Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMARGELELE ROSII
Autor : marynella - 2009-09-27
Citita de 7414 ori - Nota 8.13 (60 voturi)

O intalnise pe o ploaie turbata de sfarsit de noiembrie, cand se grabea sa duca la masina punga uriasa de hartie plina de cumparaturi, ce risca sa se dezintegreze din cauza umezelii.
Practic, se izbise de creatura ce statea pe vine, rezemata de zidul magazinului, si se lovisera amandoi destul de rau. Ea zacea intr-o balta cu noroi, cu hainele murdare si evident uda pana la piele, iar el nu stia daca ar trebui sa-si maseze rotula devenita brusc foarte dureroasa, sa fuga dupa portocalele ce se rostogoleau prin noroi, sau sa o ridice pe ea.
Cand ii intinse mana fetei, aceasta il privi speriata, si se stranse in pardesiul murat de ploaie. Barbatul nu se dadu batut si astepta cu mana intinsa.
- Imi pare rau, n-am vrut sa te lovesc, nu te-am vazut...Si eu m-am cam lovit. Eu sunt Alex. Tu? Nu-i nimic daca esti suparata si nu vrei sa vorbesti, dar macar ridica-te din balta aia, o sa racesti.
Pe neasteptate, fata isi puse obrazul peste palma lui. Desi uimit de gest, Alex remarca fierbinteala obrazului, dovada ca fata avea febra destul de mare.
- Gata, nu ma mai rog de tine, mergem acasa!
Reusi sa mai recupereze din cumparaturile risipite, duse punga la masina, apoi se intoarse si o ridica pe fata, care parea inerta in bratele lui.
Tot drumul pana acasa, apoi in timp ce o dezbracase si o bagase cu forta in cada cu apa fierbinte, o stersese si o imbracase intr-un tricou lalau de-al lui, o purtase in brate pana in pat, unde o invelise cu o patura groasa, ea nu scosese un singur cuvant.
- Ce naiba fac?, era intrebarea care se repeta obsesiv in mintea lui Alex. Asta imi mai lipsea! Daca e vreo criminala si eu am adus-o in casa? Ei, nu arata a criminala... Daca are vreo boala contagioasa? Daca e fugita de acasa? Ce fac cu ea?
Acum, cand o vazu dormind, i se puse un nod suparator in gat: patura i se stransese sub trup, dezvelind picioarele interminabile si...
- Gata, nu ma mai uit, nu e corect...Ea e vizibil bolnava...
Dar privirea se incapatana sa stea lipita de corpul strain din patul lui. De curiozitate, impinse cu degetul patura, dezvelindu-i coapsele, pana unde ii ajungea marginea tricoului. Sau ar fi trebuit sa-i ajunga, asa isi amintea el ca o imbracase mai devreme. Acum tricoul era ridicat pe burta, lasand la iveala carliontii negri dintre picioarele putin desfacute. O vazuse si cand ii facuse baie, dar nu avusese timp sa o admire, preocupat de sanatatea ei subreda.
- Doamne, ce pizda e la mine in pat!, zambi in sinea lui, cu satisfactie. Daca nu era bolnava, si adunata de pe strada, o futeam de-i sareau capacele!
Pana la urma, nu fara ceva remuscari, isi trecu degetele prin parul moale de pe pizda ei, si, aproape automat, ii desparti putin labiile, si ii masa cu degetul mare clitorisul. Desi parea ca doarme, respiratia fetei inceta a mai fi regulata, si ochii i se deschisera, cu o privire ingrijorata. Il vazu pe Alex, aplecat peste ea, si zambi, apoi inchise ochii si isi desfacu picioarele. Asta il innebuni de tot pe barbat, care isi afunda limba in pizda deschisa in fata lui, apucand clitorisul cu buzele si sugandu-l pana se intari. Il lingea si il apuca iar in gura, dupa care ii supse si labiile, pe fiecare in parte, bagandu-i un deget in anus. Vazand ca fata nu se opune, incepu sa roteasca degetul din anus, apoi ii baga si un deget in pizda, incercand o miscare de du-te – vino. Fata se impingea mai tare cu bazinul spre el. Ii mai baga inca un deget in pizda, unul ii penetra fundul, iar limba lui se rotea pe clitoris. Orice femeie normala ar fi urlat de i-ar fi cazut tencuiala de pe pereti. Asta doar isi tinea ochii larg deschisi, fixandu-l pe Alex si toate miscarile acestuia, ca hipnotizata. Nici cand orgasmul ii zgudui trupul din toate incheieturile, nu rosti un singur cuvant, doar isi stranse picioarele si se acoperi cu patura, adormind pe loc.
- Bravo mie, bou incaltat ce sunt!, se gratula Alex cu un compliment. Ar trebui sa-mi pun si un anunt: gazduiesc femei in regim complet, inclusiv limbi in pizda! Gratuit, pe deasupra! Bine ca asta doarme, iar pula mea e tare ca betonul, si simt ca-mi explodeaza coaiele!
La baie, masturbandu-se cu imaginea necunoscutei in minte, se elibera cu greu de excitarea dureroasa. Probabil trecuse mai bine de o ora de cand si-o freca, aproape de disperare, incat, dupa ce trecu linia de finish, era epuizat si nervos la maxim. Facu un dus si nu se mai obosi sa se imbrace, obisnuit sa umble gol prin casa. In dormitor, prima surpriza: fata se trezise, si statea pe scaunul de la oglinda, unde fosta lui sotie se machia de obicei. Era tot in tricoul lui. Din usa, Alex o observa cum lua de pe marginea oglinzii un sirag de margele rosii, tot ale fostei, si zambi involuntar la gandul combinatiei margele- tricou XXL. Dar fata parea ca tine la ratiunile modei, si scapa rapid de tricoul larg. Deja Alex simti ca pula i se ridica din nou, dar ramase in usa, urmarind-o. Atunci, fata isi ridica un picior pe scaun, si isi mangaie pizda cu siragul de margele, trecandu-le si peste sfarcurile intarite ale unor sani care sfidau gravitatia. In loc sa si le puna la gat, i se paru firesc sa le stranga in palma, si sa si le bage in pizda, impingandu-le cu degetele pana siragul intra pe jumatate. La fel de firesc i se paru si lui Alex sa se apropie cu o erectie monstruoasa, si, apucand-o usor de cap pe fata, sa-i bage ditamai pula in gura. Cum ea nu reactiona in nici un fel, o apuca cu ambele maini de cap si o ghida, intrand si iesind din gura ei fierbinte. O futea in gura cum nu apucase s-o futa in pizda, ...



    Login