Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLove and addiction II
Autor : suzana83 - 2013-04-28
Citita de 6269 ori - Nota 8.08 (64 voturi)


Recunosc faptul ca mi-am cam pierdut antrenamentul cu scrierile. Timpul este scurt, cheful intarzie sa apara… Cei care nu cunosc povestile mele anterioare, vor intelege mai bine sfarsitul acestei povesti dupa ce le vor citi pe cele mai vechi!

P.S. Pentru cei care vor sa ma injure, caci am cativa “admiratori”, le recomand cu caldura sa acceseze mai intai link-ul de mai jos :
http://fr.scribd.com/doc/35145193/Gramatica-de-Baza-a-Limbii-Romane




Cada ma astepta imbietoare, cu apa fierbinte si spuma din belsug. Ma simteam franta de oboseala dupa o intreaga zi de alergatura. Ceasul arata deja 22.30, iar Robert sunase mai devreme sa ma anunte ca o sa intarzie in oras.Nu aveam niciun chef sa ies, asa ca i-am spus ca o sa dorm devreme in seara asta si ca daca gaseste vreo tipa misto sa o aduca acasa!..Intotdeauna ii aruncam cuvintele astea inainte sa inchid telefonul si raspunsul lui era de obicei : “Hmm…vezi tu acasa! “ Parea putin baut dupa voce, probabil va veni abia spre dimineata. Baia a durat o vesnicie, bineinteles, asa cum spune si Robert mereu, privind sticlutele insirate prin baie.. creme, cremute, lotiuni si multe altele carora nu prea le gasea rostul. Ma simteam ca atat de molesita, incat am mai fumat o ultima tigara si m-am bagat direct in pat. Am mormait multumita, intinzandu-ma si cazand intr-un somn adanc in mai putin de cateva minute.

Auzeam soneria telefonului ca prin vis si m-am dezmeticit brusc realizand tonul de apel personalizat. Era Robert. Inima imi batea sa imi sara din piept. Era 04.30 dimineata.
- Alo??!!
- Dormeai, nu?
- Da, iubire, ce s-a intamplat?!am raspuns cu o voce somnoroasa.
- Am uitat cheia, deschide-mi usa, te rog! a spus cu o voce dura si a inchis.Il simteam ca a baut, glasul lui suna diferit.

Adormisem imbracata cu tricoul lui si numai in chiloti. M-am grabit spre usa, adormita si buimaca si am deschis. Fata lui era incruntata si statea sprijinit de tocul usii, uitandu-se ranjind la mine. Nu reuseam sa deslusesc prea bine ce vroia sa exprime. Respiratia lui mirosea a alcool, probabil vodka, whisky si a tigari.
- Ce e? am intrebat, facandu-i loc sa intre in casa. Ceva , totusi, nu era in regula sau doar mi se parea.
- Nimic…a spus, aruncandu-si jacheta pe langa cuier si descaltandu-se din mers in hol. Se rasuci pe calcaie si ma privi iarasi din cap pana in picioare, clatinand din cap.
- Ce s-a intamplat?! Ma trezisem de tot.

Se apropie cu o fata amenintatoare de mine, blocandu-ma intre trupul lui si perete. Imi prinse o suvita de par intre degete, rasucind-o in palma, apoi isi apropie nasul si o mirosi.
- Mirosi bine..mmmm…peste tot mirosi la fel?!..intreba cu gura lipita de urechea mea.

Simpla lui prezenta ma intarata. Iar respiratia lui calda pe gatul meu imi facu pielea sa se infioare si am inghitit in sec, lingandu-mi buzele.
- Nu stiu, vrei sa vezi singur?
- Uita-te la mine, a spus dur, apucandu-ma de par si tragandu-mi capul pe spate, proptindu-ma de perete.

Am ridicat privirea si am intalnit-o pe a lui. Ochii pareau furiosi, desi restul trupului imi dadea alte semnale. Era excitat. Si furios in acelasi timp. Un gand mi-a trecut prin cap, insa a disparut la fel de repede cand i-am simtit dintii infipti in buza mea de jos.

