Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMaria - episodul 3
Autor : adrian_196 - 2016-05-24
Citita de 10363 ori - Nota 8.09 (74 voturi)
A trecut greu week-end-ul acela. Faceam ce faceam si imi reveneau in minte imaginile...pizda Mariei, gustul ei, senzatia atingerii limbii pe buzele pizdei ei , senzatia buzelor ei pe pula, privirea ei in clipa cand mi a spus sa mi dau drumul in gura ei, senzatia coplesitoare a clipei mele supreme cand am explodat in gura aceea calda, toate astea imi umblau prin cap si - cred ca prima data in viata - abia asteptam sa fie Luni, sa ma duc la job. Sa recunoastem, aveam un motiv foarte serios de mers la job, nu ? Trecusem in alta faza a dorintelor mele , Maria era acum reala, nu doar o femeie sexi dupa care te uiti gandindu-te ce ai vrea sa faci cu ea. Stiam acum gustul ei, stiam ce pizda frumoasa are, stiam gustul orgasmului ei, stiam caldura buzelor ei pe pula si setea ei, acum vroiam mai mult, vroiam tot, o vroiam pe Maria in toate felurile posibile. Stiti foarte bine, dorinta creste exponential cand simti dorinta partenerei, cand simti ca nu doar tu arzi ci si ea e in flacari, si cand barierele, temerile, toate acele prostii pe care le avem in cap datorita educatiei, societatii, prejudecatilor, cand toate astea se estompeaza si dispar, lasandu-te sa fii exact asa cum esti tu de fapt, sa ti dai frau liber dorintelor, pasiunilor, imaginatiei si mai ales sa simti ca actiunile tale sunt asteptate, primite, dorite chiar.
Vroiam asadar s-o am pe Maria total, nu, nu in sensul egoist, nu doar s-o fut pentru propria mea placere in toate pozitiile si gaurile pe care mi le puteam imagina. Fac parte din acea categorie de barbati care gasesc placerea in placerea partenerei, orgasmul unei femei cu care fac dragoste ma intereseaza la fel de mult ca si al meu, probabil unii dintre voi stiu la ce ma refer aici. Nu e suficient sa umpli cu sperma pizda unei femei (sau gura, sau ce vreti voi ) - daca nu o aduci la climax si pe ea - e ca si cum ai fi facut o laba de unul singur. Esenta este trecerea de la "eu" la "tu", cum sa i spun , sa vii in intampinarea celuilalt, ca si cum ai fi tu insuti. Desi e o fantezie asta, unele lucruri sunt foarte reale de fapt. Pula in pizda poate oricine sa bage, oricum, intr un soi de inconstienta, nepasandu-i daca pizda respectiva simte ceva, daca isi doreste ceva, un fel de masturbare cu pizda in loc de mana. Adevaratul sex insa inseamna cu totul altceva- as fi bucuros daca unii dintre cititori ar intelege/sti ce vreau sa spun. Cred ca unii inteleg. Mai ales doamnele probabil, care doar ele stiu de cate ori au simulat orgasme doar ca sa "scape", de cate ori si-ar fi dorit atat de multe "alte" lucruri dar , vai, nimeni nu a stiut sa le simta si astfel de lucruri dorite nici macar nu se pot spune oricui.
Ei bine, incheind lunga paranteza, o vroiam pe Maria in acest fel, dincolo de propriile mele placeri, vroiam sa i ofer tot ce nu avea, tot ce isi dorea, cand isi dorea. Ah, desigur, de ce sa nu recunosc, imi place foarte mult sa dau limbi si Maria imi daduse impresia ca chiar isi doreste sa fie linsa in pizda ori eu eram mai mult decat bucuros s-o "ajut" - mai ales ca este una din marile mele placeri de a linge pina la orgasm. Stiu si asta - unii dintre cititorii barbati m-ar numi "limbist". Nu inteleg deloc care i problema, mie imi place ca o femeie sa imi suga pula, si daca o face din placere, e cu atat mai incitant, de ce noi, purtatorii de puli - unii dintre noi - nu intorc placerea femeilor respective, dandu-le limbi ? De sa fiu ipocrit si sa nu spun deschis, da, imi place sa o ling, da, imi place gustul ei ! Stiu - din surse...feminine - ca orgasmul clitoridian, obtinut prin oral, este - in unele cazuri - mai profund decat cel vaginal, asa ca..baieti...daca vreti ca fata s-o suga cu abnegatie si sa va faca tot ce va place,nu ezitati, bagati boticul la savarina, faceti fata sa pluteasca plus ca savarina chiar e gustoasa !
