Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matei
Autor : ariana1971 - 2022-06-14
Citita de 13594 ori - Nota 1.19 (1086 voturi)
După 12 ani de predat într-o școală generală din micuțul meu oraș de baștină, in urma unui concurs am fost admisă ca profesoara de educație fizică și sport la un liceu din Cluj Napoca. Cum naveta cu trenul mi se părea cam obositoare, am închiriat un apartament într-un bloc proaspăt renovat nu departe de noul meu loc de muncă.
După începerea anului școlar într-una dintre dimineți, vrând să-mi deschid laptopul pentru a vedea programul pentru ziua în curs, am constatat că acesta refuza cu încăpățânare sa o facă. Nervoasă, am coborât la parterul blocului unde era un chioșc, să-mi iau un pachet de țigări, cu toate că nu mai fumasem de vreo trei ani. Aici dau nas in nas cu administratoarea blocului, o doamnă puțin mai in vârstă decât mine, foarte drăguță dealtfel, cu care din vorba in vorbă ajungem și la problema mea cu laptopul.
- D-na Ariana, dacă doriți as putea sa va ajut eu. Fiul meu e in anul întâi la informatică și de mic copil a fost pasionat de calculatoare, poate va ajută el.
-V-as rămâne îndatorată, doamnă!
-Cand poate trece pe la d-voastră?
- După ora 16 sunt tot timpul acasă.
Ziua a trecut destul de greu, gândindu-mă mereu la acel afurisit de laptop care mă lăsase în pană, tocmai când cardul meu bancar nu-mi prea permitea achiziționarea unuia nou.
Seara, după ce am ajuns acasă, am făcut un duș, am pregătit ceva de cină când brusc soneria de la ușă începu să sune. Am deschis și m-am trezit față in față cu un tinerel, drăguț foc, blond cu părul creț și destul de bine făcut, semn că sala de forță nu ii era străină.
- Sarut-mâna, sunt Matei și mi-a spus mama că aveți ceva probleme cu laptopul.
-Buna Matei, eu sunt Ariana, hai înăuntru te rog! Bei o cafea?
-Da, sărut-mâna, beau! Unde este pacientul sa vedem despre ce e vorba?-spuse el zâmbind.
După o jumătate de oră de palavragit verzi și uscate și încercări nenumărate eșuate din partea lui de a porni laptopul îmi spuse:
-Nu pot sa știu ce are, trebuie să-l iau acasă unde am toate instrumentele din lume și până mâine la amiază va dau un răspuns.
-Ok, așa să fie, sper să reușești altfel sunt moartă fara el.
-Atunci când pot sa va deranjez mâine?
-Eu am ore doar de la 14, până atunci sunt acasă.
Am închis ușa savurând parfumul bărbătesc rămas în urma lui. Doamne ce băiat drăguț și respectuos, mi-am zis in sinea mea.
Am adormit destul de greu, nu din cauza laptopului ci a căldurii de afară care mă făcu să transpir cu toate că dormeam goală.
M-am trezit pe la 9, am pus de cafea și am intrat sa fac un duș. Pe când mă ștergeam am auzit soneria de la ușă. Am ieșit în grabă tragându-mi pe mine doar o rochiță subțire și părul înfășurat în prosop. M-am uitat pe vizor și l-am văzut pe Matei cu laptopul meu în brațe. Am deschis ușa și l-am poftit înăuntru. Era îmbrăcat într-un sort sport și un tricou de la aceeași firmă care îi scotea în evidență mușchii bine definiți!
-Sarut mâna, am doua vești, una rea și una bună. Cu care sa incep, spuse el zâmbind ștrengărește neputandu-si lua ochii de la sfârcurile mele care se vedeau prin rochiță.
-Ăăă, pai cu cea proastă, am zis eu puțin rușinată dându-mi seama că mă aflu goală sub rochița de in topit.
-Vestea proastă e că placa de bază e numai buna de aruncat așa că nu se mai merita sa fie reparat. Doar bun de aruncat.
-Si cea bună?!
-Cea bună e că am reușit să vă salvez tot ce ați avut pe hard disk. Inclusiv pozele! Toate!, spuse el uitându-se la mine cu subînțeles!
