Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 4
Autor : pibus - 2009-11-10
Citita de 13747 ori - Nota 8.15 (62 voturi)
Tanara doamna Spataru zacea pe spate pe masa de consult cu picioarele-I durdulii larg desfacute. Burtica ei implinise deja 8 luni si apreciam ca mai are de asteptat cel mult 3 saptamani pana sa dea nastere fetitei, pe viitorul ei nume Angelica. Daca fata va semana cu mama ei, numele nu i se va potrivi deloc. Sarcina evolua perfect si nu aveam de facut decat sa constat asta. Era un simplu control de rutina.
Arunc o privire fugara ceasului: 21:23. Mi-am inabusit un cascat. Munceam de ore bune deja si mai aveam 2 paciente. Din fericire urmatoarea jumatate de ora era fereastra caci d-na Toader sunase si anulase programarea. Intervenise ceva urgent si reprogramasem pe saptamana viitoare. Mie mi-a picat bine o pauza si am sunat-o imediat pe Ramonica rugand-o sa-mi aduca o camasa curata, o saworma mare si o sticla de Cola rece. Eram innebunit de foame, nu mancasem nimic de dimineata iar la pranz transpirasem ca marele Cotabita in concert. Aveam o tendinta ce nu mi-o puteam reprima de a ma mirosi la subrat, sa ma incredintez daca put sau nu.
I-am facut semn d-nei Spataru sa se imbrace si m-am apucat sa notez rezultatul controlului. D-na Spataru aparu imbracata de dupa paravan, leganandu-se ca un pinguin.
“Totul merge excelent, d-na Spataru!”
Fata grasunei se lumina intr-un zambet ce-I dezveli caria dintre cei doi dinti din fata.
“Totul e bine si va astept saptamana viitoare. In caz de ceva, aveti numarul meu”.
Am condus-o pana la strada caci observasem masina Ramonei parcata in fata cabinetului. Exact langa usa statea si fuma D-l Spataru, un sofer de betoniera. Arunca tigara nestinsa in gradina din fata cabinetului, imi stranse mana la repezeala si se grabi sa-si ajute consoarta sa coboare cele cateva scari, pana pe trotuar. Usa de la Q7-le Ramonei se deschise. Mai intai aparu un picior bronzat, apoi celalalt… apoi o Ramona superba. Probabil se ducea in oras. In masina le vad pe Sanda si pe Madalina, prietenele Ramonei. D-l Spataru arunca o privire baloasa neveste-mii in timp ce se arata grijuliu cu mingea lui. Dar ce sa mai… si eu baleam la nevasta-mea. Am prins-o in brate si i-am luat rujul cu un mozol dragastos. Mi se sculase grozav, nici foame nu-mi mai era.
“Salut, fetele!” am strigat catre masina.
“Ceau, Cristi!” imi raspunse Sanda prin geamul deschis.
Nu o aratam dar eram suparat pe Sanda. Nebuna imi trasese clapa a doua zi dupa nebunia din seara aceea si acum se facea ca ploua, intaratandu-ma si mai tare. Deja aveam trotil in chiloti. Ramona nu va scapa nejumulita, nu-mi pasa ca e toata aranajata, pregatita sa iasa in oras.
“Hai mai repede” am soptit.
Dar Ramona continua sa urce treptele fara graba leganandu-si soldurile. Purta o fusta scurta de blugi, atat de scurta ca puteam sa-I vad bucile, fiind cu 3 trepte in urma ei. Eram atat de tare si de excitat ca as fi luat-o pe mataranga sa o duc mai repede inauntru.
Odata ajunsi in cabinet, Ramona nici nu apuca sa lase plasa cu lucrurile mele din mana ca ma si napustisem pe ea. Vulpe sireata, se rasuci si incerca sa scape dar am prins-o de la spate. Purta o bluza neagra transparenta prin care se vedea fara jena sutienul, de asemenea negru. I-am strans sanul stang in mana mea dreapta, masandu-l prin burete.
“Lasa-ma, nebunule… ma asteapta fetele in masina”…
Era aproape sa ma convinga dar mana mea stanga ce-I cotrobaia pe sub fustita nu gasi nici o bariera pana la pasarica ei spana… fierbinte… uda… aaaah!
Ramona incerca sa se tina serioasa dar pufni in ras si se impinse si mai tare cu fundul in erectia mea. Degetul meu mijlociu ii masa atent fierbinteala. Nevasta-mea gemu adanc si se lasa in maini pe birou. Eu m-am lasat pe vine in spatele ei si i-am departat cu blandete fesele. Se epilase permamnet, cu laser. O groaza de bani… dar alta poveste. Era fina iar labiile ei carnoase luceau de umezeala intima. Am tras o limba apasata ce o facu sa se cutremure. Am tras inca o dara lunga de la muntele lui Venus pana la gaura curului facand-o sa-si incorde muschii fesieri. Si ce fese!!! V-am spus cati ani facuse gimnastica nevasta-mea? Limba mea o facea sa chicoteasca dar ii placea la nebunie. Am inceput sa-I sarut frantuzeste pizda. Eram plin de bale la bot. Mestecam cu limba in gaoacea ei ca facaletu-n mamaliga. Ramona ofta de placere si se sprijini in coate pe birou caci orgasmul ii muie picioarele.
M-am ridicat in picioare stergandu-ma la gura cu maneca de la camasa. Mi-am desfacut la repezeala snurul de la panataloni. Chilotii parea gata sa se rupa. Penisul imi zacea pe o parte iar picaturi de sperma facusera o pata pe textila chilotilor. Am eliberat monstrul. Pula se balangani greoaie in tim ce Ramona ma privea hulpava. Isi ridica bucile la inaltime potrivita. N-am mai ezitat, stiam ca e pregatita. Am potrivit-o la intrare si am impins scurt si apasat.
“Aaaaah!”
“Da fata mea, ia d-aici!”
Am prins-o de solduri si-am bagat galop. Ii dadaeam rapid pizda ei plescaind de placere. Oh, ce bine intra! Pe la spate e pozitia ei favorita. Stia sa stranga din pizda intr-un fel anume ce-o facea sa aibe niste orgasmuri minunate. Iar pe mine ma furnica pe ceafa cand mi se belea madularul de gluga.
Huuu! Obosisem putin. Fara sa ies din pizda m-am oprit sa-mi trag sufletul. Eram tot transpirat. Noroc ca cerusem o camasa curata, nu?
Ramona isi sprijini genunchiul drept pe birou si se intinse languroasa. Puletele imi iesi din pizda ei lucind de unsoare fierbinte. Puta ei mica zacea usor largita din cauza pozitiei adoptate lasandu-ma sa-i vad miezul roz. Am lasat un scuipat sa se scurga inauntru, asa cum vazusem intr-un film cu Rocco. Nerabdatoare nevasta-mea isi salta curul ala obraznic. Era mai mult decat o invitatie, era o porunca. Pula mea a plonjat in adancuri ca Jaques Ives Cousteau. Am inceput sa pompez in forta.
“Sa nu te termini in mine!”
...



    Login