In sfarsit a trecut si Duminica, ziua asteptata a sosit. Bineinteles, imi propusesm sa o las pe Maria sa detina controlul - s-o facem cand va dori ea. Nu numai pentru ca sunt civilizat ci si pentru promisiunea perversa - cand va dori ea inseamna ca e pregatita si e gata sa dea totul - e altceva o femeie dornica si insetata de sex decat una care ti da pizda doar asa, sa fie, cu gandul sa se termine. Eu o vroiam pe Maria cea dezlantuita, nu vroiam s-o fut ca pe oricare alta, vroiam sa eliberez in ea tot, sa fiu eu cel cu care poate face absolut orice isi doreste, cand isi doreste. Hm. Trebuia totusi sa-i dau un semn, un indiciu, discret, din care sa inteleaga ca ceea ce facusem pina acum nu era pentru mine decat un inceput. Ca nu fusese doar indeplinirea unei obsesii, ca vroiam de la ea mult mai mult si ca planurile mele in ceea ce o priveau pe ea erau pe termen lung. Asa ca i-am trimis un mail, cat de decent am putut fi in stare, inainte ca ea sa apara la birou.
"Stimata Doamna,
Proiectul discutat in dupa-amiaza de Vineri cu Dvs este de maxima importanta pentru mine, si doresc sa va asigur, pe aceasta cale, de intreaga mea disponibilitate privind lucrul - oricat de solicitant si intens ar fi - la respectivul proiect, pe care ati avut bunavointa de a mi-l expune in liniile lui generale saptamana trecuta. Va pot spune ca gasesc extrem de interesanta si plina de satisfactii partea de proiect pe care mi-ati oferit-o pina acum si pe care am avut nesperata ocazie de a o "gusta" putin. Astept cu deosebit interes continuarea si explorarea pe indelete a generoselor teme pe care le intrevad de foarte mult timp.
Al Dvs, Adrian ".

Buuuun. Pe la noua a aparut Maria la birou. Soc ! Schimbare totala. Nu mai avea pe ea una din fustele acelea mini cu care ne inebunise ! Pentru prima data o vedeam cu o fusta "decenta", un deget deasupra genunchiului, fara crapaturi si slituri , fara bulane , o tinuta corecta si "de birou". Dressurile transparente, culoarea pielii, bluza alba, corect inchisa, parul strans in coada - hm - parca era alta femeie ! Una serioasa, ma rog, inaccesibila. Ma gandeam ce o fi insemnand brusca ei schimbare vestimentara. Te pomenesti ca-i pare rau de ce a facut si prin noua ei aparenta vrea sa sublinieze ca a fost doar o simpla nebunie de o clipa, ca iata, sunt decent imbracata, sever aproape, sunt o femeie ca oricare alta, aici suntem doar colegi de job, nu am de gand sa am relatii de alt gen cu cineva de aici. Cam asta imi trecea prin cap cand am vazut-o. Nu stiu cum receptionau ceilalti schimbarea asta, pentru mine impactul era major, vorba aia, trecusera doar doua zile de cand stateam intre cracii ei alintandu-i piersicuta, pe care mi o oferise singura, ridicandu-si fusta ! Necunoscute sunt caile feminine ! Cine stie ce i trece prin cap. Cine stie la ce s a gandit ea in week-end, poate i pare rau, poate i s a facut rusine, poate considera ca nu trebuia sa se intample, poate vrea sa isi uite propriul ei "eu" si sa se scufunde in banalitatea vietii de zi cu zi, lasand la o parte dorintele ei nespuse. Nu ca mine , care numai la pizda ei am visat, si la cele ce vor urma cu ea. Poate ea nu i asa de entuziasmata ca mine , poate nu si doreste de fapt tot ce credeam eu ca tanjeste. Hm.
