chiar intrau si in picanterii.
……………………………………………………………………………………………
Mircea cel adevarat avea 34 de ani, era casatorit de 6 si ii placea sa se vrajeasca cu fetele pe net. Cu o seara inainte fusese la baut cu un prieten. Aici din vorba in vorba au ajuns si la fetele de pe net.
-Bai Sorine ce sa-ti zic cu netul. Am agata vreo 2-3, povestesc cu ele, dar din pacate nu am unde sa finalizez. Acasa este nevasata-mea, si sa dau banii pe hotel mi se pare absurd.
-Ai dreptate Mircea, locatia este foarte importanta.
-Uite Sorine, acum povestesc cu una de 18-19 ani. Buna bucata! Cred ca ar pica dar nu am unde!
-MMMMM! Bai Mircea uite eu te pot ajuta, dar sa stii ca nu este cine stie ce lux.
-Hai omule zii!
-Eu am casa aia in cartier in Regie. Am inceput sa o renovez, dar o camera si baia aferenta sunt o.k. Acum ce sa-ti spun, nu este foarte discret si linistit ca iti dai seama sunt muncitorii, dar sunt 4 pereti.
-Wauuu! Om m-ai facut!
-Bine omule uite iti las o cheie si sa fie cu noroc!
………………………………………………………………………………………………
-Buna dimineata! Ii raspunse
-Ce faci ingerasul meu! Aparu mesajul de la el pa monitor.
De partea cealalta a netului, la un birou: Mircea primea si el mesajele. Mircea un tip de 34 de ani, blond spre roscat:nici prea prea, nici foarte foarte. Era mahmur si incerca sa-si revina dupa betia de aseara. Fusese la bauta cu niste prieteni si se pare ca va reusi sa resolve ceva.
-Uite imi beau cafeaua! Ii raspunse Mihaela. Tu?!
-Si eu tot la cafea si ma plictiseam! O bem impreuna?! Ca sa fie mai dulce! Incepu Mircea teserea painzii.
-Stii ceva?! Arunca o nada pe net.
-Daca imi spui stiu! Ii raspunse Mihaela!
-AI vrea sa ne vedem azi?! La un suc, la o cafea pe bune?!
Mihaela avea emotii, vroia sa-l cunoasca, sincer o starnise in spatamina asta de cind tot coresponda cu el.
-Pai tu nu ai serviciu?!
-Pot chiuli citeva ore! Stii cum facem?!
-Cum?
-Vin cu masina la tine si mergem la un suc! E bine?!
-mmmm, da! Dar imi lasi o ora sa ma pregatesc.
-Bine! Peste o ora, ingeras te astept in fata la spitalul Giulesti! Eu am o masina Renaul-verde
Mihaela a inchis calculatorul.
-Fetelor am o intalnire! Sunt nebuna!!!!!!!!
-Cu cine fata?!
-Cu Mircea! V-am mai spus eu de el!
Apoi in graba se baga la baie: un dus, parfum, machiaj. Apoi in criza de timp incepu nebuniea cu ce sa se imbrace! Imposibil ca 4 fete sa hotarasca usor cu ce sa se imbrace una dintrea ele. Pina la urma, cu greu a cazut deacord: o fusta raiata albastra si o camasa alba cu dungi subtiri albastre. Era si sport dar si eleganta. A plecat cu inima cit un purice la intalnire.
Prima data a stat putin in umbra, ii era teama sa nu fie vreo pacaleala sau macar sa-l vada ea prima. Apoi vazind ca timpul trece s-a hotarat sa iasa la vedere. Imediat linga ea se opreste masina verde si pe partea dreapta se deschide usa.
-Hai urca ingeras! Ii spune un barbat!. Mihaela se urca repede!
-Buna!
-Buna ingeras! Un pupic pe obraz se poate?! Mihaela se apleca usor iar barbatul o pupa pe obrajori. Se uita la el cu coada ochiului. Era o.k. parea inaltut, nici gras, nici slab, blond spre roscat. Mircea o privise vreo 3 minute cit il astepta. El cunoastea tehnica cu statul in umbra ca sa-l vezi pe celalat cu un minut mai repede. Asa a putut sa o admire:”Wauu ce bucatica buna!” exclamase in gand.
-Mihaela, sper sa nu te superi, dar a aparut o schimbare!
-mmm? Se uita la el curioasa
-Nu prea ar mai fi timp de suc acolo unde vroiam si ti-am spus ca as vrea sa te duc. Numai pina acolo facem vreo ora! Mihaela se imbufnase !
-OOO stai linistita ca iti propun o alta varianta!
-Te ascult! Ii spuse Mihaela cu fata nici suparata dar nici vesela.
-Mergem aici in cartier la un prieten de-al meu sa bem un suc. Ca sa nu crezi nu stiu ce, casa este in renovare, deci sunt oameni pe acolo, dar este o camera in care sa putem vorbi si noi ca tot ne-am cunoscut.
-Bine Mircea! Aproba bucuroasa Mihaela. Au mers cu masina vreo 2 stradute mai incolo. In fata casei mormanul de nisip asa ca Mircea a depistat-o usor. Au coborat din masina si au intrat in curte.Era liniste, muncitorii inca nu venisera la munca(lunea se miscau mai greu) Apoi dupa cum ii spuse Sorin au ocolit casa, cu cheia a deschis usa care dadea in spate la bucatarie si au intrat. Urma un hol si apoi o camera!
-Eii? Ce zici?! O intreba Mircea dupa ce inchise usa.
-Pare o.k. este chiar draguta! Ii raspuns eMihaela dind cu ochii un tur de camera. Era un dulap, o masa, 2 scaune, un birou cu un calculator si un pat cu lada pentru lenjerie la capul patului.
