Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMenajera 13 partea I (final)
Autor : fightclub2 - 2020-11-09
Citita de 9421 ori - Nota 8.62 (237 voturi)
A doua zi dimineata trebuie sa recunosc ca m-am simtit putin ciudat.Eram gelos? Nu stiu exact.Stiu doar ca Oana si Irina aveau o relatie care cel putin pe anumite aspecte ma excludea si asta ma rodea pe dinauntru.Eram evident in continuare un trio dar faptul ca ele erau fete si deja aveau foarte multe in comun, ca dormeau impreuna si ca facusera ce facusera noaptea trecuta le apropiase foarte mult si asta se simtea. Sau mi se parea mie? Nu stiu, cred ca eram gelos!
- Neatza somnorila! Mi-a zambit vesel Gabi.
- Unde sunt fetele? am intrebat eu nedumerit dupa ce am observat farfuriile si canile de ceai, semn ca Oana si Irina luasera deja micul dejun.
- Cred ca au plecat la cumparaturi prin oras, dupa cadouri. Le-a dat mama ta ceva bani. Si ai tai au plecat o data cu ele dar nu stiu exact unde..Ce-ti pun sa mananci?
- Nu stiu....am ingaimat mofturos, gandindu-ma ca asta este inceputul sfarsitului, ca ai mei o vor adopta si pe Oana si pe mine ma vor da la casa de copii...
- Hai ,spune. Azi iti fac ce vrei tu...e printre ultimele dati cand se va intampla. Mi-a spus Gabi pe un ton diferit care m-a facut sa o privesc atent, asteptand continuarea.
- Da Adi, nu voi mai locui cu voi si nu voi mai lucra aici.
- Poftim? am intrebat-o eu deznadajduit. Nu poti sa pleci...
- Ah puiule...M-a luat ea in brate si m-a sarutat pe frunte. Trebuie sa plec. Imi este foarte greu departe de baieti si in plus, tatal tau mi-a facut o propunere care ma incanta foarte mult!
- Ce propunere? Ce? Gabi...nu vorbesti serios. Tu iti bati joc de mine...
- Adi, nu fi copil! Ai fost asa de barbat in ultima perioada! Glumi Gabi si ma aseza pe scaun, asezandu-se si ea la randul ei.
- Lucrurile stau asa. Incepu ea serioasa.
- Tatal tau vrea sa investeasca in agricultura de ceva vreme incoace. Are el o idee cum ca produsele fara chimicale au un viitor si mi-a propus sa ma ocup eu de asta, sa fac o ferma la tara. Noi avem mult pamant acolo, daca el investeste as putea sa fac lucruri minunate. Produsele apoi le vom transporta la Bucuresti si tatal tau le va vinde aici.
Ma uitam la ea cum povesteste insufletita. Eram bucuros sa o vad asa optimista si dornica dar trist fiindca trebuia sa plece si sa raman singur...Ma rog, cu Irina, iubita Oanei si ai mei care nu stateau niciodata pe-acasa...
- In plus, acum ca a venit si Irina sa stea cu voi, mama ta s-a hotarat sa stea mai mult pe-acasa, sa va ajute. irina e foarte dornica sa dea o mana de ajutor, acum ca sta cu voi...cu doua femei in casa ar fi chiar un moft sa mai aveti si menajera! Zambi Gabi incercand sa ma faca sa rad, vazandu-mi mutra posaca.
- Cand pleci? mi-am ridicat ochii spre ea asteptand sa aud o data cat mai indepartata.
- Maine... spuse Gabi aproape soptit.
- Maine?! Serios? Voi ati ascuns asta de mine?
- Cam da. Zambi Gabi incurcata. Am fost cu totii de acord ca te-ai atasat foarte mult de mine si ar fi bine sa afli cat mai tarziu.Sa nu apuci sa protestezi prea mult. Incerca din nou Gabi o gluma.
- Ok...Nu o sa ma port ca un copil tampit! am ridicat eu ochii din farfuria goala si m-am uitat in ochii ei. Lasand la o parte faptul ca o sa-mi fie dor de tine, planul vostru suna foarte bine si chiar ar trebui sa ma bucur pentru tine si baieti. In plus, nu scapi de mine! Promit sa vin, ca ma vrei sau nu, in vizita in fiecare vacanta!
- Si daca nu vreau, ai unde sa stai! Rase Gabi si ma lua in brate, sarutandu-ma pe buze.
- Zi-mi ce manaci ca trebuie sa impachetez! se ridica ea usurata ca eu ma ridicasem la inaltimea asteptarilor si vestea plecarii nu a fost chiar foarte rau primita.