In clipa aceea am crezut că-mi pică tavanul in cap. Uitasem că aveam pe laptop un folder bine ascuns, ziceam eu, cu poze cu mine goală, marea majoritate selfiuri ba chiar și un video de câteva minute filmate de fostul soț, mare amator de așa ceva! Nu am fost la viața mea o ușă de biserică, și de șase luni de zile dezamăgită de divorțul de al doilea soț, obișnuiam să fac schimb de poze cu bărbați agățați pe siteuri de adulți iar apoi excitată fiind mă eliberam de tensiunea sexuală acumulata cu un vibrator pe care l-am poreclit Tărzănel.
Am tras aer in piept și l-am întrebat:
- Matei, ce poze ai văzut!
-Toate, doamna Ariana! Dar stați linistită că am mai văzut așa ceva, și oricum rămâne între noi, aveți cuvântul meu. Sunteți o femeie foarte frumoasă și arătați foarte bine. Mai ales goală!
Mi-a plăcut enorm complimentul venit din partea lui și am simțit pentru prima dată după atâtea luni de abstinenta sexuala o atracție fata de un bărbat aflat în preajma mea. Uitându-ma la el puteam să jur că văd în sortul lui un început de erecție. M-am așezat în fața lui în fotoliu, mi-am încălecat picioarele gen Basic Instinct și l-am întrebat:
-Matei, și care poza ți-a plăcut cel mai mult?
-Drept să va spun....!
--Ariana, te rog, nu cred că mai e cazul sa mă iei cu ,, doamna""!!!
--Ariana.....toate, dar cea din fata oglinzii cu picioarele desfăcute...!!!
Instinctiv, cred, și-a dus mana la șort și și-a aranjat-o după care și-a retras-o repede!
Deja începea sa-mi placa jocul, așa că mi-am depărtat puțin picioarele de ajuns să-mi vadă pizda proaspăt epilată și privindu-l fix in ochi l-am întrebat:
-Așa ceva?!!!!
-Exact așa, spuse ducandu-și din nou mâna la pulă.
-Ai prietenă, Matei?
-Am o colegă, dar....doar atât!!Colegi.
-De ce nu mai mult?
-Am incercat o dată dar a zis că e prea mare și îi e frica sa nu o doară.
A fost pentru a doua oară când am rămas blocată.
-Matei, dragă,......ce înseamnă prea mare? Deja simțeam cum mi se prelinge transpirația pe pe spate și cred că nu era de la căldură. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații dotați, iar acum eram de-a dreptul curioasă.
-Hai Matei, vreau sa văd, cred că așa ar fi corect. Deja tu ai văzut mult prea mult la mine!i-am spus eu desfăcându-mi complet picioarele.
-Ok, daca insiști! spuse el ridicându-se încet în picioare și dându-si sortul jos până la genunchi
Când i-am văzut pula semi erectă, groasă, cu capul pe jumătate descoperit, am putut doar sa zic:
-Wow, wow wow!!!! Acum o înțeleg pe amica ta!
Deja începusem să mă excit așa că m-am ridicat din fotoliu și l-am întrebat:
-Pot sa pun mâna pe ea?
-Chiar îmi doresc asta, Ariana.
I-am luat mădularul in mâna dreaptă în timp ce cu stânga ii mângâiam pieptul musculos.
-Saruta-mă! I-am zis eu simțind in acel moment că iau foc.
Ne-am sărutat câteva clipe, timp in care i-am simțit mana strecurându-se între picioarele mele, bagându-și degetul mijlociu in pizda mea. Dacă înainte aveam o oarecare reținere ținând cont de diferența de vârstă dintre noi, acum nu-mi doream decât să mă preling in genunchi in fata lui și să-i iau mădularul in gură. Nu mi-a fost greu deoarece i-am simțit mâinile pe umerii mei impingandu-ma in jos. În următoarele secunde eram față in față cu pula lui ce căpătase de la excitare o culoare roșie vineție. I-am cuprins-o cu două mâini începând sa-i ling încet capul vinețiu uitându-ma in sus la reacția lui. I-am întâlnit ochii încețoșați de plăcere, timp in care își înfipse mâna in ceafa mea obligându-mă să-i iau pula in gură. Mai mult de jumătate nu am putut înecându-mă ușor, fiind obligată să mă retrag pentru a trage puternic aer in piept.
-Usor, brută ce ești, vrei să mă înec?, I-am spus eu zâmbind, luându-i-o din nou în gură cu nesaț.
-Ia mâinile de pe ea, te rog.
Mi-am lipit palmele de bazinul lui încercând să-i controlez mișcările de dute-vino in gura mea. După un timp, simțind nevoia de ...



    Login