Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Magic
Autor : roAngel - 2012-05-31
Citita de 4344 ori - Nota 3.27 (89 voturi)
N.A.: Putin altfel, necorectata, fara s-o recitesc. E un spin-off dupa doua personaje din romanul cu numarul 2. L-am bagat la Sex in 2, fiindca astia n-au rubrica de Fantezii Fantasy.. Cum ar fi fost? :)) Sper sa va placa.

Em aluneca pe geamul din dreapta al masinii, direct in bratele lui Drew, tarandu-se apoi cu greu, si incercand sa-si mentina oarecare echilibru, pe locul din stanga. In spatele lor, cladirea izbucni in flacari, intr-o explozie puternica.

-Ce naiba faci? Puteai sa intri pe dincolo! o apostrofa el si calca acceleratia, intr-un slalom nebun printre meteoritii periculosi.
-Puteam, daca as fi avut timp sa imi amintesc ca asta e o masina englezeasca! se apara Em si se sprijini cu o mana intre picioarele lui, facandu-l sa tresara brusc.
-Hei!
-Scuza-ma! ii raspunse, dar fara sentiment.

SUV-ul vira pe una din aleile intortocheate si incetini. Drew expira zgomotos, incercand sa-si revina si ii arunca o privire fetei de langa el prin ochelarii dreptunghiulari. Em arata de parca alergase un maraton. De obicei isi lega parul in coada, pentru a se putea misca mai eficient, dar acum arata complet ravasit, cu suvite satene cazand haotic peste urechi. Pupilele i se dilatasera din cauza adrenalinei si irisii cafenii abia se mai puteau observa. Un zambet tamp i se blocase curbat pe buze, facandu-l pe Drew sa se intrebe daca era usor sinucigasa sau chiar nu realiza cat de periculoasa era de obicei misiunea lor. Incerca sa-si aminteasca inutil daca la 17 ani era la fel de nebun ca si ea…

-Chiar trebuia sa arunci in aer intreaga casa ? o intreba intr-un final.
-M-a enervat: locul era pazit de niste gardieni nemorti si o duzina de caini demonici. M-au fugarit din catacombe si pana am sarit pe geam. Mi s-a parut corect sa-i rasplatesc ospitalitatea.
-Era sa ne arunci in aer si pe noi, ii explica el calm. Poate data viitoare-
-Vrei sa te relaxezi odata ? i-o taie ea sec.

Drew tacu, conducand mai departe spre iesirea din oras. Trebuiau sa paraseasca Parisul cat mai repede.

Em se ghemui pe scaunul urias al Roverului, cu genunchii la piept, muscandu-si usor degetele, in timp ce-l fixa pe magul din dreapta cu o privire surazatoare.

-Te-ai suparat pe mine, ii sopti zambind ascuns.
-Nu, ii raspunse el scurt si porni radioul.

Cu vreo jumatate de ora in urma, inainte sa isi faca o acrobatica intrare in curtea vilei pe care tocmai o aruncase in aer, tanara vrajitoare il lipise pe Drew de gardul de piatra si impartisera un sarut lung si fierbinte. Asta sub pretextul ca, fiind luati in vizor de o camera de supraveghere, inscenasera un moment de amor intre doi tineri indragostiti, asemeni sutelor de cupluri din Paris. Il surprinse cu atacul neasteptat, ridicandu-se pe varfuri si lipindu-si gura de a lui cu mai multa pasiune decat ar fi trebuit. Ceea ce o surprinse pe ea era faptul ca, dupa momentul ciudat, in care Drew nu realiza ce se intampla, ii raspunsese cu aceeasi intensitate, strangand-o aproape.

Em stia sigur ca-l place, desi, in mod normal, nu ar fi nominalizat un englez pentru locul intai in topul indivizilor care o atrageau. Drew, in schimb, avea ceva special (in afara de puterile magice, desigur): avea un aer cuminte, cu parul lui scurt, ravasit intr-un mod simpatic, ochii mari, culoarea bobului de cafea si o permanenta expresie inocenta. Avea 24 de ani, dar nu i-ar fi dat nici 20. Era inalt, dar nu cu mult fata de ea, si atletic, in ciuda stilului britanic, mai mult elegant decat sportiv, pe care-l aborda. Purta ochelari fiindca, fara ajutorul vrajilor, vedea in ceata la distanta, lucru care o amuza teribil. In “combat mode”, cum zicea ea, Drew se transforma in cu totul altceva; nimerea proverbiala musca din aer cu cele doua pistoale Beretta gemene pe care le ascundea sub tunica neagra si se misca cu agilitatea unui jaguar. Precis, perfect, letal, in totala contradictie cu atitudinea lui obisnuita, usor antisociala si timida.

-Eu simt ca esti suparat pe mine, continua ea.
-Sunt… usor confuz, ok ? ii raspunse el si trase de volan dreapta, incetinind si oprind masina intr-o parcare. Facem o pauza – trebuie sa raportez la sediu, si pornim spre Londra dupa.

