Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Libera la sex
Autor : ariana1971 - 2021-06-25
Citita de 13926 ori - Nota 1.75 (700 voturi)
Mă numesc Ariana și am 28 de ani iar tot ce am sa va povestesc e 100% real, cu excepția numelor pe care le-am schimbat din motive lesne de înțeles.
Provin dintr-o familie cu părinți conservatori, cu un frate mai mare care era privit ca un prințișor mie rămânându-mi doar rolul de oaie neagră.
Ca sa scap din mediul acela am ales sa ma mărit cu un fost coleg de serviciu, mai mare ca mine cu 11 ani și urat și prost și agresiv când începea sa bea. Asa ca după patru ani de răbdat bătăi am divorțat și am ales sa-mi continui viata jurandu-mi ca nu ma voi mai mărita niciodată. După vreo jumătate de an am început sa-mi revin devenind fata vesela și cu chef de viața de dinaintea căsătoriei .
Începeam sa-mi văd colegii de serviciu cu alți ochi intrând in jocul lor și răspunzând glumelor lor deocheate cu aceeași măsura. Dintre toți mi-a atras atenția in mod deosebit Mircea,un brunet cu ochii verzi, par pe piept și cu mușchi care ii ieșeau in evidentă prin tricourile mulate pe corp. Dintr-o poveste in alta am ajuns sa ne cunoaștem destul de bine pentru a ieși la o cafea și apoi la singurul club din micuțul oraș unde locuiam. Intr-o sâmbătă după masa mi-am anunțat părinții ca am sa dorm la Mihaela, o buna prietena și fosta colega de scoala. In centru ma aștepta Mircea cu mașina iar intr-o ora eram la hotelul Coroana de Aur din Bistrița. Camera era gata rezervată iar o sticla de sampanie ne aștepta in frigider. După un singur pahar, care mi s-a urcat la cap in cinci minute, am început sa ne sărutăm pătimaș , Mircea coborând apoi pe gât și găsindu-mi locul unde ma excitam tare făcându-mă sa gem de plăcere.
- Ariana, vreau sa fac sex cu tine. Acum, îmi spuse Mircea.
- Mircea dragă, îmi plac bărbații îndrăzneți și mai ales îmi place sa mi se vorbească murdar in pat asa ca nu te sfii!
-începi sa-mi placi din ce in ce mai mult, Ariana. Vreau sa te fut mult de tot!
Deja mâinile lui erau sub bluza mea mea masandu-mi sânii mici dar fermi cu sfârcurile mari erecte din cauza excitației.
- Și eu vreau sa ma futi dar înainte hai sa mai bem putina sampanie.
El se întinse sa ia cele doua pahare dar l-am oprit.
- Stai, nu din pahare!
- Ooooo, vrei direct din sticlă?
-Nu!
Ochii lui verzi se uitau întrebători la mine, neștiind ce vreau să zic.
- Dezbracă-mă și am sa-ți arat!
Mircea îmi dete jos bluza, apoi fustița mini care o împrumutase-mi de la Mihaela deoarece mama făcea ca toți dracii dacă ma vedea îmbrăcată asa. Pe dedesubt aveam o pereche de tanga roșii pe care l-am rugat pe Mircea sa-i dea jos cu gura. A făcut-o cu deosebita plăcere ochii sticlindu-i in cap când mi-a văzut pizda fără gram de par pe care am avut grija înainte cu o zi sa o epilez de cei câțiva floci rari care ii aveam. Apoi m-am așezat cu fundul pe masa el fiind in fata mea.
- Si acum sa bem șampanie, i-am spus turnandu-mi încet încet din sticla direct între sâni iar el sorbind băutura direct din pizda mea, lucru care i-a făcut deosebita plăcere și mai ales mie, care nu mai avusesem parte de sex de cel puțin un an. Simteam va nu mai pot, doream sa fiu fututa cât mai repede asa ca i-am spus:
-Acum e rândul meu, lasa-ma sa te dezbrac!
- Plăcerea e de partea mea ,spuse el uitandu-se șmecherește la mine.
I-am dat tricoul jos, mângâindu-i pieptul păros apoi căutându-i sfârcurile cu gura și făcându-l sa geamă de plăcere. I-am desfăcut cureaua la pantaloni lăsându-i sa cada pe podeaua camerei iar apoi ce am văzut m-a blocat complet. Nu am văzut eu multe pule la viața mea, dar asta le întrecea pe toate, capul neîncapându -i in chiloți.
-Dumnezeule!!! am apucat sa mai spun și el a inceput sa râdă.
-Ce e Ariana, nu-ți place ce vezi?!
