Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMaria - Finalul
Autor : adrian_196 - 2016-05-27
Citita de 10332 ori - Nota 7.90 (83 voturi)
Iata si ultima parte a fanteziei Maria. Stiu ca o asteptati.
Si mie imi pare rau ca ne despartim aici de Maria.
Va las cu Maria si va multumesc pentru aprecierile de pina acum - datorita lor am continuat povestea.

----------------------------------------------------------------
Doamna Director General , Maria P., o femeie inca atragatoare la varsta ei de peste 45 de ani, apasa butonul telefonului de pe birou "interfon". Un mic beculet verde se aprinse si o voce de fata rasuna :
- Da, doamna.
- Adina, cheama-l te rog la mine pe directorul tehnic. Si fa-ne doua cafele. Am o sedinta importanta cu dansul, imi opresti toate telefoanele, nu sunt aici pentru nimeni.
- Da, doamna.
Maria se lasa in spatarul scaunului, confortabil. Privi fotografiile de pe birou, inramate, una a fiicei sale - Doina - acum studenta in Anglia - si cealalta in care baiatul ei, Sorin impreuna cu tatal lui , sotul Mariei, faceau impreuna gratar in curtea vilei lor. Viata fusese buna cu ea. Avea acum doi copii mari, reusiti, era directorul general al unei mari corporatii, o vila de vis , fiecare membru al familiei avea propria masina, era aproape "visul american". Nu isi mai putea dori nimic in plus. Privi si o a treia fotografie de pe birou. Era facuta demult, in urma cu 14 ani (stia exact cand), o fotografie clasica , cum sunt cele facute la orice nunta. Ea si sotul ei, "nasii" insurateilor. Adrian si sotia lui, in ziua nuntii lor. Privi figura Alexandrei, o femeie frumoasa, blonduta, cu ochi albastri. Se mai ingrasase de atunci, nu mai departe de ieri fusese impreuna cu ea la cumparaturi. Ei, nici pe mine nu m-a iertat timpul gandi Maria, si ea se mai ingrasase pe ici pe colo, era inca bine dar nu cum fusese pe vremuri, cum arata in poza de la nunta. Daca ar sti Alexandra...gandi Maria, privind chipul din fotografie. Daca ar sti ca dupa acea poza , la restaurant, dupa nici o ora, "nasa" ei facuse unele lucruri foarte nepotrivite cu "ginerica" intr un ungher , o mica camaruta de serviciu.... Daca ar sti Alexandra ca in timp ce se intreba unde e proaspatul sot, disparut de la masa, acesta era intre picioarele Mariei. Isi amintea si acum, dupa atatia ani, cand a revenit in restaurant, Alexandra a sarutat-o pe obraz ( sa nu-i miroasa a pula, doamne !) si a intrebat-o de ce are aerul acela atat de fericit si ce parfum are... Se privise in oglinda atunci - ingrozita - i se parea ca e evident, ca toata lumea isi va da seama ce a facut, incerca sa si ascunda privirea, ochii o tradau. Parfum...i se parea ca miroase toata a pula... Noroc ca cealalta nu simtise. Aparuse si Adrian, isi saruta tinara sotie in fata ei -ca " ce nebun, daca i simte mirosul pizdei pe care o linsese cu cateva minute in urma ! L-a intrebat apoi cum de nu i a fost teama sa nu miroasa a pizda si el a ras - nu, iubito, m am spalat , am mancat niste bombonane de menta, am tras o gura de coniac si am fumat, nu miroseam a tine ! Amintirile o duceau pe Maria in acea lume ciudata, totul parea a se fi intamplat ieri, timpul in sine nu mai avea semnificatie. Imagini se suprapuneau, imagini pe care le vedea ca si cum n-ar fi fost ea in ele, iata, ea si Adrian aici, in birou, dincolo, in biroul ei din tinerete, iata-i "in delegatie", stand cateva zile departe de lume, doar ei doi, ascunsi in cate o pensiune retrasa, trecand sot si sotie, mintind acasa ca sunt plecati din tara... Maria zambi - trebuie ca daca cineva ar sti ca dupa patru cinci zile de futut si mancat si dormit cate o ora-doua, cand veneam inapoi o luam de la capat , pe birou, la cel mult doua zile, daca ar sti cineva toate astea ar spune ca suntem bolnavi, nebuni de legat.