Em dadu usor din cap, afirmativ si cobori si ea din masina. Drew se indeparta, vorbind la telefon si gesticuland. Era limpede ca, desi isi indeplinise misiunea, cel de la celalalt capat al convorbirii, nu era foarte multumit de faptul ca alertase intregul oras. Mai mult, fiind pe teritoriu strain, Ordinul Oxford ar fi trebuit sa explice Ordinului Montmartre de ce doi din agentii lor au distrus o cladire in cel mai putin subtil mod.

Fata se dezbraca de jacheta scurta de piele si isi scoase centura in care tinea isi tinea intregul echipament. Acum era cu vreo 10 kg mai usoara. Se arcui de spate si se lasa pe o parte, intinzandu-si muschii bazinului, spatelui si bratelor. Era cald, desi trecut de miezul noptii. O jumatate de luna galbena se strecura printre nori, luminandu-le celor doi un contur enigmatic.

Drew reveni langa ea si, desi stinsesera farurile si singurele sunete care se putau auzi erau muzica care se strecura silentios prin geamul deschis al masinii si greierii din campul alaturat, Em isi simtea foarte clar faptul ca discutia telefonica nu-l bucurase prea tare.

-Ei? il intreba soptit, stand cu mainile in solduri in fata lui.
-Mi-au zis ca data viitoare sa-l impuscam pe presedinte. Sa fie treaba buna, ii raspunse el pe un ton neutru, ca si cum n-ar fi inteles sarcasmul.

Em pufni in ras, sanii rotunzi si elastici, saltandu-i sub topul negru, mulat, care se oprea deasupra abdomenului. Magul ridica o spranceana si ii intoarse spatele, sprijinindu-se cu bratele de capota masinii.

-Ma bucur ca te amuza situatia noastra. As vrea sa iei lucrurile mai in serios.

Fata se opri brusc si il lovi peste umar.

-Uita-te la mine! ii ordona pe un ton serios, cu care el nu era obisnuit.

O privi curios si, fara sa-si dea seama, o masura din cap pana-n picioare. Scapase de elasticul din par si pletele-i maronii i se revarsau peste umeri, pana pe piept. Peticul de piele dintre top si pantaloni, alb ca laptele sclipea ud in lumina moale. Isi incordase gambele lungi, ca de dansatoare, intr-o postura de neclintit, de parca isi ingropase cizmele inalte pana la genunchi in pamant. Isi aminti pentru o secunda momentul in care se pomenise cu ea in brate, la volan, si felul in care pantalonii de spandex ii conturau fundul apetisant. Scutura din cap, incercand sa scape de ideea tampita : el avea 24 de ani, ea 17 !

-Stii foarte bine ca, in locul meu, ai fi procedat la fel! In ce manual Oxford scrie ca vrajitorii nu omoara bestii diabolice cand sunt pe teritoriul altui stat ? il apostrofa ea, fara sa realizeze ce se intampla in mintea lui.
-Ei… Da, se balbai magul confuz, masandu-si usor gatul. Nu stiu, sunt obosit si m-am saturat ca toti sa tipe la mine azi…

Ea il privi intens inca o clipa, apoi acea sclipire ii reveni in ochi. Ii zambi usor si intreba soptit :

-Si sarutul?
-Em…
-Spune-mi ca nu ti-a placut.
-Ok, nu mi-a placut.
-Esti un mincinos.
-…Vrei sa-ti spun ca e singurul lucru bun care mi s-a intamplat azi?
-Este?

Drew ofta si isi scoase ochelarii, punandu-i in buzunarul de la piept al tunicii. Isi freca ochii obosit si ii sopti :

-Ce vrei de fapt ?
-Tu ce vrei ? ii raspunse pe acelasi ton, cu zambetul jucaus pe chip.

Drew trecu pe langa ea, facand incet cativa pasi. Se intoarse brusc, o prinse de mijloc si o ridica pe capota masinii. Ii desfacu picioarele, o prinse de mijloc si o trase inspre el. Em deschise usor gura, buzele roz asteptand umede sarutul care intarzia sa apara. Isi lipise fruntea de a ei si o privi fix, ezitand. Ar fi sperat ca gestul s-o sperie sau, cel putin, sa-si descurajeze propriile porniri. Nu se intamplase. Em ii prinse parul intre degete si il trase inspre ea, lipindu-si buzele peste ale lui. Felul in care il saruta il facea sa creada ca isi dorea de mult timp asta.

Em il dezbraca printre saruturile intense si ude, gustandu-i gura intre buze si limba. Tunica cazu pe jos, in spatele lui. Cu o miscare rapida din incheietura, Drew scoase un butterfly, eliberandu-i lama si lipind-o de gatul ei, facand-o sa tresara la atingerea otelului rece.