Ziua trecea greu, foarte greu. Maria isi facea treaba ca de obicei - mai putin expunerea cracilor alora superbi - care ne lipseau, colegul din dreapta mea mi a soptit " ce dracu mah, nu mai vine pizda asta cu cracii goi, mai spalam si noi ochiul ". "cine ma ? " faceam pe prostul. "E, cine. Sefa , cine i cea mai pizda de pizda pe aici ? ". "A. nu stiu bah, am treaba.". Maria incepuse rondul pe la fiecare. Spre surpriza mea, nu m-a ocolit, cum o facuse de cand cu scrisorile porcoase. Statea in fata mea, in picioare. Doamne, ce imi placea , ma uitam la ea si ma gandeam ca uite, sub fusta aia e pizda aia pe care ai supt o !
- Buna, Adrian. Care i situatia cu contractul ...aaaa...am uitat numele, ala, ala cu transportul de elemente hidrocentrale, cum ii zice...
- Da, stiu care. E in grafic, am vorbit cu transportatorii, se ocupa ei si de politia rutiera, nu ne priveste pe noi. Ramane sa vorbesc cu portul - sa stim cu doua zile inainte sa vina vasul - ca aia cu trailerul merg incet, maxim 40 si ei au masinile la ...parca pe linga Brasov, le ia ceva timp sa ajunga sa incarce.
- Ihim. Okei, aranjeaza detaliile cu portul - cauta l pe Georgescu , zi-i ca din partea mea, vezi si cu madam Stanciu de la Vama-port.
- Da, doamna. Si ma uitam in ochii ei, acolo as fi rasturnat-o, pe birou, sa i ridic fustele si sa mi bag pula in pizda ei.
S-a dus la colegul - ala disperat ca nu mai vede cracii Mariei. Apoi se intoarce la mine,pe jumatate, din profil :
- Ah - si mi am adus aminte. Vezi ca azi ne vedem la 17 - cu proiectul celalalt.
Ochii ei spuneau de fapt altceva decat gura... "azi ne futem ! ". Imi venea sa o iau in brate acolo. Nu se facea. Uitandu-ma in ochii ei plini de porcoase promisiuni, cu pula deja par am inganat :
- Sigur ca da doamna. Voi fi punctual. Ma uitam la linia coapsei, la funduul ei care din profil, cum statea, arata super, la sanii conturati de bluza aia ce din cauza pozitiei ei, jumatate intoarsa spre mine, se intinsese pe ei, scotandu i in evidenta, cu tot sutienul ce se ghicea, clar erau frumosi - azi trebuie neaparat sa i cunosc si pe ei!
- Foarte bine, asa si trebuie. Si s a intors spre coleg. Lasandu ma sa i privesc bucile, imi venea sa i ridic fusta acolo, in birou de fata cu toti aia. E bine deci. M-am speriat de pomana cu hainele. Ma speria oarecum insa halul in care o doream, te pomenesti ca mi cazu cu tronc ! Ei, clar imi cazuse, acum era cam tarziu deja, porniseram amandoi pe un drum , nu se stia destinatia, nici nu prea avea importanta, placerea era calatoria in sine pe acest drum. Abia asteptam sa i descopar Mariei trupul in totalitate, sa-i ghicesc punctele sensibile, sa-i explorez pe indelete feminitatea, sa o simt toata abandonandu-se , dadndu-si frau liber tuturor dorintelor reprimate. Urma asadar o dupa-amiaza interesanta !
Pe la 16 am primit mailul Mariei.
"Stimate coleg,
Te astept in birou la mine la 17.30
Maria "
Imediat dupa ce am primit mailul ea a iesit din birou. Ni s au incrucisat privirile, a schitat o grimasa din ochi " asta e , n am ce sa fac " si mi a zambit usor. Am privit-o cum mergea spre usa, stia , isi misca fundul si eu stiam ca pentru mine da din fund mai lasciv ca de obicei.
S-a intors la fix si jumatate, colegii se pregateau sa plece. A venit la mine si fara introduceri
- Vii ?
