Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Laura si virginul
Autor : studentaxx - 2016-11-18
Citita de 13177 ori - Nota 3.74 (58 voturi)
Continuad povestea, cu totii v-ati prins de faptul ca am fost angajata, si ca acum eram oficial in potul de “asistenta” a Domnului Popa. Mai pe romaneste, asistenta insemna ca eram cateaua lui, jucaria lui sexuala, amanta, curva personala, sau cum vreti voi sa ma mai numiti. Revenind de unde am ramas cu povestea anterioara, plecaseam de la muca satisfacuta atat financiar cat si sexual, ia dejetele Domnului Popa inca le simteam in fundul meu. M-am suit intr-un taxi si i-am cerut sa ma duca la un mall. Dupa ce am urcat in taxi, pe bancheta din spate am scos din geanta cele doua plicuri cu bani pe care seful mi le-a dat, pe unul scria cu majuscule SALARIU, iar pe celalalt PENTRU UNIFORMA. Am deschis ambele plicuri sa vad cu cat am fost platita pentru “practica” si cat mi s-a dat pentru “uniforma”, nu mi-a venit sa cred cand am vazut 3000 pentru “munca depusa”, iar pentru uniforma 1500.
Ajunsa la mall, cobor din taxi, si incep sa colind toate magazinele de haine pentru a imi lua cele mai bune “uniforme” de munca, asta insemnanad: lenjerie intima sexy, jartiere, portjaritiere, corsete furouri, tocuri, dresuri plasa etc, am aluat atatea in cat nici nu mai puteam sa le car. Dupa ce am terminat de facut cumparaturile, am luat un alt taxi pentru a ma duce acasa, dupa ce m-am suit iar masina a luat-o din loc, am obsevat faptul ca taximetristul se cam uita cu coada ochiului la sanii mei, asa ca atunci mi-a trecut prin cap un gand mai nazdravan, de a-l incita si a rade putin de el, asa ca mi-am scos dintr-o sacosa de cumparaturi o fustita scurta, care acoperea fesele doar pe jumatate si o bustiera alba care se lega in fata si apoi l-am intreba:
-Cum credeti ca mi-ar sta imbracata cu tinuta asta?
Cum era de asteptat, s-a inrosit, nu a spus nimic, si mi-am dat seama ca avea in minte un film cu mine imbracata asa, ba chiar mai mult, asta petru ca se vazuse prin pantaloni faptul ca penisul lui se trezise. Dorind sa il tachinez in continuare, l-am intrebat:
-Nu ai vrea mai bine sa m imbrac cu ele? Nu de alta da daca ma vezi pe viu poate ai putea sa fii mai sigur in nota pe care mi-o dai.
El se inrosi si mai tare, inghiti in sec si incepu sa calce acceleratia, era asa de amuzant sa il fac sa se inrosesca. Era mai mic de cat mine in varsta, sau cel putin asa aveam eu impresia, dar cu toate astea sunt sigura ca era virgin, asa ca nu am ezitat sa rad de el si dintr-o data mi-am luat o atitudine de fata si l-am intrbat direct:
-Baiaete esti virgin?
Se inrosi si mai tare si se prefacu ca nu ma aude, deci clar era virgin, intuitia mea de femeie usuratica nu s-a inselat, sa ca eu am continuat sa il iau si mai tare.
-Ce ai ? Esti mut? Dece nu imi raspunzi cand te intreb?
Se inrosi tot, si imi era clar, habar nu are cum sa ma abordeze, era logic ca isi doarea sa mio traga, dar ii era rusine sa se dea la mine, totusi un moment de bunatate s-a trezit in mine, asa ca m-am gandit sa il fac sa devina barbat, nu de alta, nu ca imi ea mila de el, dar uneori mai trebuie sa dai si ce primesti, mai exact un baiat ma dezvirginat pe mine, asa ca acum era randul meu sa dezvirginez un baiat. Am strigat la el :
-Opreate masina!
-Ce s-a intamplat? A intrebat el dupa ce a pus frana.
-Oooo, deci nu esti mut ! am raspuns eu ironica.
-Ce tot aveti cu mine? M-a intrebat el.
-Eu cu tine?Nimic. Dar vreau sa te ajut cu ceva, e spre binele tau.
-Cu ce anume?
-E o surpriza. Lasa-mi numarul tau de telefon, iar cand o sa te sun, vino sa ma iei.
