Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ma Dame
Autor : reckless_b - 2015-03-19
Citita de 5600 ori - Nota 5.21 (19 voturi)



Viata e frumoasa atunci cand ti se intampla lucruri ce ti-ai dorit sa ti se fi intamplat din todeauna.
Este deja tarziu, imi este somn si cred ca am exagerat din nou, mi-am spus-o de atatea ori, trebui sa dorm mai mult si tind sa cred ca acest lucru va avea urmari mai putin previzibile pe viitor si nu cred ca vor fi din cele placute. Imi potrivesc din nou desteptatorul, este de fapt o reverificare, am un tic foarte ciudat nu am incredere in ce am facut anterior, chiar daca sunt constient de infaptuirea lui si ma simt mai sigur pe mine cand mai verific inca o data.
Sunt cam ametit, soneria imi da gongul de dimineata necesar punerii mele in starea minima de constientizare macar a timpului. Urasc diminetile, absolut pe toate, vreau sa dorm si e asa bine cand ma trezesc de la sine putere si imi simt madularul erect. Senzatia ce mi-o da cand stau intins pe burta si ma frec asa usor de saltea, este una foarte placuta. Probabil nu degeaba se spune ca dimineata este partea zilei in care barbatul este cel mai activ din acest punct de vedere. De ce sa fim ipocriti si sa nu recunoastem ca un barbat ce nu are erectie dimineata sigur nu este unul fericit si spun asta ca sa nu insinuez si alte lucruri mai putin fericite. Cu ochii carpiti mai mult imi tarasc fizicul pana in bucatarie, incropesc un mic-dejun si ma azvarl in baie la un dush caldut. Ahh ce bine se simte apa de dimineata curgand din cretetul capului pe gat, apoi croindu-si drum in siroaie multiple mangaindu-mi coaiele in cele din urma. Ador senzatia apei, a umezelii in general curgand pe pula, parca simt atingerea calda a buzelor si lambii unei tipe insetate de dorinta...
Pierd mult timp astfel, sper sa nu intarzii si astazi, urasc acest lucru, imi confera o stare de stress de gol in stomac. Nu ar fi mare tragedie dar sunt perfectionist de fel si asta e un lucru pe care nu mi-l pot reprosa, pur si simplu nu pot. Sa speram ca nu dau ochii cu ea astazi si imi voi vedea de caltii mei la birou.
Pare a fi liniste si chiar este, tipa nu vine astazi iar eu am intaziat cu inspiratie. Cred ca ma relaxez putin un fac un ceai verde sau negru sa vedem, dar cred ca negru sunt cam adormit si am nevoie de un mic imbold sa puna pe linia mea normala de functionare.
Astazi nu am mare chef de lucruri marete dimpotriva cred ca voi sta asa putin relaxat si voi lasa timpul sa decida pentru mine. Sunt un tip putin dezinvolt, nu am fost mereu asa, am avut perioade cand eram fixat pe lucruri importante pentru viitorul meu. Dar am uitat un lucru in viata mai trebui sa si traiesti si aici ma refer sa traiesti in adevaratul sens al cuvantului. Sa faci ce iti vine in cap, ce te atrage, ce iti da o placere deosebita prin simpla sa desfasurare.
Recunosc imi plac femeile si nu oricum imi plac de asa maniera incat am ajuns sa divinizez femeia, sa o caut, sa o cercetez, sa o analizez de la distanta in prima instanta, sa o intalnesc, sa o simt pe pielea mea, sa o gust sa o miros sa ma imbat cu feminitatea ei.
Imi suna telefonul, un numar privat, destul de ciudat sper sa nu imi pierd timpul cu persoane glumete la telefon. Raspund si o voce calda de o feminitate aparte ma saluta cu un:
-Buna!
-Salut!
Spun si eu randul meu simtind un fior placut dintr-o data si imi spun in sinea mea ca e ceva deosebit la celalalt capat al firului. Tipa imi spune:
-Anuntul tau mai este valabil?
Eu ma gandesc acum, oare despre ce anunt este vorba? In fine merg pe intuitie si spun:
-Da este inca valabil.
-Ma bucur sa aud acest lucru imi raspunde ea.
-Ia spune cat esti de bun, esti asa ca in poza?
Raman putin surprins, de unde imi stia numarul si despre ce anunt era vorba dar deodata imi revin in minte niste lucruri si incepeam sa inteleg. Cu 1 an sau mai bine facusem un cont pe un site mai dubios si lasasem un comentariu la un post cu numarul meu si fireste imi aparea si poza profilului acolo. Mizasem pe instinctul carnal din femeie si teribilismul acesteia si se pare ca acum tragea pestele la nada pusa de atata timp si anume numarul de telefon si o poza nud cu madularul erect in toata splendoareai lui.
