Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Luminita cea maritata si felatiile ei
Autor : toni-iasi - 2023-07-31
Citita de 9632 ori - Nota 0.86 (412 voturi)

Luminița de la parter avea 30 de ani. Era măritată și avea o fetiță de 5 ani.
Soțul ei cîștiga bine și ea era casnică, deși făcuse ASE-ul.
Era o blondă scundă și slăbuță, cu sîni mici, cu un corp ciudat, de elevă de clasa a 8-a, nedezvoltat.
Frumușică tare, cu ochi verzi, dar cu acel corp ciudat.
Din păcate Luminița suferea de o mare problemă: avea o mare obsesie sexuală pe care și-o potolea odată la cinci zile, și anume sărutarea penisului de bărbați străini pînă la ejaculare.
De fapt era vorba de vreo șase bărbați însurați din bloc care, pe rînd, coborîseră cu prea-ciudata lor vecină la subsol pentru a-i oferi mădularele lor erecte cărora ea le oferea atingerile păcătoase cu gura, limba și degetele.
La subsol, pentru că în boxa familiei aducea Luminița bărbații pentru a se deda în secret anormalului ritual ce se încheia cu niște enorme ejaculări ilicite direct peste fața și sînii micuței blonde senzuale. Ejaculări cleioase care îi provocau plăceri enorme și ciudate, care îi dădeau relaxarea de care avea nevoie.
********************
Dar cum începuse totul?
„Boala” i-o dăduse Genu, un verișor al mamei sale, cînd avea 19 ani și era virgină. Ăla avea 30, și era însurat. O corupsese. Era frumos ca Tom Cruise. Ea era complexată de corpul ei, și suferea că pe stradă bărbații nu se uitau după ea. Dar Genu ăla se uita la ea. El era din Mangalia, și mersese la mare, la el. Stătuse la el acasă, 10 zile. Din prima, ăla se dăduse la ea, fără jenă. De cîteva ori îi pusese mîna pe picior. O vrăjise, o amețise, o bătuse la cap, nu mai știe ce-i făcuse, dar ce știa era că într-o dimineață, cînd soția lui era la serviciu Genu o pusese să i dea jos chiloții și pînă să se dumirească ea, Genu cel drăguț se apucase să i dea pe la gură penisul lui enorm. Ca în filmele porno. Icnind și zicînd incontinu că soția lui nu i face așa. Nici după zece ani nu știa de ce acceptase, dar ce știa era că fusese foarte tulburată că un bărbat mai matur are așa o erecție datorită ei (de la 15 ani suferea că are sînii mici și corp urît). A stat deci cuminte pe taburet, cu ăla care-si atingea penisul de obrajii și buzele ei, gemînd și rostindu-i în neștire numele, cu ochii la picioarele ei goale. Vedea mădularul ăla mare, arcuit și vînos, și care mirosea a deodorant Hatrick și a hormoni. Genu se freca așa de ea, și umplea bucătăria de niște gemete neomenești, niște gemete pe care nu avea să le mai uite, niște gemete care o străbăteau pînă în stomac. Genu s-a masturbat așa, gemînd, atingîndu-și pula de gura și obrajii ei, vreo cinci minute, în timp ce sîngele Ofeliei îi vuia în tîmple. Apoi bucătăria s-a umplut de niște chirăituri animalice, bărbatul s-a împins spasmodic în ea, scuturat de spasme, apoi ceva cleios și mult a început să-i curgă pe față și pe sîni: Genu ejaculase peste ea, enorm, că nu mai variase de 10 zile.
Luminița sughiță și crezu că varsă, că sperma mirosea ciudat, dar în același timp Luminița știu că ceva în ea îi cere să repete actul acela aberant cu alți bărbați.
De trei ori făcuse asta cu Genu.
************************************************

Anii trecuseră, apoi Luminița s-a măritat, apoi a devenit mamă.
Apoi devenise casnică, nu avea ocupație, și se săturase să fie mamă și nevastă cuminte și pe la 28 de ani în ea explodă deodată chinuitoare nevoia de a face asta iar cu un bărbat.
Soțul ei avea firmă, plecat nonstop. Dimineața ducea fetița la grădiniță, apoi simțea în ea cum nevoia aia sexuală dementă crește și se cere ostoită.
Inima îi bătea tare, apoi lua telefonul și dădea mesaje la vecinii disponibili. Cornel, sau Gioni, sau Marian. Toți însurați, și toți cu gîndul la ea, ea vecina blonduță și micuță, ahtiată să le pupe mădularul, așa cu soțiile lor nu acceptau.
După ce vreunul îi dădea semn că poate veni, Luminița se ruja, se parfuma și cobora repejor la boxă.
Aștepta încordată, cu inima zvîcnind, apoi apărea și vecinul pe care urma să l fericească. De exemplu Gioni, un brunet solid și scundac, foarte politicos.
Omul deja gîfîia, și intra, iar ea încuia ușa. Ofeliei nu i trebuia preludiu – grăbită femeiușca arunca rochia de pe ea, și despuiată și cu sandalele în picioare, între rafturile cu murături, se punea pe o ladă de plastic, îl privea pe bărbat cu ochii ei mari și-i șoptea:
-Știu că nu am corp fain, îmi pare rău.... Dă-mi pulă, acum, te rog...
Ce femeie măritată mai cerșește așa pulă? De ce mereu tot insista că nu are corp fain?
Vecinul se uita lea cu ochii mari, plini de uluire. Oare era real?
-Doamne... Dar ești măritată...
Ea pufnea.
-Of,vecine, ești culmea. Soțul meu nu știe și nici nevastă-ta. Eu nu s pîrîcioasă... Ce să fac, îmi trebuie sculă de bărbat, în gură, nonstop. Pulă și spermă... Și ești curat și simpatic... Hai odată...
Vecinul Gioni nu aștepta ca ea să l mai roage iar. Cu ochii la corpul ei gol și ciudat, de fată de 15 ani, vecinul scos din minți o pupa, apoi își cobora iute ginșii și chiloții, își apuca penisul în mînă și făcea icnind ritualul, adică i-l lipea de gura ei rujată, care, imediat, plescăind, începea să-i șamponeze lacomă glandul.
El masturba iar ea mesteca penisul între buze așa, cu ochii deschiși, și plimbîndu și palmele mici pe coapsele și bucile lui.
Plăcerea pe care o dădea era enormă și așa de neașteptată că în general nu dura mult, Gioni simțea iute că în el vine valul de lichid, și el o apuca de păr și zvîc-zvîc omul se ușura miorlăind peste obrajii și nasul și sînii ei mici.
Luminița, luată de val, stătea cuminte, să fie strop...



    Login