Dupa ce am mancat ceea ce avea sa fie ultimul mic dejun delicios facut de ea, m-am dus in camera mea unde m-am foit fara astampar gandindu-ma oare ce fac Oana si Irina? Sigur se saruta pe aleile unui parc pustiu, unde nu le vede nimeni! Se tin de mana, zambesc, fac glume pe seama mea....
Am incercat sa citesc o carte inceputa de mult dar nu m-a prins nici sa termin doua pagini, m-am ridicat si am coborat la parter, cu gandul sa caut ceva tigari lasate de ai mei prin casa.
Am gasit un pachet mai vechi de "Parliament" niste rigari ciudate cu un filtru foarte tare pe care tata le luase de curiozitate dar care nu-i placusera si chiar daca nu ma omoram nici eu dupa ele, la starea mea de agitatie de-atunci, picau perfect.
Stateam in bucatarie, fumam si ascultam cum dedesubt Gabi isi face bagajul. Se auzeau tot felul de zgomote si la un moment dat, dupa ce a scos o injuratura zdravana in dulcele grai molfovenesc, Gabi m-a strigat.
Am coborat repede sa o ajut dar am ramas putin pe loc cand, ajuns in usa camerei ei am vazut-o suita pe un scaun ,cu spatele la mine incercand sa traga de pe sifonier un geamantan mare la care nu ajungea. Era doar in chiloteii ei albi si mici si un maieu si cand se ridica pe varfuri fesele ei se incordau perfect aratandu-mi probabil ce mai sexy fund pe care (inca sustin asta) l-am vazut vreodata.
- Ia si tu un scaun si ajuta-ma sa-l dau jos....te rog. Spuse ea intorcandu-se spre mine, dandu-si seama ca o privesc.
- Hai Adi, ajuta-ma. Dupa, daca vrei, ii faci o poza sa te uiti pana te saturi! chicoti ea, incercand inca o data sa prinda toarta geamantanului, fara succes.
M-am suit si eu pe un scaun si, in timp ce incercam sa prind si eu geamantanu, facandu-ma ca nu ajung (desi ajungeam biniisor) am intrebat-o ce imi da daca o ajut.
- O mama de bataie! zambi Gabi. Hai, da-l jos si ma gandesc eu la ceva sa te recompensez...
M-am conformat si in urmatorul minut geamantanul era la podea si noi ne zambeam unul celuilalt, inca suiti pe scaune.
Fara sa ma gandesc prea mult mana mea a ajuns pe soldul ei si, vazand ca nu protesteaza am coborat-o pe fese, strangand-o usor, simtindu-i pielea fina si carnea tare.
- Heei....curajosule...imi zambi ea.Credeam ca ai uitat complet de mine si am scapat! Glumi Gabi coborand de pe scaun, ajutandu-ma si pe mine sa cobor.
- Cum sa te uit? am intrebat-o eu prefacandu-ma jignit.
- Ei, nu ma compar eu, o baba obosita cu pustoaica aia blonda pe care o tot inggesui pe unde apuci imi facu ea strengareste cu ochiul.
- Baba obosita? am luat-o eu in brate de data aceasta prinzandu-i amandoua fesele in maini, lipind-o de mine. Ne desparteau doar 5 centrimetri de aer intre buze si 12 cm de puta tare la mijloc.
- Ce curajos ai devenit...! spuse ea zambind. Sunt mandra de mine...Pe undeva am ajutat si eu la asta.
- Acum imi dau seama ca nu voi avea placerea sa te vad cum vei creste...Cred ca vei creste foarte frumos...
Spunand asta, Gabi m-a sarutat si eu am sarutat-o inapoi, strangand-o in continuare si mai aproape de mine.
M-a luat de maini dar in loc sa ma indeparteze mi-a fixat una pe sanul drept si cealalta intre picioarele ei, apasandu-mi degetele, facandu-ma sa-i simt caldura si umezeala de-acolo.
- Asta-i asa, de ramas bun...Sa ma tii minte. A spus ea incet, respirand repede, suspinandd pe alocuri.
M-a impins pe pat, mi-a dat jos pantalonii si s-a asezat pe coate, foarte aproape de puta mea tare si dreapta, luand-o in mana si frecandu-ma usor.
- Iti place? imi zambi discret apropiindu-si buzele de capul meu umflat la maxim.
Nu a asteptat raspunsul si a luat-o in gura miscandu-si cum doar ea stia limba circular, continuand sa ma frece apasat.Eram in rai si era bine acolo.
...



    Login