Tipa continua:
-Vreau sa te vad da-mi poze cu tine.
-Sunt la serviciu nu am poze dar asteapta un moment sa vad ce am pe mail.
-Am cateva dar sunt nud.
-Da sa vad, vreau sa vad cat esti de bun, uite mailul meu simona_...@yahoo.com.
Ok, pai hai ca iti trimit acum.
-Esti bun de tot! Te vreau acum.
-Sunt la serviciu, ti-am zis doar si plus de asta nu pot pleca asa oricum este abia 10 AM.
-Dragule, te vreau si eu te vreau acum altfel ma razgandesc daca astept prea mult.
In sinea mea , am reflectat rapid, daca nu ma duc voi regreta amarnic dupa aceea si nu mi-o voi ierta niciodata. Ca atare am decis sa merg si astfel decat sa regret ceva ce nu am facut ma bine regret daca va fi cazul ceva ce am facut si stiu ca am facut-o din proprie initiativa si cu buna stiinta.
-Spune-mi unde sa ne vedem te rog.
-Vi la mine , adresa este Bloc X, scara Y, etaj 7, Strada Matei Voda. Te astept nu intarzia.
Am plecat ca un nebun, am zis unui coleg ca am o problema personala ce necesita prezenta mea de urgenta intr-o alta locatie si am zbughit-o.
Am luat primul taxi si am ajuns la locul respectiv relativ repede si deja ma suna.
-Unde esti, ai ajuns?
-Da, cred ca da daca nu cumva mi-ai dat o alta adresa.
-Cred ca te vad, ai ajuns bine, mergi si ia o sticla de vin rosu, un pachet de tigari si prezervative.
Wow ... ma simteam ca si cum as fi fost intr-un film thriller, unde suspansul era la cote destul de ridicate, dar foarte excitat deja, cineva din umbra imi urmarea toti pasii indeaproape. Mergeam putin dezarmat in aceasta incursiune in necunoscut, practic nu aveam nici cea mai mica idee cu cine aveam sa ma intalnesc, nu ii cerusem nici macar o poza sa am idee ce ma asteapta. Cei drept nici macar nu imi trecuse prin cap sa ii cer, eram asa intr-o stare placuta si mergeam asa la voia sortii.
Eram putin dezamagit, tipa ceruse tigari si chiar ma gandeam ca e nashpa, o fumatoare ce va duhni a tutun si imi va taia tot cheful, dar am zis hai sa vedem ce imi va rezerva intuitia buna pe care am avut-o pana acum si m-a condus pana aici deja.
-Interfonul este 46D, intra unde este usa deschisa. Primesc un mesaj de la ea, intuind foarte grijulie deja ca voi avea nevoie de acea informatie esentiala.
Ce sa mai astept liftul, o iau pe scari pana la 7 si spre placuta mea surprindere chiar era o usa intre-deschisa si ma indrept spre ea. Un chip de inger cu trup de nimfa isi facu aparita, traiam ceva frumos nu-mi venea a crede ochilor, chiar nu fusese gluma proasta a cuiva ci se intampla cu adevarat. Era o tipa inalta, subtire cu ochii albastri, parul saten deschis, sanii nici mari dar nici mici, perfect proportionata parca facuta sa fie satisfacuta si sa satisfaca in aceeasi masura orice placere posibila.
-Intra te rog si fa-te comod.
Ma uitam asa la ea si inca aveam niste intrebari fara raspunsuri in mintea mea. De ce ar cauta o tipa asa ca ea un tip caruia i-a gasit un anunt pe net... foarte straniu.
-Probabil te intrebi de ce te-am cautat. Vreau sa imi fac de cap, sunt in sesiune si vreau sa imi fac mendrele cu tine, sa uit ca am peste 3 zile examen, am nevoie sa imi consum dracii din mine si ii domolesc putin ca sa ma pot pregati cu mintea limpede si dorinta din mine pentru sex stavilita.
Am ramas putin perplex, era una din putinele dati cand imi era dat sa vad o tipa foarte dezinvolta si lipsita de orice inhibitie posibila. Nu stiu cum sa descriu acel sentiment pe care l-am avut in timp ce o ascultam spunand acele cuvinte ce rezonau cu cele mai frivole porniri de care eram capabil. As putea spune doar ca asa ceva cred ca este printre dorintele carnale ale oricariu barbat.