Cineva ciocani la usa, intrerupandu-i gandurile.
- Da, intra !
Era Adina secretara ei - o fata blonda, frumusica, poate cu fusta cam scurta gandi Maria privind-o dar nu i zisese niciodata nimic - si ea purtase in tinerete fuste cam scurte la urma urmei.
- Doamna, a sosit domnul director.
- Bine, pofteste-l , te rog.
- Aduc si cafeaua ?
- Mmmm, nu, te sun eu cand s-o aduci.
Maria se ridica in picioare si se indrepta spre usa. Isi aranja in mers fusta si arunca o privire in oglinda de pe perete - era ok, parul statea bine, strans in coada, arata bine. Hm...cam grasuta totusi. Intinse mana directorului tehnic , care, galant ca de obicei, i-o saruta in usa.
- Buna, Adrian, intra te rog. Facu semn spre cele doua fotolii cu o masuta intre ele si se asezara. Maria isi incrucisa picioarele, fusta -i dezveli pulpele acoperite de matasea transparenta - era o fusta pina la genunchi, cu un slit intr o parte ce lasa privirii pulpa piciorului pina la doua palme dincolo de genunchi.
- Tot frumoasa esti, vreau sa te fut azi ! sopti Adrian, cu ochii la picioarele ei. Maria chicoti.
- Si tu tot nebun ai ramas, dupa toti anii astia. N ai gasit una mai tinerica si tu ? Ai vazut ce buna e Adina , secretara mea ? N-ai fute o ? e proaspata, tinara, arata super...
- Prostii. O fi , nu zic. Dar eu te am pe tine si stii foarte bine ca in afara de Alexandra esti singura femeie din viata mea. Dinainte de Alexandra chiar.
Maria zambi, ochii ei avura o sclipire de dragoste .
- Stiu. Si tu stii la fel de bine ca esti singurul meu barbat, in afara sotului meu. Chiar la asta ma gandeam inainte sa vii. Mai tii minte nunta ta ? Si Maria rase incetisor, privindu-l jucaus.
- Ahahahaha, cum sa nu tin minte...Odata vede ginerica puta nasei , nu ?
- Si odata suge pula nasa lui ginerica in ziua nuntii, nu ?
Rasera amandoi.
- Stii, de fapt ma gandeam ce s a intamplat cu noi. Cum. De ce.
- La ce te referi, draga mea ?
- Nu stiu sa spun foarte clar, Adrian. Uite, am o familie, tu la fel, am copiii, am un sot, o casa, ma rog. Si, dincolo de toate astea esti tu, noi, lucrurile dintre noi doi, setea ta, setea mea de tine, parca as fi nebuna, iti doresc - dupa atatia ani - atingerile, iau toata foc cand ma saruti, ard de dorinta de a fi a ta, nu imi ajunge, nu ma satur de tine...
- Stiu exact ce spui, Maria. Si eu m am intrebat ce s a intamplat, de ce te doresc si acum ca in prima zi, cand ma uitam la cracii tai. Dar ce importanta are ?
Se apleca, apropiindu se de ea si mana lui atinse genunchiul Mariei in timp ce o saruta pe buzele intredeschise.
Apoi...totul disparu din realitatea zilei, nu mai exista nimic din conexiunea cu lumea de aici, de acum. Maria se ridica si incuie usa, el veni si o lua in brate. Lipita cu spatele de usa capitonata, Maria inchise ochii simtind buzele lui cautandu-i gura. Un sarut lung, cu limba ei strecurata printre buzele lui, mainile lui nerabdatoare pe fundul ei, pe sanii ei, pe spatele ei, Maria se lipise toata de el, simtindu-i pula sculata pe abdomen.
- Esti acelasi nebun ca in prima zi ! om batran cu pula sculata la doamne ! - sopti Maria
- Si tu aceeasi femeie de care nu ma mai satur raspunde el.