-Te rog sa iei loc pina aduc un Pepsi! Ii spuse Mircea bucuros.
Mihaela se asezase pe un scaun si astepta. Mircea revine cu doua pahare si o sticla de suc. Turna in pahare imitand un chelner. Apoi se aseza pe scaunul celalat!
O privea! Pofticios! Ii placea fata!. Mihaela si ea il privea! Era o.k. baiatul.
-Stii este draguta camera prietenului tau!
-Da suntem prieteni de familie! Ei acum renoveaza si sunt plecati! Mi-au lasat mie cheia ca sa mai am grija de muncitori!
-Aaaa scuze! Uite daca vrei sa te improsaptezi baie este imediat pe stanga!ii spuse Mircea dar Miheala nu avea nevoie! Am mai povestit vreo 5 minute.
-Ma scuzi putin! Mircea se ridica si se duse la wc. Intra inauntru. Isi deschise slitul si apoi incepu sa se pise. “Voinicule s-ar putea sa ai noroc si sa intri intr-o pizda foarte foarte buna!. Cred ca te-ai plictisit de 6 ani doar cu pizda nevestii!” isi spuse amuzat. Dupa ce termina, isi scutura pula, trase apa si reveni in camera.
-Wauu uite ce cd player dragut! Exclama cind descoperi aparatul linga calculator.
-Pun niste muzica!?
-Te rog! Spuse amuzata Mihaela.! In scurt timp in incapere rasuna o melodie linistita.
-Domnisoara imi acorda un dans! O invita in joaca.
-Cu placere domnul meu! S- au luat in brate amndoi si au inceput sa se miste in acordul muzicii. Urmatoarea melodie era putin mai antrenanta. Mircea o rasuci si fata era in brate la el cu spatele la el. Miheala se misca frecandu-se usor de el. Pe el chestia il starnea. O saruta usor pe gat, de testare. Mihaelei ii placu asa ca nu riposta negativ. Buzle lui alunecau usor dupa ureche si pe par. Apoi brusc o intoarse si buzle lui poposira pe buzele ei. Usor isi scoase limba si ii linse buzele, miinile lui o mingiai pe spate si coborau usor spre fundulet. Mihaela intredeschise usor buzele ca o invitatie. Limba lui profita usor de situatie. Mircea puncta amuzat prima patrundere in corpul feteii: limba in gura ei. Ii simtea dintii si apoi limba catifelata. O mina si-a dus-o in fata si ii mingiia o tata peste camasa. Mihaela isi deschise toata gura, iar Mircea i-o explora cu limba lui. Dupa vreo 5 minute de sarutat, erau putin obositi amindoi. S-au desprins cu parere de rau. Mircea s-a asezat pe pat. Chiar in acel moment a inceput melodia de streeptis. Mihaela amuzata a inceput sa-si miste coapsele usor, apoi privind zambind la el a inceput sa-si desfaca nasturii de la camasuta.
Mircea amuzat s-a lasat pe spate. Mihaela a trecut la nasturii de la mineci si dupa ce a terminat si cu ei, a lasat sa-I alunece camasuta jos. Mircea ii privea sanii stransi intr-un sutien negru.”Wauu ce tate are! Si cind ma gandesc ce cazute sunt ale neveste-mii!” Mihaela s-a intos pe ritmul melodiei cu spatele si-a tras fermoarul in jos si a lasat futita sa lunece. In fata lui Mircea se arata in toata splendoarea un fundulet, iar dintre fese iesea timid snuruletul de la o pereche de bichinei negrii. Din pacate melodia se sfarsise. Mircea s-a ridicat in picioare, iar Mihaela s-a apropiat de el. Si-a desfacut nasturii de la camasa privind amuzat la Mihaela. Apoi unduinduse si-a dat-o jos. A ramas cu bustul gol. Mihaela zambind ii admira bustul- nici foarte musculos, cu inceputul de burtica, cu un par blond pe piept. Apoi tot zimbind si privind la Mihaela a inceput sa-si desfaca cureaua la pantaloni, apoi cu o miscare brusca si-a tras fermoarul. Apoi si-a lasat pantalonii sa alunece in jos. A ramas in niste chiloti albi-tetra si in sosetele negre. Miheala ii admira pulpele arcuite. Mircea simtea ca trebuie sa faca el pasul urmator si isi puse mina pe chiloti ca sa-I traga in jos.
-Nu! Stop! Il opri Mihaela! Apoi se apropie de el si incepu sa-l sarute usor pe gat, cu limba il linse pe ureche. Apoi usor coboara pe umeri si apoi se trage usor spre sfarcurile de la tate. Incepe sa-l linga usor pe sfarcuri. Mircea simtea ca il furnica de placere.
-Ah! A tras un geamat. Mihaela s-a ambitionat mai tare si a inceput sa coboare usor cu limba pe burta. A tras doua cercuri in jurul buricului. Apoi s-a lasat in genunchi. Usor i-a prins elasticul chilotilor cu dintii si a tras in jos. De sub chiloti i-a iesit pula semisculata.Era cam de 19 cm si grosuta! Mihaela a tras usor chilotii de tot jos. Apoi a pus mina pe pula!(Doamne daca mi-o suge mor de palcere!-gandi Mircea). A belit-o usor. Apoi a pus limba usor pe varf!
-Sfff! A sasit excitat Mircea. Mihaela a inceput sa culiseze pe pula lui cu gura!. “Este o.k. ca nu miroase urat si are gust de curat” gandi Mihaela. Ea tot insista inghtindui pula si scotand-o. El o mingaia indatoritor pe par. Mihaela cu minuta se juca pe coaiele lui!.
-Te rog sa te intanzii usor pe p...



    Login