Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLibertate
Autor : andrei130 - 2019-11-01
Citita de 5814 ori - Nota 7.74 (38 voturi)
V am povestit zilele trecute despre începuturile relației cu o puștoaică de 17 ani, eu având atunci cam 32, relație care s a reluat după încă 7 ani, eu luând o de soție.

Ma despărțisem de ea din cauza diferenței de vârstă, a unei frici interioare ca ma va părăsi sigur la un moment dat, ca sigur va dori sa cunoască și pe altcineva. Despărțirea fusese extrem de dureroasa pt amândoi, dar la vremea respectiva, am considerat-o oportuna.
Primele luni au fost groaznice, ulterior am cunoscut o tipa care era stewardesa cu care am stat vreo 2 ani și se credea un fel de zeița pe pământ, asa ca i am făcut viteza, însă ce era mai greu abia urma. Compania la care lucram urma sa fie achiziționată de o alta și deși, inițial, ni se promisese siguranță locurilor de munca, într o zi, ni s-a pus pe masa în pachet de exit din 6 salarii și aia a fost. De a doua zi, acasă.
Socul initial a fost puternic, însă, după vreo 2 săptămâni m am organizat, mi am depus în banca echivalentul a 12 rate pt casa iar apoi am decis sa îmi petrec vara cum trebuie. Ziua mergeam la sala, alergat, apoi în week-end la mare, ori în vama veche ori vadu. Era frumos, după mult timp aveam timp de mine, ieșeam cu cine vroiam, ma simțeam cumva liber. Însă pe parte profesionala nu se lega nimic. Interviurile erau foarte puține și cele 2 propuneri de joburi erau pe sume ridicole. Începusem sa ma panichez. Pe la sfârșitul verii, ma întâlnesc cu un amic care era cam în aceiași situație ca mine și îmi spune...ba, eu m am apucat de făcut uber.
Mi a explicat, mi a arătat, însă nu m a convins. Aveam nevoie de bani, nu vroiam sa întru în rezerva financiara, însă îmi era frica și rușine sa nu ma întâlnesc cu vreun fost coleg, cu vreun client. În cele din urma am acceptat și chestia asta mi a deschis calea către niște oportunități incredibile. Inclusiv către unele din cele mai intense experiente sexuale din viata mea.
Îmi găsisem echilibrul, mai ales cel financiar, atât prin banii de la uber, care nu erau mulți, dar erau suficienți, cât și printr o colaborare pentru consultanta financiara cu un client găsit, culmea, tot transportând cu uber. Parca nu prea vroiam un job stabil. Ma simțeam liber. Ieșeam cu 2 tpe, dar doar sex, nimic special

Într o seara de octombrie, foarte friguroasa, în timp ce ma deplaselam spre casa, dau drumul la aplicație și primesc imediat o comanda. Laura. Ma duc sa o ridic și venind spre mașina vad o persoana care părea mai mult băiat. Era destul de scunda, îmbrăcată cu niște pantaloni din aceia largi cu buzunare laterale, o geaca de fâș și o tunsoare destul de scurta. Eram convins ca e băiat. S a urcat în masina:
-bună seara!
-buna seara, îmi răspunde cu o voce extrem de calda și senzuala. Eram puțin încurcat. În lumina interioara a mașinii am deslușit o fata, blonduta, cu ochi albaștri, nemachiata, cu niște trăsături extrem de fine
Ne îndreptăm spre Pantelimon, schimbând doar impresii despre vreme, despre alte nimicuri. La un moment dat observa șiretul de la niște chei, pe care îl foloseam anterior la cardul de întrare în clădirea angajatorului și spune:
-la ei am făcut creditul de casa.
-am lucrat la ei, dar ne-a restructurat.
-îmi pare rău...si conversația a întrat pe făgașul asta, despre job, ii povesteam despre ce am făcut, despre ce fac acum, ea despre faptul are 27 de ani, ca lucrează în IT, ca e un univers al bărbaților, ca sunt foarte nătângi etc
-pai și soția ta e deacord sa faci uber? Sa lipsești noaptea?
-mai, în primul rand nu prea fac noaptea, în al doilea nu sunt căsătorit. Deocamdată sunt singur.
Am ajuns la destinație și i as fi cerut numărul de telefon. Însă nu îndrăzneam...
-pai și dacă am nevoie de niște sfaturi pe investiții, cum te găsesc, întreabă ea.
- îți dau nr meu.
Facem schimb de numere, coboară și in timp ce se îndrepta spre scara blocului, o priveam, încercând sa ii disting formele...dar nu, sub hainele groase și largi nu se intrezarea nimic.
Am luat o ușor spre casa cu gândul cumva la ea.