-De unde pot avea incredere in dumneavoastra? A intrebat el suspicios.
-Din faptul ca am avut curaj sa fac ce nici o alata femeie nu ar fi avut.
-Ce anume?
-Uite ce e pispirelule, o femeie adevarata nu ar avea niciodata tupeu sa il intebe pe alt barbat, in afara de iubitul ei, cum i-ar sta intr-o tinuta de noapte fierbinte.
Tipul nu ezita si imi dadu numarul lui, apoi proni masina si ma dusese acasa, dupa ce am ajuns ma lasa in fata blocului, ii spun sa nu uite ce are de facut, si ca va avea de castigat daca e baiat despt, apoi pleaca si eu ma ursc in bloc, intru in casa, si se pare ca Cristi(iubitul meu) deja ajunsese acasa.
-Ei, si cum a fost prima zi? Ma intreba el zambind.
-Pai bine cum sa fie, nici nu m-am angajat bine, si deja mi-am sio primit o parte din bani pentru ca am facut treaba buna. Raspund eu zambitoare, si apropo cand am spus treaba buna imi imaginam cum il sugeam pe Domnul Popa.
-Ce e cu sacosele alea? Intreba el uitmit.
-Pai, vezi tu , seful meu mi-a dat astazi drumul mai devreme de la muca, asa ca am zis sa dau o raita pe la mall sa fac cateva cumparaturi.
-Cateva? Ai acolo la haine de poti sa dai de pomana la tot blocul. Spuse Cristi razand.
-Nu esti cutios sa vezi ce mi-am luat? Il intreb eu vesela.
-Ia hai sa vedem! Si incepe sa seute prin sacose si cutii si apoi ma intreba rastit: Pe astea ai dat tu atatia bani?
Ca de obicei, cearta la noi in casa e la ordiniea, zilei, iar idiotul asta este cel care mereu o porneste, asa ca m-am rastit si eu la el:
-Pentru tine mi-am cumparat astea idiotule! Sa am cu cew sa iti incant privirea cand avem che de lugu-lugu. Ce dracu ai, te prostdispune parasuta aia cu care ma inseli si iti descarci nervii pe mine?
Schimbandu-si tonul, iar dintr-o data devine din fiara mielusel imi spune:
-Scuze pisi, nu stiu ce m-a apucat, si nu te insel cu nimeni.
-A cata oara spui asta? Il intreb eu nervoasa.
Trece o ora si apele intre noi se mai linistesc, iar apoi vine la mine si imi spune:
-Lau! Hai ca am chef sa te vad purtand hainele pe care ti le-ai luat azi! Imi striga el mie pe un ton bine dispus din sufragerie.
-Eu nu am chef sa ma vezi! Ii raspund eu in timp ce imi luam pe mine fustita si bustiera pe care I le-am aratat tipului din taxi.
-Hai te rog frumos!Stiga el.
-Poate maine! In seara asta plec cu fetele!
Auzind astea nu mai zice nimic, si isi vede de treba lui , iar eu imi termin de pregatit toaleta, alcatuita din tocuri nege, jartiere albe, fusta in carouri si bustiera alba, ca sa nu vada idiotul cum ies din caa imbracata imi iau pe mine paltonul si o tulesc repede afara.Ajunsa in fata blocului il sun pe taximetrist .
-Alo!raspunde el.
-Stii cine sunt? Am intrebat eu.
-Da doaman de astazi pe care am laut-o cu txiul! Raspunde el putin speriat.
-Domnisoara! In jumatate de ora sa vii la intersectia mare, vin-o singut!
-Bine! Raspunde el .
-Vezi sa nu intarzii! Am ordonat eu, si am plecat pe jos la intersectia mare.Cand am ajuns acolo, el ma astepta in masina, m-am dus el si am intrat in masina.
-Buna seara! Spune el.
-Buna! Unde este cel mai apropiat hotel?
Tipul nici nu as stat pe ganduri si a ponit masina cu viteza in spre cel mai apropiat hotel, in timp ce mergeam ma intreaba:
-Ce doriti de la mine?
-Nu mai pune atatea intrebari, si fa ce iti spun eu, ai doar de castigat! I-am raspuns eu zambind.
-Vreau sa stiu de ce? Spune el putin nervos.
-E o surpriza! Ce e nu iti plac surpirizele?
-Ba da! Dar nici o data un strain nu face surprize altui strain.
