Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLove and addiction
Autor : suzana83 - 2012-12-27
Citita de 6700 ori - Nota 8.31 (83 voturi)

In atentia cititorilor !
Daca gasiti greseli gramaticale, va informez ca au fost facute intentionat! Hahahaha! Dar, pentru ca “se poarta” scuzele pe aici, o sa imi cer scuze si eu pentru eventualele greseli. M-am grabit!!! Pfff.... am crezut ca se desfiinteaza site-ul si nu mai apuc sa public nimic sau poate ca ma ameninta un terorist cu pistolul la tampla sa scriu la repezeala, fara pic de atentie sau bun-simt fata de cititori si fara pic de respect fata de gramatica limbii romane!

P.S. Pentru cei care vor sa ma injure, caci am cativa “admiratori”, le recomand cu caldura sa acceseze mai intai link-ul de mai jos :

http://fr.scribd.com/doc/35145193/Gramatica-de-Baza-a-Limbii-Romane




Totul incepuse mai devreme, in timp ce eram intr-un club cu cativa prieteni. Desi distractia era in toi, nu reuseam sa imi scot din cap un singur lucru : il doream. Pe masura ce timpul trecea, starea de excitatie crestea si gandurile mele se indreptau intr-un singur loc – in pantalonii lui. Fel de fel de ganduri care mai de care mai erotice imi treceau prin minte si nu ma puteam abtine, a fost dintotdeauna singurul al carei simpla atingere m-a facut sa tremur. Asta ne-a tinut impreuna atatia ani, pe langa dragoste, dependenta sexului impreuna. Eram perfecti,iar cand te simteam in mine, parea ca pentru asta te-ai nascut, sa ma umpli la fix!
M-a amuzat teribil intr-o zi, spunandu-mi ce a gandit cand m-a cunoscut. “Pareai o ingamfata nesuferita, nicio femeie nu indraznea sa fie ironica, dar tu ai fost. Si nu m-am gandit decat sa te fut si sa te las. Ca o razbunare pentru aroganta ta.” Si fusese momentul potrivit sa ii spun ca ma speria ingrozitor atractia pe care o simtisem cand imi atinsese mana si cum picioarele mi se inmuiasera cand m-a privit, cu un ranjet, in ochi. “Si cand te-ai razgandit?” l-am intrebat eu razand..trecusera deja mai bine de 5 ani de cand eram impreuna. “Cand am intrat prima data in tine, am simtit ca nu vreau sa mai ies niciodata!” Si eu, naiva, crezusem ca il lovise romantismul.Un asa raspuns nu asteptasem! Am izbucnit in ras amandoi si, inevitabil, dintr-un sarut scurt, am ajuns in pat. Intotdeauna, fara exceptie, oriunde, oricand. De atunci, au trecut ani, fiecare a avut aventurile lui, insa terminam intotdeauna impreuna.
Ramasese singur, sprijinit de bara de inox care despartea mesele in club, sorbind incet dintr-un pahar cu Jack, privind lung in jur, tragand plictisit dintr-o tigara. Robert e un barbat inalt, bine-facut, brunet si cu ochii aurii, un caprui atat de ciudat ca parca ma hipnotizeaza. Iar cand si-a intors privirea aia catre mine, am simtit ca iau foc, am citit in ochii lui aceeasi dorinta care ma macina pe dinauntru. Era suficient sa ma priveasca si simteam ca iau foc. Am tras aer adanc in piept si merg langa el, ma cuprinde cu o mana pe dupa mijloc si ma saruta usor pe obraz :
- Esti bine, iubirea mea? Vrei sa bei ceva? Luam un taxi pana acasa!
- Sunt bine, nu am chef sa beau..atat ca..mmm..ma ridic pe varfuri ca sa ajung la urechea lui si ii soptesc cu buzele lipite de ea ..Sunt uda! Te vreau rau in mine! Si imi trec fugar limba peste lobul urechii lui.

Tresare, il excita cand ii ating urechile cu buzele, bineinteles, am facut-o special! Isi strange palma peste soldul meu si ma priveste amenintator.
- Te urasc cateodata, ma innebunesti, jur! Hai, mergem acasa pana nu te fut pe vreo masa pe aici!
Drumul spre casa a fost rapid, timp in care am fumat cate o tigara fara scoatem un cuvant. Una din mainile lui se odihnea intre picioarele mele, strangandu-mi pizda fierbinte in palma, apasand in trecat labiile umflate de excitare. Strangeam volanul in maini, tragand din tigara cu pofta, in timp ce el parea perfect relaxat pe scaunul din dreapta.

Tranteste usa in urma noastra si o incuie la repezeala, lasandu-mi timp sa arunc din mana cheile, geanta si haina. Ma prinde cu o mana de gat si ma izbeste cu forta de perete, infigandu-si limba in gura mea, muscandu-mi buzele, in timp ce mainile mele trag cu nerabdare de cureaua pantalonilor lui, desfacandu-i si impingandu-i in jos. Ii ating usor pula aia minunata prin materialul subtire al chilotului si o simt cum vibreaza sub atingerea mea. O simt tare si o cuprind in palma, e fierbinte..
Ma apuca de par si imi da capul pe spate, lingandu-ma pe gat pana la urechi, in timp ce scoate din piept un fel de maraitura cand mana mea trece pe langa materialul subtire al chilotului, atingandu-i pula intr-o mangaiere lunga de sus pana jos.
- Lasa-ma, soptesc, printre gafaituri, vreau sa te sug..si il imping, rasucindu-l catre perete.