- Totusi, nu vrei sa nu stam in usa ? Ne aude fata aia spune Maria, desprinzandu-se si asezandu-se la birou. Adrian se aseza si el , pe fotoliul din fata biroului ei. Parea totul oficial, o discutie intre doi responsabili ai companiei. Singurul lucru ciudat erau ochii Mariei, privirea ei atintita in ochii directorului tehnic, in timp ce isi despletise parul si isi descheia , unul cate unul, nasturii camasii.
- Nu ne am vazut de aproape o saptamana, si imi lipsesti spune Maria, aruncandu-si pe jos camasa si apoi sutienul, dezgolind sanii ei inca frumosi, cu sfarcurile cafenii indreptate in sus si zambind. Era ritualul lor, doar.
Dincolo de birou, domnul director tehnic , fara sa se ridice din fotoliu, isi scosese pantalonii, ramanand in pula goala, o pula sculata, dupa cum putea vedea Maria. Privindu-l in ochi, zambind, Maria isi mangaia lasciv sanii, jucandu-se cu sfarcurile intarite.
- Nu vii putin mai aproape, te rog ? Imi lasa gura apa sopteste, privind cu inteles la pula lui.
Stand in picioare Adrian o mangaia pe par pe Maria ce i luase pula intre buze, miscandu-si buzele inainte si inapoi pe pula sculata, luand-o aproape pe toata. Maria o sugea mangaind cu degetele coaiele umflate, si pe masura ce o lua parea si mai pofticioasa. Stia fiecare milimetru al acestei pule si totusi nu se satura de ea. Gura ei inteti ritmul miscarilor in lungul pulii, si cand se retragea, sugea zgomotos, pastrand doar capul pulii intre buze.
- Oh, las-o, n-o termina, mai ai nevoie de ea sopti Adrian, scotandu-i pula din gura Mariei. Se apleca spre ea si o saruta lung pe buzele umede, luandu i limba catifelata in gura, in timp ce o mangaia pe sanul cald, sfarcul ei il ardea in palma.
- Esti nebuna... Si te vreau. Scoate ti zdrentele, haide sopti Adrian, cu buzele lipite de urechea Mariei, aspirandu-i parfumul discret care de fiecare data il facea sa turbeze.
- Mirosi a tu, mirosul asta al tau care ma turbeaza sopteste cu gura pe gatul Mariei, in timp ce ea se lupta sa si dea jos fusta, tragand-o cu tot cu dressuri si chiloti, abia ridicandu si fundul din scaun.
- Si ce, te pomenesti ca vrei sa te saturi de mine acuma. Oi fi gasit vreo pizda tinerica si nu ti mai trebuie babaciunea ,ai ?
- Esti tampita, stii ca imi trebuiesti doar tu, de atatia ani nu mi ajungi,pizda ta o doresc mormaie Adrian, deja in genunchi intre picioarele Mariei care chicoteste, ridicandu-le sus , pe marginea biroului, oferindu si pizda deja umeda.
Maria inchise ochii asteptand atingerea lui, incercand sa anticipeze clipa cand limba lui va dezmierda pizda , dorea sa fie linsa, supta, anticipa senzatia suprema de care nu se mai satura, a clipei in care isi simtea lindicul intre buzele lui si limba lui il alinta pina la orgasmul acela incredibil care o lasa de fiecare data extenuata si totusi nu i ajungea niciodata, vroia mereu altul, mai mult, mai adanc.
Adrian isi lipi buzele de piciorul Mariei, pielea fina a pulpei ei, fata interioara a pulpei, urcand incetisor cu buzele tot mai sus, alunecand in rotocoale mici cu limba pe pielea fina, mangaind in acelasi timp cu mainile sanii Mariei ce renunta sa mai anticipeze, lasandu se toata in voia lui.