-Oh, infricosator, domnule, il tachina ea, in timp ce buzele ei inca le masau pe ale lui.
-Nu… asta… e… ideea, ii raspunse el cuminte si strecura lama sub topul mulat.

O lasa usor pe spate, pe capota. Lama urca in sus, decupand tricoul in doua, varful zgariindu-i imperceptibil pielea. Cu o smucitura scurta, Drew infipse cutitul in gradena de langa si se apleca peste pieptul ei, dezmierdandu-i sanii tari cu buzele, ca atingerea unei pensule.

Em gemu zgomotos. Prin materialul pantalonilor, Drew putea simti fierbinteala uda, uitand orice urma de logica. Nu mai simtea nimic decat un tiuit vag si vocea din capul lui care-i suiera diabolic: “Daca tarfa asta mica vrea sex, arata-i cum se face!”. Se gandise de cateva ori la ea, in felul asta, dar din experienta stia ca femeile care par curajoase si obisnuiesc sa faca ele avansuri barbatilor, in realitate sunt destul de frigide si, odata ajunse in pat, se sperie si se comporta ca niste incepatoare. Em, in schimb, reusea sa-l surprinda, gemand infierbantata si tragandu-l de par in jos, pentru a-i simti gura presata de pieptul ei.

-Mmmmm-da ! ii sopti printre repiratiile sacadate, aprinse, cand o musca usor de sfarc.

Bazinul ii salta spastic, frecandu-l de al lui, si isi musca buzele ca sa nu tipe. Sucurile fierbinti ii patara pantalonii mulati, intr-un orgasm scurt, dar atat de intens ca energiile magice ce-i circulau prin corp explodara in scantei violet, in ochii-i larg deschisi. Drew ridica lenes privirea spre ea si zambi:

-Minunat. Tu iei in serios expresia a exploda de placere…
-Taci si continua! rase ea, lipindu-i fata de abdomen si pozitionandu-si buricul mic in dreptul gurii lui.

Drew linse pielea lucioasa, facand-o sa toarca ca o pisica. Mainile ii alunecara sub fundul ei rotund si, dintr-o miscare scurta, ii trase pantalonii, cu tot cu lenjeria neagra de bumbac sub linia feselor. Ii saruta pelvisul si-l linse cu pofta, cu toata limba, cu miscari repetate, de jos in sus, coborand din ce in ce mai mult. Penisul i se incorda puternic in pantaloni, dar gustul ei era atat de bun, incat se forta sa mai astepte. O dezbraca complet, nerabdator, in timp ce Em chicoti de placere, apoi se repezi flamand intre picioarele ei, sarutandu-i labiile umflate si sugandu-i clitorisul excitat.

-Ooooooh ! Wow ! exclama Em, tragand aer puternic aer in piept si strangandu-i capul intre coapse. Da, da, da ! M-hm ! adauga, strangandu-si tare sfarcurile intre degete.

Baiatul accelera miscarile limbii, masandu-i fesele in acelasi timp. Gustul ei il innebunea ; nu era prima oara cand facea asta, dar Em era de-a dreptul delicioasa. Fata icni ascutit, surprinsa de un al doilea orgasm, si mai puternic, improscand lichid fierbinte si dulce peste gura moale care-i saruta apasat labiile. Isi arcui bazinul si isi tipa placerea, ca o soprana. Un lucru era sigur : Em nu se sfia sa se manifeste si asta il innebunea pe Drew. Penisul lui era dureros de intarit si, fara sa-si dea seama, si-l masa prin pantaloni pentru a diminua presiunea.

Em se relaxa treptat, cu un zambet serpuit pe buze.

-E randul meu, ii spuse jucaus si il impinse usor cu cizma inalta, impodobita cu vreo zece catarame argintii.

Se lasa sa alunece de pe capota, aterizand pe vine, si-i prinse fundul in palme, sarutandu-l moale prin pantaloni, pe capul penisului. Ii desfacu fermoarul si nasturele de sus, masandu-i incet intre palme membrul zvacnind, apoi aduna saliva fierbinte si-l prinse intre degete, inghitindu-i trei patrimi din lungime. Mai fusese cu alti baieti, dar erau mai apropiati de varsta ei ; gura ei mica nu era obisnuita cu dimensiunile lui Drew, ajuns deja la maturitate si destul de bine dotat. Se incrunta, frustrata, apoi isi relaxa gatul si ii inghiti intreagul penis, facandu-l sa vibreze de placere si sa geama excitat. Continua procedeul, inghitindu-i sexul si eliberandu-l incet, in timp ce-i masa lungimea cu limba.

Drew isi relaxa corpul si o mangaie prin par, dirijandu-i miscarile subtil, cu varfurile degetelor. Buzele ei satinate il aruncasera intr-un extaz narcotic si totul devenise incetosat. Un fior electric il strabatu pe spate si se trase inapoi, inainte ca orgasmul sa-l termine cu totul.

-Ce e&n...



    Login