M-am ridicat si am urmat-o, am intrat in biroul ei si cum am inchis usa am luat-o in brate, nebun, cautandu-i gura. Mi a raspuns la fel de nebun, limba ei imi cauta limba, mana ei deja imi mangaia pula sculata prin pantaloni in timp ce i mangaiam soldurile.
- Stai, sa incuiem usa a soptit. A inchis cu cheia, si a inceput sa si desfaca fusta.
- Numai la asta m-am gandit , ca o nebuna, tot week-end-ul
Fusta cazu jos, urmara pantofii, apoi dressurile si bikini. Ramasese doar cu camasa aceea pe ea, in pizda goala, frumoasa si nebuna. Eu eram demult in pula goala, ma dezechipasem rapid, odata cu ea. Am prins-o in brate, cautandu i buzele, sarutand o lacom si sugandu i limba jucausa. Pula mea se lipise de abdomenul ei, o impingeam in ea.
- haide... sopti Maria, asezandu se pe birou, pe spate, cu cracii larg desfacuti. O doream atat de tare , nu mai era vreme de prostii, m am apropiat si mi am pus capul pulii pe buzele pizdei ei, plimbandu l in sus si in jos intre ele, lovindu i lindicul cu capul pulii, privind cum buzele ei se desfac. As fi vrut sa am puterea sa prelungesc jocul dar gemetele ei si momentul cand si - a desfacut pizda cu mainile , oferind-o pulii, au pus capat oricaror ambitii. Am intrat in ea, deodata, tot, pina la coaie, simtindu i pizda fierbinte si uda pe pula, as fi vrut sa intru cu totul in pizda ei fierbinte. Cu ea pe birou, cu cracii desfacuti, cu mine in picioare intre cracii ei, am inceput sa o pompez, privind cand la pula ce i intra in pizda cand in ochii ei. I-o scoteam si o bagam incetisor, dar ferm, pina la coaie, icnea cand simtea toata pula in ea, apoi o scoteam toata afara si incepeam din nou intrarea. Isi tinea buzele pizdei departate cu mainile, imi intra pula toata in ea, era fierbinte si umeda. Dandu i pula in pizda , o alintam pe lindic cu degetele, suspina si inchisese ochii de placere, era in sfarsit a mea cu totul, Maria mea. Dupa o vreme s-a intors, asezandu se pe burta pe birou, si i am dat pula pe la spate, tinand-o de solduri. De data asta ma miscam repede, intram si ieseam, lipindu ma de bucile ei frumoase cand intram in ea pina la coaie. As fi vrut sa nu se termine niciodata, sa ne futem asa la infinit dar simteam ca se apropie momentul fara intoarcere pentru mine.
- Nu mai pot, ma opresc un pic am soptit, si i am scos pula din ea. M-am asezat pe canapea, incercand sa ma linistesc putin, sa nu explodez. A venit linga mine, s a asezat si ea. Ce ciudat trebuie sa fi aratat amandoi, goi de la mijloc in jos. Buzele ei senzuale lipite de buzele mele, limba ei calda intre buzele mele si mana ei cautandu mi pula, piciorul ei ridicat pe canapea si mana mea mangaindu i pizda fierbinte, ma jucam cu degetul in ea , nu, era imposibil, trebuie sa o fut ! M-am ridicat, cu gandul sa o pun capra pe canapea dar deja gura ei imi gasise pula, o luase intre buze si o alinta cu limba. Cum sa rezisti la asta ? Cum sa i iei Mariei dintre buze ceea ce si a dorit ? I am desfacut parul in timp ce culisa cu gura ei flamanda pe pula, i-am desfacut nasturii camasii si si a dat-o jos, cu pula in gura, apoi si a scos sutienul. Acum era goala, sanii ei medii, cu sfarcuri cafenii, ataranu putin, ca la orice femeie de varsta ei. I am scos pula din gura, nu vroiam sa termin asa si m am aplecat, lingand un sfarc pe care mi l impingea intre buze
- Mmmm, asa, lingeeeee
Lingeam sfarcul, ea mi l a impins intre buze si am inceput sa sug in timp ce l lingeam, si i am pus mainile pe craci, ridicandu-i, repezindu ma cu gura direct in pizda ei.
