Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

maria
Autor : belphegor - 2017-11-13
Citita de 17085 ori - Nota 7.24 (78 voturi)
pe Maria am cunoscut-o in facultate. Anul I, eu mic si fraier, ea intr-o relatie. Petreceam mult timp in pauze, radeam glumeam si i-am zis ca imi place de ea.Chiar am avut si o intalnire la care m-am dus ca un copil cuminte cu flori si bomboane. A ras :))))) dar eu nu ma lasam, si nici ea. Uneori ma lasa sa o ating pe picior....uneori ma tinea de mana. pura tortura. Sarutul a fost abia in semestrul II. Am ramas la camin la o colega si ne-am uitat la un film. Nu stiu ce film pt ca imi plezneau coaiele si pula. Maria parca ma voia dar ma tortura cu relatia ei. Am renuntat o perioada...plecat la studii in afara. La master , back to Romania. Meserie invatasem de la cateva tipe din Franta dar cele mai bune lectii au fost tot de la o romanca, culmea, maritata.

S-a intors si Maria din Italia unde relatia cu tipul din anul I nu functionase, acum era in tratative cu altul. Voia sa isi continue studiile si ghici cine stia cel mai bine facultatea, colegii, profesorii....eu. de data asta asaltul meu a fost mult mai agresiv pt ca de la prima intalnire mana mea a stat pe piciorul ei si i-am zis clar ca o vreau. Incepusem sa ii spun diverse chestii utile, sa o ajut un pic cu recuperarea materiei si saruturi pe la diverse iesiri dar la un moment dat am refuzat sa ii mai raspund la cereri de ajutor. I-am zis ca doar dupa ce doarme la mine o sa continui.

si iata ca a venit...ea probabil ca sa ma crute ....eu sa recuperez anii de chin....
Am cinat lejer si am ras foarte mult, asa cum faceam de fiecare data. Apoi i-am zis ca o vreau si ne-am mutat in dormitor. Eu m-am dezbracat instant dar pe ea am dezbracat-o pana a ramas doar in chiloti. Voiam sa ii admir cateva secunde trupul gol cu care ma ademenise pana atunci...sani mari, doua pere perfecte, forme rotunde la fund, foarte butina burtica dar extrem de atragatoare si labiile care acum parca nu incapeau in acei chiloti. Am apropiat-o eu stand pe pat, am luat-o in brate si am inceput sa o sarut de la mijloc in sus...spre sani...gustand, lingand si devorand sanii ei dementiali. M-am ridicat si ne-am sarutat cu pofta dar am vazut ca in afara de asta eu nu primesc atentie. Am crezut ca iar face misto de mine asa ca i-am luat mana si i-am pus-o pe pula dar tot nu era suficient...Nu mi-a mai pasat de ea si am zis ca avand asa atitudine mai bine ma servesc singur....aveam dreptul sa fiu egoist. Totusi...mai mult pentru placerea mea imi lasa gura apa cand ma uitam la pizda ei. Am coborat cu saruturile spre chiloti incepand sa trec usor si cu varful limbii pe langa pizda. Maria a inceput sa stranga picioarele si sa ma traga peste ea spunand un timid "nu acolo" ....
Hmmmm....asta da premiera. In fine, ea pierde. Asa ca mi-am pus prezervativul si am inceput sa o fut. Ma excita teribil cum urla asa ca dadeam destul de tare desi ea incerca sa ma "ajute" cu niste ...contre :)) ridicand bazinul. Pana la urma s-a convins ca era mai bine cum i-o dadeam eu...a relaxat picioarele si a inceput sa ma stranga mai mult peste ea. Si sarutul a inceput sa fie mai...implicat, ceea ce m-a facut sa termin destul de repede cu aceasta noua abordare.
Cand m-am intors de la baie Maria era cu cearceaful pana la gat in pat. Ea ma privea foarte jucaus cand am venit in camera tot gol si pula semisculata. Cand m-am bagat in pat am observat ca luase deja un tricou si chilotii. I-am zis ca poate sa pastreze doar tricoul si ca nu concep o pizda fara acces liber in pat. Mai ales a ei. Imi era greu sa ma abtin de la a o imbratisa si saruta, in schimb ma jucam cu mana cand pe sub tricou framantand sanii, cand intre picioare la pizda. Din cand in cand imi mai freca si ea pula. Am renuntat dupa ceva timp si m-am pus cu fata in sus dand drumul la tv. A venit peste pieptul meu si am primit un pupic foarte tandru pe obraz apoi unul pe piept si a pus capul peste mine.
Am incercat sa mai aflu lucruri despre ea. Astfel, atitudea ei din pat era datorata faptului ca eram al doilea tip cu care facea sex. cu Al doilea tip era doar in tratative, recomandat de familii. Nu era obisnuita cu goliciunea unui tip....si se vedea clar ca nu fusese rasfatata, fara limbi iar de supt pula nici vorba.
Mi-am cerut scuze ca am futut-o fara sa imi pese prea tare insa raspunsul ei m-a uimit : "stiu ca iti sunt datoare si am zis ca macar sa te las sa iti faci de cap, numai ca la inceput a durut un pic" (o am cam grosuta :p)
"eh....atunci trebuie sa recuperam niste aspecte" am zis razand
Era clar ca nu va fi o relatie de viitor dar partea subinteleasa era ca vom incerca sa profitam de aceasta perioada pana cand ea va fi cu noul tip. Si eu aveam planuri de plecat din oras asa ca se potrivea totul.
in serile urmatoare am inceput sa o fac sa se relaxeze mai mult. A inceput sa stea goala fara sa fie timorata....pula primea atentie fara sa o pun eu...a inceput chiar sa mangaie si coaiele.....iar rasplata mea a venit...ghiciti? cu limbi!!! Un gust desavarsit iar gemetele ei ma intaratau si mai tare. nu as fi scos limba din pizda ei si labiile ei frumoase si catifelate. Perfect potrivita pentru denumirea de piersica dulce si zemoasa.
Cand a inceput sa coboare cu saruturile spre pieptul si burta mea era clar ca voia sa suga dar de data asta eu am tras-o si i-am zis "doar fetele cuminti au voie sa suga pula"
"-Si ce fac fetele cuminti? a intrebat.
eu : - o ia fara prezervativ!pizda ta ma scoate din minti!"
Am potrivit-o la intrare si am impins usor si adanc lasand-o sa se unduie astfel incat sa o ia cum ii place si sarutand-o cu tandrete. Daca prima oara mainile ei erau infipte in spatele meu acum au coborat spre fund si a inceput sa ma traga in ea. Am facut-o cateva minute asa apoi m-a privit in ochi si a zis ca e gata. Asta asteptam. Semnalul ca pot sa o fut ca un nebun mort dupa pizda ei. Stateam sprijinit in maini sa ii vad sanii cum se misca si privire ei atat de dornica. Ma excita teribil cum ma mai strangea cu picioarele incolacite peste mine. Am spermat pe burtica ei si am indrepta-o spre pizda jucandu-ma cu lapticul intre labiile ei. Incepuse sa fie din ce in ce mai deschisa spre astfel de perversitati de incepatori :))) Am luat un deget si l-am indreptat spre gura ei. L-a lins si supt si i-am soptit : "asta e gustul de la ce va ...



    Login