Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MERCI IUBITULE!
Autor : saqqqara - 2009-05-31
Citita de 5842 ori - Nota 6.50 (2 voturi)
.............................................. În timp ce cu o mână se juca cu coaiele şi cu cealălaltă mă freca pofticioasă pe pulă, împiedicând-o să dea semne de relaxare, Adina îşi lingea buzele de rămăşiţele de bale amestecate cu spermă de la primul număr, când flămândă, a luat-o la muie, storcându-mă de prima tranşă de malahie.
- Nesătul-o, cum o mai vrei?
- Dă-o la găoz, nu vrei să-l fuţi, hai fute-l iubitule!, îmi susură pervers.
Nu se făcea să aştept a doua invitaţie, îmi simţeam boaşele încă pline şi că pula mă putea duce încă la un număr, mai ales la unul special, mult dorit de amândoi de fiecare dată când ne-o trăgeam.
Am scos degetele cu care şi eu mă jucam în pizda ei, înfierbântându-i gaura strâmtă şi am prins corpul său subţire, aparent fragil, mai mult de adolescentă, decât de femeie de 28-30 de ani, am pus-o "capră" spre marginea canapelei şi i-am aşezat sub burtă o pernă, săltând bucile mici şi obraznice, pe care le-am plesnit cu sete de mai mule ori, aplicându-i şi câteva şificuiri scurte şi rapide cu vârfurile degetelor. Adina gemea de durerea pe care simţeam, însă, că-i făcea plăcere, răscărându-şi bulanele.
De fiecare dată când mă aplecam peste spatele ei, corpul mignon, îmi părea că nu va rezista sub masivitatea musculoasă a trupului meu, cuprins de pofta animalică a-l strivi, chiar dacă asta aştepta şi Adina.
Mi-am dus mâinile sub pieptul ei, frământându-i energic mamelele şi trăgând-o de sfârcurile băţoase, coborându-mi în acelaşi timp capul pentru ai linge cu poftă gaura curului, înţepând-o din când în când cu vârful limbii.
Am eliberat una din ţâţe şi mi-am umezit degetele în gura ei şi cu o mişcare scurtă am dus la cur mâna bine "unsă" cu bale şi resturi de spermă, i-am băgat, întâi un deget, apoi două, urmate de al treilea, cu mişcări rotunde lărgindu-i găoaza, pe care o simţeam palpitând de dorinţa de a fi penetrată.
Adina sprijinită într-o mână îşi sălta curul la înaintare şi se trăgea puternic cu celălaltă mână de bucile înroşite, oferindu-mi cu generozitate şi-n toată splendoarea sa, deschizătura cafenie a găoazei ei mici.
- Vrei pula aici, boarfă ordinară, hai zi fă!
- Înfige-te odată labagiule!
Excitat, în gură se strânsese o cantitate bună de flecmă, pe care am ţintit-o, în 2-3 reprize, îmbăloşându-i din plin intrarea în cur, în timp ce îmi făceam o labă bine temperată, belindu-mi capul noduros al mătărângii, care se întărise complet, regăsindu-şi lungimea erectă de 22 cm. Am început să o plesnesc cu parul pulii, când peste buci, când peste găoază, adunând saliva în jurul ei.
Un timp mi-am frecat pula pe despicătura bucilor, belindu-mi capul între ele, umezindu-l din plin cu saliva pe care o lăsam să-mi curgă din gură. Pe Adina o simţeam cum freamătă nerăbdătoare, respiraţia devenindu-i treptat o gâfâială de căţea în călduri, încinsă din ce în ce mai mult şi contrându-se cu bucile spre pulă.
Brusc, i-am strâns cu o mână ceafa subţire, proptindu-i cu brutalitate capul pe spătarul canapelei, iar cu celălaltă mână am potrivit pula în dreptul găoazei care mă aştepta. Întâi uşor, până când capul noduros a intrat în cur, apoi am forţat brusc, fără menajamente, băgând-o jumătate, provocându-i Adinei un suspin prelung.
- Aaahhhhhhhh!
- Ciocul mic, fă curisto!
Imediat am împins scurt şi fără milă până la coaie, care s-au lovit de buci, iar trupul ei a zvâgnit, făcând-o să-şi înfigă curul şi mai tare în pulă.
Am continuat, într-un dute-vino, cu aceleaşi mişcări fără milă, reuşind să nu scap pula din găoază. Adina nu mai ţipa, răgea practic de plăcere, apropiindu-se de apogeul extazului.
În continuare cu o mână o îi ţineam strâns capul, iar cu celălaltă i-am căutat gura. Cu buzele-i cărnoase, parcă cu furie mi-a apucat două degete, pe care a început să-le lingă, apoi să-le sugă zgomotos şi cu poftă, ca pe o adevărată pulă.
Apoi, fără să-i sesizez intenţia din primul moment, Adina s-a întins spre pulanul din jelly negru, cu care se masturbase la începutul partidei. L-a luat în mână, pe care a strecurat-o printre craci, înfigându-şi jucăria în pizdă. Mişcarea m-a blocat câteva clipe, până când şi-a proptit bine dildo-ul în fofoloancă, penetrând-o din ce în ce mai repede.
- Mişcă pula, nu sta puturosule, fute-mi curul!
Am intrat în ritmul cu care îşi freca dildo-ul în pizdă, înfigându-mă în curul ei până la rădăcina pulii, gâfâind ca disperatul, acompaniat de strigătele obscene ale Adinei, care ne excitau pe amândoi, însufleţind futaiul:
- Ahhhhhh, arde-mă în cur, nu-l ierta dragule, dă-i, dă-i acum!
- Dă-o la buci!
- Fute-mi găoaza iubitule!
- Aşa, aşaaaaa, umpleee-mi curu' cu pula ta!
- Loveşte-mi bucile cu coaiele!
- Aşaaaa iubitule, ceeeeee bine e cu găurile pline!
După câteva minute bune, Adina abandonase suptul degetelor, îşi scosese din pizdă şi pulanul, ducându-l la gură, pentru a-l linge cu poftă, savurându-şi sucurile pizdei.
- Dă mi-o şi la mingeac, ţi-o vreau toată acolo!
I-am scos pula din cur, luând-o uşor la labă ca să-o păstrez în aceiaşi erecţie, &ic...



    Login