- Iubito, nu stau bine, intinde-te pe birou
Maria se ridica, impinse grabita toate hartoagele in margine, arunca peste telefon un vraf de dosare si se intinse pe birou iar el se aseza in locul ei, pe scaun, mangaind cu varfurile degetelor trupul Mariei, abia atingand-o, de la umeri, pe brate, pe sani, pe solduri. Maria inchisese ochii si se intindea ca o pisica rasfatata sub mangaierea lui, mintea ei se golise, nu mai conta nimic in afara acelei atingeri continue, acelor degete ce alunecau pe pielea ei, peste tot. Totusi, nu si putu opri un suspin cand simti buzele lui pe sfarcul unui san, in acelasi timp cu degetul ce-i alunecase intre picioare, abia atingand buzele pizdei ei.
- Ai sa ma omori intr o zi sopti ea cand buzele acelea alunecara spre celalat sfarc, alintandu-l abia atingandu l. Simti un fior cand limba lui urmari sanul si urca spre celalalt, limba lui urmarind conturul aureolei. In acelasi timp , desi ea isi desfacuse picioarele oferindu i pizda , mainile lui acum explorau cracii ei, de la glezne pina sus, aproape de pizda ce i palpita de dorinta, fara s-o atinga deloc.
Maria inchise ochii, lasandu si trupul in voia lui, acel joc numai al lor, al atingerilor cu buzele, cu limba lui pe corpul ei, culminand cu orgasmul ei rascolitor. Simti limba intre buzele pizdei, urcand , lovindu i lindicul de cateva ori, era superb, apoi simti cum gura ca o ventuza suge lindicul ... Maria simtea loviturile suave ale limbii lui pe lindic pina in creier, in vene simtea alergandu-i parca mercur, flacari, simtea crescand in ea o explozie. Adrian insa stia sa opreasca orgasmul Mariei la timp, pastrandu l pentru finalul cu mult mai profund. Buzele lui parasira lindicul femeii, urcand pe abdomenul ei, prin parul negru , tot mai sus, Maria simtea rasuflarea calda pe pintec, apoi pe sanul drept, apoi ...deloc, Adrian se ridicase. Simti pula lui atingandu-i obrazul, intoarse capul spre ea, cautand-o cu gura , dar el o retrase soptindu i sa ramana cu ochii inchisi. Se juca cu ea, plimbandu si capul pulii belite pe sanii ei, pe gat, prin par, Maria astepta, cu buzele intredeschise sa i-o dea in sfarsit in gura, tresari cand pula i se freca de picior, urcand pe pulpa ei spre pizda , apoi iarasi se retrase. Astepta. Simti capul pulii pe buze, scoase limba si il linse dar cand vru sa o ia in gura pula se retrase. O secunda se simti distrusa, abandonata, inutila - fiind neatinsa nicaieri de mana sau pula lui. Apoi suspina cand simti pula intre sani, Adrian i-o dadea acolo, tinandu-i sanii apropiati cu mainile, o futea intre sani. Cu pula intre sani, Maria savura senzatia, cu ochii inchisi, miscandu-se de fiecare data cand Adrian impingea pula intre sanii ei. Adrian o privea, privea gura umeda, intredeschisa, Maria isi lingea din cand in cand buzele. Isi scoase pula dintre sanii Mariei si o apropie de gura ei, privind cum limba ei catifelata si calda linge lacoma capul pulii. Maria incerca sa o cuprinda cu buzele dar nu o lasa, nu putea decat sa o linga cat o lasa el.
- Mmmm, vreau...da mi sperma sopti Maria, cu limba pe capul pulii lui.
Adrian se retrase insa si se urca deasupra ei, pe birou, bagandu si pula in pizda ei pina la coaie, dintr o singura miscare. Maria simti un val de caldura de sus pina jos, realiza cat i a lipsit acea pula din ea si gemu, soptind :
- Fute-ma...
Adrian isi baga pula in Maria adanc, incetisor, simtind pizda fierbinte a femeii pe fiecare centimetru de pula. Inteti ritmul, nu se satura de pizda Mariei.
