Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMasaj
Autor : deeaBca200 - 2020-04-30
Citita de 7134 ori - Nota 7.73 (26 voturi)
După o zi obositoare merge perfect un masaj, nu-i așa?
Ajung acasă obosită și mă întind pe canapea, încercând să mă relaxez. Mă așez pe burtă, cu mâinile sub bărbie. După câteva minute, simt pași prin cameră dar nu bag în seamă acest lucru. Pașii se îndreaptă spre mine, acum simțind cum cineva mă atinge ușor pe spate și mă sărută pe gât. Era iubitul meu.
Vreau să mă ridic ca să îl iau în brațe dar mă oprește, făcându-mă să rămân în aceași poziție de mai devreme.
-Ai nevoie de puțină relaxare, ești prea încordată, îmi spune și începe să îmi maseze umerii în timp ce mă umple de săruturi, de la gât coborând spre spate.
Accept și îmi las trupul moale, în mâinile lui. E așa de bine să stai pur și simplu și să îți eliberezi mintea, să nu te mai gândești la absolut nimic ci doar să primești plăcerea generată de mâinile acelea magice ce îmi masează fiecare colțișor al pielii.
Simt cum uleiul se întinde pe pielea mea, făcându-i mâinile să alunece pe corp.
Începe de la gât apoi coboară spre umeri și spate cu mișcări ușoare. Insistă pe spate începând să maseze fiecare centimetru, apoi coboară mai jos, masându-mi fundul. E atât de bine...Îl masează bine apoi îi simt mâna cum îi alunecă spre pizdă. Tresar ușor, în timp ce începe să o maseze, apoi să bage două degete în ea. Face mișcări de du-te- vin-o și simt cum se umezește.
La un moment dat uită complet de masatul spatelui și se concentrează doar pe fund și pizdă. Le masează ușor apoi începe să mărească ritmul, apăsând un pic.
Încep să mă ud destul de rău, și simt nevoia să îmi ating sânii, să îmi frec sfârcurile. Mă vede și mă întoarce pe spate, cu fața la el. Se apleacă să mă sărute,prăbușindu-și buzele moi peste ale mele în timp ce îmi ia sânii în palme și îi freacă ușor. Apoi îmi părăsește buzele pentru a-mi linge sfârcurile acum întărite, trasând cerculețe cu limba în jurul lor.
Mă trage un pic mai jos, spre el, și îmi depărtează picioarele îndeajuns de mult în cât să poată să își bage capul între ele. Îi simt limba fierbinte atingându-mi labiile. Le linge ușor și le suge. Apoi îmi penetrează pizda cu limba, făcându-mă să mor de plăcere.
Încerc să rezist, dar simt cum plăcerea îmi invadează corpul și sunt atât de aproape să îmi dau drumul. O vreau în mine, vreau să o simt cum îmi intră toată în pizdă.
Încerc să mă ridic ca să i-o sug dar mă împinge ușor spre pat și nu îmi dă voie. Mă întorc cu spatele la el, și mă pun capră începând să mă frec de boxerii lui mișcându-mă ușor. Îmi bagă mâna între picioare și îmi bagă un deget în pizdă să verifice dacă sunt udă.
-Hmm...acum ești numai bună de pulă, zice și mă apucă de șolduri trăgându-mă spre el. Începe să mă fută tare și adânc în pizda nefutută de mult și dornică de pulă.
Îmi apucă părul cu o mână și mă trage în pulă. Mă fute așa câteva minute, în timp ce mai primesc și câteva palme peste fund. Se pune pe pat...



    Login