Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Libera la sex. Partea a treia
Autor : ariana1971 - 2021-06-30
Citita de 12566 ori - Nota 1.05 (648 voturi)
Libera la sex .Partea a treia.

Nu stiu cate dintre voi, femeile, stiu ce inseamna sa fii epuizata fizic dupa o partida de sex in care sa ai trei orgasme aproape de lesin, dar cele care ati trecut prin asa ceva stit la ce ma refer. Asa ma simteam eu acum, pentru prima data in viata mea. Viata mea sexuala in anii de casatorie cu primul meu sot a fost cam de nota cinci din zece, partidele de sex durau maxim zece minute, de foarte multe ori trebuia sa mimez orgasmul sa-i fac lui placere, altfel gasea din asta un motiv de scandal. Iar acum parca traiam un vis, o ora de sex cu trei orgasme adevarate cum numai in flmele porno mai vedeam la care ne mai uitam cu Mihaela, in noptile in care puteam sa evadez de acasa, unde locuiam cu parintii mei care erau cu ochii pe mine ca pe butelie, sa nu mai fac vreo prostie ca si cu primul sot.
Daca vroiam sa ies in oras cu o fustita mini, sarea mama in sus trei metri, ca doar curvele umbla imbracate asa, daca ma fardam, la fel. Asa ca singura scapare era dormitul la Mihaela, lucru cu care erau de acord.
Acum stateam lipsita de vlaga, in fotoliu, goala, in fata geamului dechis, tragand cu sete din tigara pe care o imparteam cu Mircea, gandindu-ma cat am pierdut in astia cinci ani din viata petrecuta cu fostul sot.
-De ce oare nu te-am intalnit mai repede?, l-am luat eu prin surprindere.
-Nu a fost sa fie, probabil, mi-a raspuns el dupa cateva clipe de gandire.
-Iti dai seama ce bine era, ma dezvirginai tu, plus ca aflam si eu mai repede ce inseamna sa fii satisfacut sexual cu adevarat. Si aratam traznet atunci!
-Si acum arati la fel, stai linistita!
-Pot sa te intreb ceva?
-Orice.
-Ai avut multe femei la pat?
-Multe, e prea mult spus, dar au fost cateva, spuse el zambind. De ce intrebi?
-Asa sunt eu curioasa! Si cum s-au descurcat?
-La ce te referi?, se uita el la mine intrebator.
-La pula ta! Ca ce ai tu e cam iesit din comun, dupa mine!
-Doamne, fata draga, ce intrebari pui! Dar am sa iti raspund, au fost carora le-a placut dar si unora care nici nu au stat sa le-o bag! Si acum mai ai intrebari de baraj?!, zambi el intinzandu-se sa ma sarute.
-O gramada,i-am raspuns eu bagandu-i limba in gura. Ai vreo fantezie sexuala neindeplinita?, l-am intrebat atingandu-i usor pula.
-Ce faci tu acum e santaj, spuse si ma apuca de un san. Am doar una pe care cred ca o au toti barbatii. Sa fac sex cu doua femei! Dar tu? Ce te excita tare?
-Oho, eu am o garmada! As vrea sa vad cum se fut doi live, sa stau si sa-i privesc. Apoi, ma excita tare sa vad cum doi o fut pe una! Si ma vad pe mine in locul ei!! Si-mi place sexul anal! Sa ma uit doar!
-Mmmmmm, nu credeam ca in capul ala frumos se ascunde asa ceva! spuse el sarutandu-ma pe gat! Apoi ma musca usor de lobul urechii soptind usor:
-Si mai am o fantezie mare...sa te fut in cur!
-Nu,nu,nu, esti nebun, unde crezi ca intra pula aia a ta?
-Unde a mai intrat si mai devreme, spuse el si ma trase usor de maini obligandu-ma sa ma ridic din fotoliu.
Deja era excitat la maxim, lucru care nu-mi displacu deloc. Ma saruta pe gura obligandu-ma sa ma lipesc cu spatele de perete, apoi se puse in genunchi in fata mea imi puse un picior pe umarul drept si-mi saruta cu nesat lindicul, facandu-ma sa scot un geamat de placere. Apoi isi baga limba adanc in pizda mea, timp in care isi freca incet pula. Fiori de placere incepusera sa-mi strabata intreg corpul.
-Si eu vreau!, i-am spus facandu-l sa se ridice in picioare si punandu-ma eu in genunchi i fata lui.
I-am apucat pula cu o mana sugandu-i capul decalotat, iar cu cealalta jucandu-ma cu coaiele lui!
-Musca-ma usor de cap! Imi spuse el.
Am inceput sa o fac facandu-l sa geama usor.
-Vino, vreau sa te fut acum, spuse el si ma ma ridica din genunchi, tragandu-ma usor langa fotoliul de la geam . Ma aseza cu fundul pe marginea lui si ma impinse sa cad in el. Acum bazinul meu se afla la aceasi inaltime cu pula lui. Isi umezi cu limba degetele, apoi capul pulii pe care incepu sa-l frece de lindicul meu. Se juca asa cu el un timp, apoi imi spuse:
- Vrei sa o bag?
-Da, am gemut eu.
-Roaga-ma!
-Te rog, bag-o o data! Fute-ma ca nu mai pot!
-Cum vrei sa te fut?,se juca el cu mine.
-Cum vrei, numa fute-ma odata!!!!
Isi baga mainile sub genunchii mei, ma trase mai in fata pe bratul de la fotoliu si isi propti pula intre labiile mele impingand usor, simtind fiecare centimetru care intra facandu-ma sa gem incet. Apoi incepu o miscare de dute vino pana l-am simtit in fundul vaginului care se relaxa din ce in ce mai tare facand sa dispara acea durere usoara provocata de marimea pulii lui. Apoi o scoase cu totul, urmand sa o bage toata inapoi, iar si iar, jucandu-se intre timp cu lindicul meu prin care parca treceau cel putin 220 V.
-Uita-te la mine, te rog, uita-te in ochii mei, imi spuse el.
M-am uitat in ochii lui verzi vazand o satisfactie totala.
-Freaca-te singura, ma excita!
Am inceput sa-mi mangai singura lindicul umflat de excitare fapt ce-l sa-si mareasca intensitatea miscarilor. Se vedea ca-i place ce vede. Apoi mi-am adus aminte ca-i placea sa-i vorbesc murdar si i-...



    Login