-Ăăăă, ba da , dar asa ceva nu am mai văzut!
-Și nici nu e sculată ca lumea, dar dacă te ocupi puțin de ea ai sa o vezi la adevarata ei mărime!
Încă nu-mi venea sa cred ce am in fata ochilor asa ca după ce i-am dat chiloții jos am luat-o in mâna, i-am frecat-o de câteva ori încercând sa-i belesc capul..
-Încearcă cu gura, draga mea, nu te sfii!
I-am apucat pula cu ambele mâini iar capul l-am luat in gură sugându-i-l. După câteva minute am reușit sa-i descopăr capul pulii care era roșu de parca stătea sa explodeze.
-Nu te doare? l-am întrebat.
-Nuuu, continua ca-mi place, ma înnebunești!
Îi masam cu o mâna coaiele cu cealaltă ii frecam pula încercând sa o iau cât de mult in gura dar fără nici o șansă deoarece simteam ca ma înec!. Mircea ma apucase cu ambele mâini de cap încercând sa o bage cât mai adânc.
-Gata, nu pot mai mult, ma înec! Doamne cât e de mare!
-24 cm are! Pe măsurate !
-Și vrei s-o bagi toată in mine, l-am întrebat eu.
-Doar cât intra, Ariana! Hai sa vedem! Dar inainte bea putina șampanie spuse el băgându-și pula in pahar și apoi in gura mea!
După doua minute cât m-am jucat cu limba sub capul pulii și l-am făcut sa se uite in sus cu ochii închiși de plăcere m-a ridicat din genunchi m-a luat cu ușurintă in brate, nici nu era greu la 1, 68 și 49 de kg cât am și sărutându-mă mi-a șoptit:
-Și acum vreau sa fut o blondă, după care mă așeză pe marginea patului, îmi ridică picioarele in sus, îmi mai supse puțin lindicul umflat și mă întrebă:
-Ești pregătită?
Eu care eram gata sa explodez de excitată ce eram i-am răspuns:
-Da, dar fii blând te rog! Și vezi sa dai pânzele de păianjeni la o parte ca de un an nu am văzut pulă, am încercat sa glumesc eu!
-Dacă te doare sa-mi spui, te rog! spuse el apucând-și pula cu mâna dreaptă iar cu stânga desfăcându-mi labiile umede de excitație. Îsi frecă capul mare și roșu ușor de lindic, apoi îl ghidă ușor in pizdă și împinse încet centimetru cu centimetru făcându-mă sa gem și sa mușc din pernă. După ce a băgat-o mai mult de jumătate simteam ca începe sa ma doară, dar o durere amestecată cu o plăcere pe care nu am mai întâlnit-o niciodată.
A început sa dea tot mai des din fund facandu-ma sa respir sacadat iar la un moment dat ma întrebă:
-Să ma opresc?
-Să nu cumva sa îndrăznești ca rămâi fără ea! veni răspunsul meu
-Bănuiam eu, zâmbi el cazându-i un strop de transpirație pe abdomenul meu.
-Să-mi spui când îți vine sa termini, te rog! spuse el
Abia mai puteam respira iar la un moment dat mi-a luat mâna și mi-a pus-o pe abdomenul meu întrebându-mă:
-Simți?
Da, simteam capul pulii cum intra și ieșea ajungând la capătul vaginului .
Simteam niște fiori in pizdă cum nu mai simțisem niciodată iar apoi niște valuri de căldură și i-am spus:
-Dă mai tare, nu te opri, termin imediat , apucând-l cu mâinile de bucile lui musculoase și încercând sa impun eu ritmul.
-Îți place cum te fut?, ma intrebă el.
-Da, așa, fute-mă cu pula aia mare ,am mai apucat eu sa zic după care a urmat cel mai intens orgasm din viața mea. Nu știu cât a durat dar tremuram toată leoarcă de transpirație. Când am revenit din nou pe pământ și am înțeles ce e cu mine am deschis ochii și i-am citit satisfacția pe chip in timp ce își freca pula:
-Cum e, putem continua?
I-am răspuns zâmbind:
-Mai poți?
-Abia am început, Ariana! spuse el facandu-mă sa ma întorc și mă puse capră, după care își bagă pula adânc dintr-o mișcare care mă făcu sa gem. Începuse sa dea din fund nemaiținând cont de gemetele mele ,timp in care începu sa se joace cu sânii mei, mușcându-ma cu blândețe de umăr!
-Te-a mai futut careva asa ca mine? mă întrebă.
-Nuuuuu, nimeni! Și asta era ...



    Login