Avea un apartament foarte mare, open space, ma asez la masa in bucatarie si ma serveste cu un ananas proaspat taiat. Se aseaza si ea langa mine si imi pune pe masa sticla de vin, o desfac si pun in doua pahare vin.
-Dezbraca-te vreau sa iti vad pula, sa o vad cat e de mare.
Ceva in mine a inceput sa pompeze la auzul acelor vorbe si drept urmare dau curs dorintei domisoarei.
Raman gol pusca si deodata ma apuca de pula si incepe sa o frece putin, gest care ma facea sa o umblu mmm peste tot , dar ma abtin pentru moment.
-Hai dupa mine, mergem in sufragerie, e mai comod acolo.
Se aseaza pe canapea, desface pachetul de tigari si isi scoate o tigara. Rupe filtrul tigaretei, o aprinde si trage apasat un fum.
-Urca-te pe masa si danseaza pentru mine.
Avea o masa joasa din sticla securizata, ce-i drept initial mi-a fost teama sa pasesc pe ea, am crezut ca se va sparge. Ma urc pe ea si incep sa schitez usor miscari de dans pe ritmul muzici pe care o pusese tipa. In timp ce ma zbenguiam pe masa o priveam cum sta intinsa pe canapea ca o sultana. Era imbracata intr-un tricou cu manecile taiate si pantaloni scurti cu talie foarte scrurta, i se puteau observa cu usurinta fesele. Isi indeparteaza picioarele si pe langa turul pantalonilor se intrevede conturul zonei intime. De la balanganitul pe masa si privelistea incitanta ce imi era data sa o vad nu pot rezista tantatiei si incepe sa mi se scoale inevitabil si pula. Cobor spre ea si ma asez jos langa canapea si ii sarut picioarele. Ii simt textura pielii fine si ma trec fiori placuti, urc cu sarutarile pe picior pe interior si adulmec mirosul placut al pielii mai ales a celui emanat de pizda ei probabil ce ravnea la saruturile mele. Ii trag pantalonul intr-o parte si ii dau o limba asa cu o pofta de imi lasa apa in gura. Imi placea mult imaginea aceasta sa o ling la pizda imbracata inca asa sumar. Isi baga mainile in parul meu si il aranjeaza apoi ma apuca apoi de obraji, ma trage spre ea si ma saruta, soptindu-mi la ureche.
-Hai in dormitor, acolo e mult mai comod.
O urmez ca un caine dupa o catea in calduri spre dormitor, parca inca vrajit de gustul pizdei ce mi-o daduse a i-o gusta. Se tranteste in pat si eu peste ea, o sarut nebuneste iar ea foarte pasionala musca din buza usor, crescand parca adrenalina in mine la cote foarte mari. O dezbrac coborand usor spre sani pe care ii gust cu mare posta. Sfarcurile ii sunt intarite si cer sarutare prelunga. Sunt tare placuti la atingere sanii, au o fermitate neobisnuita si parca nu ma mai satur de ei. Cobor usor pe abdomenul ei cu dulci sarutari tinzand catre pizda.
Imi place ce vad si sa ma asez intre picioarele ei, sarutandu-le si si adulmecand mirosul ce ma lipeste parca de lenjeria ei intima ce inca ii acoperea o pizda al carei clitoris se distingea foarte discret. Ma lipesc cu buzele de lenjerie si expir aer cald spre pizda inca acoperita de aceasta si simt cum incepe sa se contureze in toata febletea ei prin bumbacul tesaturii. Ating usor lindicul prin tesatura si simt cum tresare usor ca mici furnicaturi prin pizduta ei se propaga spre buzele mele. O simt cum pulseaza si sa ma trage s-o gust, sa-i simt tremurul ce o agita si o mangaie in asteptare taioasa. Trag Chilotul deoparte si limba mi-o intind in miscari placute pe buza tremuranda si acopar la loc si descopar din pizduca chilotul in partea opusa si plimb iarasi limba pe buza inca dorinda de atingere straina a buzelor si libei mele. Apoi ii descopar si mai mult din pretioasa pizda si mmm sa ii fac frumos cu limba pe clitoris,
il ating cu ambele buze si sa il sug usor si mangai in acelasi timp. Simt cum incepe usor gustul dulceatei pretioasei ei sa se secrete si sa dea masura excitarii sale si sa imi confirme in acelasi timp si placerea pe care o resimte la randul ei. Apoi o patrund cu limba si sub clitoris si sa fac miscari circulare la intrarea in vagin, simtind cum usoare crescand tresariri de placere ii tr...



    Login