- Ahhhh...nu uita ca mi e sete de sperma ta o vreau in gura sopti Maria in urechea lui. Auzind-o , el nu mai rezista si scoase pula din pizda ei, se aseza in genunchi deasupra ei, pe birou, si i baga pula intre buzele ce o asteptau. Incepu sa o futa intre buze, Maria tinea buzele strans rotunjite pe pula lui si el se misca inainte si inapoi. Cand a simtit mainile Mariei pe buci, tragandu-l spre ea, luandu i pula toata in gura nu a mai rezistat si jetul de sperma tasni in gura femeii ce inghiti lacoma, el gafaia in timp ce ea inghitea jet dupa jet. Se ridica de pe ea, Maria isi lingea buzele , picaturi albe se scursesera din gura ei, si Adrian isi ingropa nesatios gura intre cracii ei ce l asteptau. Maria simti limba intrandu i in ea, o futea cu limba in pizda, apoi incepu sa i linga buzele pizdei, tot mai sus, spre lindic, pe care il lua intre buze. Nu a durat mult si orgasmul Mariei o facu sa tremure toata, strangand intre picioare capul barbatului ce i sugea tandru buzele pizdei.
S-au linistit intr-un tarziu. S-au imbracat. Maria a descuiat usa, s-au asezat pe fotolii, ca si cum nimic nu se petrecuse.
- Adina ! striga Maria.
- Da, doamna, raspunse secretara, deschizand usa.
- Adu si tu cafeaua aia, draga.
- Da, doamna, imediat.
Adina aduce cafelele, si le aseaza pe masuta dintre ei. Maria o priveste mai atenta si cand Adina e deja la usa spune :
- Adina !
- Da, doamna
- Ai patit ceva ? Esti cam rosie la fata si pari un pic , nu stiu cum, nu esti tu, pari tulburata ! Sigur n ai patit nimic ?
- Aaaaaa, nu, n am nimic doamna. spune Adina, privind in jos, ocolind ochii Mariei. Fata privea spre birou si urmarindu i privirea, Maria vazu beculetul verde al telefonului - care se aprindea cand era deschis interfonul - aprins. Intelese ca in timp ce se tavalea pe birou , sau si mai inainte, apasase tasta si Adina auzise ...tot. Nu insista cu privirea si spuse :
- Bine, poate e prea cald dincolo. Deschide si tu geamul.
Adina pleca si Maria aprinse o tigara, apoi se ridica si inchise intefonul.
- A auzit tot ce am facut noi aici. Era deschis interfonul.
- Crezi ?
- Nu cred, STIU. Am sa vorbesc cu ea, sa vad ce fac, dupa ce pleci tu.
Au baut impreuna cafeaua, au fumat cate o tigara, apoi Adrian s-a ridicat si ea s-a strans la pieptul lui, pentru inca un sarut.
- Ai grija de tine, iubitule, vorbim, pa pa.
Dupa ce Adrian a plecat, Maria se aseza la biroul ei, aprinse o tigara si privi in gol cateva minute. Se gandea ce are de facut, acum ca secretara ei auzise lucruri fara echivoc. Termina tigara, o strivi in scrumiera si apasa blestematul buton privind aproape cu furie beculetul verde aprins.
- Da, doamna - auzi vocea Adinei.
- Vino te rog la mine, cand poti, nu e foarte urgent.
- Vin imediat doamna, am terminat treaba, borderourile pe care mi le ati dat sunt facute.
- Bine, haide.
Adina intra in birou, privind stanjenita in podea.
- Stai jos o invita Maria, aratandu i fotoliul din fata biroului ei. Fata se aseza, cam pe margine, privirile ei ramanand atintite in podele.
- Asculta, Adina , tu cati ani ? intreaba Maria, aprizand o noua tigara. Ia si fumeaza daca vrei.
- Multumesc, doamna, nu fumez. Aaaaaa, pai am 27 , de ce intrebati ?
- Asa... Spune-mi...tu ai un iubit ?
Adina din rosie cum era deveni stacojie si tot cu ochii in covor murmura
- Da doamna , am.
Maria trase fumul adanc in piept. Privea afara, pe fereastra, la cerul albastru si senin si deodata incepu sa vorbeasca soptit, fara sa o priveasca pe Adina.
- Uite ce e, ma simt foarte stanjenita pentru ce ai auzit. Stiu ca interfonul a fost deschis. Nu spune nimic te rog, lasa ma sa termin ce ...



    Login