-Eu sunt un caz exceptie! Ii raspund eu.
Ajungem in fata hotelului, iar eu ii spun sa coboare si sa vina cu mine, el ma refuza, iar dupa jumatate de ora de disctii reusec sa il conving sa vina cu mine in hotel, dupa care intram inauntru, rezevam o camera, ne ducem acolo, si dupa ce intram in camera, eu incui usa si ascund cheia, apoi ma asez langa el si ii spun:
-Tot esti curios sa vad ce vreau de la tine?
-Da! spuse el pe un ton putin mai revolatat.
-Uite care e treaba, gandestete ca sunt o persona pe car nu o cunosti si pe care nu o sa o mai vezi vreodata in vita ta, dar asta cu o singura conditie, sa obtin de la tine ce vreau!
-Si ce vreti mai exact!
-Pai pentru inceput, sunt mai mult chestii. Esti dispus sa imi raspunzi la cateva intrebari?
-Bine, dar dupa ce terminam promitetimi ca nu mai aveti treaba cu mine.
-Promit.Iar acum prima intrebare, esti virgin?
-Da…raspunse el rusinat.
-Ti-ar fi placut sa ma vezi imbracata cu hainutele pe care ti le-am aratat in taxi?
-…..Da…..raspunse el inrosindu-se si mai tare.
-Adica asa?intreb eu dandu-mi jos paltonul.In acea secunda virginelul amtise.Iar eu fiind cea dominanta aici il iau tare din nou si il intreb:
-Iar ai amutit?Tipul nu raspunde, asa ca atunci m-am gandit sa fiu putin mai directa, si i-am spus in fata: Uite ce e mai baiatule, eu am chef de futai, vreau sa ma fut cu tine, daca esti destept, primesti I seaa asta pizda pe gratis, plus ca te si dezvirginezi, iar daca esti prost, nu ai de cat sa pleci si sa iti continui viata de labagiu!
-De ce ai vrea sa o faci cu mine?
-Pentru ca imi place pula, de aia! Acum hai nu mai sta ca prostu, stii sa saruti macar nu?
-Da stiu.
- Atunici nu mai sta ca fraieru, incepe sa m saruti si sa pui mana pe pine, pe o buca, pe o tata, pe pizda, pe ce vrei tu!Tipul se rusina sa tare in cat nu misca nici un deget, asa ca i-am zis:Vrei s fac eu totul?asa ca am inceput sa il sarut, i-am luat mainile si I le-am pus pe fundul di pe sanii mei, apoi eu i-am pus mana pe penis, treptat a inceput sa pinda curaj sa ma mangaie si sa ma pipaie. I-am dat jos pe rand camasa , pantalonii, chilotii, dar nici el nu s-a lasat si mi-a dat jos butiera si chiotii ramanand doar in fustita si jartiere, si am cantinuat sa ne lingem pipaim si sarutam, la un mmet dat cand stateam in picioare a inceput sa ma apese pe umeri, si era clar ce dorea, asa ca iar l-am luat tare:
-Vrei sa te sung?nu?Cu mine nu merge asa, tu vrei asta de la mine nu eu de la tine. Ii spun eu in timp ce ma intindeam pe spate in pat. Treci aici si baga botul la pierisicuta mea, linge si gusta din ea, am ordonat eu.El nu a stat la discutii, si a inceput sa bage botul si sa imi linga piersicuta, ce e drept nu era chiar cine stie ce, ce sa ceri unui vigin?Dar nu era nici rau pentru un virgin lingea destul de bine.La un moment dat a scos boutul si a inceput sa rasufle.
-A avut gust bun? Il intreb eu?
-Da! a raspuns el putin mai dezghetat.
-Bine, hai intinde-te pe spate, e randul meu sa gust din tine. I-am ordonat eu, el se intinde pe spate, iar eu ma pun la penisul lui pe care il iau intre sani, avandu-l destul de lung pentru un virgin am reusit sa il iau si in gura, si dupa nici 2 minute de supu si frecat cu sanii deja isi da drumul in gura mea, el a ramas socat si uitandu-se la mine imi spune:
-Scuze nu am.......nemai apuncand sa termine pentru ca eu am raspuns dupa ce am inghitit.
-A avut gust bun. Ti-a plcut pana acum.
-Normal, mai vreau.
-Perfect atunci, pentru ca asta a fost doar inceputul...



    Login