După vreo 15 min primesc un mesaj pe wsp
-ce faci? Ai ajuns acasă?
-nuuuu, abia am parcurs câțiva km. Am oprit sa iau niște tigari
-ma gândeam, dacă nu muncești mâine, vrei sa bem o sticla de ceva? Dar fără gânduri ascunse.
Stăteam și ma vorbeam cu mine...ba, cu dracu vrea sa bei ceva, în condițiile în care tu ești cu mașina, dar nici nu vrea sa ramai. Îți precizează clar. Din experienta mea, de obicei o futi. Dar am pățit și sa stau o noapte întreaga cu pula sculata.
-ok, ce vrei sa bei? Sa opresc sa iau.
-prosecco
În 20 de min eram la ea la ușa, cu 2 sticle de prosecco.
În momentul în care mi a deschis...soc...era în niște strech din aceia de sala, negri, un tricou din acela cu vedere la buric....asa miniona cum era, priveliștea era superba.  Sub tricou se intrezarea o pereche de sâni chiar mari și obraznici. Iar când s a întors, un cur, o idee cam mare, însă bombat, superb.
Întrarea în apartament se făcea într un hol lung, în stânga era bucătari și o baie, în drepta sufrageria, iar în capătul holului 2 dormitoare fata în fata și o baie.
- hai sa mergem în ultima camera pe drepta, pt ca acolo am eu sufrageria...in sufrageria propriu zisa nu am mobila.
În camera respectiva erau vreo 3 monitoare de calculator, un TV, o stație audio și o canapea.
-camera asta e ca a unui baiat
-da știu, zâmbește ea. Sunt cumva băiat, lucrez în IT, ai uitat?
Am început sa vorbim, am mai băut, mi a povestit despre pasiunea ei pt caiac, apoi pe măsură ce beam și ne ameteam am început sa vb despre relații.
-sigur nu ai nici o relație?
-sigur nu am. Răspund eu.
-eu am.
-pai......
-dar nu e cum crezi tu..
-e la distanta? insist eu..
-nu, nu e asa
-dar?
- offf, e mai special, nu știu cum sa spun..
-mai, dacă nu vrei sa spui e ok. Nu insist. Fiecare le știe pe ale lui.
-nu, nu e vorba de asta, mie îmi plac și fetele. Am o relație cu cineva, are 21 de ani.
În momentul ala mi s a sculat instant. Deja aveam filme cu 2 femei
-aha, spun eu încercând sa îmi controlez emoțiile, din cauza asta te îmbraci masculin nu?
-exact. Vrei sa o vezi? Dar nu îți arat poze deocheate
-ok
Și a luat laptopul și s a apropiat de mine și a început sa ruleze poze cu ea și cu o puștoaică cu o figura angelica, superba. Era fără cuvinte. Visul oricărui bărbat. Într una din poze erau la mare în sânii goi, fata în fata în timp ce își acopereau uneia alteia sânii. Am înghițit în sec. Ea cumva a simtit
-te ai cam excitat, ha? Apoi mi a pus mana direct pe pula  și a început sa strângă. Ai ceva frumos aici
-mda, spun eu gatuit
- doar nu ești timid
-nu, doar ca m ai luat prin surprindere
A dat laptopul deoparte și s a urcat în bratele mele. Am început sa o sărut frenetic, sa o pipai. Vroiam sa ii vad sânii. I am dat tricoul jos... Erau superbi, mari, ca 2 pere, tari. Am început sa ma joc cu ei, sa ii dezmierd, sa ii mușc ușor. La fiecare mușcături gemea ușor. Nu ma saturam de ei. În timpul asta își mișcă bazinul frecându l de pula. Ma privea cumva cu superioritate, cam cum privește o stăpâna sclavul.
-te ai cam încins tinere, parca stabilisem ca stam cuminti
-nici tu nu crezi lucrul asta
-mergem în celalalt dormitor, dar te atenționez, dacă o facem, o facem în condițiile mele.
-adică?
-da sau nu?
Ma cam speriasem putin
- bine.
Ne am îndreptat apoi către dormitorul de vis a vis. Surpriza, acolo era doar o saltea foarte groasa, pe jos și un șifonier atât.  Lumina era stinsa, era doar lumina de afara.
Am început din nou sa ne sărutam, ea mi a dat pantalonii jos și a luat o ușor în gura...frumoasa pula..
Hai stai pe spate și întinde mâinile în lateral.
-poftim?
-hai, fa ce ți am zis. O sa te leg. In seara asta te fut.
Am întins mâinile spasit și pe una a legat o de calorifer și pe cealaltă de un cârlig montat în perete.
Observam ca în timp ce făcea lucrul asta, gradul ei de excitare creștea, devenea mai intens.
După ce a terminat operațiunea, s a așezat în picioare deasupra capului, și a băgat mana în strechi respectivi și în timp ce se masturba , cu o voce afectata îmi spune-

-te a futut cineva cu pizda în gura? Își dădu pantalonii la baza pizdei și continua sa se maseze cu o mana și cu alta pe san.
Era o pizda cu buze groase, nesimțite, rasa.
Eu eram blocat, efectiv nu știam cum sa reacționez și chiar dacă as fi vrut sa fac ceva nu puteam.
Și a dat jos pantalonași, s a așezat cu picioarele fix în dreptul capului meu.
-nu zici nimic...stiam eu ca ești timid, spuse ea cu o satisfacție perversa. Te am citit bine.
Nu am apucat sa spun nimic, ca s a așezat cu pizda pe fata mea. Și a mișcat bazinul de câteva ori, apoi s a dat la o parte..
-ce pula mea faci, linge-ma.
-pai nu puteam, trebuie s...



    Login