- Auuu…am tipat, desi durerea nu era asa puternica.
M-a apucat bine cu o mana si par si practic, m-a tarat pana in pat, aruncandu-ma peste asternuturile invalmasite.
- Am sa te fut rau sa stii!..ca sa nu zici ca nu ai stiut ce te asteapta!a continuat el cu o voca dura, scotandu-si cureaua cu cateva miscari sigure si aruncand-o langa mine pe pat. Ma speria oarecum purtarea lui, desi ma simteam din ce in ce mai excitata.
- Acum?!..am intrebat in gluma cu un aer nevinovat.
- Fix acum, a spus el, intinzandu-se pentru a-mi scoate tricoul de pe mine, dupa care ma impinse inapoi pe spate in pat. Lua cureaua si imi lega mainile de marginea tabliei putin cam strans, facandu-ma sa icnesc.
- Ma doare..
- Perfect! A ranjit aspru, disparand pentru cateva minute din dormitor.
- Robeeeert!!!!Unde te duci?
- Vin imediat, doar nu vrei sa trezesti vecinii. O sa tipi destul mai incolo, ai rabdare! A spus intrand cu o cutie in brate, zambind larg…
- Ahh..nu…nu cu alea, lasa-le!
- Tu sa taci, ne jucam cum vreau eu acum, a spus, punand cutia desfacuta langa pat.
- De ce vrei sa ma torturezi?!..
- Shhhh….

Si-a aruncat hainele de pe el si s-a asezat pe marginea patului, mangaindu-mi picioarele de jos in sus cu o mana, in timp ce cu cealalta imi strangea pe rand sanii in palme.
- Ia sa vedem, s-a udat fata mea? Priveam neputincioasa cum mana lui aluneca intre picioarele mele, frecandu-ma pe labiile umede prin bikini.
- Ahhh..stii ca ma ud doar daca ma gandesc la tine!am spus cu o voce sugrumata.

Mi-a tras chilotii in jos si a continuat sa ma mangaie alene, apoi si-a coborat capul si a inceput sa ma linga salbatic direct pe clitoris, strangandu-mi toata pizda in gura intr-o atitudine de absorbire, facandu-ma tremur si sa gem.
- Iti place nu? Iti place cum te ling in pizda..esti uda toata..vrei si in cur?!..a continuat coborand cu limba catre fundul meu, apasandu-si buzele peste gaura mea stramta.
Respiratia mi s-a taiat cand i-am simtit limba patrunzand usor in fund, in timp ce cu doua degete imi freca ritmic pasarica incinsa.
- Mmmm…ahhhh…vrei sa ma distrugi…am soptit, impingandu-mi involuntar bazinul in sus.
- Nu , iubire, vreau doar sa te fut..a mormait, continuand sa ma linga din cur pana in pizda, infigandu-si degetele in mine cu putere, aducandu-ma in pragul disperarii. Am inchis ochii sub presiunea senzatiilor coplesitoare si am tresarit surprinsa cand am simtit ceva rece care ma mangaia in jurul anusului.
- Mmm…nu asa!..stiam deja ce este. Cutia era plina cu jucarii de tot felul, iar ceea ce vroia sa intre in mine era un vibrator metalic.
- Cum? Asa??!!…a spus, impingandu-l cu totul inauntru, facand miscari de du-te vino in fundul meu stramt…sau asa???a continuat, rotindu-l, aplecandu-si gura in pizda mea infometata.
- Ahhhhhhh….
- Iti place, stiu ca iti place..uite ce uda esti in pizda, a scos el degetele, plimbandu-mi-le peste buzele uscate, continuand sa ma patrunda cu vibratorul in miscari lungi si lente.Nu te misca, ai inteles?