Ii dau chilotii jos si ma asez pe vine, iar el isi impleteste mana in parul meu, sprijinindu-se de perete. O sarut pe capul infierbantat si umed si imi simt pizda cum sta sa explodeze. O ling de la baza pana la varf, umezind-o bine cu multa saliva, o pregatesc pentru ceea ce ii place cel mai mult.O stang intre buze, lasandu-o sa alunece usurel in gura mea, ma retrag, apoi din nou, inainte- inapoi , din ce in ce mai mult si ma las cu gura pe ea pana intra adanc. Ma retrag din nou si respir, ridicand privirea catre ochii lui, isi musca buzele si ma strange mai tare de par. Dau usor din cap, zambind, imi ling buzele si mi-o potrivesc din nou in dreptul lor, tragand aer in piept. E miscarea lui acum. Isi misca soldurile cate putin in fata, impingandu-mi pula in gura usor, cu o incetineala chinuitoare, pana cand ii simt coaiele lipite de barbia mea. Se misca usor inauntru, de cateva ori si iese, lasandu-mi timp sa respir, apoi o ia de la capat. Intinde o mana si imi sterge cu degetul mare lacrimile care mi-au aparut in ochi, in timp ce pula aia minunata sta perfect infipta in gatul meu.

- Asa, iubire, tine-o acolo inca un pic..vocea lui e ragusita, ma incurajeaza, desi senzatia de sufocare devine acuta si inchid ochii incercand sa o alung.
Se retrage din nou, pieptul mi se misca agitat sub respiratia greoaie, organismul cere aer, o iau din nou in gura, ador pula lui, felul in care se potriveste oriunde in mine, o ling, ii sug capul strangand buzele in jurul ei. Imi tine capul fix cu mainile infipte in parul meu si se misca mai repede, ianuntru- afara..Pizda imi zvacneste excitata in pantaloni si gem infundat cu pula lui adanc in gura mea.

Ma apuca de maini si ma ridica de parca as fi un fulg si imi desface pantalonii in timp ce ma impinge catre dormitor, mainile lui nerabdatoare imi trimit mii de fiori in tot corpul, trage de camasa si nasturii zboara pe jos, ma tranteste pe pat si imi scoate la repezeala pantalonii si bikinii, aruncandu-si la fel de repede hainele de pe el.Sutienul zboara cu aceeasi repeziciune si ma impinge pe spate, tragandu-ma de fund la marginea patului. Isi strecoara o mana intre picioarele mele, facandu-ma sa icnesc.
- Te vreau rau in mine, jur! Ii spun pe un ton plangaret, rugator.
- Unde, iubire, aici?spune infigandu-si doua degete in pizda mea..
- Aahhh...daaa..acolo..
- ....sau aici? repeta el, maganindu-mi cu un deget ud anusul stramt.
- Mdaa..si acolo..
Imi imping capul pe spate, ametita de senzatiile care ma coplesesc, in timp ce degetele lui ma patrund salbatic in pizda, facandu-mi trupul sa intepeneasca. Ii simt un deget cum isi face loc acolo unde ii place sa ma futa atunci “cand nu e romantic”...iar funduletul meu se deschide putin cate putin sub atingerea lui priceputa.
- Deschide ochii, vreau sa te vad!

Un ordin soptit care ma face sa imi ridic privirea si sa ii intalnesc ochii incetosati de dorinta. Isi lipeste gura de pizda mea fierbinte, taindu-mi rasuflarea, miscandu-si acum doua degete in curul meu stramt..inauntru-afara , miscari iuti, miscari lente, in timp ce limba lui face minuni pe clitorisul meu umflat, il linge, il suge..isi trece un deget peste el, innebunindu-ma.

Isi ridica capul dintre picioarele mele si ii simt degetele alunecand afara din fund, inclestandu-se , parca, in pizda, miscandu-se usor, mangaindu-mi punctul cel mai sensibil pe interior. Umezeala se scruge din mine in valuri, pe coapse, pe mana lui, pe pat..un tremurat imi cuprinde corpul, stiu ce urmaresti, acel squirt care ultima data m-a facut sa cad din pat! Un clipocit usor imi ajunge la urechi si imi strang mainile in jurul sfarcurilor intarite, frecandu-le cu degetele..nu mai am mult si ma simte, marind ritmul miscarilor in interior, apasandu-ma cu o mana in josul abdomenului, facand miscarile din interior sa imi ia mintile. Gem , tip, corpul vrea sa se zvarcoleasca necontrolat, dar ma tine bine cu o mana, apasa mai tare, imi musc buzele, imi dau lacrimile de neputinta de a controla senzatiile coplesitoare.Iar el nu se opreste, imi imping bazinul in sus in intampinarea mainilor lui si simt umezeala fierbinte cum se scurge dintr-o data, puternic, din mine..il strig pe nume, imi simt gura uscata, trupul a luat foc, izbucnind ca o lava fierbinte din pizda mea “torturata”, orgasmul imi taie respiratia, eliberandu-se cu un tremur necontrolat, strang cearceaful in maini, in timp ce isi retrage mana din mine, aplecandu-si capul pentru a ma linge.Limba lui e moale si imi da senzatia ca face dragoste cu mine, usor, trecand fugar peste clitoris si labiile umflate, alunecand in jos catre funduletul meu care zvacneste din cauza orgasm...



    Login