Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Madalina
Autor : Sisi_orade - 2018-10-30
Citita de 24591 ori - Nota 4.02 (102 voturi)
Numele meu este Madalina, iar ceea ce am sa va povestesc pot spune ca este aproape adevarat.
Provin dintr-o familie de oameni simplii dintr-un sat din Ardeal. Am plecat pentru a-mi incerca norocul la oras, terminandu-mi studiile de asistenta medicala, dupa care m-am angajat la un spital.
Acolo l-am cunoscut pe el. Mihai era internat pentru o interventie chirurgicala la piciorul drept. Lucra ca inginer la o firma multinationala, avea si locuinta, deci era pe picioarele lui. Am tinut legatura cu el dupa externare, iar dupa 2 luni m-a cerut de nevasta. Am acceptat rapid, fara sa ma mai gandesc. Parintii mei au fost de accord, la fel si ai lui.
Nu avusem prieten pana atunci si nici experienta in pat cu cineva.
Casnicia noastra a inceput frumos ca pentru fiecare cuplu care pleaca in luna de miere undeva departe pe o plaja insorita.
Dar apoi la revenire lucrurile au inceput sa degenereze repede. Mihai devenea pe zi ce trece mai gelos. Nu ma puteam imbraca cu ceva ce-mi placea ca ma si lua la rost cu cine vreau sa ma intalnesc.
Realitatea ca aratam bine pe atunci, brunet, par lung, corpolenta si cam la 1,70 m intorceam privirile pe strada.
Treburile u mers din ce in ce mai rau pana cand pe corp au aparut primele vanatai. Am incercat sa le ascund si sa cer sfaturi de la mama. Mama care era o femeie de la tara m-a sfatuit sa fiu mai atenta cu el sis a nu divortez. Era era de moda veche. Nu voia sa divortez, pentru ca in mentalitatea ei de la tara o femeie divortata era ceva de rau.
La spital aveam un coleg medic, casatorit cu care faceam de garda. Liviu sa-i spun asa, avea cam 45 de ani, nevasta si doi baieti destul de mari. Sotia sa era profesoara de engleza la un liceu din oras.
Intr-o noapte pe cand faceam de garda am inceput sa ma destainui. I-am spus despre problemele mele pe care le aveam la doar 25 de ani si la niciun an de casatorie.
Liviu care avea experienta in casatorie m-a sfatuit sa divortez pan ace nu apare un copil la mijloc ceea ce aducea o complicare a situatiei.
Incet incet ne-am apropiat din ce in ce mai mult si intr-o noapte s-a intamplat.
Pregateam medicamentele pentru pacienti pe care trebuia sa le administrez de dimineata. La un moment dat am simtit o mana pe spare care ma mangaia incet pe omoplati. I-am simtit mirosul de parfum scump cu care se dadea Liviu.
M-am intors sa-I vad reactia, iar el mi-a zambit.
Printre dinti i-am spus :
-Sa nu ne vada cineva.
El m-a asigurat ca a inchis usa, iar pe palier nu era nimeni ina afar de noi doi si bolnavii din saloane care probabil dormeau.
Mainile lui au coborat pe solduri, iar apoi mi-au ridicat halatul si fusta. Degetele lui fine cu unghiile taiate si pilite frumos, mi-au dat repede chilotii intr-o parte. Apoi am simtit cum labile vaginului sunt despartite iar limba umeda se strecoara printre ele.
Apoi Liviu m-a intors cu fata spre el si m-a aplecat de cap. Nu o mai facusem niciodata.
Madularul gros care s-a eliberat din stransoarea pantalonilor m-a lovit peste obrazul drept.
Am inceput sa-l sug cum stiam eu mai bine, incercand sa-l iau cat mai mult. Mana barbatului ma ajuta de la ceafa, ceea ce ma facea sa scot sunete destul de urate de la reflexul faringian.
Apoi Liviu m-a ridicat si m-a intors sa stau aplecata peste biroul din incapere.
Patrunderea madularul m-a facut sa tip de placere si sa scot un sunet lung.
Apoi miscarile destul de ritmice si trasaririle mele de la palmele primate peste fese, faceau ca masa sa se miste.
Dupa 10 minute cred, Liviu si-a scos penisul din vaginul meu. Eram toata uda. Apoi am simtit cum degetele barbatulu ma lubrefiaza cu ceva in jurul anusului. L-am avertizat ca nu o mai facusem.
El m-a asigurat ca o sa intre usor, dar ca trebuie sa-mi desfac fesele.
Stateam aplecata pe birou in timp ce mainile ind...



    Login