- Aaaaaaa a gemut in clipa in care i am luat lindicul intre buze lingandu l de zor, nu m am oprit pina nu am simtit-o tremurand toata si gemand, pizda ei plina de lichidul ei gustos, abia acum e a mea ! M-am ridicat dintre cracii ei si , in genunchi, mi am bagat pula in pizda ei. O tineam de solduri, ea isi impingea pizda in pula miscandu se pe canapea, eu doar stateam in pizda ei. Miros de pizda, miros de par de femeie, mirosul acela inconfundabil de pizda incinsa, a simtit clipa, mi am dat drumul prelung in pizda ei privind-o in ochi.
- Daaaaaaaa sopteste Maria, zambind. Daaaaaaa, si asta vroiam !
- Si eu si numai la pizda ta ma gandesc am gafait cu pula inca in ea.
- Si ce, nu e bine ?
Pula iesise, moale acum, din pizda ei se scurgea ceva amestecat, pe canapea, facand o balta mica. S-a ridicat, a luat un servetel de pe birou si a sters.
- Trebuie sa ma spal, m-ai umplut !
Si-a pus fusta, pantofii si bluza, fara nimic altceva. Mi am tras si eu pantalonii si tricoul. Am iesit impreuna din birou - mai erau cativa in sala, lucrau. Pe coridor o mangaiam pe fund, era teribil de incitant gandul ca nu avea nimic sub fusta.
- Terminaaaaaa , ne vede careva !
- Nu e nimeni pe hol i am zis, continuand sa-mi plimb mana e fesele ei.
- Curgeeee, imi curge pe picior, hai mai repede.
Am ajuns la toalete, ea la femei eu la barbati. Mi am spalat instrumentul si deja ma gandeam la urmatoarea tura. O doream e Maria ca si cum nu tocmai terminasem in pizda ei. Nu mi ajungea, vroiam mai multa Marie, probabil pofta ei de sex ma incita. Am auzit usa de la femei si am iesit. Am mers impreuna pe hol, si de data asta n-am mai pipait-o pe fund - veneau cativa din birou, plecau spre casa.
- Crezi ca astia s-au prins ca n-am dressuri si nimic e dedesubt ?
- Nu, astia sunt niste cretini si in plus, desi toti te ar fute le e groaza de tine, esti ditamai sefa, nu ?
- Ce porc esti ! Tie vad ca nu ti e groaza de sefa ! si m-a privit sagalnic. Era clar. In ochii ei erau acele luminite jucause, privirea aceea , stiam ca si ea mai vrea, nici ei nu i a ajuns. Erau la cativa metri de noi colegii - doi baieti si o fata dar tot i am soptit :
- Sa vezi ce te fut acum, abia acum te fut ca m-am linistit un pic.
- Sssst. Da, asa facem. Trebuie sa vedem toate implicatiile. Spune cu voce tare, sa auda aia.
- Buna seara Doamna, mai ramaneti ? intreaba unul dintre ei. Numai de povesti cu astia nu aveam eu chef. Maria s-a oprit sa vorbeasca cu ei, eu mi am vazut de drum si m am dus in birou. Auzeam in spate pe Maria :
- Avem niste lucrari foarte urgente, n-am ce sa fac, trebuie sa mai raman si uite ca l-am rugat pe Adrian sa ma ajute. Voi sunteti in regula ?
Daaaaa, sa vezi ce te ajut Mario, abia astept sa te mai ajut odata . Am intrat in birou si in doua secunde eram gol pusca. M-am asezat pe scaunul ei de manager, am aprins o tigara. Auzeam tocurile ei , se apropia , usa s a deschis si a intrat.
- Ufff, aia aveau chef de vorba ! A incuiat usa si si-a dat jos bluza, apoi fusta, ramanand goala. Era frumoasa si i am spus-o.
- Esti tu amabil... S-a apropiat de mine, stand pe scaun am imbratisat-o, mainile mele i au cuprins mijlocul si buzele mele s-au lipit de abdomenul ei. Urcam cu gura pe pielea ei catifelata, mangaind-o pe spate, pe fund. I-am luat intre buze sfarcul unui san, gemu simtind in acelasi timp mana ce i despica buzele pizdei , imi plimbam degetul in sus si in jos intre ele sug...



    Login