S-a aplecat si a luat cateva jucarii din cutie , apoi s-a urcat in pat langa mine, asezandu-se in genunchi langa mine si rasucindu-mi capul catre el. Isi pozitiona pula aia minunata in dreptul gurii mele si ma trase mai aproape, aplecandu-se sprijinit intr-o mana pentru a ajunge din nou intre picioarele mele.
- Suge-o, iubire! Ia-o pe toata in gura si suge-o, pana in gat!
Gustul si mirosul lui ma innebuneau.I-am prins pula cu buzele si mi-am plimbat limba peste varful infierbantat, lingand-o si udand-o bine de tot de jos in sus, apoi am inceput sa i-o sug in ritmul in care fundul meu era patruns de acea jucarie care ma innebunea. Incet si lung, adanc, scurt si mai rapid, facand pauze sa respir atunci cand imi scotea vibratorul din fund si mi-l baga adanc in pizda de cateva ori si apoi revenea.
- Inchide ochii si deschide gura mare, a spus respirand greu. Simteam mirosul de plastic, schimbase jucaria. Un dildo mare cu bile si-a facut loc in gura mea.
- Uda-l, uda-l bine..o sa ti-l infig direct in cur si nu cred ca vrei sa te doara. Saliva imi curgea pe barbie in timp ce Robert apasa adanc jucaria in gura mea, cu miscari iuti. M-am inecat si mi-am retras capul, privindu-l cu ochii inlacrimati.
- Dezleaga-ma, te rog!..
- Shhh…nu ai voie sa ceri nimic! Suge-ma, a zis, lipindu-si pula de fata mea!

Simteam bilele dildoului intrand una cate una in mine, din ce in ce mai mare si mai mare…gemeam infundat cu pula lui adanc in gura, il lingeam in nestire, sugandu-l mai rapid, tinandu-l strans infipt in gat pana cand senzatia de sufocare devenea insuportabila. Ii dadeam drumul cu un plescait sonor, plina de saliva si o luam din nou in gura. Aveam senzatia ca siroaie de umezeala se scurg din pizda mea in timp ce acea jucarie nenorocita mi-o tragea din ca in ce mai tare, mai adanc, facandu-ma aproape sa tip la fiecare miscare mai adanca. Respiratia lui Robert devenise din ce in ce mai anevoioasa si se retrase din gura mea, lasandu-ma sa respir. Rasuci cureaua pe tablia patului si ma intoarse pe burta, ridicandu-mi fundul in sus si impingandu-mi fata intr-o perna, apucandu-ma cu o mana de par. Miscarile devenira mai adanci si mai puternice, coborandu-si cealalta mana intre picioarele mele si infigandu-si brutal degetele in pizda mea in acelasi ritm ametitor in care cu dildo ma patrundea fara mila.
- Haide, iubire, da-ti drumul, esti asa fierbinte in pizda! Hai…sopti el, desi nu mai aveam nevoie de incurajari, corpul deja imi luasese foc si tremura in intampinarea orgasmului care veni cu o iuteala puternica, facandu-ma sa tip necontrolat, strangandu-i degetele in mine, lasand valuri de umezeala fierbinte sa imi curga din pizda pe picioare si in pat, oprindu-mi respiratia. Am tras aer adanc in piept incercand sa imi revin, scotand niste sunete mai mult scancete si gemete slabe si am simtit mainile lui Robert apucandu-ma de solduri, tragandu-ma in sus. Capatul celalalt al dildoului, de o grosime considerabila, isi facu loc in pizda fara prea multe menajamente si am icnit din nou, incercand instinctiv sa ma retrag, dar fara succes. Il simteam adanc, despicandu-mi parca in doua pizda care inca mai fremata din cauza orgasmului.
- Ahhh…usor, iubire!
- Usor, usor…a spus Robert dur, infigandu-si dintr-o data toata pula direct in curul meu, tinandu-ma de solduri cu o mana, in timp ce cu cealalta continua sa miste dildo in pasarica mea intr-un contratimp care imi provoca ameteli.
Ritmul se inteti, miscarile devenira mai ferme, mai adanci, iar senzatia pe care mi-o provocau pula lui infipta adanc in curul meu si jucaria aceea in pizda erau mai mult decat puteam suporta. Gafaiam puternic amandoi si eram alunecosi de transpiratie, il simteam ca nu mai are mult, iar orgasmul meu il facu sa tremure cand si-a simtit pula stransa intre muschii care ...



    Login